BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil fortælle om en ny oplevelse, jeg havde i sommers. Jeg lavede flere opslag, hvor mænd kunne komme til mig i naturen, og kneppe og fylde min røv med deres pikke og sperm i spandevis. I opslaget stod der, at jeg stod klar i naturen mellem kl 21-01 til fri udnyttelse af min røv, desuden stod der også i opslaget, at de skulle udvide mit hul så meget, at der blev plads til to pikke af gangen deri. Lad mig nu fortælle, hvordan det gik.

Det hele startede ugen forenden, da jeg lavede flere opslag på sex i naturen og af flere mænd efter tur og på mine krav. Jeg fik flere beskeder tilbage fra hele landet. Og blandt de beskeder valgte jeg 12 mænd ud, som både havde lysten og muligheden for at være med.

Da dagen kom, klædte jeg mig i lårkort kjole, korset, selvsiddende strømper, stiletter, paryk, makeup, kunstige negle og parfume. Og tog derefter hjemmefra, 10 min gåtur til stedet, hvor jeg ankom kl 20.30, og alligevel var der allerede mødt 7 af de 12 mænd op.

Vi aftalte, en rygepause, mens vi ventede på de sidste skulle ankomme eller til kl blev 21. De sidste 3 mænd ankom lidt i 21, hvor vi derefter gik i samlet flok hen imod den plads jeg havde valgt til sceneriet.

Der gik ikke mange minutter, før flere af mændene havde taget alt tøjet af, og stod allerede kampklar. Så jeg gik i gang med handjobs til alle pikkene, mens flere kælede både for min røv og bryster.

Da den første mand, mente at der var blevet kælet nok for min røv og bryster, bad han mig om at gøre klar til knep. Så jeg op på alle fire, og røven klar. Den første pik gik lige ind, og dermed gik de i gang med at kneppe og fylde mig røv med pikke og sperm.

Den første kom meget hurtig, og rykkede sig ud, så den næste kunne komme til. Da alle 10 havde kneppet og fyldt min røv med deres sperm. Var der flere som lige skulle have en pause, men min røv var stadigvæk klar til mere, og gerne hurtig igen. Så mens de andre stod og røg, og gav mig også en cigaret, var der to mænd, som gik i gang med at udvide mit hul, så der var plads til dem begge deri.

Da hullet var blevet stort nok, bad de to mig og, at sætte mig over den eneste pik, mens den anden gjorde klar til at komme ind i varmen bagfra. Og hvilken en nydelse at prøve det igen. Derefter kneppede de min røv to og to, de næste 3 timer, og fyldte min røv op med sperm i lange baner, dog kunne jeg holde alt spermen i mig, uden noget af det løb ud igen.

Da det ebbede mod enden, kunne jeg se på min tlf, at tre mænd mere, havde skrevet, om de måtte komme med, og svarede pænt til tilbage, at de bare skulle komme nu, og knep mit sperm fyldte røv to og to og over flere omgange.

Så da det hele var slut, havde jeg fået pik og sperm fra kl 21.30-06. De to sidste var to betjente som kom lige, som vi var færdige, og for at undgå bøde, kneppede de så min røv, som de sidste. De kørte mig tilmed hjem derefter, og fik også mit nummer til næste gang, de fik behov for min røv på mine krav.

Jeg nød alle 15 mænd den aften/ nat og morgen. Jeg holdte alt sperm indeni mig. Og jeg kom ikke en gang den aften/ nat eller morgen. Betjent nummer 1, gav mig et blowjob, da vi var kommet hjem til mig selv, mens den anden lige tog mig igen og igen. De kom begge i min røv med deres sperm et pr gange mere. Og tog derefter af sted igen.

Jeg gik i bad og tog min store 42 cm DILDO med i badet, og kneppede den. Jeg havde jo glidecreme nok i min røv, til at den gik lige ind og i bund hver gang. Efter badet gik jeg i seng og vågnede først noget senere samme dag…. Mere liderlig efter mere pik og sperm. Men det er en anden historie.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.