Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Snuppede et varmt bad, krøbet sammen i hjørnet i sofaen med gamacher, store strik sokker, en top og en vams af en strikketrøje, et sladretanteblad og musik i radioen. Det er ren hygge og fred, Lars har lige sagt farvel han skulle ud og hjælpe en kammerat.
Jeg fik hurtig læst det blad, som ikke var særlig spændende, så jeg overvejede om ikke jeg skulle tænde pc, gå en tur på sexsiden og se om der var en hygge chat eller novelle som kunne bruges. Jeg logger ind og surfer lidt rundt, kigger frække billeder, læser og små chatter, da pludselig Tlf. ringer, hmmm pokkers den ligger jo oven på i soveværelset. Smider den bærbar af skødet, hurtig op af trappen og griber tlf. mens jeg kigger på den, det er min veninde.
Vi snakker og alt i mens vi snakker fik jeg lige ryddet væk i soveværelset som jeg ikke nåede tidligere, høre godt døren gik op, men tænker ikke videre over det før jeg høre et heejj skat, hvor er du? Vi skal ...... og så stilhed, dog ikke helt stilhed, kunne hører nogen hviske og lav tale, men ikke høre hvad det drejede sig om.
Det ramte som et lyn.. Ååååhhh nej, min pc, det var jo min mand som kom hjem, jeg vidste jo allerede nu at han havde set min pc, jeg bandede inden i, over min dumhed med ikke at lukke pc ned da jeg gik fra den, alle de tanker gik igennem mit hoved mens min veninde blabler løs i den anden ende, pludselig siger hun,.. Ej sig mig engang, høre du slet ikke efter?
Jo jo forsvarede jeg mig og dog kunne jeg da slet ikke tænke klart, venter kun på reaktionen nede fra stuen, den kommer, jeg høre trin på trappen.
Jeg skynder mig at stille mig ved vinduet, med ryggen til døren, forsøger at lade som ingenting og snakkede videre med min veninde. Jeg høre skridtene nærme sig, et let fast greb komme på min nakke og en hånd sniger sig under min arm og om til mit bryst hvor hånden med et fast greb lukker sig, han hvisker, tror du ikke at du skal få sagt farvel og ringe tilbage en anden gang?. Jeg sukker og mens jeg siger, du jeg tror jeg bliver nød til at smutte, ringer til dig senere, hej hej, hun blev noget fornærmet kunne jeg høre da jeg lagde røret.
Jeg kigge stille op på ruden og ser til min skræk ser jeg at vi ikke er ene i rummet, Lars siger, ja når du er så liderlig så må Peter og jeg jo gøre noget ved det inden vi kører igen.
Flovheden kom omgående, mine kinder blev varme, men kunne mærke at liderligheden virkelig er begyndt at røre på sig, Jeg bliver vendt rundt, så jeg står med front mod Peter, kan se han står med et meget liderligt blik, mine øjne finder hans bule i bukserne den er større end den plejer at være.
Lars lader hans hænder glide ned over min krop, om foran ind i mellem mine ben, jeg giver mig lidt, nååå er du allerede liderlig hvisker han. Tanken om at jeg om lidt måske får lov at se hvad Peters bukser skjuler og at jeg vil blive forkælet af 2 mænd, tanken behager mig, jeg sukker dybt og gør mig til for at Lars skal forsætte sin berøring men ak. Han slipper mig brat kigger på kig og siger, er du klar?, jeg nikker mens han skubber mig hen til Peter, hvor jeg høre ham siger, værsgo start du bare, jeg skal lige nedenunder.
Peter griber mig, trækker mig tæt ind til sig, mens hans store hænder tager et fast greb på mine balder og med et ryk, løfter han mig op, jeg slynger benene om livet på ham for ikke at falde ned.
Mens hans hænder glider op min ryg sætter han et ben på sengekanten, hans hånd finder mit bryst, hans læber min hals, som begynder at kysse mig let, lader tungen lege og tirre mig mens hans leg med brysterne sender liderligheden direkte ned i min fisse som allerede nu damper af safter.
Han tager fat i min strikketrøje, trækker den over hovedet og griber samtidig fat i toppen, så brysterne er blottede. Synet af dem får ham til at brumme af lyst, hans mund ryger straks ned, hvor han begynder at sutte, bide og slikke. Tid og sted er glemt, selv Lars var helt ude af mine tanker, indtil jeg hører hans meget liderlige stemme, er hun ikke bare lækker? jeg bliver så forskrækket at jeg slipper mit tag om Peters liv med benene og er ved at glide ned.
Peter griber mig og smider mig på sengen, hvor jeg ligger og kigger på 2 liderlige mænd, de begynder begge to at klæde sig af. jeg lader mine finger glide op og tage fat om min bryster, tungen slikker sig omring munden. Min øjne kan ikke holde sig fra Peter, venter kun på at han afslører sin pik for mig, jeg har længe gået og kigget på den i det skjulte uden på bukserne, uhmmm og nu skulle jeg se hvad der var inde bag ved.
Så min skat, siger Lars, nu skal du få din lyst styret, han giver Peter tegn, som nu kommer hen til mig og tager fat i mine gamacher, hiver dem af med et ryk så jeg ligger med en blottet glat fisse der er driv våd. Hans hænder glider ned fra brysterne og brystbenet over maven og tager fast om lårene, mens hans mund nærmer sig. Jeg stønner og giver mig allerede, længslen efter at mærke hans tunge, mine øjne glider op til Lars, han smiler frækt mens han bukker sig ind over mig og hvisker, nyd det min skat, det er så frækt at se på. Hans hånd leger med mit bryst mens han kysser mig dybt og inderligt, min hånd fanger hans pik, kan mærke at han bestemt nyder det, mens den anden hånd griber ud efter Peters hoved, for at sikre mig at det ikke forsvinder, at hans tunge, læber og tænder ikke glemmer hvad de har gang i.
Peter lade hans hænder glide ind under mine balder, skubber dem op, så min fisse total blottes, så hans tunge kan vandre hele vejen. Jeg giver mig, mærker Lars ælte og lege med mine bryster, hans pik nærmer sig min mund, lader den glide hen over mine læber som bliver våde og klistrede af hans presperm.
Jeg åbner munden suger pikken ind i sammen øjeblik hvor Peter lade 3 finger glide op og rammer mit g-punkt i mens hans tunge forsat leget med min klit, med pikken i min mund, fingerne oppe og tunge på min klit, orgasmen får min krop til at spænde som en flitsbue, min fisse malker Peters finger mens han holder mig fast så min nydelse bliver forstærket.
Lars slipper mine bryster, står og nyder synet af Peters behandling af min fisse og mit G-Punkt hvor næste orgasme begynder at rulle ind over mig, midt i det hele stopper han, kigger op på mig, uhmmmm din frækkert, jeg vi også have lov og du skal smage min pik nu, jeg sutter og slikker det bedste jeg har lært, da jeg pludselig bliver vendt rundt på alle 4, så min røv er blottet for min mand og Peters pik er i mundhøjde, min tunge fanger de små dråber, min mund glider ned af skaftet, min hånd fanger hans nosser, peter stønner højt, åååh ja forsæt forsæt endelig.
Jeg mærker Lars begynde at lege med mit bagerste hul, mens han trænger op i mig. Det var igen tvivl jeg viste nu at jeg ville få hvad jeg kunne klare og mere til, min liderlighed er så stor at orgasmen kommer med det sammen, endnu en gang har jeg munden fuld og kan kun stønne og brumme den ud, Peter holder fast på mit hoved så jeg kun kan blive ved med at sutte ham.
Da min orgasme aftager fjerner begge mænd sig, Lars lægger sig ned og lader sin tunge fangen safterne som render ud af mig, sutter, slikker og nipper, lader tungen pirrer alle de tændte sanser, inden jeg bliver væltet rundt på ryggen, deres hænder, tunger og munde leger med mig, alle steder, de rører, kæler blidt, hårdt, fast og kærligt, mine finger griber ud, jeg skal mærke en pik, jeg vil smage, men begge mine hænder bliver skubbet væk, Peters finger gled op i min fisse, finder mit G-punkt, han begyndt at tirre mig,trykke, lege og nuller, Lars forkælede min mund, bryster og hals. Peters rutine og min liderlighed gjorde at jeg ganske kort efter forsvandt for omverden med en sprøjteorgasme som bare tømte min totalt for energi.
Jeg lå og samlede kræfter, mens jeg blev nusset og kælet, min krop som var mæt og tilfreds, ville dog gerne have mere. Jeg vil tages, jeg vil have pik, jeg sukker, tigger og beder om at blive taget, min trang til at få pik er så stor at jeg bare vil gøre alt for det. Peter lægger sig på ryggen, Lars hiver mig op og føre mig hen over Peters pik, jeg glider langsomt ned over hans pik som fylder mig helt ud. Hans hænder på min hofter fører mig op og ned, mine safter render ud af mig så meget at Lars ganske uden problem kunne stille sig op bag mig og lade hans pik glide ind i det bagerste hul. Jeg blev gennem forkælet, kneppet af 2 liderlige mænd som stønnede om kap, jeg kunne høre hvor tæt de begge var på som gjorde at jeg min orgasme kom som en eksplosion hele kroppen sitrede, rystede og det svimelede for mig, jeg mærker pludselig at Peters krop under mig spændes mærker ham sprøjte langt op i mig, hvilke gjorde at Lars heller ikke kunne holde sig mere.
Vi faldt sammen mens vi hev efter vejret, efter nogle minutter væltede Lars rundt og lagde sig i sengen og hev mig med ned. Her lå jeg gennemkneppet af min elskede mand og hans kammerat med en følelse i kroppen på at jeg har opnået det optimale, det var måden jeg faldet i søvn på og efter et par timers søvn vågnede jeg op til en tom seng men med en dejlig tilfredshed i kroppen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.