Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Indledning:

Min bedste veninde er biseksuel ligesom jeg selv, og efter en vores nat i byen har vi haft nogle fantastiske stunder sammen, både i mit og i hendes hjem uden at vores ægtemænd ved det, de ville aldrig accepterer at vi ikke er dem tro, heller ikke selv om det er med det hinanden. 

SEX I DAG?

Jeg vil fortælle om en af vores andre byture.  

Telefonen ringede, det var Charlotte “hej har du lyst til en tur i byen, du ved det sædvanlige sted” tænke lidt over hvad der var i kalenderen, men den var gudskelov tom. Ok Charlotte lad os mødes på vores stamsted.

Stedet der var en blanding af en amerikansk natklub, og klassisk dansk diskotek, havde et stort dansegulv, 2 barer, en masse bløde sofaer, i en mørk farve, men det bedst var de små båse med matteret glas døre, og dæmpet belysning begge dele kunne man selv styre. Reglerne for brug af båsene er, hvis døren er lukket er der  adgang forbudt, så bliver der som regel leget. 

Vi ankom som regel tidligt for at være sikker på at vi kunne få en af båsene. Der blev hurtigt fyldt op. 

Jeg tager en taxi ind til byen, jeg havde brugt lang tid på badeværelset, og gjort ekstra meget ud af mig selv, alt hår på kroppen var barberet væk, håret på hoved sad som det skulle, perfekt makeup, nederdel,skjorte og mine lange støvler, der er10 cm højde. 

Da jeg ankom var Charlotte allerede kommet hun sad i en af båsene, med åben dør, så hun var sikker på at jeg kunne se hende, da jeg træder ind rejser hun og snaver mig dybt og længe, vores tunger fægter i vores varme munde, vores bløde læber smelter sammen, så det føles som et sæt i stedet for 2. Vi slipper langt om længe hinanden, jeg løfter det ene øjenbryn og kigger hende dybt i øjnene. Charlotte smiler og siger at vi mangler endnu en gæst inden vi kan lukke døren.

I det samme kommer Caroline, kaldet Caro wau det var noget af en forestilling i lavede der tøser, griner hun og giver os begge en krammer, mens hendes hænder krammede vores numser. 

Charlotte lukker døren, sætter sig hen i sofaen med let spredte ben, som ikke overlader meget til fantasien. Jeg ved at hun har den dejligste våd og lækreste mis, den er helt perfekt, lyserød og meget snæver, på trods af at hun født 2 børn. Jeg elsker at slikke hende, smagen er helt unik, helt hendes eget.  

Jeg står stadig lige indenfor døren, langsomt begynder jeg at tage mit tøj af, mens Caro og Charlotte kigger på mig, begge med varme og begær i deres blikke, nøgen går jeg hen til Caro og sætter på mig på hendes skød, mens jeg tager fat om kanten på hendes bluse, så jeg kan trække den over hendes hoved. Caro kæmpe kunstige bryster kommer til syne i en meget lille Bh, som kun lige dækker det nederste af dem. Jeg kæler for hendes bryster, uden på bh’en, sutter på hendes kald hårde nippels, imens åbner Charlotte hendes Bh. Jeg kigger glubsk på de kæmpe patter, som vælter ud, bukker hovedet til hendes mørke vorter, tager den en i munden igen, suger den hårdt ind Caro stønner højt, og jeg kan se at blikket bliver sløret, jeg bider let i den meget udspilet vorte som strutter hård, og mørk ud mod min mund, der kommer et lille skrig fra Caro da både Charlotte og jeg bider samtidig. Jeg smiler frækt og flytter mig.

Begge pigerne rejser sig hurtigt og får resten af tøjet af, Caro skubber Charlottes ben fra hinanden kigger drillende op på hende mens hun spreder, hendes skamlæber med sine fingre. det er en fin og lækker lyserød sag, som hun har svært ved at modstå, hun sætter sine læber mod Charlottes kilt og suger sig hårdt fast og slipper pludselig med et kæmpe smask, næsten som et sugemærke, der midt på hendes våd mis, stikker tungen dybt ind i fissen og op igen til hendes klit, slikker, suger og drikker hver eneste dråbe af hendes safter der flyder ud af hende, hun stønner højt og kommer i en orgasme.  Da Caro flytter sit hoved stikker jeg to fingre op i hende mens jeg beder Caro om stadig at slikke hende, hun kommer fortsat i en række små orgasmer. Vi stopper og lader hende komme til sig selv. Der gå lige lidt inden at Charlotte får pusten igen, hun smiler til os og kysser os dybt på skift, jeg kunne smage Charlottes safter på min læber. 

Charlotte kigger på mig, mens hun skubber mig ned på ryggen, jeg nyder det frække blik så begge pigerne sender mig. Caro sætter sig hen over mit hoved, så jeg kan slikke hende, imens tager hun armene om på ryggen og får fat i begge mine brystvorter, hun niver hårdt i dem, jeg stønner højt samtidig med at jeg slikker. Nyder når jeg bliver nevet meget hårdt i mine brystvorter, og det ved i de begge to. Charlotte pirre hele min krop, med sine fingre og sin mund, føler hun er overalt på mig. Jeg kan mærke hvordan safterne løber ud af mig. Charlotte føre hurtigt og hårdt 2 fingre godt op i mig, fingre knepper mig hårdt og dybt, der skal ikke ret meget til før end jeg kan, mærke at jeg er lige på kanten. Hun trækker sine finger ud, og puster let på min klit, jeg skriger højt mens der står en stråle ud af mig, som Charlotte forsøge at få i munden. 

Vi falder alle 3 sammen, og ligger helt stille og nyder vores tilfredsstillelse. Efter lidt at drikke, fortsætter vores leg.

Natten slutter desværre hurtigt, med en masse kys og kram, samt et løft om snarligt bytur igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.