SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Denne aften var alle helt udmattede og vi gik tidligt i seng, hvilket var perfekt, når man tænkte på morgendagen. Næste morgen var jeg oppe som den første. Carlos havde sendt en mms, hvor man kunne se mig med hans dejlige pik oppe i mig. "Ring hvis du får tid" stod der. Neeejj bare det nu ikke var aflyst. Gik ned og satte mig på bænken og ringede. Det var heldigvis ikke aflyst. Han ville bare fortælle, at han havde snakket med sin onkel, som havde været helt vild ved tanken om de unge drenge og hvis vi kunne få, dem alle 3 med på nogle flere FILM, så ville der være endnu flere penge at hente. Det tror jeg ikke bliver noget problem Carlos. Vi blev enige om, at vi alle nok, skulle have paryk på.

Jens sad på terrassen, da jeg kom tilbage. Fortalte ham det sidste nye, kunne se han glædede sig ligeså meget som mig. Niels kom ud og spurgte, hvad vi snakkede om. Ingenting sagde vi i munden på hinanden og grinte. Jens satte kaffe over, mens vi hentede morgenbrød. Niels kunne ikke klar, at han ikke vidste, hvad vi havde gang i. Rolig skat, vi planlægger bare din fødselsdag, sagde jeg og gav hans pik et kærligt klem.

Under morgenmaden rejste jeg mig op og fortalte, at vi i dag fejrede Niels´s fødselsdag og vi skulle alle være gjort grundigt rene og være klare kl. 15.00 OG ingen måtte sex inden da vi skulle være helt på toppen. Drengene så ligeså spændte ud som Niels.

Jeg tog Magnus med til Rønne. Med de penge der var i udsigt, kunne jeg godt spendere lidt, på noget tøj til drengene. De brugte samme størrelse Viktor var en lille anelse højere, men det fik ingen betydning. Vi fandt nogle små stramme hvide shorts og 3 meget små tanktops i hver sin farve, som viste deres mave fra navlen og ned. Posen blev lagt bag i bilen. Hjemme igen skulle vi alle trimmes. Ingen hår overhovedet, kun det vi havde på toppen.

Kl. 15.30 indtog vi vores bord på terrassen, på den restaurant nede ved havnen, hvor jeg havde bestilt bord. Vi indtog ikke det helt store måltid, da vi jo ikke skulle blive dovne og ugidelige. Bagefter gik vi en tur langs havnen. Folk troede det var bedstefar med børn og børnebørn. Kl. 18 var alle i bilen. Jeg tog posen med tøj og smed ind til drengene, som sad bagi sammen med Niels. De var vilde med det og så fantastiske og endnu yngre ud. 

Kl. 19 drejede vi ned af grusvejen. Carlos tog imod os, desværre ikke i hans frække ridebukser, men små stramme shorts, som heldigvis også havde en dejlig fræk bule. Alle syntes han var skide flot og lækker, især Oliver kunne ikke få øjnene fra ham. Vi blev vist ind i et dressroom, hvor der var masser af frækt tøj og mange parykker. Niels troede, at vi skulle klædes ud som Dragqueens. Vi fik hver især paryk på og man skulle virkelig kende os godt og se godt efter, for at kunne genkende os.

Vi gik en runde og Carlos fortalte om dyrene, dog ikke hvad de blev brugt til. Den brune hingst stod med det meste af pikken hængende ude og fnyste. For s.... da en stor pik udbrød Viktor, som selvfølgelig var den første der observerede det. Ja hingstene kan godt lugt, at et par af hopperne er hestegale sagde Carlos med et smil. De 2 schæfere som stod i hver sit bur, optog straks Oliver. Især den ene, hvor den lyserøde pik kiggede frem. Uhhh sagde Viktor og klappede den. Santos var den sidste på turen. Den store flotte hingst stod skinnende i hele sin pragt. Vi gik gennem en lade, hvor de 2 hestegale hopper stod. Den ene var shetlænderen. Prøv at se, hvor de løfter halen og safterne næsten løber ud sagde Carlos. Drengene var helt henne og kunne se de fugtige kusser. Skal i se når hun får hestepik?  JAAHH råbte drengene og vi voksne var lige så klare på den oplevelse.

Han viste os, hvor vi skulle stå og gik ud for at hente den brune. Vi kunne høre at han vrinskede, han vidste vist godt, hvad der skulle ske. Man hørte skoene på betongulvet og Carlos kom med den brune, som var godt oppe at køre. Han havde et fast greb i grimen og et reb. Den brune kendte selv vejen og efter et par forsøg havde den forbenene oppe og omkring hoppen. Pikken stod nu helt klar- Han vinkede os tættere på. Pikken var enorm, længere og lidt tykkere end Jens`s. Vi var alle helt betaget. Den ramte plet og bankede pikken op. Ikke noget med at hoppen skulle vænne sig til noget, nej det var lige på og hårdt. 10-12 gange frem og tilbage, så skød den ladningen op i hende og hoppede ned. Den var nu helt rolig og Niels trak ham lidt væk. Den store pik hang slapt ned og sæden dryppede af den. Skiftevis vi fik lov at røre den. Niels var den sidste og han kunne ikke dy sig for, at gnide lidt på den. Vi slikkede alle det sæd af fingrene, som vi havde fået på og blev enige om, at det næsten smagte, som menneske sæd.

Vi havde alle fået ståpik og måtte have hånden ned og rette på pikken, selv Carlos som havde set det mange gange. Niels`s øjne var klistret til den brunes pik, da den blev sat tilbage i folden. Oliver gik helt betaget og klistrede sig op af, Carlos hele tiden.

Vi kom ind i den flotte stald, hvor alle de frække båse var. Carlos sagde, at han havde en slags klub, hvor folk kunne have sex med hinanden og nogle gange var dyrene også med. Han viste dem ind i rummet med sofaerne og frem på skærmen tonede en trailer frem, der varede ca. 5 min. Den viste alt, hvad der kunne ske i denne stald. Øjnene trillede næsten ud på samtlige, da den sluttede af med, at vise Santos banke sin store pik og i kussen på en midaldrende kvinde.

Vi skulle nu se boksen, hvor hingstene boltrede sig. Nu skulle det ske! Vi lokkede Niels ned at ligge på bænken og inden han vidste af det, var armene låst fast. Vi trak shortsene af ham og hans stive pik sprang frem. Nu skal du have din fødselsdagsgave skat, sagde jeg og gned på hans pik. Han protesterede højlydt, men faldt lidt til ro da han mærkede Niels`s indsmurte fingre glide op i hans stramme røv. Vi fik benene i stropperne og indstillet bænken, så den lige passede til Jens. Carlos smuttede ned og startede optageren. Da han kom tilbage, havde Jens udvidet Niels så meget, at der var plads til hans store pik.

Carlos havde heller aldrig set sådan en stor mandepik og var virkelig imponeret. Jens pressede hovedet ind og snart kneppede han i bund. Niels var aldrig blevet taget så hårdt og gav sig lidt. Jens kørte på og snart stønnede Niels meget højlydt...Ååhhh Jens bliv ved...Bliv ved. Du må ikke komme Jens sagde jeg og stoppede ham. Han skubbede mere glidecreme op i Niels og trak sig ud. Jeg indstillede bænk og overdel, som Carlos havde fortalt mig. Carlos gik og snart hørte vi sko på gangen og meget høje vrinsk. Vi gjorde alle store øjne, da vi så den store pik, der hang neden ud. Den var ved at blive stiv, da de nåede til boksen. Den vidste godt, hvad den skulle, men ikke hvor dejligt stramt det ville føles. Niels kunne skimte det var Santos...Nej det må i ikke...nej nej.

Santos sprang op og styrede sin kæmpe pik til. Den jog den i bund og Niels skreg højt. Den bankede den nok i bund 20 gange og da den sprøjtede sin enorme ladning sperm op i Niels, kom han også i et kæmpe brøl. Da han trak sig helt ud, var Niels besvimet. Han var helt væk. Drengene blev urolig. Efter et minuts tid kom han til sig selv. Det er det mest fantastiske og vidunderlige jeg nogensinde har prøvet!! Jeg var i himmeriget. Tusind tusind tak alle sammen. Drengene blev rigtig glade. 

Kunne se der var våde pletter på drengenes shorts. Enten var de kommet, eller så var det præsperm. Smid de shorts drenge og slik Niels ren for hans sperm. Niels lå med spermen rendende ud af sig og godt klistret op af mave og bryst. Drengene var hurtige og stod med deres stive pikke og strittende numser og slikkede lystigt. Carlos havde startet alle optagere i båsene på vej tilbage og havde lukket den ene schæfer inde i den ene af dem.

Synet af de 3 drenge numser, fik det helt store smil frem på hans læber. Han pegede på Oliver og tog sig i skridtet. Jeg nikkede smilende til ham. Tror han var lige så vild med Oliver, som omvendt. Vi fik Niels spændt fri og hævede overdelen. Han lå med det største smil og var helt udkørt. Jens stod og gned på hans store pik, som stod lige ud i luften. Jeg satte mig på knæ foran ham og suttede hans store pikhovede. Blinkede og nikkede til Carlos. Han hentede shetlænderen og førte hende ind i boksen ved siden af. Grimen blev spændt fast og et bræt ført ned bagved, så hun ikke kunne sparke. Han kom tilbage og viste tommelen.

Tog Jens´s hånd og førte ham ind til hoppen. Han var totalt liderlig og helt klar til hvad der skulle ske. Uden ord hoppede han op på skammelen. Hun løftede halen helt og han stødte pikken op i hende. Tror det var en helt ny følelse for begge. Hun havde nok aldrig fået så stor en pik og blevet kneppet så længe. Viktor sad på knæ og suttede Magnus, som hurtigt kom og de byttede plads. Oliver stod med hans strittende pik og fumlede med Carlos`s lynlås. Jens kom højlydt oppe i hoppen og Viktor skød sin ladning ned i halsen på Magnus. Oliver havde endelig fået shortsene af Carlos og kiggede helt betaget på hans dejlige pik, inden hans tunge og mund begyndte at lege med den. Niels kom hen og tog omkring mig og gned på min stive pik. Det her var altsammen liderlighed af højeste klasse.

Oliver fik udløsning ved at gnide på sin pik, mens han suttede Carlos. Drengene var nu faldet lidt til ro. Carlos gik ud med shetlænderen og kom tilbage med kolde colaer. Vi sad og snakkede inde i sofaerne, da Carlos spurgte om det var det. Har hørt at Viktor, har en drøm, om at blive kneppet af en hund, er det ikke rigtigt Viktor? Jo det kunne være fedt, sagde han med det bredeste smil. I det samme kunne vi høre schæferen gø. Viktors pik stod helt stiv, bare ved tanken om, hvad der nu skulle ske. Magnus fandt glidecreme og gjorde Viktor klar til hans store drøm, mens Oliver bukkede sig forover og begyndte at sutte hans pik. Carlos kunne ikke stå for denne dejlige lille numse og satte sig på knæ og lod hans tunge lege med stjernen. Oliver skød måsen længere tilbage.

Viktor var helt klar og råbte, at han ville have hundepik nu! Carlos førte ham ind i båsen og tog fat i schæferens halsbånd. Viktor lå med strittende numse og en stjerne der glinsede. Der gav et sæt i ham da han mærkede schæferens kolde snude og endnu et, da han mærkede den ru tunge. Schæferen sprang op. Carlos hjalp den med, at styre dens lange røde pik til. Det var også lige på og hårdt. Viktor blev kneppet så hurtigt, som aldrig før. Han skreg af liderlighed. Også han kom da Schæferen skød sin ladning af oppe i ham. Carlos holdt den fast for, at vente på at knuden lagde sig. Magnus stod og onanerede helt vildt. Skal du prøve den anden min skat? Han kiggede på mig og nikkede.

Carlos byttede hund og Magnus fik den samme tur. Han kom dog ikke samtidg som schæferen. Da den var hoppet af, smuttede Magnus over og jog sin stive pik op i Viktor, som stadig lå med struttende røv og godvilligt tog imod endnu en ladning. 

Så er det kun dig der mangler skat, sagde Niels og gav mig et ordentligt klask på ballen. Hvad har du til ham Carlos? Det skal nok være Hansi, sagde Carlos med et stort smil. Hvem er Hansi spurgte jeg. Han er en med en meget speciel pik, som godt kan være noget arrig. Han gik ind i en anden boks og rumsterede lidt. Jeg fik besked på at hoppe ind under en plade og de andre skulle stå, på den anden side af en plade. Jeg lå under pladen, kun med røven strittende ud og kunne ikke se noget som helst. Niels bearbejde min lidelige røv med glidecreme og pludselig hørte jeg lyden af en gal gris.

Jeg skulle have ornepik. Carlos gik med en plade foran sig og en kæp som Hansi fik nogle dask af, hvis han ikke makkede ret. Hansi vidste godt hvad der skulle ske, da Carlos gennede den ind og lukkede den nederste del af døren. Han snusede til min liderlige røv og hoppede op og satte forbenene på pladen. Hans store proptrækker pik fandt stjernen og han bankede sig hårdt op i mig. Det gjorde afsindigt ondt. Hansi var holdbar og jeg blev gennemkneppet. Det blev til en dejlig følelse. Sådan en proptrækker pik er helt speciel og føles vidunderlig. Han sprøjtede langt op i mig og blev ført tilbage. Jeg kravlede ud, med den stiveste pik.

Pikgale Viktor sprang op på pladen og strittede med hans spermdryppende numse. Jeg kneppede ham hårdt og vildt og han fik endnu en ladning sperm op i sig. Carlos kom tilbage og Oliver var straks henne ved ham og rykkede ham i pikken og sagde med bedende øjne. Jeg vil også have pik Carlos og det skal være din dejlige Pik.

Carlos tog ham ind i hingsterummet. Smed ham op op placerede hans ben i stropperne. Indstillede bordet så det passede i højden. Smurte pikken godt ind i glidecreme og satte hans smukke mørke 21 cm. pik, mod Olivers liderlige lille stjerne. Utroligt at den lille dreng havde fået sin første pik, for få dage siden og nu skulle blokkes ud af Carlos`s dejlige pik.

Han pressede hovedet ind. Oliver beklagede sig ikke og stille og roligt gled han længere og længere op i ham. Han kom i bund og Oliver stønnede højt. Han roterede stille og roligt med underlivet. Oliver begyndte selv, at gynge frem og tilbage. Carlos kneppede ham stille og roligt, helt i bund hver gang. Oliver begyndte at stønne højere og højere og til sidst skreg han, at Carlos skulle kneppe ham hårdere. Carlos havde godt fat i lårene og bankede vildt, hans dejlige op i den lille stramme røv. Oliver sprøjtede helt vildt, da Carlos kom oppe i ham.

Der var ikke nogen, der kunne mere, alle var helt færdige. Vi fik tøj på, drengene listede ud til bilen. Man kunne se deres hvide shorts var helt våde bagpå, så de fik noget at sidde på. Niels skulle ikke sidde ned og lagde sig på gulvet omme bagi. Oliver skulle sige ordentlig farvel. Carlos løftede ham op og han slog benene omkring ham. Carlos fik den største tungeslasker. Oliver var ved, at kravle ind i ham. Den dreng havde vist sin første forelskelse.

Carlos gjorde tegn til, at jeg lige skulle komme med. Inde i køkkenet fandt han en konvolut frem. Den var proppet. Her er hundrede af de lange. Jeg har ikke flere liggende, men vi skylder dig ca. det dobbelte. Det finder vi ud af, hvis det er ok med dig. Det var helt ok. Jeg stolede fuldt og fast på ham. Han takkede for den dejligste dag i hans liv og gav mig et dejligt vådt kys.

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.