Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er en gift kvinde på 33 år, som bor sammen med min mand i et mindre villakvarter. Jeg er 163 høj, har mørkblondt hår, blå øjne og et lille pænt ansigt, det har jeg i hvert fald fået at vide af flere, har en lille trutmund og så har jeg smilehuller. Min mand siger jeg har nogle flotte ben, nogle dejlige faste bryster en c-skål og ser ganske godt ud.

Vi har et godt sex liv, der er overhovedet ikke noget at klage over, men det sidste stykke tid, i snart 4 uger er den samme tanke blevet ved med at køre rundt i mit hoved. Den handler om naboens datter, som er 19 år og bor hjemme, jeg ved ikke hvad det er, men jeg har pludselig fået lyst til at dyrke lidt pige sex med hende og jeg kan simpelthen ikke få tanken ud af hovedet igen.

SEX I DAG?

Den er ved at æde mig op, ganske langsomt. Hver gang jeg ser hende, begynder mit hjerte at hammere løs, som man skulle tro jeg var ved at få åndenød, min puls stiger og jeg får svedperler på panden. Jeg må indrømme jeg er noget i vildredde, for så vidt jeg ved, har jeg aldrig været til kvinder, men de følelser jeg har over for hende kommer helt bag på mig og jeg er ved at gå ud af mit gode skind af bare længsel efter hendes krop. Det hele startede som sagt for tre uger siden, jeg skulle til tandlægen tidligt på formiddagen, så jeg gik ud til bilen for at køre, men pludselig bankede det på bilruden, det var naboens datter, som spurgte om hun kunne køre med til byen, fordi hun var stået for sent op. Hun skulle ind på kontoret, hvor hun arbejder som sekretær.

Det var en dejlig varm sommerdag, med det samme hun satte sig ind i bilen faldt mine øjne på hendes lår, jeg synes de var utrolige pæne og der vel ikke noget galt i, at synes folk har nogle pæne ben. Jeg tænkte ikke mere på det før end om aftnen, hvor jeg sad og så tv-avisen sammen med min mand. Pludselig som et lyn kom det over mig og jeg sad og tænkte på hendes pæne ben i næsten en time inden jeg kunne få dem ud af hovedet igen. Der gik et par dage inden jeg så hende igen, en morgen hvor jeg skulle til byen. Kom hun igen og bankede på min rude, fordi hun var stået for sent op. Med det samme hun satte sig ind i bilen, faldt min øjne på hendes lår, men vi havde ikke kørt længe før jeg kiggede på hendes bryster, som var små og faste, hun så utrolig dejlig ud, jeg havde lidt svært med at holde øje med vejen, for mine øjne søgte hele tiden hen på Emma. Da jeg satte hende af, klappede hun mig på låret og sagde tak for køreturen, resten af den dag havde jeg kun Emma i mine tanker. Jeg så hendes ikke de næste dage, og tanken var begyndt af aftage, men så I lørdages, mens min mand gik og ordnet haven, stod hun pludselig på terrassen, Jeg lå og solede mig, med bare bryster og i nogle meget små bikinitrusser. Hun havde selv en meget kort nederdel på og en lille top. Hun spurgte om jeg gav en kop kaffe, selvfølgelig gjorde jeg det, ellers sad vi og snakkede om vind og vejr. Det vare en meget varm dag, nok en af de varmeste i år, som vi sad der smed hun toppen.

Hun havde brysteholdere på, men den var gennemsigtig, så jeg kunne tydeligt se hendes bryster, jeg hørte slet ikke hvad hun sagde, for mine tanker var i en anden verden. Jeg fantaserede om, hvordan vi lå og kælede med hinanden, kyssede hinanden blidt på hele kroppen, hvordan vi forsigtige lod vor hænder gå på opdagelse, for til sidst at gå i seng med hinanden. Jeg fantaserede så meget om hende at jeg efter hånden var begyndt at få dårlig samvittighed, for det at gå i seng med Emma, betød jo jeg ville være utro over for min mand, som jeg elskede over alt på denne jord. Kunne man det? Endnu en gang var jeg i vildredde, for jeg havde virkelig lyst til Emma, men samtid synes jeg ikke jeg kunne være det bekendt over for min mand. Mine tanker kredsede rundt i hovedet, så jeg var ved at blive skør.

Da min mand kom for at få sin eftermiddags kaffe, skyndte Emma sig at tage toppen på, hun blev endnu en time før hun gik. I dag har vi fredag og jeg har ikke kunnet få hende ud af hovedet den sidste uge. Min mand er lige gået på arbejde, for han har skiftende arbejdstider og arbejder nogen gange om natten, Jeg har lige været i bad og taget, en sort hofteholder på, med tilhørende strømper, et par gennemsigtige trusser og en gennemsigtig brysteholder, jeg sidder foran telefonen og diskutere med mig selv om jeg skal ringe til Emma. Jeg løftede røret og lige i det samme, kom der et kæmpe tordenskrald, jeg blev så forskrækket at jeg tabte telefonen og inden jeg nåede at samle den op kom der endnu et knald. Lidt efter ringede det på døren, jeg greb min kimono, gik ned og åbnede.

Det var Emma der spurgte om hun måtte være her, for hun var alene hjemme og hun kunne ikke lide torden. Vi satte os op i stuen, på hver sin sofa, men hver gang der kom et knald rystede Emma over hele kroppen, jeg satte mig hen ved siden af hende, lagde armene om hende, for at trøste hende lidt. Men jeg kunne ikke styre mig, snart sad jeg med min ene hånd på hendes lår. Hun sagde ikke noget, smilte bare, jeg tog hendes hånd og lagde den på mit lår, hun kærtegnede mit lår lige så forsigtigt. Jeg lod min hånd glide op under hendes bluse, hvor jeg fandt hendes bryster. Hun havde ingen brysteholdere på, jeg kærtegnede hendes bryster, løftede hendes bluse op over hovedet på hende og kyssede hendes bryster ganske blidt.

Jeg mærkede hendes hånd på mine bryster. Det var en dejlig følelse at kæle med hinanden, en følelse som jeg aldrig havde følt før, samtid var det lidt spændende fordi måske var lidt forbudt. Vi lagde os på sofaen tæt sammen og rørte ganske blidt ved hinanden. Emma begyndte at slikke mine bryster og det gøs igennem hele kroppen på mig, som om jeg fik små elektriske stød. Jeg kunne mærke, at jeg blev fugtig i mellem benene, det varede ikke længe for hendes tunge dansede ned over min mave. Hun tog trusserne af mig og kyssede mine lår, jeg lå som var jeg forstenet og kunne slet ikke røre mig. Jeg mærkede hendes tunge i min våde fisse, det kriblede i hele min krop, jeg var stadig lamslået og kunne ikke gøre andet end at ligge og nyde det, snart slikke hun mig vildt og det varede ikke længe før jeg fik orgasme.

Min krop trak sig sammen i små stød og jeg følte mig i den syvende himmel. På dette tidspunkt følte jeg at det var de bedste jeg nogensinde havde oplevet, men det skulle vise sig senere hen at det skulle blive meget bedre. Vi har aftale at mødes hver gang min mand er på natarbejde, om det er spændingen i selve det at have sex med en pige, eller om det er min dårlige samvittighed der spiller mig et puds, ved jeg ikke rigtigt. En ting er helt sikkert, der er virkeligt dejligt og jeg ser frem til hver gang vi skal mødes, måske fordi det er lidt forbudt.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.