BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg gik i tiende klasse,  og havde job som barnepige efter skole tid næsten hver dag, min far var sælger og var af sted, flere dag, vi havde et lille hobby landbrug, med nogle svin, to orner, som blev brugt til avl, når andre kom med deres søer, som skulle bedækkes, mor havde nogle timer med rengøring ellers gik hun hjemme, og passede dyrene, det skete jeg var med når søerne blev bedækket, hvis mine forældre ikke var hjemme, jeg blev liderlig ved at se de fik pik, jeg selv havde ikke været i med nogle drenge, og havde ikke den tanke at et dyr kunne stikke pikken i mig. 

En dag jeg kom lidt før hjem , kom mor ude fra stalden, hun har beskidt op ad benene, hendes nederdel var ikke trukket hel ned, jeg kunne se hun ingen trusser havde på, jeg faldt ude i stalden , jeg går i bad sagde hun forlegen. Nogle dage efter , mor var ikke hjemme, kom der en med en so, jeg havde håbet din mor var hjemme, jeg kan godt hjælpe, nej, jeg kommer igen i morgen, nu blev jeg mistænkelig, men sagde ikke noget til mor, far var væk hele ugen, jeg skulle ikke være barnepige dagen efter, men tog det stille da jeg cyklede hjem.
 
Bilen fra dagen før holdt i gården, soen stod oppe på ladet, han ville jo snakke med mor, jeg hørte nogle underlige lyde ude fra stalden, pludselig kunne jeg høre min mor råbe, åh bliv ved med at bedække min fisse, med dine tykke pik inden ornerne kommer,. Jeg listede ind i laden , der stod døren på klem, så jeg kunne se  dem , også se hvor ornerne gik, mor havde ingen tøj på , han havde ved hendes ben så de var oppe over hendes ansigt,  han red ret voldsom på hende, hun hylede og skreg, åh din pik skal blive hel i bund, for fanden du malker mig tom for sperm , råbte han.
 
Hvis vi skal nå det med ornerne skal vi skynde os, han tog en lille halm balle, lå over til den største orne, mor fik en gammel bluse på, lå sig på maven, på halm ballen, jeg glæder mig til at se den skruer pikken i dig, men du kender det jo, straks hun havde lagt sig kom ornen, den satte sin beskidte trynen ind i mors skridt, prøvede et skubbe , som var det jord den rodede rundt i, den begyndte at slikke hende, slik min fisse  dit svin, kom med din pik jeg er så liderlig, nu gik den hen over hende, pikken var fremme, ornen gryntede, lige som når den skulle på en so, denne gang var soen min mor, manden hjalp med at få den lange pik, ind i fissen, ornen tog fat i mors hår, den savlede, åh skreg mor svinet har pikken i mig, ornen blev ved med at køre pikken ind, spermen begyndte at løbe ud af min mor, dens pik borer rundt inde i mig, hylede mor, sådan skal din pik også gøre når du kommer og bedækker mig igen når min mand ikke er hjemme.
 
Jeg vil have mere orne pik, den unge orne kan også. Mor stod der uden trusser, orne spermen ned ad benene, beskidt of den gamle orne, hun gik ind til den unge orne, den har reddet på mig før sagde mor, men den er mere vild, så snart hun var inde ved den, skubbede den til mor, stak dens beskidte tryne op i hendes fisse, blev ved med at skubbe til hende, hun stod ned på alle fire, og straks var ornen på hende, det kneb med at få pikken ind i hende, prøvede at tage fat i hendes hår ,pikken kom ind i hende,den gryntede  skubbede med  hende, åh åh skreg mor dens pik er så fræk i mig, det var ikke sjov at se sin mor blive bedækket af to orne, hun var beskidt, da ornen endelig stod af hende, stak den igen sin beskidte tryne op i hendes fisse, jeg må af sted sagde manden, ring når du er alene igen,  så skal du have min pik igen.
 
Jeg skyndte mig væk, manden  kørte, min mor gik over gårds pladsen uden trusser, jeg ventede lidt inden jeg gik ind, da var hun i bad, kom ud som intet var hændt.
 
SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.