Kunne ikke lade være med at lægge en hånd på den enorme bule på hans bukser og massere hans pik uden på bukserne. Vi dansede forsigtigt hen i krogen af lokalet...

Jeg har med stor fornøjelse læst mange spændende historier på gratissexnoveller.dk og flere af dem har virkelig gjort mig ophidset seksuelt. Jeg har nu fået lyst til at skrive en en sand historie fra det virkelige liv.
Jeg er lykkelig gift og har i mange år ikke haft sex med andre end min mand. I virkeligheden er jeg nok for genert til sidespring, har jeg fortalt mig selv flere gange, selvom jeg godt nok har kunnet mærke tankerne kredse om emnet, når fremmede mænd viste interesse.
Men alt dette ændrede sig ved en fest, hvor jeg mødte Mikkel.
Min mand og jeg var inviteret til en større fest med overnatning på et hotel. Der var mange mennesker og blandt gæsterne var der en gammel bekendt, Mikkel, som jeg havde truffet nogle enkelte gange før jeg blev gift. Jeg havde for mange år siden danset med ham ved en fest, hvor han kyssede mig lidenskabeligt, men uden at det udviklede sig til mere. På en eller anden måde sad denne oplevelse som noget uforløst i min krop. Og det skulle vise sig, at det også sad i Mikkels krop som noget, der ikke blev gjort helt færdigt. 
I løbet af festen kunne jeg ikke lade være med at kigge i den retning, hvor Mikkel befandt sig og han kunne heller ikke lade være med at kigge efter mig. Det gjorde mig helt varm i kroppen hver gang han kiggede efter mig og det kunne mærkes nede mellem benene. 
Af uforklarlige grunde besluttede min mand at trække sig tilbage til værelset tidligt og gå i seng. Du kan jo bare fortsætte med festen, sagde han inden han gik op. Men denne bemærkning overhørte Mikkel og det varede heller ikke længe, efter at han var gået, at Mikkel foreslog en dans.
Det lå ligesom i luften, at dette var det næste, der skulle ske.
Jeg tror at vi begge følte, at vi ikke blev færdige ved det foregående møde nogle år tidligere.
Det varede heller ikke længe før dansen blev ret tæt. Det begyndte med små lette kys, som blev længere og mere intenst. Det var ligesom der var en direkte forbindelse fra hans kys ned imellem mine ben. Hver gang han kyssede mig gik der en meddelelse til mit underliv om forestående sex.
Det var ikke længere venskabskys, men elskovskys. Han holdt nu begge hænder på min mås og trykkede mig ind til sig. Jeg kunne mærke at han havde et kæmpe jern i sine bukser.
Dansen havde bevæget sig hen i et mørkere hjørne af lokalet, så jeg håbede ikke, at der var nogen der så hvad der skete. 
Hans lange arme var nu nede imellem mine ben og hans hænder var på opdagelse direkte uden for skedeåbningen. Jeg var nu blevet så våd, at Mikkel kunne mærke det uden på bukserne.  Jeg tror, at det inspirerede ham. Jeg kunne ikke lade være med at lægge en hånd på den enorme bule på hans bukser og massere hans pik uden på bukserne. Vi dansede forsigtigt hen i krogen af lokalet. Jeg tror ikke, at der var nogen der bemærkede, at vores dans havde udviklet sig til et regulært forspil. Vi havde begge hænderne i bukserne på hinanden længe mens han kyssede mig dybt. Jeg tror, at vi begge var tæt på at komme flere gange. 
Mikkel foreslog, at vi gik på hans værelse. 
Det var unødvendigt, at tale om hvad der skulle ske. Det vidste vi begge.
På vej op i elevatoren var der heldigvis ikke andre med. Det var første gang vi var helt alene. Og her mistede jeg pludselig hæmningerne. 
Jeg tog fat om hans pik uden på bukserne og hørte mig selv sige: 
”Jeg har lyst til at slikke din pik”. Jeg var overrasket over mig selv, at jeg kunne sige dette lige ud.
Vent til vi kommer på værelset, siger Mikkel. 
Samtidig standser elevatoren og jeg ser at han har værelse på samme etage som min mand og jeg. 
Mit hjerte begyndte rigtigt at slå hurtigt, da jeg opdager, at Mikkels værelse er ved siden af vores.
Jeg begynder nu at hviske til Mikkel, for at ingen skal høre hvad der sker.
Da vi kommer ind på hans værelse er det efterhånden blevet til en hastesag, som ikke kan vente meget længere.
Vi fortsætter elskovslegen, som vi påbegyndte på dansegulvet. Vi kyssede hinanden dybt mens vi havde hænderne i bukserne på hinanden.
Jeg lirkede hans pik ud af bukserne. Og her kom chokket. Jeg havde aldrig set sådan et jern før. Jeg satte mig ned og begyndte at slikke hans enorme pik. Den kunne næsten ikke være i munden. Den var stenhård og jeg tror at han var lige ved at komme i munden. Jeg havde egentlig lyst til at drikke hans sæd, men der var et andet instinkt, der var stærkere.
Mikkel løftede mig op og lagde mig hen over et bord og trak mine bukser halvt ned. Det kunne tydeligvis ikke vente til bukserne var kommet helt af. 
Det gibbede inde i mig og jeg vidste hvad der ventede mig, men jeg var i tvivl om der var plads til det enorme jern i mit underliv.
Det viste sig dog ikke at være et problem. Jeg var blevet så sjask våd af forspillet.
Mikkel var først forsigtig. Han trykkede spidsen af sit jern ind i min drivvåde skede og lirkede med den. Jeg var helt ude af mig selv nu. Jeg tænke kun på at få pikken helt ind. Jeg har aldrig været så ophidset før. Bare tanken om at jeg havde givet efter for de rå instinkter og ladet en fremmede mand trænge ind i mig mens min mand var i rummet ved siden gjorde mig mere ophidset. Selv om jeg normalt er meget genert havde jeg mistet alle hæmninger. Mikkel trykkede nu sin pik halvt ind. Jeg var lige ved at skrige, da jeg mærkede hvordan min skede udvidede sig efterhånden som han trængte ind i mig. Og nu trykkede han den langsomt helt i bund.  Hver gang den kom helt ind var det som en mini orgasme, der ventede på den endelige udløsning. Jeg har aldrig prøvet at blive fyldt ud så eftertrykkeligt før. 
Jeg hviskede til ham knep mig fuldstændigt. Mikkel begyndte nu at råbolle mig. Hver gang han stødte pikken i bund var jeg tæt på at komme.
Og nu skete der noget som jeg stadigvæk kan undre mig over og som jeg ikke har prøvet så intenst før. Instinkterne i mit underliv talte til mig og bad om sæd.
”sprøjt mig fuld af sæd” hørte jeg mig selv hviske til Mikkel. Jeg var alligevel for genert til at råbe det, selvom jeg havde lyst.
Denne meddelelse sendte Mikkel helt af sted.
Han kunne ikke længere holde sæden tilbage. Hver gang han stødte pikken ind kom der et sprøjt af sæd med ind. Jeg kunne mærke hvordan varmen bredte sig i mit underliv. Jeg nåede at komme 2 gange mens han sprøjtede inde i mig. Jeg tror, at det tog næsten et helt minut inden har var færdig med at fylde mig op med sæd. 
Det var den mest intense orgasme jeg har prøvet og måske blev det forstærket af at Mikkel inseminerede min skede med sæd samtidigt.
Pludselig kommer jeg i tanker om at klokken er mange og at min mand venter på mig.
Jeg trækker bukserne op og retter på håret og kysser Mikkel farvel.
Jeg står lidt foran døren vores værelse og tænker lidt over hvad jeg skal sige når jeg går ind.
Da jeg kommer ind kan han se med det samme, at jeg har farve i kinderne.
Han spørger hvordan aftenen er gået og jeg forklarer, at jeg har danset en del. 
Har du danset med andre en Mikkel, spørger han.
Nej, det tror jeg ikke.
På dette tidspunkt er jeg ikke klar over, at min mand har bemærket en stor våd plet uden på bukserne. 
Han holder mig ind til sig og kan mærke at min krop damper af sex.
Han trækker mine bukser ned og her får vi begge et chok, da vi ser hvor meget sæd der løber ud af skeden og ned af lårene.
Jeg kan se, at min mand har fået et ordentligt jern på i bukserne. Jeg sætter mig ned og begynder at slikke hans pik. Hans jern er stenhårdt med det samme. Har du bollet med Mikkel?, siger han.
Jeg nikker. Der er vist ikke mulighed for at benægte dette. Mikkels sæd løber stadigvæk ud af min skede.
Min mand  var ikke i stand til at modstå denne behandling ret længe.
Han afleverede en kæmpe ladning sæd i min mund. Jeg drak det hele.
Næste dag talte vi ikke om det.
Men der var sket noget. Jeg havde opdaget hvor ophidset jeg kunne blive når jeg boller ved siden af. Bare tanken om et hemmeligt sidespring kan få min krop til at kalde på sex.
Og jeg opdagede, at jeg ikke kunne afvise dette kald. Jeg begyndte at se Mikkel ved hemmelige møder, hvor han knepper mig fra sans og samling.

Det er utroligt ophidsende at kneppe ved siden af. Jeg kan ikke undvære det nu. Mit sexliv hjemme er også blevet bedre. Når jeg kommer hjem efter, at Mikkel har kneppet mig, så lader jeg nogle gange min mand opdage, at mine trusser er fyldt med Mikkels sæd. Så bliver  min mand helt vild i varmen og boller mig mere intenst end han plejer. 
Jeg tror egentlig, at min mand synes, at der er OK, at jeg boller ved siden af, men jeg vil ikke spørge ham. Tænk nu hvis han siger ja. Så ville det jo ikke længere være nødvendigt at gøre det hemmeligt. Måske er det sjovest for alle, at "legen" fortsætter som den gør. Jeg boller hemmeligt ved siden af, min mand opdager det og bliver vild i varmen og knepper mig.
I virkeligheden kunne jeg godt tænke mig at tage på en ferie med ”begge mine mænd” . Så kunne de jo skiftes til at kneppe mig hver dag. Jeg har dog ikke foreslået min mand dette endnu. Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal udtrykke det overfor ham.

Flere historier fra samme forfatter: