BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde været alene med min datter godt et år, hendes far var flyttet til København, sammen med en anden dame, hun kunne ikke lide vor datter på 16 år, hun var nu flyttet igen, så min datter ønskede at besøge hendes far, jeg fulgte hende til toget fredag eftermiddag, hun skulle ringe når hun var fremme, hun ringede ved 8 tiden, alt var ok. Jeg gik i bad, jeg ville en tur i byen, gjorde mig i stand, og gik ned et sted jeg ofte havde været, jeg havde en hyggelig aften dernede, og gik hjem ved midnat, da jeg kom næsten hjem, standsede en vare vogn og spurgte om vej. jeg gik over til bilen, i det jeg stod ved siden blev side døren åbnet, to mænd sprang ud skubbede mig ind i bilen og bilen kørte.

Nå din liderlige ludder, gik du og ventede på der var nogen der ville give dig pik, du ventede ikke forgæves, for vi er 3 der mangler en ludder fisse, de begyndte at binde mine hænder, jeg gjorde modstand, men det hjalp ikke, de lå mig ned i bunden af bilen, de havde tændt lyset, hev mine strømpe bukser og trusser af, de stak en kæmpe DILDO op i min fisse, pressede den hel i bund, jeg græd, lad være, så smed den ene bukserne, han stod der med en stor tyk stiv pik, liderlige ludder ligger der med spredte ben, og venter på din fisse skal mishandles, den ene begyndte at slå med en livrem ned på min fisse, jeg skreg, så tog han dildoen ud, gav mig flere hårde slag, han tog ved mine ben pressede dem op over nakken, jeg tikkede og bad om de ville lade mig gå, nej men min pik skal gå i dig nu, han lå sig ned over mig, stak pikken hårdt i mig red voldsom på mig til han sprøjtede i mig.

Nu standsede bilen, døren gik op, hvad har i gang i? din ludder fisse, hun er meget villig og liderlig, han trak pikken ud, prøv at se hvor hævet og rød hendes fisse er af liderlighed, de trak mig ud af bilen, ham der havde haft pikken i mig satte sig på kanten af bilen, jeg skulle lægge på hans knæ, så han igen kunne få pikken i mig, så kom ham der havde kørt bilen, han satte sig bag mig og prøvede at stikke pikken ind i min ende, han gjorde det forsigtig, nu kunne jeg ikke holde min liderlighed tilbage, jeg stønnede, gispede, åh åh min fisse er så liderlig over det i gør ved den, sprøjtede begge i hver sit hul, jeg kunne ikke ligge stille af liderlighed.

Har du det godt, spurgte han, ham der ikke havde reddet på mig, ja stønnede jeg, jeg havde stadig pikken i min fisse, nu overtog den sidste min anden hul, pikken kom hel ind, for fanden for et hul, nu blev jeg gennem røv pulet, jeg stønnede og råbte efter mere pik, jeg tror han sprøjtede i min fisse 3 gange ham jeg lå på knæ af, da de var færdige, blev jeg slæbt ind i bilen, nu har vi fået det vi trængte til, så vi kører dig ind til byen.

De løsnede mine hænder, satte mig af og kørte hurtig væk, der stod jeg uden trusser, sperm og brunlig sperm fra min ende ned ad benene, der kom et par unge mænd jeg ikke kendte, da de gik forbi sagde den ene hun har vist fået det hun trængte til. jeg kom hjem og fik låst mig ind, jeg så forfærdelig ud, der var ingen der fik noget at vide.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.