BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mødet del 4: Caféen 2
SigneS - Apr 2, 2024

Jeg blev trukket tilbage til virkeligheden, da jeg hørte Jens' stemme bryde ind i mine tankers virvar. "Er der noget galt?" spurgte han med bekymring i hans stemme, og jeg kunne mærke, hvordan min forvirring og befippelse steg.


Jeg følte mig lidt overrasket over, at han havde lagt mærke til min fraværende opførsel, men samtidig følte jeg mig også lidt taknemmelig for hans opmærksomhed. Jeg forsøgte at samle mine tanker og finde på en forklaring, der ikke ville afsløre, hvad der virkelig foregik i mit hoved.


"Nej, nej, det er der ikke," svarede jeg hurtigt, mens jeg forsøgte at skjule min forlegenhed bag et nervøst smil. "Jeg tror bare, jeg er lidt træt. Jeg undskylder, hvis jeg virkede fraværende."


Jens kiggede på mig med et bekymret udtryk, men han nikkede forstående. "Det er helt i orden. Du behøver ikke at undskylde," sagde han roligt. "Måske skulle vi bare tage det lidt roligt og nyde hinandens selskab."


Jeg nikkede og prøvede at slappe af, men tankerne om bulen og alt det, den repræsenterede, var stadig svære at ignorere. Jeg forsøgte at fokusere på vores samtale og lade det være en afslappet og behagelig oplevelse, men det var som om, bulen hang som en skygge over os, konstant truende med at trække mig tilbage til mine egne tanker.


Efterhånden som tiden gik, følte jeg mig mere og mere frustreret over min egen manglende evne til at slappe af og nyde øjeblikket. Jens var så behagelig og charmerende, og jeg ønskede virkelig at være til stede og give ham min fulde opmærksomhed. Men tankerne om bulen var som en uundgåelig distraktion, der nægtede at forsvinde.


Jeg kunne mærke mit hjerte banke hurtigere i brystet, da jeg lod min hånd glide op ad Jens' lår under bordet. Det var som om, hver eneste bevægelse var en ekko af min stigende spænding, og jeg kunne ikke lade være med at føle mig forfjamsket og lidt nervøs over min dristighed. Men samtidig var der også en uimodståelig fornemmelse af mod, der fyldte mig, som jeg lod min hånd udforske hans krop.


Jeg følte et stik af overraskelse, da jeg mærkede konturen af hans slappe pik gennem hans bukser. Den var tyk og fast, og jeg kunne mærke min egen forbløffelse malke mit ansigt. Jens bemærkede mit udtryk og smilede forlegent, hvilket fik mig til at rødme endnu mere. Jeg forsøgte at bevare min ro og samle mine tanker, mens jeg lod min hånd blive liggende på hans lår, næsten som om jeg ikke kunne hjælpe det.


Da vi fortsatte med at snakke, kunne jeg ikke lade være med at lade mine tanker vandre tilbage til bulen mellem hans ben. Tanken om hans pik, skjult under hans tøj, fyldte mig med en ulmende spænding, der næsten var svimlende. Jeg kunne mærke, hvordan beruselsen fra vores drinks og vinen begyndte at tage fat, og jeg kunne mærke, hvordan mit mod steg sammen med min stigende følelse af lyst.


Efter lang tid, hvor vi nød hinandens selskab og fortsatte med at snakke og grine sammen, fandt jeg endelig modet til at bringe emnet op. Mine ord kom ud af mig næsten automatisk, som om jeg var drevet af en uimodståelig trang til at udforske det ukendte. "Jeg har virkelig haft svært ved at stoppe med at tænke på, hvad du gemmer der nede," sagde jeg forsigtigt, mens jeg prøvede at skjule min forlegenhed bag et smil.


Jens' ansigt rødmede let, men han mødte mit blik med en blanding af forlegenhed og fascination. Jeg kunne mærke min egen krop brænde af spænding, som jeg ventede på hans reaktion. Ville han blive fornærmet eller overrasket? Eller ville han tage det som et tegn på min interesse og lyst?


Han tøvede et øjeblik, før han endelig svarede, og jeg kunne næsten mærke min egen ånde hænge i luften, som jeg ventede på hans ord. "Jeg er virkelig glad for, at du er nysgerrig," sagde han endelig, og jeg kunne næsten føle min krop lette af lettelse. "Jeg har også tænkt en del på dig."


Mine kinder brændte af forlegenhed og begejstring, og jeg kunne mærke mit hjerte slå hurtigere, mens jeg lod hans ord synke ind. Det var som om, vores flirtende spil tog en ny drejning, og jeg kunne ikke lade være med at føle mig overvældet af en bølge af lyst og begær.


Vi fortsatte med at snakke og flirte, og jeg kunne mærke, hvordan stemningen mellem os blev mere intens og intim. Jeg hviskede sensuelle bemærkninger til ham, mens jeg lod min hånd glide forsigtigt op ad hans lår, næsten som om jeg udforskede et hemmeligt territorium, der kun tilhørte os.


Jens smilede forlegent, men hans øjne var fyldt med en glødende lidenskab, der fik mit hjerte til at slå endnu hurtigere. Jeg kunne mærke, hvordan beruselsen fra vores drinks og vinen begyndte at tage fat, og jeg lod mig rive med af følelsen af frihed og lyst.


Vores samtale fortsatte med at flyde let, men nu var der en underliggende spænding og forventning, der fyldte luften mellem os. Vi flirtede og legede, som om vi dansede rundt om hinanden i en skjult pas de deux, der kun var synlig for os selv.

porno med danske piger