BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den sidste tid har jeg lagt mærke til, at flere og flere historier på g6n handler om DDlg-dynamikken. Min veninde Sara og jeg elsker også at lege farmand og lille pige, så jeg tænkte at jeg ville bidrage med en historie fra en af vores leg og skrive lidt mere generelt om hvordan dynamikken kan fungere.

Til daglig er der ikke mange, der ville turde at kalde Sara “lille pige”; hun er i start 30'erne, ikke meget over 1.65 høj, men der hersker ingen tvivl om, at hun aftvinger sig respekt når hun går gennem gangene på advokatkontoret.

SEX I DAG?

Altid iført moderigtige, stramtsiddende jakkesæt hundser hun med både mænd og kvinder og sørger for, at de yder deres bedste for hende og partnerne i firmaet.

Udadtil er hun en kvinde med succes, status og check på livet; lækker lejlighed i hjertet af København, ferier til eksotiske destinationer, luksusmiddage og dyre cocktails, men når Sara kommer på besøg hos mig, får smidt de høje hæle og blazeren, vender hendes verden på hovedet.

“Hej Daddy” siger Sara med et smil på læben, hun står på tær og kysser mig på kinden, hun giver

mig et stort kram. Jeg kysser hende på panden, holder hende tæt ind til mig.

“Hej min lille pige, skynd dig at få dit tøj på, nu er det slut med at lege voksen, vi spiser lige om lidt”

Sara er lige kommet ind af døren, har stadigt det halve kontorsæt på, “Ja, Daddy” svarer hun, hun krammer mig en ekstra gang og smutter ind på soveværelset. På sengen har jeg lagt en fluffy, ny, lilla, onesie, med enhjørninger og regnbuer, og der går ikke længe før en storsmilende Sara kommer tilbage ud i køkkenet.

“Den er såååå blød, tak Daddy, jeg elsker dig!” siger hun, jeg giver hende et lille klap i rumpen og svarer “Du er så fin min lille pige, skynd dig at find din stol, jeg elsker også dig”.

Sara og jeg har aldrig været kærester, men i vores leg er der én grundregel; Daddy vil altid elsker sin lille pige, og Daddy's lille pige vil altid elske sin Daddy.

Daddy Dom little girl, DD lg,-dynamikken er, grundlæggende set, baseret på en faders ubetingede kærlighed til sin datter, naturligvis, er det en ekstrem og perverteret udgave af den, men det er ikke desto mindre kærlighed og omsorg som ligger til basis for dynamikken. Det betyder at, i modsætningen til klassisk BDSM, hvor der ofte primært er fokus på dominans og underkastelse, og “after care” hurtigt bliver sekundært, ligger det indbygget i DDlg-legen, både før og efter scenen sørger den dominante for, at den underkastede føler omsorg og kærlig fra sin partner.

Vi sidder og hyggesnakker, både inde og udenfor karakter, vinen i hendes lyserøde plastikkrus med kaniner på forsvinder stille og roligt; maden, vinen og varmen får langsomt Sara's lange arbejdsdag til at indhente hende. Hendes øjne bliver trætte og hun kæmper stædigt mod at gabe.

Fars lille pige ser helt udmattet ud, jeg beder hende om at tage af bordet, og hun gør hendes bedste for at skjule hendes træthed, mens hun går frem og tilbage mellem bordet og opvaskeren. Det er utroligt kært, men jeg beslutter mig for at rejse mig for at hjælpe hende.

Sara har lige stillet sin tallerken og krus på køkkenbordet, i det hun vender rundt omfavner jeg hende, og holder hende tæt ind til mig.

"Er min lille pige lidt søvnig i dag?"

"Nej, Daddy! Jeg er ikke træt, jeg skal bare lige.."

Jeg kysser hende, og får hende til at tie stille. "Det tror jeg ikke på, du må ikke lyve for din daddy, kom, så lægger vi dig lige ind på sengen til en lur"

"Nej, Daddy, nej" hun ryster stædigt på hovedet og prøver svagt at komme ud fra mit kram "Vi skal jo, og jeg har lyst til, ikke sove, jeg skal også rydde af bordet".

Jeg holder hende tæt ind til mig, og bruger mine fødder til at vippen hendes ditto op på mine. Hun stritter lidt imod, og siger at hun vil hjælpe daddy med at rydde op, men skridt for skridt bevæger vi os mod soveværelset. "Du er træt min lille pige, nu lægger jeg dig lige ind til en lur, så kan jeg rydde op, og du får lov til at sove en halv time, så skal Daddy nok komme og lege med dig".

"Nej, Daddy, please, jeg kan godt!"

Jeg kysser min lille pige på panden og shh'er hende, løfter hende, og får lagt hende i sengen. Jeg lægger mig ved siden af min lille pige og holder hende tæt med hendes hovede mod min brystkasse.

"Du er en stædig lille en i dag, bare rolig, jeg skal nok vække dig, men først skal du altså sove lidt"

"Nej, Daddy, jeg vil ikke sove, jeg er ikke træt, vi skal se Disney, Daddy" siger hun svagt.

Jeg holder hende ind til mig, trækker vejret roligt og rytmisk gennem næsen. Min lille pige prøver et par gange at mumle noget, men langsomt begynder hun at acceptere at hun er træt. Vi ligger sådan et par minutter, jeg mærker hvordan hendes muskler begynder at slappe af, hendes vejrtrækninger blive rytmiske, og pludseligt ligger den stædige lille Sara og sover i mine arme.

Jeg kysser hende igen, lægger en dyne over hende og hvisker "en halv time, så er jeg tilbage"

Lille Sara ligger stadigt og bobler da jeg kommer tilbage, jeg lægger mig ved siden af hende, lader mine hænder løber gennem hendes hår, jeg hvisker "kom lille skat, nu skal du vågne", imens jeg kysser hende på halsen. Hun trækker vejret dybt og drejer hovedet så jeg kan kysse hende i nakken, langs skuldrene; "hej Daddy" mumler hun.

"Kom min lille pige, det er tid til at du skal have din flaske"

"mhmm" er alt Sara formår at sige. Instinktivt lægger hun sit hovede på min mave, og jeg får åbnet mine bukser for hende. Søvndyssig får hun vippet min slappe pik ud af mine boxers, hun ligger og slikker, sutter og kysser den blidt i mens jeg nusser hendes hår. Sara elsker at ligge med min pik i munden på den måde, hun suger og sutter lige akkurat nok for at holde mig stiv i mens jeg ser TV, læser en bog eller kigger på min telefon.

Her til aften har jeg dog ikke disciplin nok til at ignorere hende, i stedet fortæller jeg hende hvor lille og fin hun er, hvor vigtigt det er for små piger at få deres flaske, hvor dygtig hun er til at holde Daddy stiv. Som lovet, kører Disneyshow på fjernsynet, men vi er begge fuldt optaget af hinanden, jeg tager fat i hendes hår og presser hende stille og roligt dybere ned over min pik imens jeg bevæger mine hofter op ad. Jeg mærker hvordan min lille pige ivrigt presser sig så dybt hun kan, en lille hånd på mit lår fortæller mig at vi er ved at være på maks, jeg holder hende stramt ned over min pik, indtil jeg mærker hendes krop bevæge sig i små ryk, jeg løsner grebet lidt, lader hende få luft og mærker hende presse sig selv ned mod mig igen.

"Du er så dygtig, min lille pige" får jeg stønnet, i mens jeg holder hendes hår i en stram knold og knepper hendes mund.

Våde, gaggende lyde kommer der fra lille Sara, men jeg ved hvor stolt hun er af at vise hvor meget og hvor dybt hun kan tage sin Daddy. Lige inden jeg kommer, får jeg presset ned over mig, og blokeret hende fra at komme op igen.

"Rolig lille prinsesse, du skal ikke have din mælk endnu" stønner jeg, men lille Sara kigger op på mig, min pik dybt begravet i hendes mund og alligevel med et stædigt smil på læben. Hun presser min pik ned i halsen, imens hendes gagrefleks kæmper for at få den ud, tårerne triller ned af kinderne, og hendes lille krop ryster og skælver.

Jeg kan ikke længere stoppe mig selv fra at komme, og jeg sprøjter hende dybt i hendes stramme hals.

Jeg giver slip på hendes hår, hun sætter sig på alle fire imens hun hoster og pruster. Min sæd bliver hoste op på sengen, på hendes tøj, drybbende ned af kinden og hagen. Endeligt læner hun sig på min mave, mens hun prøver at få vejret. Jeg er naturligvis bekymret, sætter mig op, slår hende lidt mellem skulderbladene, og hvad man ellers gør når folk får noget galt i halsen.

Men heldigvis, efter et halvt minuts tid, har hun overskud til at smile selvsikkert til mig og sige "tak for mælk, Daddy" og kysser mig.

Tårerne har tegnet flotte sorte striber af mascara ned af hendes kinder, blandet sig med spyt, sæd, rouge og hvad i kvinder ellers render og smører i ansigtet.

Jeg kigger hende dybt i hendes let røde, vandsprængte øjne.

"Havde jeg givet dig lov til at tage din mælk?"

Hendes selvsikre smil forsvinder "Nej, Daddy"

"Du er simpelthen sådan en grådig lille en"

"Ja, Daddy" svarer hun

"Men du er også meget dygtig, dygtig men grådig, og vi kan jo ikke have at en lille pige ikke lystrer sin Daddy"

"Nej, Daddy"

Jeg kysser hende og siger; "Kom lille pige, først skal du vaskes fin og ren, og bagefter skal min lille pige lære hvad der sker med små, grådige piger"

Fortsættelse følger.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.