Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Sperm
Prinsessen1987 - Nov 27, 2023

Sperm - sæd - vitaminer - eliksir - nossesaft, kært barn har mange navne men fælles for dem alle er at jeg simpelthen elsker det.


Jeg har altid godt kunne lide sæd, helt fra en ung alder af hvor jeg blev præsenteret for det.


Men det er specielt efter at jeg selv har været gravid at jeg tænker meget mere over hvor en livsgivende eliksir sperm egentlig er.


Jeg er med tiden, specielt de senere år blevet meget mere frisk og åben for at vise mig frem offentligt med sæd i ansigtet og jeg synes det er frækt at se fyres reaktion på det.


Jeg var f. eks i seven-eleven for nyligt med sæd rundt om munden og godt op af den ene kind og den unge fyr der skulle ekspedere mig havde en smule svært ved at koncentrere sig.


Fyren jeg for inden havde suttet, havde sprøjtet ret godt til så selvom jeg prøvede at få det meste i munden havde den osse givet et par sprøjt i ansigtet (det sker jo for det meste)


Der er jo nogle gange kraft bag de sprøjt og I fyre bruger jo osse kræfter på at levere vitaminerne til os kvinder.


Det er måske derfor at jeg for det meste af tiden er så sund, glad og positiv netop fordi at jeg får så mange forskellige vitaminer løbene.


Keep up the good work guys.


Vi kvinder burde være meget mere taknemlige for mænds nossesaft og være meget mere villige til at tømme hvor vi kom frem.

porno med danske piger