BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

For år siden besluttede nogle af mine gamle veninder og mig at mødes og tilbringe dagen i det lokale indkøbscenter. Det var vores første forårsferie, siden vi gik fra hinanden på efterskolen og tænkte, at vi ville tage lidt tid til at indhente det, mens vi mindes vores tid sammen på efterskolen. Når vi ser tilbage, var vi noget af en sæk kartofler: fire hvide piger, der griner, sladrer højt, måske lidt modbydeligt. Vi var dog alle ganske almindeligt klædt. Vi var blevet modnet og var ikke ligefrem ude efter at tiltrække nogen lokale. Jeg havde jeans og en sweater på. Jeg duftede endda af vanilje ved hjælp af min yndlings body creme lotion.

Da vi kom ind i indkøbscentret fra en sideindgang, lagde jeg mærke til en meget stor sort kvinde, der stirrede ind i glasvinduet i en af butikkerne. Hun var klædt i helt sort med meget tætsiddende bukser og skjorte, der fremhævede hendes dybe form. Mine øjne var låst på hende og forsøgte at finde ud af, hvorfor en så stor person ville have tøj på, der var så begrænsende. Arbejdede hun i en af butikkerne her? Det virkede som om det var en uniform af en slags. Da vi kom hen til hende, kunne jeg høre hende tale. Hun havde en af de trådløse hovedtelefon på, så det var tydeligt, at hun havde en samtale kørende. Da vi kom tættere på og begyndte at passere hende, vendte hun sig om og afslørede, hvad jeg troede var de største bryster, jeg nogensinde har set. Ikke nok med det, jeg var overrasket over, hvor godt de blev støttet. Hendes bryster projicerede lige ud fra hendes krop på en måde, som jeg troede kun var mulig i tegnefilm. Jeg brød mit blik og fik øjenkontakt med hende i et splitsekund og vendte mig hurtigt væk. Hun var en kvinde omkring midt i 30'erne. Jeg følte en kort følelse af forlegenhed. Hun troede sikkert, at jeg kiggede på hende med afsky, da jeg helt sikkert var mindre end halvdelen af hendes kropsvægt og klædte mig mere konservativt. Under alle omstændigheder fortsatte mine piger og jeg med at gå, og mødet forsvandt fra mit sind.

SEX I DAG?

Efter lidt shopping og snak gik vi ned til restaurantafdelingen til frokost. Jeg besluttede at gå på toilettet, vi skulle spise. Jeg sagde til pigerne, at de skulle passe på mine ting, og jeg gik videre til dametoilet. Jeg skubbede døren op og bemærkede, at værelset var relativt rent og helt stille. Sandsynligvis tom efter alt at dømme. Da jeg gik over til en af boderne, fornemmede jeg, at nogen kom ind bagved. Jeg åbnede døren til båsen, og da jeg vendte mig om for at lukke den, var hun der. Den samme kvinde, jeg så, da jeg første gang kom ind i indkøbscentret. Hendes høretelefon var blevet fjernet sammen med hendes briller. Hun kiggede mig lige ind i øjnene og begyndte at gå lige på mig. Hendes bryster var utroligt imponerende og tvang mig ind i båsen. Mit hjerte sank. "Hvad sker der?" tænkte jeg ved mig selv. Hun pressede mig mod væggen med sin krop, og hendes massive bryster var på hver side af mit hoved og fangede mig. Hun rakte op til den øverste kant af døren og trak den til. Mens hun gjorde det, begyndte min krop at ryste, og mine fødder var rodfæstet til gulvet.

Hun tog sin højre hånd og løftede min hage. "Åbn munden," sagde hun med en udpræget sød og lækker stemme. I det øjeblik kom der noget over mig, som jeg den dag i dag stadig ikke forstår, men det ville påvirke mit liv i mange år derefter. Jeg åbnede min mund for hende, næsten så vidt jeg kunne. Hun lænede sig så ind over mig og stak sin tunge dybt ind i min mund. Jeg blev straks slået af tykkelsen af hendes tunge, og hvordan den var lidt ru som hajskind. Hendes tunge susede i min mund og tvang min egen tunge ud i midten. Hun rynkede derefter sine læber og begyndte at sutte hårdt på den. Jeg stirrede målløst ind i loftet, ude af stand til helt at forstå, hvad der skete. Her var jeg, en gymnasiepige fra forstæderne. Vokset op i en konservativ familie, gik i kirke, forsøgte at gøre alt rigtigt. Nu er jeg her, fanget i en badeværelsesbod med en sort kvinde på 150 kilo, som suger mine smagsløg. Det var utænkeligt.

Mens hun suttede, rakte hun under sine bryster og løftede min sweater op til min bh og blottede min bare hud. Hun løftede derefter sin skjorte op på samme måde og begyndte at gnide sin store mave op og ned mod min mave. "Kan du lide det, kælling?" sagde hun og holdt en kort pause fra at sutte. Før jeg overhovedet kunne tænke på, hvordan jeg skulle reagere, tog hun sin tunge og stak den dybt ind i min hals og penetrerede næsten mit halsrør. Hvert stød blokerede delvist mine luftveje, hvilket fik mig til at blive kvalt. Tårer begyndte at pøse i mine øjne, da jeg prøvede at sluge hendes tungespids for at få luft. Lyde af kvælning, gagging og gurglen begyndte at ekko fra væggene. Hun trak sig derefter tilbage, formentlig af frygt for at blive bemærket. "Ja, du kan lide det din lille møgkælling. Sådan en liderlig tøs som dig, du burde bare blive brugt som den luder, du egentlig er." sagde hun med et dæmonisk smil.

Da hendes bryster trak sig tilbage, kiggede jeg ned og så en utrolig række af strækmærker på hendes mave som striber af lysglimt hen over en karamel himmel. Jeg kunne stadig ikke bevæge mig. Hun gled tilbage ned af sin skjorte og gik hastigt væk. Da jeg begyndte at komme til, følte jeg, at min klit var blevet til sten. En intens stikkende følelse af ophidselse susede gennem hele min krop og tvang mig. Jeg kunne ikke lade være. Jeg lod en af mine hænder langsomt krybe ned af min blottede krop. Mine fingre gned blidt mig selv dernede, og til min overraskelse, var jeg drivvåd.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.