BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er gift med en landmand, vi er begge først i trediverne vi går for at være et flot par Bente og Lars, Lars har brugt sin pik flittigt i min fisse, og gør det stadig, vi har 6 børn, jeg  er konstant liderlig, Lars jeg er ikke frisk om morgenen, jeg tror jeg er gravid igen, vi må se sagde Lars, ellers må vi lave en, når jeg ser en mand det er der nogen der kommer her der har fundet ud af, Lars er ofte afsted til landbrugs møder.                                   

Det hele startede så uskyldig med at posten Uffe fik kaffe  også en dag Lars ikke var hjemme  han sad og fortalte hans kone aldrig ville have hans pik, hun kunne ikke klare den, fordi den var for tyk, for mig kan den ikke være for tyk så er der mere for ens fisse at klemme på, jeg vil gerne se hvad jeg skal have i min fisse, ud kom der en lille pony pik, jeg gispede, Bente det skal vi vist have afprøvet engang du er alene. Jeg sad og ammede den lille på 3mdr. da Lars kom hjem, noget spændende spurgte han, nej kun at Uffe fik kaffe som han plejer, Lars trak bukserne ned, satte sig i hans stol, Bent kom, der var et gummi underlag i, jeg rejste mig stadig med mit ammende barn, jeg havde altid kjole på, så var det hurtig, hvis Lars kom og ville have pikken i mig, jeg satte mig ned over Larses pik, jeg var meget mere liderlig når jeg ammede, åh, Lars skreg jeg,  din pik er hel vild i dag, jeg prøvede at lave kneppe bevægelser selvom jeg ammede, men min fisse klemte om hans pik, Bente din fisse er  mere fræk end den plejer underlaget i stolen var igen våd af sperm.

Så var det arbejde, med markarbejde og børn der skulle hentes, der gik nok 14 dage hvor det passede med at Lars var afsted igen, det var hele dagen, Lars var i stalden om morgenen, der er en så der skal holdes til, kan du ikke få Uffe til at hjælpe dig med at få ornen ind til den, det er den gamle orne. Uffe var tidlig den dag, han vidste godt Lars ikke var hjemme, alle børn på nær den lille var væk, og min fisse var klar til at tage noget der ligner en pony pik
Uffe vil du hjælpe mig ude i stalden Lars kunne ikke nå det, han troede du havde tid til at hjælpe mig, jeg trak mine trusser af, så kunne ponyen passende holde hoppen til ude i stalden, vi fik ornen over til soen, og den havde pikken i den med det  jeg tror de nød det, jeg ville lige gå ind for at se om den lille sov, han skreg, Uffe sæt dig hen i stolen med din pik fremme så kommer jeg, jeg låste døren, så kunne jeg amme samtidig, jeg satte mig ned på Uffes pik, han tog om mine hofter og pressede mig, jeg skreg, af liderlig hed den var så stor, og tyk jeg kom i en orgasme så det hele trak sig sammen, jeg prøvede at bevæge mig lidt, men det blev vi mere liderlig af, Uffe stønnede, åh min pik, aldrig har jeg oplevet så skøn liderlig gift fisse,  jeg sad der længe,  det var et vandfald da jeg rejste mig, det gjorde ondt da pikken skulle ud, det var som en krave på Uffes pik, den fyldte meget. Uffe skyndte sig afsted, alt vel da Lars kom hjem, men han var træt, så ingen pik denne aften.

Jeg var spændt på når Uffe kom næste dag, men han kom ikke det var en afløser, han fortalte at hans kone var flyttet, ok, jeg vidste godt det gik dårlig, sagde Lars, han har ikke haft noget med hende at gøre i 1 år, hun vil ingenting. Lidt trist, Uffe kom ikke mere som post. det var godt jeg prøvede hans tykke pik.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.