Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hanrej
Prinsessen1987 - Jan 28, 2022

Fra tid til anden snakker jeg med fyre som spørger om jeg ikke vil gøre min mand til en hanrej.


Min mand har været hanrej næsten hele sit liv uden at han ved det, han er bare ikke den udvidet version af en hanrej som jeg tror mange mænd uvidende tror, er en hanrej.


Den normale betydning for en hanrej betyder at en gift kvinde er sin ægtemand utro, hvilket jeg jo må indrømme at jeg er.


Den udvidede version af en hanrej er en gift kvinde som er sin ægtemand utro men hvor han ved at hun er utro og affinder sig med det.


Den endnu mere udvidede version af en hanrej er en slavehanrej. Her er ægtemanden nederst i hierarkiet og gør alt hvad han får besked på at sin kone.


Dvs. hans kone kan mødes og dyrke sex med alle de mænd som hun har lyst til og hvor ægtemanden bare skal finde sig i det og gøre hvad der bliver sagt.


Hvis hans kone f.eks. har lyst til at invitere en ældre mand hjem til noget god mad og fræk sex, er det ægtemanden der skal arrangere hele middagen mens kvinden og den ældre mand nyder aftenen og hinanden.


Ægtemanden skal planlægge, købe ind, dække op, lave maden, evt. være tjener, rydde af og vaske op. Hvis noget mangler eller behøves undervejs skal han stå til rådighed og ellers tage sig af børnene så hans kone og den ældre mand ikke forstyrres.


Hvis hans kone eller den ældre mand har behov for det skal ægtemanden rengøre kønsdele med sin mund/tunge efter samleje.


Ægtemanden skal lave de fleste pligter i hjemmet så hans kone kan nyde livet og sig selv og ellers tilbyde sig fuldt ud seksuelt til alle de ældre mænd der har behov for det.


Mit største ønske er at gøre min mand til en slavehanrej. Jeg ved ikke om det en dag vil lykkedes men det er det der vil gøre mig allermest lykkelig.


Jeg ville kunne mødes med mange flere ældre mænd så de kunne bruge mig til egen seksuel fornøjelse uden at få presset mødet ind i et allerede travlt liv.


Jeg ville få den perfekte ægtemand som ville ordne de fleste pligter og gøremål og som jeg ikke slet ikke skulle tænke over seksuelt samvær med, kun fordi at han vil gøre mig lykkelig.


Vil det nogensinde blive en mulighed eller blot en meget stor drøm som ikke går i opfyldelse?

porno med danske piger