Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min dejlige kone var sådan lidt tilfældigt kommet til at chatte med en ung fyr fra Dubai. Hen over nogle måneder udviklede dig sig efterhånden til, at vi jævnligt udvekslede fantasier og billeder. Det gik efterhånden op for mig, at min kone tændte utroligt meget på tanken om en trekant med to mænd. Så da jeg på et tidspunkt skulle være hjemmefra i nogle dage, skrev jeg følgende novellen til hende, så hun havde noget at hygge sig med, mens jeg var væk:

Det er fredag eftermiddag. Vejret er skønt, og du mærker solens varme stråler på dine bare arme og ben, da du sætter dig ind i bilen. Mens vi triller ud ad indkørslen, vinker vi farvel til børnene og dine forældre. Heldigt at de kunne passe dem denne weekend. Ellers kunne det, vi har i tankerne aldrig lade sig gøre. Vi kører ud af byen, mens du kan mærke sommerfuglene svirre omkring i maven, lidt som var du på vej til en første DATE – hvilket måske heller ikke er så langt fra sandheden.

SEX I DAG?

"Hvad fanden har vi gang i?!!" siger du halvt i spøg og halvt for alvor, mens du kigger på mig med et vildt blik.

Jeg griner lidt og sender dig et skævt smil. "Hva så, skat? Har du fået kolde fødder? Vi kan jo altid lade ham stå alene i lufthavnen?"

"Nej, nej... Det tror jeg ikke" siger du nølende.

Da vi ankommer til lufthavnen, parkerer vi bilen og går sammen ind for at finde ham. Ved terminalen får du øje på ham, inden han har set dig. En blanding af panik og liderlig forventning farer igennem din krop, og en del af dig har lyst til at løbe skrigende væk. Du havde aldrig troet, at du ville gøre sådan noget her. Hvad ville folk ikke tænke, hvis de vidste, hvad du lavede? Men en anden, vildere, del af dig, lægger mærke til, at dine nyindkøbte trusser allerede er våde ved forventning om, hvad weekenden kommer til at byde på, og du tager mod til og kalder hans navn. Joey vender sig mod dig og smiler stort – fornemmer du også lidt usikkerhed i hans blik?

Du giver ham et kort velkomstkram, og sammen bevæger vi os ud af lufthavnens trykkende varme.

Under hjemturen i bilen går snakken overraskende gnidningsløst. Vi snakker om hans rejse og Danmark, og Joey er næsten ikke til at styre, når han fortæller om alle de bare ben og nedringede toppe, han har set i den sommervarme lufthavn.

Hjemme bliver Joey installeret i gæsteværelset ovenpå, og efterfølgende tager han en tur under bruseren for at skylle den lange rejse af sig – og måske lette trykket lidt?

Du forestiller dig i hvert fald, hvordan han står derude med sin stive pik i hånden, og du mærker endnu engang, at du bliver varm mellem benene.

Mens han er på badeværelset, kommer jeg hen til dig og kysser dig.
"Det går da meget nemt, synes du ikke?"
"Jo, det gør det faktisk" svarer du med et smil, mens dine kinder blusser.
Jeg lader den ene hånd glide ned over din krop. Jeg kan mærke din varme hud gennem kjolens tynde stof, og da jeg lader hånden glide ned mellem dine ben, mærker jeg, hvordan der allerede er varmt.
"Er du spændt?" siger jeg med et smil.
"Mmh" siger du, mens du ubevist bider dig lidt i underlæben.
"Og dig?"
"Meget" siger jeg, og smiler til dig.

Mens jeg laver maden, går du og Joey hen i sofaen og giver jer til at game. Der kommer både drinks og øl på bordet, og Joey er begejstret over endelig at smage alkohol, og der skal ikke meget til, før man så småt kan mærke, at alkoholen gør sin virkning. Du kan også selv mærke, hvordan de største hæmninger begynder at fortage sig.

Efter maden sætter vi os alle fire hen i sofaen og spiller videre.
Vi ved alle, hvad det næste er, der skal ske, men selvom vi alle har fået lidt at drikke, er det svært at tage det første skridt, og vi bliver ved med at tage en runde mere. Efter lidt tid sætter jeg mig tæt hen til dig og giver mig til at kysse dig dybt og længe. Vores tunger leger med hinanden, og mine hænder bevæger sig hen over din krop. Du stønner sagte ind i min mund. Du ved godt, hvad der skal ske nu, og din krop har set frem til det længe. Da vi stopper med at kysse, kigger vi over på Joey, der sidder som tryllebundet og kigger på. Du bider dig i læben, mens du stirrer på bulen i hans bukser, som hans hånd ubevist gnider på. Sker det her virkelig?
"Come" siger du til ham, mens vi rejser os fra sofaen og bevæger os ind i soveværelset. Her har jeg allerede gjort klar med nedrullede gardiner og stearinlys, der henligger værelset i et varmt skær.

En let gysen løber gennem din krop, da vi begge begynder at tage tøjet af dig. Du står stille, mens tøjet stykke for stykke lander på gulvet. Du stønner, da jeg stiller mig bag dig og løfter op i dine bryster. Joey tager imod invitationen, og med tungt åndedræt tager han på skift vorterne i munden. Da trusserne endelig falder på gulvet, stirrer Joey med utilsløret begær.

"Oh my God! You are so hot and beautiful!"

Du smiler frækt til ham, mens du roligt begynder at tage hans tøj af. Da du kommer til bukserne, lader du først hånden glide op over bulen. Mmm, den føles dejligt stor og du kan mærke varmen fra den gennem stoffet. Du åbner munden og nipper med læberne på pikken gennem stoffet og Joey gisper forventningsfuldt. Så åbner du bukserne og hans pik springer ud.

"Lie down" siger du. Han lægger sig på sengen og du tager hans bukser og strømper helt af.

Du kravler op i sengen og tager fat om hans omskårne pik og kigger på den et øjeblik. Den er... anderledes... men ikke på en dårlig måde. Faktisk ser det lidt frækt ud. Så åbner du dine læber og tager ham ind i din varme mund, hvilket får ham til at sukke af nydelse. Du havde ikke regnet med, at du nogensinde kom til mærke en anden pik end min igen og fornemmelsen af en stor, fremmed pik mellem dine læber er på én måde grænseoverskridende, men mere end noget andet er det vanvittigt ophidsende, og du kan ikke undertrykke en liderlig stønnen, mens du lukker øjnene og lader dine læber og tunge lege med ham. Du lader dig rive med. Den liderlige smag af hans pik og følelsen af det hårde skaft under den bløde hud, mens du lader din hånd køre op og ned, går lige i missen, der bliver mere og mere våd. Skyldbevist åbner du øjnene et øjeblik og kigger på mig. Er det for meget? Men du ser til din glæde, at jeg allerede sidder med min stive pik i hånden, og da du fanger mit blik ser du, at det er sløret af liderlighed.

"Do you like having another mans cock in your mouth, darling?" spørger jeg på engelsk, så Joey kan følge med. Min stemme er hæs af ophidselse.
"Yeah, I'm getting so fucking horny!" siger du i overensstemmelse med sandheden.

"Do you like it Joey? Having your cock in my wifes varm mouth?"

"Oh my god! It is so fucking good! Her mouth is so varm and wet!"

Du fortsætter lidt endnu, men stopper så. Han skulle gerne kunne holde længe endnu.

"Lie down on your back honey, so Joey can taste your sweet pussy!" siger jeg.

Du lægger dig på ryggen og spreder forventningsfuldt dine ben, mens Joey flytter sig på plads, med en pik der glinser af dit spyt. Han lægger sig med hovedet mellem dine ben, og du kan se, at der med jævne mellemrum går en skælven af ren ophidselse gennem hans krop. Du mærker hans varme ånde mod din våde mis øjeblikket inden hans tunge skiller dine frække læber. En stønnen undslipper dine læber.
"Oh God! You taste so good! This is so horny!" lykkes det Joey at mumle ind imellem hans tændte slik.

Jeg slipper taget i min pik og sætter mig overskrævs på dig, så min pik er ud for din mund. Jeg løfter den og lader dig slikke på mine glatte boller, sådan som du ved, jeg elsker det, inden jeg endelig presser den ind i munden på dig. Liderlige støn undslipper en gang imellem dine frække læber og blander sig med Joeys støn mellem dine ben.

Efter lidt tid tager du min pik ud af munden og kigger på mig med et spørgende og bedende blik. "Må jeg godt mærke hans store pik i mig? Jeg er så våd og det her er så fucking frækt, skat!"

Jeg smiler, for jeg synes også selv det er enormt frækt og glæder mig til det næste skridt.

"Joey. She wants to feel you big cock inside her. Can you fill her up with that big dick of yours?"
"Oh yes! I've been waiting for this for so long! She is so hot and beautiful!"

Han fjerner hovedet og lægger sig til rette mellem dine spredte ben. Du mærker hans svulmende pikhoved mod din våde åbning, og en forventningsfuld gysen går gennem din krop. Nu skal du endelig mærke det, vi sammen har fantaseret om. Han trænger ind i dig i én glidende bevægelse, og I stønner begge højlydt. Med min pik i hånden ser jeg betaget, hvordan hans pik kører ind og ud af dig med en våd lyd i takt med din stønnen. Jeg lægger mig ved din side, og du giver dig til at spille min pik, mens du kigger mig i øjnene. Dine øjne er slørede og har et liderligt skær, som jeg aldrig tidligere har set.

Jeg stopper Joey. "Lie down on your back. She is going to ride you, so you can see her beautiful ass."
Han lægger sig, og du sætter dig straks op på ham med ryggen til. Jeg tager fat om hans pik, der er våd af dine safter, og fører den på plads, så du kan sænke dig ned over ham.

"Årh, han fylder mig så godt, skat!" Stønner du.

Mmm, lad mig se."
Du læner dig tilbage mod ham, så jeg har frit udsyn til din mis, der er spilet ud af hans store pik. Fuck, hvor ser det frækt ud!
Jeg læner mig frem og begynder at slikke dig, mens jeg fornemmer, hvordan hans pik kører ind og ud af dig lige under min mund. Med en pik i fissen og en tunge der hjælper til, går din stønnen over i små skrig, og du kommer i en orgasme der gennemryster hele din krop. Jeg fjerner tungen og ser, hvordan musklerne i din fisse trækker sig rytmisk sammen omkring Joeys pik. Safterne løber frit ned over det tykke skaft. Det ser så frækt ud, og det er tæt på, at jeg kommer lige der!

Joey trækker sig ud af dig, og sammen ligger han og jeg og betragter dig, mens vi roligt gnider på vores pikke og venter, til du er kommet dig.

"This is the best day of my life" stønner Joey, mens han skiftevis betragter din våde mis og min hårde pik.

"And it isnt over yet. I have something else I want to try" siger jeg.

Du kigger forventningsfuldt på mig.

Jeg ligger mig på ryggen.
"Sæt dig på knæ over mig. Nu skal du have os på samme tid!" En liderlig gysen går gennem din krop.

"Joey, I want you to fuck her in her tight ass, while I fill her pussy." Hans eneste svar er en stønnen.

Jeg ligger under dig og venter, mens Joey placerer sig bag dig. Du kigger mig forventningsfuldt i øjnene, fuldstændig opslugt af liderlighed, mens du mærker hans store pikhoved mod din stramme stjerne. I er begge så våde af jeres fælles safter, at det ikke er nødvendigt med mere smørelse.

"Careful" stønner du, da du mærker ham presse på.

Vores øjne slipper ikke hinanden, mens han langsomt glider op i din røv, og du mærker, hvordan han fylder dig ud. Han giver et dybt støn fra sig, og du klynker "fuck, you are so big Joey! It feels sooo gooood!"

Jeg kigger dig i øjnene.
"Er du klar skat? Til at få to pikke på samme tid?"

"Ja skat! Gi' mig din store pik nu! Det er det her, jeg har ventet på!"

Jeg glider langsomt op i din varme mis, og du giver et lille liderligt skrig fra dig.

Vi går begge i gang med at kneppe dig og finder hurtigt en fælles rytme, hvor vi skiftes til at glide ind i dig. Gennem den tynde væg kan jeg svagt mærke, hvordan Joeys pik bevæger sig frem og tilbage. Vores støn bliver overdøvet af dine skrig. Aldrig er du blevet fyldt sådan ud! Hele tiden kigger du mig i øjnene, og aldrig har jeg været så vild med dig! Vi er alle tæt på, og da du kommer i endnu en krampagtig orgasme, følger vi med – og jeg er ved at blive opslugt af dit blik! Vi mærker, hvordan dine muskler trækker sig rytmisk sammen om vores pikke i en malkende bevægelse, og sekundet efter mærker du, hvordan vi begge sprøjter langt op i begge dine huller.

Udmattede kollapser vi alle tre på sengen og hiver efter vejret. Efter lidt tid begynder vores pikke at skrumpe, og vi trækker os begge ud. Du lægger dig tilrette på sengen og ser i spejlet, hvordan sæden roligt flyder ud af begge dine tilfredsstillede huller. Du lægger hovedet tilbage og lukker øjnene med et tilfreds smil om dine læber.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.