BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi gider ikke mere i dag, sagde poul, hvis du bare vil lufte hundene, jeg gik i bad da jeg var færdig, har min ven været her, ja svarede jeg, men han kørte igen, du går så mærkelig er det heste pikken du ikke kunne klare, ja men det var dejlig. Jeg gik op på mit værelse, og faldt i søvn.
Næste dag startede som den plejer, med arbejde, strigling af dyrene, jeg var så liderlig jeg tror anok kunne lugte det, den kunne ikke lade mig være, den vil slikke min fisse prøvede at hoppe op på mig dens pik kom frem, jeg skubbede den ned, men det hjalp ikke.

Min ven kommer igen i dag, du må godt gøre rent inde ved hundene i eftermiddag. Jeg startede med tævene, bare jeg gik var jeg så liderlig af det han havde sat op i min fisse, da jeg havde begyndt inde ved han hundene, kom poul og hans ven, der var igen problemer med han hunden, nå sagde vennen, den vil have pikken i din kusse, da jeg kom ud kom vennen hen til mig, hvordan har min liderlige lille tøs det, hun bad mig kneppe hende i går, da du ikke var hjemme, så er det derfor hun går så dårlig, jeg troede det var heste pikken hun fik i går hun ikke kunne klare.

Vennen som hed arne satte hånden ned til min fisse begyndte at gnide på min klitoris, åh åh stønnede jeg, hun er klar igen sagde arne, poul havde lukket hanhunden ud uden jeg havde set det, nu kom den med snuden op i min fisse, arne trak mine trusser af, nej, jeg vil ikke have pik i dag, er du ikke liderlig jo gispede jeg, det er fordi jeg har det i fissen du satte op i går da hunden slikkede mig, rie, sagde poul jeg har set hanhunden anok er vild med dig, den har jo prøvet mange gange at få pikken i dig, rie læg dig ned så skal jeg tage det ud af din fisse, sagde arne, da han stak fingrene op i mig for at få fat i det, hylede og skreg jeg, åh jeg vil have pik i to gør mig så liderlig, du skal få anok pik.

Stå ned på alle fire, så klarer anok resten, åh åh anok kom, dens pik var fremme, den hoppede op på mig stødte pikken mod mine lår, den stod af prøvede igen at hoppe op på mig, den ramte min fisse første gang, så tog fanden ved den, den red så voldsom på mig, så jeg blev skubbet hen ad gulvet,
åh dens pik er så tyk, det sprænger mig, skreg jeg, jeg tror anok har det skønt i ries fisse sagde poul, jeg stønnede, gispede, klynkede, den holdt med at ride på mig, hang stille på min ryg, dens pik kørte rundt i mig, av åh det strammer, den er færdig nu sagde poul, men jeg havde lige glemt, dens pik ville hænge sammen med mig som den gjorde ved hundene.

Anok, hoppede af mig, av græd jeg det gør så ondt, nu stod vi med bagdelen mod hinanden, åh min fisse gispede jeg, jeg kom i en kæmpe orgasme, anok piv det var nok fordi min fisse klemte så voldsom om dens pik, aldrig har jeg været så liderlig sagde arne, han stak pikken ind i min mund, sut spermen ud af mig, jeg slikkede og suttede, da han sprøjtede i mig var jeg nødt til at synke spermen, anok hang sammen med mig længe, inden den gav et par ryk, jeg gav et skrig, da den kom fri, det gjorde ondt, spermen fossede ned ad mine ben
da jeg rejste mig op, jeg kan ikke tåle mere pik , jeg kunne næsten ikke gå, jo, sagde arne, når du får pik flere gange om dagen mens frida er væk.

Jeg fik ikke pik mere, mens frida var på ferie, men arne aftalte med poul, han skulle komme og hente mig en dag, så ville han have pikken i mig mange gange en hel dag.

Min fisse havde det næsten normal, da frida kom hjem, og hun opdagede ingen ting.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.