BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På tredjedagen ved Slette Strand var der noget at tale om ved morgenbordet. Alle 4 var kommet igennem uden tømmermænd i hvert tilfælde fra spiritussen. Jeg var lidt spændt på Mia og Jens, for vi kendte dem slet ikke fra den løsslupne sex side, skønt vi var sammen med dem så ofte i anden sammenhæng, havde de aldrig givet udtryk for, hvad de syntes om friere sex. 

Else og jeg fiskede lidt i begyndelsen, men Mia og Jens fastslog, at det havde været en dejlig oplevelse, som de ville gemme som en ferieoplevelse, når de kom hjem igen. Godt, så er vi enige om det, men hvad så i overmorgen, er i så med igen? Spurgte jeg.

SEX I DAG?

 Ja, vi har snakket oplevelsen igennem i nattens løb, så vi vil gerne være med igen, hvis vi kan gøre det i fællesskab med jer. Sagde Jens. Mia og jeg er ellers ikke til den slags, som i godt ved, men det faldt så ligetil og naturligt i denne sammenhæng, så det overraskede os meget, og var en dejlig og fræk oplevelse.

Jens sagde at han længe havde haft lyst til at prøve, at få pikken i en fremmed fisse, men havde holdt sig tilbage for Mias skyld, og fordi de ikke havde fået talt om det, men når nu lejligheden var der til at prøve med fremmede begge på én gang, så var det lidt nemmere, og nu havde de lavet aftale om, at lade det blive nu. Så de glædede sig også til i overmorgen. Mia samtykkede, men var ellers tavs.

Da Else og Mia lidt senere var alene på terrassen kom det meget forsigtigt frem, at hun havde været så ophidset af dansen, de fremmede pikke i fissen, og tanken på hvem den næste ville blive, så hendes shorts var gennemblødte under dansen. Hun havde aldrig troet, at hun skulle lægge fisse til fremmede pikke og så flere fremmede pikke på samme dag og deltage i noget som dette, men Mia fortrød det ikke, og hun håbede, at når Jens også var med på ideen, og han fik sin pik i lige så mange nye fisser, så stod de jo lige, og de ville ikke have noget at lade hinanden høre senere. Men i øvrigt var de enige om at det var en fed oplevelse. Men næste gang villehun tage et bind og et par tørre trusser med.

Men i dag vil vi en tur ud i omgivelserne, se på landskabet, og måske finde andre interessante ting.  Bl.a. spise på Thorup Strand. Så vi kørte rundt på må og få, og dagen gik hurtigt, Aftenen tilbragte vi på terrassen med en flaske vin og et spil kort, så vi slappede rigtigt af med tanker på morgendagens oplevelser.

Fjerdedagen og genbesøg på den lille ejendom, hold op hvor var vi spændte på hvad der ville ske. Jeg tror at vi allerede ved forventningerne havde røre i trusserne, jeg havde i hvert tilfælde, men nu skulle vi jo til fest, så det gik ikke at bruge al sit krudt på forhånd. Der var jo fortsat en fisse som ikke var afprøvet, og hvis jeg kunne genprøve en af de andre fra sidst, så var det bestemt umagen værd.

Vi gjorde os klar og ankom til ejendommen sammen med Linda og Jørgen, som stødte til da vi passerede deres sommerhus på vejen. Vi var lidt tilbageholdende da vi mødte dem, men de hilste overstrømmende på os, og takkede for sidst, det var som om vi havde kendt hinanden altid, så vi slappede helt af, og fortalte dem om første dagen hvor vi passerede deres sommerhus med de åbne vinduer. Det lo vi lidt af .

Da vi kom til gården kom Joan og Per ud på gårdspladsen og tog imod. Igen en overstrømmende modtagelse. Vi takkede for i forgårs og gav udtryk for at det havde været en dejlig aften. Derefter gik vi i haven og startede op med øl og vin, og snakkede om løst og fast. Da vi var rystet lidt sammen og samtalen gik godt mellem os, spurgte Per om vi tilfredse med den måde aftenen var forløbet på, eller om der var forslag til ændringer, eller noget var gået for vidt. Han ønske at alle skulle være glade og tilfredse, og ikke føle sig presset til noget de ikke ønskede.

Vi kiggede lidt på hinanden og så gav alle udtryk for, at alle par havde snakket det igennem og var enige om at det havde været en dejlig aften og ingen følte gruppepres til noget de ikke havde lyst til. Fint sagde Per, så vil vi tage hul på en ny dag og se hvad den kan bringe. Først har Joan og jeg jo lovet jer at se en heste bedækning, men jeg synes vi først skal tage en tur rundt på ejendommen, så i kender lokaliteterne.

Så begyndte rundvisningen. Først en tur gennem hestestalden med 4 tomme bokse, hestene var jo på græs. Jeg lagde mærke til at hestedækkenet stadig lå i høet. Derefter gennem svinestalden, med bare 3 mellem store grise  der gik sammen og en lille orne der gik for sig selv. I enden af bygningen var der en boks til et par køer som kunne gå frit, men også var ude på græs. Per forklarede, at de også havde hønsehus og selvfølgelig 2 hunde, en korthåret jagthund og en Biegel.  Det havde vi nu opdaget, for de fulgte os rundt, hvorhen vi gik, men opførte sig ellers eksemplarisk.. Hunde skal man have, når man bor på en gård der ligger lidt afsides. Bag staldene og ind i plantagen var der en lille mark, hvor heste og køer kunne græsse. Derudover havde de urtehave og et mellemstort væksthus. De manglede ikke noget, og var langt hen af vejen selvforsynende.

Nu var rundvisningen på plads, så nu skulle vi have hesteopvisningen. De havde 2 heste som blev brugt når de red tur i plantagen, og 2 ponyer, som børn kunne ride på når de var på besøg. Det var deres ene hoppe som skulle have hingstebesøg, så Per havde hentet hingsten fra en gård i nærheden. Den stod nu tøjret på græs ved gårdens gavl.

Joan hentede nu hoppen ind fra græsmarken og ind på gårdspladsen, så vi kunne følge med i forehavendet. Så snart hingsten kunne lugte hoppen blev den meget urolig, og hoppen ”blinkede” vildt med fissen og strintede lidt væske ud, for at tiltrække hingstens opmærksomhed. Jo, de var klar til aktion.  Joah holdt hoppen fast og Per trak hingsten et par gange rundt på gårdspladsen forbi hoppen, og så kan det nok være der kom liv i ham, han trippede uroligt, og pikken kom ud af hylsteret og hang først næsten ned til jorden, men da han nærmede sig hoppen blev pikken helt stiv og strittede frem under maven. Av for en pik, noget mere end en halv meter lang og tyk som en arm. Han sprang op på hoppen og fægtede vildt med pikken for at finde hendes fisse, til sidst måtte Per hjælpe lidt til og styre den hen til fissen, hvor den straks forsvandt helt ind i hoppen, her stod han og pumpede til han havde afleveret sin sæd, så slappede pikken af og faldt ud af hoppens fisse, samtidig med en skylle af overflødig sperm.

Det var en forestilling som satte liv i hormonerne på os tilskuere. Vi mænd stod med stive pikke i shortsene, bulerne var ikke til at tage fejl af, og pigerne havde våde trusser, hvis de ikke havde garderet sig med bind.

Hestene blev ført væk og vi rykkede om på terrassen, hvor det gjorde godt at få skyllet halsen.

Snakken gik nu om den enorme hestepik, og pigerne var enige om, at en stiv hestepik var for meget at få op i fissen, det ville deres fisser ikke kunne li, skønt en god kraftig pik ikke var af vejen., men der ville nok ikke være meget fornøjelse at hente for mændene og dem selv resten af den dag.  Måske ville de ikke give os mænd  mindreværds komplekser, for pigernes øjnene svømmede da godt nok da hingsten rullede pikken ud.

Joan og Per kom nu tilbage og havde afleveret hestene, så de skulle lige gøre sig lidt i stand, så ville de være klar, men vi havde det jo fint, og var godt forsørget, så de kunne bare give sig tid.

Da Joan og Per var klar, blev grillen igen taget frem og  der kom kød og grøntsager i rigelige mængder. Øl og vin var der også rigeligt af, så vi gik i gang med at  grille, spise og hygge, og snakken gik endnu livligere end sidst, for nu følte vi jo, at vi kendte hinanden ganske godt. Snakken faldt igen på den enorme hestepik, som havde gjort indtryk på os alle, men pigerne blev enige om, at så ville de hellere nøjes med en af ponyerne, og en anden mente at hundene kunne være et udmærket bud, for den passede sikkert bedre i størrelse, og den kunne også bruge tungen.  Er der nogen der har erfaring med det blev der spurgt, med der kom ikke nogen tilkendegivelser, men heller ikke noget direkte nej, så spørgsmålet blev hængende i luften.

Joan skyndte sig at sige, at nu skulle der danses. For mørket er ved at falde på, så nu skruer vi lidt op for musikken, og så kommer vi hinanden lidt mere ved.

Først dansede jeg med Else, og vi snakkede lidt om det passerede indtil nu, og var enige om at det var vildt hyggeligt og dejlige mennesker, som var nemme at snakke med. Jeg spurgte lige om, hvad hun sagde til spørgsmålet om hunden. Vi vekslede blikke og lod det ligge. Så byttede vi dansepartner og dansede med forskellige et stykke tid.

 Snart kom jeg til at danse med Mia, vi snakkede lidt, og så spurgte hun, om jeg ikke havde lyst til at lege lidt med hendes fisse, for vi havde jo ikke prøvet hinanden endnu, og jeg har hørt i højtaleren, at du godt kan bruge din pik. Jeg blev lidt forbavset over hendes ligefremme spørgsmål, men skyndte mig at sige selvfølgelig har jeg lyst dig, men jeg genkender dig jo ikke på den måde, så derfor er jeg gået lidt forsigtigt frem.

Vi kiggede os lidt omkring og kunne se, at ikke alle parrene var til stede, så vi besluttede at finde et ugenert sted. Vi søgte over i stalden for at bruge hestedækkenet, men det var desværre optaget af Linda og Jens. Så fandt vi et andet tæppe af en slags, og bredte det ud i en af hesteboksene, hvor der lå nogle knipper halm..

Vi fandt os hurtigt til rette og fik tøjet af. Mia skyndte sig af ta min pik i munden og suttede så det var en fornøjelse, Så var det hendes tur, så jeg stoppede hende, og gik i gang med at betjene hende. Jeg masserede hendes dejlige bryster og sugede på vorterne til de stod lige ud i luften. Så fortsatte jeg nedad til hendes veltrimmede fisse, pelsen var kun få mm lang og virkede blød som en katte pels, absolut indbydende, så sugede jeg på hendes klit og legede lidt med den med tungen, det kunne hun ikke stå for. Så hun krampede i hele kroppen og fik en orgasme, så hun rystede og kvalte et skrig. 

Få sex i dag

Jeg kunne ikke vente længere, så jeg stak pikken i hendes fisse, som nu var så våd at modstanden var meget minimal.  Jeg kørte i bund og hun gispede, da jeg kom helt ind, så klitten samtidig kom lidt i klemme, hun trak skamlæberne til side med hænderne, så klitten rigtig kunne stritte frem og blive masseret ved mine pumpebevægelse.  Det kunne hun ikke holde til ret længe, så vendte hun det hvide ud af øjnene og krampede, så jeg næsten var blevet smidt af, Hun rystede i hele kroppen, og jeg sprøjtede min sæd ind i hende. Vi blev liggende helt stille smeltet sammen i et stykke tid og slappede af, indtil pikken blev slap og faldt ud, hvorefter vi fandt tøjet frem, tog det på, og vi gik tilbage til selskabet. For nu trængte vi til noget at drikke.

Hele selskabet var nu samlet igen, og vi dansede på skift med hinanden, nogle dansede meget tæt, med hænderne inden for hinandens tøj, og ofte nede i shortsene, men så var det som regel lige før de forsvandt sammen og kom tilbage efter ca. 20 minutter, hvor så et andet par var gået hen for sig selv. Else så jeg ikke meget til, hun var væk meget af tiden. Ind i mellem var vi dog samlet alle omkring festen.  Men når et par begyndte at danse tæt, var det som regel optakten til at de forsvandt sammen efter kort tid. Sådan fortsatte aftenen. På et tidspunkt dansede jeg med Joan, og hun foreslog, at vi gik hen for os selv, for hun havde noget hun gerne ville tale med mig om.

Det lød spændende, vi gik om i væksthuset, og hun spurgte, hvad jeg synes om vores fester, og om jeg var til mere, for hun havde snakket med PER om, at de syntes godt om Else og mig. Og ville gerne udvide bekendtskabet, men der var en hemmelighed som hun ville betro mig først. Jeg var et stort spørgsmålstegn.

Jo sagde hun, vi har i nogen tid haft et meget intimt forhold til Linda og Jørgen, som jo bor i sommerhuset her lige ved siden af. Vi har dyrket forskellige former for sex sammen gennem de seneste år, men vi ville gerne udvide kredsen lidt, for at gøre det mere spændende. Det kom ikke som nogen overraskelse for mig, for jeg havde lagt mærke til, hvor lige de var med hinanden, helt fra vi kom første gang.

Hun fortsatte: Vi holder nogle gange lidt mere avancerede fester, end dem i nu har deltaget i, og så involverer vi vores hunde og andre dyr. Hvad vi nu kan finde på eller finder interessant at prøve. Hvad siger du til det?  Jeg kiggede lidt på hende, og sagde så: Else og jeg har også haft sex med vores hund, så det forskrækker mig ikke særlig meget, når bare det ikke skader hverken dyr eller mennesker. Joan kiggede på mig og sagde: Jeg havde det på fornemmelsen, da jeg observerede jer tidligere på dagen. Kunne i tænke jer at blive kredsens udvidelse?

Det finder jeg ingen hindringer for, men jeg skal lige vende det med Else.   Men som du sikkert har bemærket er hun meget glad for Per, og især hans pik, som hun har fortalt mig om.  Men du skal ikke nævne det for Mia og Jens, jeg tror ikke de vil have forståelse for det.  Men hvad siger Linda og Jørgen? Linda og Jørgen er helt med på ideen, Jørgen og jeg talte med dem om det i går, og de syntes også at lidt fornyelse ville være fint, og jer mente sagtens vi kunne komme ud af det med hinanden, hvis i har interesse for det.

Joan sagde: Ja jeg er også glad for Pers pik, men din pik er nu heller ikke så dårlig, det er jo derfor jeg gerne vil have dig med i vores kreds.  Men jeg mener heller ikke at Mia og Jens er egnede til at indgå i kredsen, for som hun havde observeret, troede hun, at de havde nået grænsen, og lige skulle kapere det de allerede havde været med til. Men det var ikke kun derfor vi skulle her ud, nu skal vi hygge os lidt med hinanden, og så vil jeg se om din pik stadig lever op til at blive optaget i vores lille kreds.

Vi gik løs på hinanden, Jeg masserede hendes dejlige brystet og hun stønnede højlydt, sank på knæ og tog min pik i munden, Hun suttede så jeg var lige ved at komme i munden, men ville gerne have lidt mere ud af det, så jeg trak mig tilbage, trak hende op og gik selv på knæ for at slikke hendes glatbarberede fisse. Det var noget hun kunne lide og hun falde bagover på plantesækkene, hvor hun havde lagt et tæppe over.

Hun gjorde plads og sagde: Kom ind i mig nu, jeg savner sådan at mærke dig helt inde i bunden af min fisse. Det varede ikke længe inden hun krampede i en orgasme, og hun trak mig tæt ind til sig og holdt mig fast så pikken kunne blive inde i hendes fisse, Hun masserede pikken med sin fisse, så det føltes som om hun suttede på pikken, fantastisk ophold i hendes dejlige fisse, som jeg nu følte at jeg kendte. Derefter gik vi over til, at hun fik lange dybe stød, så pikken helt forsvandt i hendes fisse og hun arbejdede i mod så pikken kom så langt ind som muligt. Det varede selvfølgelig ikke ret lang tid inden vi kom i en voldsom eksplosion af orgasme og sædsprøjt. Vi kyssede og krammede vildt hinanden, så tog vi igen tøj på og gik tilbage til det øvrige selskab, som nu var samlet og hyggede og slappede af efter anstrengelserne. Der blev dog danset lidt fortsat, og flere havde fortsat hænder inde på den bare hud diverse steder på kroppen, uden hensyn til om andre kiggede på.

Else sad på skødet af Per, og Per havde en hånd inden for Elses tøj, jeg tror han prøvede at holde fissen varm i den nu kølige aftenluft.  Hvor hans pik var placeret, var ikke til at se, men jeg havde mine anelser. Der kom mere træ på bålet, og det varmede dejligt, så vi sludrede til det snart blev lyst igen, og snakkede om at finde hjem i seng. Vi gjorde klar, men Per havde lige noget Else skulle se inde i huset, så de forsvandt og det varede noget inden de kom tilbage. Joan kiggede på mig og blinkede.

Da de havde gjort sig færdige og kom ud igen, tog vi afsked og takkede for en dejlig dag, og satte næsen hjemad til sommerhuset.

Vi skyllede os af under bruseren, og var enige om at det var sengetid, trætte, mætte og udkørte gik vi direkte til vore soveværelser, og kravlede i seng..

Else og jeg snakkede om hvad vi havde oplevet, jeg fortalte, at jeg havde været sammen med Mia, og var blevet overrasket over hendes sexlyst, det var noget hun havde holdt godt gemt. Lidt senere havde Joan ønsket at få lov at låne min pik, så Joan og jeg gentog vores succes fra forleden i hestestalden, denne gang var det bare i væksthuset.

Else fortalte, at hun var blevet gennemkneppet, først af Jørgens pik og senere Pers pik.  Jørgen var ok, og han forstod også at bruge den på udmærket vis, men Pers pik var den hun bedst kunne lide, og fik mest ud af, den passede så godt til hendes fisse, så hun havde faktisk prøvet den 3 gange i dag, både til at sutte og i hendes fisse. Sidste gang lige inden vi skulle hjem.

Ikke så sært Per syntes hun passede ind i den lille sluttede kreds. Så jeg fortalte Else at Joan havde spurgt om ikke vi ville være med i deres lille sexkreds og deltage i flere sammenkomster mellem Linda og Jørgen, Joan og Per og Else og jeg, og hun blev ellevild. Nu måtte jeg så også fortælle om de udvidede sex aktiviteter, som de også foretog ind i mellem.

Der blev lidt stille medens hun tænkte lidt over hvad det måske indebar. Så sagde hun: Når vi har kunnet med Max derhjemme, så kan jeg vel også med deres dyr, men jeg vil have lov til at sige fra uden pres fra andre om at fortsætte, hvis det er mig imod. Og hvis det giver problemer skal du bakke mig op.

Det var vi enige om, sex skal være dejlig og sjov, og hvis det ikke gik med den lille pony , så bakkede vi bare ud, men det trak nu alligevel lidt i hendes fisse sagde hun, både for at prøve en pony, og for at få mulighed for igen at få mere tid sammen med både Jørgen og Per.

Næste dag gik vi ned til Joan og Per. Vi takkede selvfølgelig for de dejlige aftener, og vi fortalte hvad vi var blevet enige om, Det syntes de var dejligt, og vi tog afsked for denne gang, og alle glædede sig til et gensyn. Næste gang skal i bo her hos os på gården, Så kan vi bedre udnytte tiden. Elses øjne lyste, måske en hel nat med Per, godt hun havde taget bind på. Ferien var forbi, og vi vendte næsen hjemad.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.