Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

BiOgBabsoman
OFFLINE

BiOgBabsoman

0
824
BiOgBabsoman
Mand
46
Biseksuel
Syddanmark
Single
-
-
Søger: En Domina, som vil vise/oplære mig som sub, Enlige af alle køn, Alle de 3Kants variationer jeg kan være med i
-
ArtikelKategoriDannet
Denne bruger har ingen artikler.

Ingen galleri søgeresultater fundet.

Det sker automatisk, når jeg møder en kvinde/pige, kigger jeg nedefra og op.  


Det første, jeg lægger mærke til, er brysterne, og derefter ser jeg på ansigtet, hvor øjnene er allervigtigst. Det er det første, man møder, når man ser et andet menneske, og man føler, man kan læse en anden person gennem øjnene. Jeg tænder klart på store flotte, og helst brune, øjne. 


Jeg tænder på naturlighed. Egentlig elsker jeg bare, når piger er sig selv uden makeup og i en joggingdragt. Jeg vil hellere have, en mindre barmfager pige, som er sig selv. end en Barbiedukke med store bryster. Jeg elsker at vågne op om morgenen og kigge på en kvindes rigtige jeg.


Men i takt med at jeg er blevet ældre og har haft flere oplevelser med kvinder, så betyder det ikke så meget for mig, om hun rammer det idealbillede. En pige med kurver, og/eller lidt deller på maven eller små bryster er lige så sexet, men på en anden måde.


Nogle ting forandrer sig oppe i hovedet, jo ældre jeg bliver. Da jeg var yngre, havde jeg et skræddersyet billede af idealkvinden fra bladene: med store bryster, lange ben, og slanke, jeg var jo også teenager i 90’erne. Men nu synes jeg for eksempel ikke, at åleslanke kvinder er så pæne mere. Til en vis grænse er det nydeligt, bevares, men der må gerne være nogle former af en eller anden art. Kurver udstråler, at hun er kvinde med stort K. Den der typiske silhuet af en kvindekrop – det kan jeg godt lide. 


Mine præferencer ligger tydeligt i retning af bryster, hvorfor mine venner humoristisk kalder mig for “Boob-man." 


Bryster fascinerer mig i alle former og størrelser – de er bløde, dejlige og indbydende….. og man kan putte sig ind til dem. 


Jeg kan især godt lide gode, faste bryster. Kan man lægge en hel hånd om brystet, mens der stadig er mere bryst at komme efter, er det et par gode bryster. Størrelsen er dog ikke afgørende, de skal passe til hendes krop.


 

Selvom jeg i min profil skriver, at jeg ikke ser G6N som en dating side, så må jeg erkende, at jeg overvejer, at ændre på det.


For tanken om, at blive domineret af en kvinde, og måske blive straffet med pisk og lignende har floreret i mine tanker/fantasi i lang tid. Men jeg fantaser også om at det er mig, som dominere, mig der straffer enten en kvinde eller en anden mand. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke vil kunne lade mig blive domineret af en anden mand, men alligevel så har jeg også overvejet, om jeg skulle finde et dominerende par. Jeg er sikker på, at det ophidser mig at læse historier om dominans, og det ophidser mig temmelig meget, men jeg er ikke sikker på, om jeg rent faktisk tør overgive mig, at jeg tør lade en anden, en kvinde, dominere mig. For selv om det ophidser mig, så er jeg ikke sikker på, om jeg kan slippe kontrollen. 


Jeg ved dog, at dominans og bdsm universet er noget, som jeg ønsker at udforsker noget mere, hvadenten det bliver at læse jer andres frække historier, eller om jeg tør slippe kontrollen og tør udleve mine fantasier.

Denne brugers gæstebog har pt ingen signaturer.
Denne profil er blevet set af 96 brugere.
Denne bruger har ingen venner tilføjet.

porno med danske piger