Pikken bliver fjernet fra min mund og jeg bliver trukket op at stå og ført over til et bord, som jeg bliver bøjet indover, mine ben og hænder bliver spændt fast...

Min krop værkede overalt, da jeg vågnede efter en drømmeløs søvn, hvor længe jeg havde sovet vidste jeg af gode grunde ikke. Lå et stykke tid uden at røre mig og tænkte på mine sidste oplevelser og vidste at jeg nu ville adlyde hendes mindste vink. Tiden i cellen gik uendelig langsom, døren forblev lukket, kun lugen hvor min mad blev rakt ind blev åbnet med mellemrum, kunne slet ikke hitte rede i om det var dag eller nat. Sidder på briksen med ryggen mod muren, da døren bliver låst op og hun træder ind; "Rejs dig" siger hun og jeg kommer hurtigt op og stå. Hun smiler, et smil der siger, at hun ved jeg er hendes nu, at jeg vil adlyde hende.

Hun drejer mig rundt og tager så mine ankel- og håndjern af. Jeg står med ryggen til hende og kan mærke hendes hænder der begynder at kærtegne mine bryster, hun står tæt op ad mig og stille glider hænderne ned mellem min ben og et blidt pres fortæller mig at jeg skal sprede benene, hvilket jeg gør helt automatisk. Uendelig langsomt presser hun en finger op i mig og kysser mig på halsen, jeg stønner stille og nyder hendes berøring. Så ud af det blå rammer en hånd min ene balle og hånden fortsætter i et roligt tempo med at give mine baller lette slag, som støt og roligt bliver hårdere og hårdere. Hun lægger et pres på min ryg og jeg bøjer mig indover briksen indtil mine hænder hviler på briksen. Min røv stritter bagud og hendes hånd rammer mine baller gang på gang i et roligt tempo, mine ben er let spredte, men de bliver spredt langt ud af hendes bestøvlede fod der skubber dem endnu længere fra hinanden uden hun stopper med at give mine baller slag. Mine baller har efterhånden meget varme og røde, men det stopper hende ikke, Efterhånden som slagene bliver hårdere føler jeg også en varme i min fisse, jeg bliver ophidset af slagene som bare bliver ved.

Kan til sidst ikke holde min stønnen tilbage og stønner højt og liderligt. Hun stopper med det samme jeg stønner og lader mig stå der foroverbøjet med røde baller, totalt liderlig. Hun står bare og kigger på mig imens liderligheden fortager sig langsomt, hun giver mig besked på at blive stående i samme position indtil hun kommer tilbage, hvorefter hun forlader cellen, men uden at lukke døren. Hvor længe jeg står der ved jeg ikke, men det er pænt længe og jeg kan høre, at der er flere der går forbi cellen for så at stoppe og kigge ind. Der er også fri udsyn til min røv og fisse, der kommer flere kommentarer om hvad de ville gøre ved mig, men ingen kommer ind. Men jeg ved også, at jeg skal adlyde og blive stående. Hun kommer tilbage og går hen bag mig, lader sin hånd glide kærtegnene nedover min ryg og baller, hun fortsætter ned mellem mine ben og hånden køre blidt henover fissen. Prøvende stikker hun en finger op i mit indre, så to som bliver kørt ud og ind i et roligt tempo, jeg kan fornemme hvordan jeg blive våd dernede og kan høre hvordan det smasker mere og mere for hver gang hun køre fingrene ud og ind. Ophidselsen spreder sig i min krop og en følelse af at være tæt på en orgasme sniger sig nærmere og nærmere. Inden jeg når at komme, stopper hun op og beder mig om, at rette mig op, jeg retter mig op som ønsket og håber i mit inderste at hun vil give mig lov til at komme, at blive forløst i mit begær.

Hun drejer mig rundt, så jeg står med front mod døren og til hende, hun står der i hendes uniform og ser hamrende godt ud. Lider jeg af Stockholm syndromet, tænker jeg inde i mig selv, imens jeg står stille foran hende. Hun går rundt om mig uden at sige noget, kigger bare på mig, døren indtil cellen er fortsat åben og når andre går forbi kan de se hvordan jeg står nøgen foran denne uniformeret lækre dame, som fuldstændig har kontrol over mig. Hun giver mig et let puf i retning af døren og jeg går fremad og komme ud på gangen for første gang uden hånd- og ankeljern, hun tager fat i min arm og fører mig ned ad gangen og ind i rummet med forhøjningen og kæderne der fortsat hang fra loftet. Endnu en gang bliver jeg ført op på forhøjningen og får lædermanchetterne på og er igen fastgjort til kæderne i loftet. Hun kæler for min krop imens hun går rundt om mig, leger med mine bryster, sutter på brystvorterne, kæler for mit skød, alt sammen blidt og roligt, ind i mellem stopper hun op og kigger mig dybt i øjnene og kysser mig så på munden.

Jeg nyder hendes tunge i min mund og på mine bryster, ville så gerne have lov til at kysse hendes bryster, ja bare se dem, men jeg ved også, at jeg ikke skal spørge for det er hende der bestemmer tempoet. Hun går ned fra forhøjningen og ser op på mig, smiler sit skønne smil og sætter sig så på en stol, så hun kan sidde og se på mig. Kort efter bliver en dør åbnet bag mig og to mandlige vagter kommer ind, de går hen til hende og taler dæmpet med hende, hun smiler og siger så højt: "Hun vil gøre som i ønsker". De går op til mig og løsner kæderne og får mig ned på knæ, den ene vagt stiller sig foran mig og jeg skal kæle for hans bule i bukserne, dog uden at åbne bukserne. Jeg kæler med mine hænder på bulen og gnider udenpå stoffet og kan mærke at han bliver hårdere, han trækker mit hoved hen til sine bukser og forlanger at jeg slikker ham udenpå underbukserne. Han har lynet bukserne op og jeg starter med at slikke og sutte ham udenpå - kan mærke hvor hård han er og stor, han trækker bukserne ned og der kommer en kæmpe pik til syne. Han tager et fast tag om mit hoved og presser det ind mod pikken, det er tydeligt jeg skal tage den i munden, men kan ikke få den ret meget ind, den er for stor. Sutter det jeg kan og gisper efter vejret når han ind i mellem slipper mit hoved, men det er kun i korte perioder. Den anden vagt er gået hen bag mig og låser min arme fast på ryggen, han tager fat om mine bryster og begynder at klemme dem, han sidder på knæ tæt bag mig og jeg kan tydelig  mærke hans bule i bukserne der vokser.

Pikken bliver fjernet fra min mund og jeg bliver trukket op at stå og ført over til et bord, som jeg bliver bøjet indover, mine ben og hænder bliver spændt fast til bordbenene. Jeg står så, så jeg kan se hende der bare sidder og kigger op på os. Vagten med kæmpe pikken stiller sig bag mig og presser den op i min fisse, han begynder at kneppe mig i hårde og dybe stød, imens den anden vagt har fået sin pik fundet frem fra bukserne stiller sig ved siden af mit hoved så jeg kan slikke hans pik uden at tabe øjenkontakt med hende. Hun slikker sig om munden og smiler op til mig, imens hun ser hvordan jeg bliver fyldt helt ud af pikken i min fisse og min tunge der på arbejde på den anden pik. Han stiller sig lige foran mig nu og presser pikken ind i mund og jeg bliver nu gennemkneppet i både mund og fisse. Hun har rejst sig og kommet op på forhøjningen og er står og kæler for min røv, presser en finger op i den og så to, drejer dem rundt og udvider hullet, så der kan komme endnu en finger op, hun fortsætter indtil hun har alle fem fingre oppe, her rotere hun dem rundt og udvider stille og roligt mit hul. Hun fister mig i rolige stød og holder hånden oppe i mig i et stykke tid inden hun igen trækker den ud og støder den op igen. Hun stopper op og trækker hånden helt ud, men kun for at føre kæmpe pikken op til mit hul som heldigvis er godt udvidet, han presser sig op bag i mig og hun begynder at lege med klit.

På én gang er det nydelse, men også smerte, har aldrig haft noget så stort oppe bagi før og så med en pik i munden samtidig og en kvindehånd der leger med klitten. Der går ikke længe før han kommer dybt oppe i min bag i mig og så kommer der en ladning i mund kort efter, de trækker sig væk alle tre og står og betragter hvordan der løber sperm ud af min mund og min røv. Hun giver dem begge et kys og så forlader de os, hun kommer hen til mit hoved og trækker op i nederdelen og blotlægger en glatbarberet fisse, den bliver placeret så jeg kan komme til at slikke den, selvom jeg efterhånden er træt og brugt lader jeg min tunge glide gennem revnen og op til klitten, som jeg suger ind og sutter. Lader tunge glide tilbage og støder den op i hendes fugtige grotte, tungeknepper hende og hun holder fast om mit hoved så jeg ikke kan trække mig tilbage. Slikker, sutter og støder tungen op og smager på hendes safter, hun holder mig fast længe og forlange jeg bliver ved til hun kommer. Min tunge er på overarbejde og leger med hendes indre det bedste jeg kan og efter et stykke tid kan jeg mærke at hun begynder at krampe sammen om mig og hun kommer med safterne rendende ud af sig. Da hun slipper mit hoved, er jeg smurt ind i hendes safter i hele ansigtet, hun bøjer sig ned og kysser mig og slikker mig ren for hendes egne safter og resterne af spermen.

Så løsner hun mig og retter på sit tøj og fører mig så til et baderum, hvor min ene hånd bliver låst fast til en stang i væggen og jeg kan vaske mig med den anden. Det er vildt dejligt at mærke vandet bruse nedover min brugte krop, jeg trængte virkelig til at føle mig ren igen. Da vandet stopper kommer hun over med håndklæde og tørrer mig med blide strøg over hele kroppen, jeg nyder hendes blide berøring og ved hun belønner mig for at have adlydt hendes mindste vink. Hun løsner mig da jeg er tør og jeg kommer tilbage til min celle, her er der lagt et par orange bukser med elastiklinning frem, sammen med en hvis t-shirt. For første gang i lang tid får jeg lov til at tage lidt tøj på. Da jeg står i mit nye sæt tøj kysser hun mig dybt og kæler blidt for mine bryster udenpå t-shirten, mine vorter bliver hurtige hårde og strittende, hun slutter af med at give dem begge et kys og forlader mig så til min ensomhed i cellen.

Læs mere i del 7

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}