Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Taknemlighed
Prinsessen1987 - Jan 5, 2022

Jeg plejer næsten altid at takke når jeg har fået pik eller sperm af en moden fyr.


Hvis jeg f.eks har suttet og tømt en ældre fyr i en bil eller hvis jeg bliver rigtig godt gennembollet, så siger jeg lige mange tak når vi er færdige.


Jeg synes at det er på sin plads at jeg viser min taknemlighed og sige tak når en ældre fyr vil bruge mig til at få stillet sin lyst, det er da det mindste at jeg kan gøre.


Så er der nok nogle fyre der sidder og tænker at det da ikke er mig der skal sige tak og være taknemlig men fyrene der skal sige tak og være taknemlige.


Ikke hvis man ser det fra mit synspunkt!


Jeg skriver, snakker og mødes med ældre fyre og det samme problem som jeg hører er at det er svært at få fat på en pige at havde sex med.


Specielt med en yngre pige, kan jeg forstå de fleste ældre fyre gerne vil prøve at være sammen med.


Det synes jeg jo er virkelig synd og ærgerlig, for er der noget mere frækt end sex og aldersforskel.


Jeg tror osse at der er flere piger derude der gerne vil knalde med ældre mænd men ikke tør at springe ud i det af flere forskellige grunde.


Det kunne faktisk være rigtig rart at havde nogle medhjælpere, så hvis vi var en 4-5 piger kunne servicere en del flere ældre mænd end hvad jeg kan alene (ønsketænkning)


For mig er det jo slet ikke svært at finde en ældre fyr at havde sex med. I teorien kunne jeg sikkert nok finde en ny ældre mand at havde sex med hver time hvis jeg havde mulighed for det (gid det dog en dag kunne lade sig gøre)


Så med min lyst er det da mig der skal være taknemlig for at jeg kan få ældre pik næsten når jeg vil og ikke som så mange ældre fyre der måske aldrig får muligheden for det modsatte.


Så alle I kære dejlige ældre mænd, af hjertet tak fordi at I altid er villige til at gi mig rigeligt med pik og sperm i de mængder at jeg behov for det.


TAK!


KH Prinsessen

porno med danske piger