BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Næste morgen havde jeg lige færdiggjort min morgenmad da det bankede på døren. Beate’s mor lukkede en høj og slank pige ind. “Jeg er Gisela. Jeg skal undervise Viggo i svømning. Hvordan går det Beate?”

“Hun er desværre stadig i behandling i Danmark.”

SEX I DAG?

“Ønsk hende god bedring. Vi savner hende hos BDM.”

Jeg sagde pænt goddag til Gisela. Vi forlod Beate’s forældre og gik ned mod bymidten. Her kom vi til et højt hus. Det var badeanstalten “Kellinghusenstrasse”. Jeg fik stukket nogle svømmebukser i hånden samt et håndklæde. “Klæd dig om. Alt er betalt af Hr. Langdon.”

Jeg klædte om. Jeg havde prøvet at bade lidt derhjemme og havde fået vist noget tørsvømning, men Gisela tog mig i skole. Nu klædt om med badedragt og hætte, så gennemgik hun teorien før vi startede træningen i det store udendør bad. Hun havde den flotteste krop. Cirka 2 år ældre end jeg var. Vi havde trænet en time, da en gruppe drenge kom forbi. 

“Gisela. Hvem træner du med?”

“Det er Viggo. En dansker. Han skal arbejde på et skib.”

“Han mangler en del”. Drengene gik igen.

Vi havde nu brugt det meste af formiddagen og Gisela var en formidabel lærer. Jeg kunne allerede svømme en halv bane.

“Lad os holde frokostpause.”

“Ok” svarede jeg.

Vi gik op og jeg klædte om. Gisela inviterede mig hjem til hende. “Lever du her alene?” spurgte jeg. “Nej. Min far er på arbejde. Han er væk flere dage af gangen. Vent inde i stuen. Jeg skal lige skifte fra uniformen.”

Der gik nogle minutter, så kom Gisela ind. Nu havde hun kjole på. “Viggo. Kan du ikke gøre mig en tjeneste? Stram lige mit snøreliv.” Hun vendte sig om og jeg kunne se at kjolen ikke var lukket. Jeg trak i snorene. “Strammere!” Jeg hev godt til. “Uh. Det var godt. Jeg bryder mig ikke om at man ikke kan se min figur.”

Jeg knappede hendes kjole. Hun hentede noget mad til os. Vi spiste. Efter maden drak vi kaffe.

“Viggo. Skal vi ikke gå ind i soveværelset?”

“Gisela. Det tror jeg ikke er så god en ide. Jeg skal snart ud og sejle. Hvad hvis jeg gør dig gravid?”

“Jeg kan ikke blive gravid” sagde hun. Jeg mangler min livmoder. Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser kalder man det. Jeg fik det undersøgt da jeg søgte ind ved BDM.

“Det er jeg ked af”

“Det behøver du ikke at være. Det gør at vi kan være sammen.”

Vi gik ind i soveværelset. Vi tog tøjet af, men Gisela beholdt sit snøreliv på. Hvor var hun flot og muskuløs af en ung kvinde at være. Hun væltede mig bagover i sengen. Jeg var et øjeblik overrasket over hendes beslutsomhed. Jeg lå på ryggen og hun kravlede op i sengen og satte sig på mig. Vi kyssede. Jeg var blevet ophidset og fik rejsning. Vi kyssede. Hun tog fat om min pik og masserede den så den nærmest dryppede klar til at eksplodere hvert øjeblik det kunne være.

“Jeg vil mærke dig nu.” Hun sænkede sig ned over mig og jeg mærkede hvordan at hendes varme hule lukkede sig omkring min pik. Hun ville gå hele vejen og hun havde muskler i sit underliv. Det var lige før at det gjorde ondt når hun klemte sammen i musklerne.

Jeg sprøjtede op i hende og hun hoppede af. “Har du prøve en 69’er?” Jeg vidste ikke hvad det var. Hun drejede sig så vi lå omvendt i af hinanden i sengen og begyndte at arbejde med sin mund. “Slik” kommanderede hun.

Jeg lod min tunge glide op i hendes revne. Jeg smagte min egne salte safter og hendes safter på en gang. Jeg skal ikke kunne sige at det var den store nydelse, men bedre end hvad jeg havde prøvet med andre personer før. 

Jeg havde fået rejsning igen og sprøjtede ind i hendes mund. Hun drak alt og pressede så sin underkrop ned mod min mund. Jeg ramte et eller andet godt med tungen og hun begyndte at stønne.

“Bliv ved” sagde hun. “Åhhhhh.” Hun fik orgasme.

Hun vendte sig træt om i sengen. “Det var godt.” Jeg glæder mig til at undervise dig i morgen.

Det blev sent eftermiddag før jeg var tilbage hos Beate’s forældre. Jeg faldt hurtig i søvn den aften.

Næste dag stod det igen på svømmeundervisning. Gisela var godt i gang med at træne mig da 2 unge - en dreng og en pige i uniform kom over til os.

“Vi kan se at han gør fremskridt og det efter kun en dag. Kunne du ikke også undervise min lillebror?” spurgte drengen.

“Hvor gammel er han?”

“12”

“Nej. Han skal være ældre. Det er svært at motivere de yngre”

“Ok”

“Men I kan komme over til mig og spise sammen.”

“Det er OK”

Jeg var lidt ked af svaret. Jeg havde håbet at jeg kunne få en tur til sammen med Gisela. Træningen blev gjort færdig. De to teenagere kom hjem til Gisela. De var begge 17 år. Vi sad med kaffen da pigen - Renate spurgte til om jeg havde været sammen med nogen. Jeg svarede Ja. Drengen - Heinz sagde. “Vil du prøve Renate?” 

Jeg var tavs. Gisela gik hen til mig. “Nu ikke så sky. Kom med ind i soveværelset.” Jeg lod mig trække med. Jeg tog tøjet af og Gisela sagde at jeg skulle lægge mig med Heinz i sengen og se på at hun lavede nogle ting sammen med Renate. De piger begyndte at kramme og befamle hinanden. Jeg må indrømme at min krop reagerede på synet. Jeg fik en smule rejsning. Pludselig mærkede jeg en hånd omkring min pik. Det var Heinz. “Tag om min” bad han. Jeg begyndte at massere ham og mærkede hvordan at den blev stiv imellem mine hænder. Pigerne havde vendt sig og var nu begyndt at slikke hinanden. Især Renate var stærkt ophidset. Hun stønnede og det blev klart for os at hun havde fået en orgasme.

Gisela kom over til os i sengen mens Renate sundede sig. Hun vendte rumpen i vejret. “Viggo. Tag mig bagfra”

Det lod jeg mig ikke sige 2 gange. Jeg positionerede mig bag hende og trængte ind i hende. “Åh. Det er godt. Bliv ved.” Jeg begyndte nu at arbejde mig ind i hende. Pludselig mærkede jeg at Heinz ville trænge ind i mig. “Hov.” 

“Lad nu Heinz. Viggo. Renate er udmattet.” Heinz pressede sig ind og vi prøvede at afpasse vores rytme så vi stødte på samme tid. “Ja. Ja. Ja!!!” Gisela var ophidset. Hun kom med et grynt og hendes krop sitrede. Jeg kom samtidig med Heinz. Vi trak os ud og faldt tilbage i sengen.

Renate kyssede mig og tog Heinz i hånden. De satte sig over i sofaen og fik kaffe, hvorefter de lå og krammede sammen. Jeg lå et stykke tid i sengen. “Viggo” spurgte Gisela med sin lyse stemme. “Kan du lidt mere?”

“Jeg ved ikke. Jeg er ret træt”

“Kom nu.” 

“Ok. så”

“Lad mig lige få dine hænder”. Jeg lod hende føre dem om på ryggen. Jeg mærkede at hun gav mig manchetter på. “Hvad laver du?”

“Jeg har købt noget nede på det nedlagte bordel. Brunskjorterne har gjort ødelagt forretningen for nogle erhvervsdrivende, hvis ejeren ikke var deres kop te, så jeg har kunnet købe nogle billige ting på det seneste.” Hun gav mig bind for øjnene.

“Hvilke ting?” Jeg hørte hende stønne. Var hun igang med at tilfredsstille sig selv uden mig? Pludselig mærkede jeg noget ved mit bagerste hul. Det var noget gummi. “Av. Det gør ondt. Stop”

“Undskyld. Jeg skal nok være forsigtig” sagde hun mens hun fortsatte med at presse på. Heldigvis var jeg stadig lidt våd bag i efter Heinz, så hvad end det var, så gled den ind. Med korte præcise stød arbejdede hun sig ind imens at hun stønnede af vellyst. Der gik ikke lang tid, så fik jeg rejsning igen. Gisela tog fat om min pik og masserede den imens at hvad det end var som hun havde op bag i mig trængte længere. Tilsidst kunne jeg ikke holde udløsningen tilbage. Jeg kom med et dybfølt suk. Samtidig fik Gisela orgasme. Hun trak tingen ud og fjernede mit bind. Jeg så et mærkeligt syn. Det var en gummi pik. “Hvordan?” spurgte jeg. “Er du ikke en pige?”

“Jo, men jeg købte denne dobbelte DILDO som jeg har brugt på Renate for en uge siden og nu på dig. Var det dejligt?”

Jeg nikkede. På en gang dejligt, men også noget grænseoverskridende.

Uden at jeg havde lagt mærke det havde Renate og Heinz overværet hele vores seance. Jeg blev rød i hovedet af flovhed, men Gisela trøstede mig. “Rolig. Renate har fået med den og Heinz ved at det snart bliver hans tur.”

Jeg tog hjem til Beate’s forældre. Der var nu ikke lang tid til at jeg skulle ud og sejle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.