Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hanrej slavetræning
Prinsessen1987 - Jan 28, 2022

Engang imellem skriver jeg med fyre omkring det med at min mand er hanrej og om jeg har lyst til at gøre ham til en slavehanrej.


Slavehanrej er jo den udvidede version af hanrej, hvor ægtemanden ved at kvinden er ham utro og gør alt hvad hun beder ham om.


Jeg har for nyligt skrevet med en fyr her på G6N præcis omkring dette.


Som jeg siger til de fleste fyre jeg skriver med om det, så er min mand ikke lige typen der som sådan bare giver efter og lader sig gøre til slavehanrej uden videre.


Fyren jeg skrev med kom faktisk med nogle ret gode ideer til hvordan at jeg kunne påbegynde / teste muligheden for at træne min mand til slavehanrej uden hans viden som jeg så småt er begyndt på.


Følgende ideer er kommet på bordet:



  1. Få min mand til at slikke/rengøre mig noget mere efter ældre mænd har bollet og sprøjtet i mig. Dette for at se om han på et tidspunkt reagere på smag/lugt af min mis er blevet bollet af en anden mand eller restsæden der er i mig. Og for at træne ham i at det bare skal gøres hver gang at en ældre mand har sprøjtet i mig, hvis nu en dag at han bliver slavehanrej.

  2. Min mand får uhyre sjældent lov til at bolle mig, jeg sutter ham sjældent og til nød giver jeg ham en spiller med hånden af ren medlidenhed. Han får dog lov til at slikke mig til orgasme da det ikke er ældre mænds pligt men min mands pligt. Fremover skal al seksuel kontakt med min mand være hvor han får gummi på, hvilket jeg faktisk synes ret godt om. Dette er faktisk for at han kan føle sig meget lavere i hierarkiet mellem os. Denne undskyldning med gummi vil hedde at jeg holder pause med p-piller og så prøve noget lidt nyt/anderledes.

  3. Jeg skal prøve at bestemme noget mere over min mand og få ham til at gøre flere ting i hjemmet. Jeg skal prøve at overdrage flere huslige pligter til ham og selvfølgelig starte i det små men lave faste aftaler med ham om hvad han skal lave så der ingen tvivl er om hvad han skal lave. Dette skal løbene så forøges så han laver mere og mere og jeg laver mindre og mindre. Jeg har tænkt på at sige at jeg får en ændret stilling på arbejdet så jeg får mere at se til så han må lave mere hjemme.

  4. Jeg skal prøve/begynde at tisse på ham, evt. under lidt seksuel leg, det kunne evt. være i badet hvor han sidder på gulvet og slikker mig mens jeg står op. Dette igen for at han begynder at føle sig nederst i hierarkiet imellem os. At jeg ser ned på ham og tisser på ham mens han tilfredsstiller mig uden at få noget igen.


Alt ovenstående ubevidst træning er for at han skal begynde at føle sig nederst i hierarkiet i vores ægteskab og at han skal begynde at gøre meget mere som jeg siger at han skal gøre, når jeg vil havde det.


Kryds fingre for at jeg kan begynde at træne ham til slavehanrej så jeg forhåbentligt en dag kan blive brugt af endnu flere ældre mænd end jeg allerede nu gør.


Hvis der er nogle der har andre gode ideer til ubevidst træning af min mand er jeg meget lydhør :0)

porno med danske piger