BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Viggo er blevet sendt til Tyskland lige før 2. verdenskrig, da der skete nogle ting på det børnehjem han var blevet anbragt på, som myndighederne ikke ønsker at der skal rodes mere rundt i. Han har fået at vide at han skal arbejde på et skib og skal påmønstre i Hamborg.

Togturen til Tyskland tog evigheder. At krydse grænsen også. Alt blev kontrolleret. Kardinalen havde lavet papirarbejdet perfekt mest af alt for at få mig af vejen tænkte jeg, så jeg kom ind i Tyskland selvom det tog sin tid.

SEX I DAG?

Langt om længe kom jeg til Hamborg. Det var en kæmpe by. Jeg havde aldrig været i en sådan by før. Jeg havde engang været i Odense, men der var ingen sammenligning. Beates forældre hentede mig på banegården. Vi kørte ned til deres hus som lå ved havnen. Det var en ejendom hvor der var erhverv i stueetagen og beboelse ovenpå. Der var 10-12 lejligheder i det hele og jeg forstod at de drev en udlejningsejendom.

Jeg skulle mødes med en repræsentant for skibet ugen efter og skulle bo hos dem i nogle uger. Vi stod foran huset da nogle unge piger marcherede forbi. De var alle i hvide lange kjoler, med en top godt snøret så den fremhævede deres former meget lig deres traditionelle dirndl. De var flotte og høje. De gik i takt. “Hvem er de?” spurgte jeg Beate’s far.

“Det er piger fra BDM. Det er en statslig ungdomsbevægelse som træner unge piger til at blive gode husmødre. Vi kan ikke lide dem, fordi de også fortæller at forholdet til staten skal stå over forholdet til forældre. De er grunden til at vi sendte Beate til Danmark, da medlemskab er blevet obligatorisk”

“De er godt nok flotte” bemærkede jeg.

“Ja. Der er masser af plads til de piger i BDM, som er høje og lyse, men hvad med alle dem som ikke er det. Vi hører rygter mange steder fra om unge, der ikke matcher disse kriterier, som forsvinder.”

Det lød ikke rart og jeg var gæst i landet. Jeg kendte ikke så meget til Tyskland.

Beate’s mor havde lavet aftensmad og vi fik spist. Jeg fortalte lidt om børnehjemmet. Ikke så meget for vi havde været meget igennem og det måtte ikke være rart for forældre at få hele sandheden på bordet. Det måtte Beate selv klare, når hun kom hjem. Om aftenen skrev jeg brev til mor. Det havde været en skuffelse for hende at jeg ikke kom hjem efter realeksamen, men hun forstod at jeg var blevet tilbudt en enestående chance, som jeg måtte tage.

Næste dag besøgte vi Hr. Langdon, som var repræsentant for det rederi, som stod for min ansættelse.

“Perfekt ung mand. Lad ham blive hos mig. Så skal jeg nok sørge for at han er klædt på til opgaven.”

Beate’s far sagde farvel. Jeg fulgte Hr. Langdon ned til en lagerhal, hvor vi mødtes med en syerske. “Frau Stern. Den unge mand skal servere i messen. Han skal have en uniform. Han skal også have et sæt ekstra overalls da han skal være kultrimmer, hvis der er sygdom ombord. “Kultrimmer? spurgte jeg.

“Ja. SS Helsned er et gammelt skib, der bruger kul. For at sikre at skibet ikke får slagside, så er det kultrimmernes opgave at sørge for at lageret af kul er ligeligt fordelt. I skal også transportere kul frem til fyrbøderne, som har ansvaret for selve fremdriften. Det vil kun være i perioder, men det er sundt arbejde som giver styrke.”

Syersken målte mig. Hun fandt tøj frem. “Hvad er hans mål omkring maven? Han virker mig lidt buttet.” brød Hr. Langdon ind.

Syersken gav ham målene. “Det må vi gøre noget ved - også hans holdning” Syersken guidede mig ind i et rum hvor der hang nogle stropper ned fra loftet. “Tag undertrøjen af og tag fat i stropperne” kommanderede Hr. Langdon. Jeg gjorde som jeg fik besked på. Hr. Langdon trak i nogle rep, så jeg blev hevet op så jeg lige akkurat kunne nå gulvet med armene strakt helt ud. Syersken kom ind med et stykke klæde som hun svøbte omkring mig. Det var en slags korset. Syersken lukkede hægterne foran.  “Hov. Er det ikke dametøj?”

“Nej. Unge mænd på engelske kostskoler bruger det når deres holdning skal forbedres.” svarede Hr. Langdon. Han gav tegn til syersken og hun trak i snorene. “Stop. Jeg kan ikke få vejret.”

“Unge mand. Ti stille. Det er en betingelse for at arbejde i messen. Vil du være præst i stedet for?”

Jeg tav. Jeg vidste ikke hvor meget Hr. Langdon vidste, men noget af historien fra børnehjemmet var han blevet informeret om. Syersken trak og sled med snorene. Hun sukkede. “Så lad mig dog komme til” sagde Hr. Langdon. Han tog fat og det føltes om at jeg var blevet slået i maven. Han blev ved og ved. Hver gang han hev, kom jeg med et ufrivilligt grynt. Langt om længe blev han tilfreds. Jeg blev sænket ned. “Et øjeblik.” Han tog nogle skulderstropper som var gjort fast på forsiden og hev dem brutalt bagover, så min skuldre smertefuld blev presset bagud. “Av.”

“Intet piv. Syerske: Nu har du målene til hans uniform. Med hensyn til overalls, kan du bare kopiere dem han har på. Han skal ikke have korsettet på, når han arbejder i maskinrummet.

“Viggo. Du kommer hjem til mig, når du er færdig.”

Syersken tog sin tid. Hun fandt stofstykker frem og satte nåle i til mål. Det tog nogle timer før at jeg var færdig hos hende. Jeg fandt mit tøj. Syersken lod mig forstå at jeg skulle beholde korsettet på.

Jeg gik tilbage til Hr. Langdon. Her ventede en ubehagelig overraskelse. Kardinalen var der også.

“Viggo. Jeg ville lige være sikker på at vi forstår hinanden inden du tager til søs. Hr. Langdon er en gammel ven af kirken og for at vores lille arrangement skal holde, skal jeg være sikker på din diskretion. Hr. Langdon rejste sig og låste døren. “Lad os gå ned i min private kælder.”

Nede i kælderen bad Hr. Langdon mig om at smide tøjet. Da jeg havde gjort dette, så fortalte han glad til Kardinalen hvor flot min holdning var. 

“Det var et imponerede korset.” udbrød Kardinalen.

Hr. Langdon havde hentet nogle lædermanchetter, som han brugte til at binde mine hænder på ryggen.

“Hvad vil I gøre med mig?” spurgte jeg nervøst.

“En sidste betaling for at du slipper for mig. Jeg havde store håb for dig i kirkens regi. Bevares. Hans er en opvakt god dreng, men dine boglige talenter ville have bragt dig langt. Ja. Det og så din fine slanke krop.”

“Den er jo kun slank på grund af korsettet” brød Hr. Langdon ind. Han havde et halsbånd af læder i hånden. Jeg fik det om halsen. Det var bredt. og udformet på en måde så mit hovedet blev tvunget op. Hr. Langdon låste det i nakken og det var stramt. Jeg kunne næsten ikke få vejret. Han forbandt halsbåndet med de to manchetter via en læderrem, han kunne sætte fast på dem. Ved at holde i remmen kunne han kontrollere mig 100 procent. “Se. Han er ved at få stiv penis.” sagde Hr. Langdon. “Han kan lide vores leg.”

Uden at ville indrømme det, så var der sket en reaktion i min krop på det stramme korset og halsbåndet som gjorde det svært at trække vejret. “Hold remmen”. Kardinalen gik om bag mig og holdte remmen.

Hr. Langdon kom tilbage. I sin hånd havde han en maske. “Se. Det er en gasmaske fra den store krig.” Jeg fik den spændt på imens at Kardinalen fortsat holdt fast i remmen. “Tag ham over til briksen. Jeg blev guidet over til briksen og tvunget til at ligge ind over den. Gasmasken havde et stort hul. Hr. Langon kom med en metaldims. Det var et skruelåg. “Se Viggo hvor smart. Nu sætter jeg dette låg i som har en ventil. Når jeg lukker ventilen får du intet luft. Når jeg åbner, så kan du trække vejret igen.” Han skruede dimsen på masken og drejede på noget. Lidt efter lidt blev det svært at trække vejret. Når jeg trak vejret ind så var det som om at masken klemte tættere til mit ansigt. Jeg prøvede at ryste hovedet og flytte min krop, men begge mænd holdt mig i et jerngreb. Mit udsyn blev tåget og jeg følte det som at min lunger var ved at krølle sammen indeni.

Hr. Langdon drejede på dimsen. Jeg kunne trække vejret igen. Hr. Langdon drillede. “Luft….ikke luft…Luft” Jeg var udmattet. Pludselig mærkede jeg noget presse imod min bagerste ende. Kardinalen havde lynet op og var begyndt at trænge ind. Han var veludstyret. “Stop” skreg jeg. Straks lukkede Hr. Langdon for luften. Jeg var ved at miste bevidstheden. Jeg huskede at jeg kunne lade som om at skulle lave stort og med et smertende jag bagi trængte han ind i mig. Jeg skreg. Hr. Langdon åbnede for luften nu hvor at Kardinalen var inde. Han arbejdede sig ind og ind i mig med dybe stød indtil han kom helt i bund. Han satte farten op og lige inden han fik udløsning, så lukkede Hr. Langdon for luften igen og jeg fik svært ved at trække vejret. Jeg kom samtidig med at Kardinalen kom med et brøl.

Kardinalen trak sig ud. “Det var godt. Jeg vidste at du havde det i dig. Det er synd at du skal gå søens vej. Hr. Langdon fjernede gasmasken. “Hvad med at takke mig?” Han knappede bukserne op. Kardinalen tog fat i halsbåndet. Hr. Langdon tvang sin pik ind i min mund. Jeg havde intet andet valg end at sørge for at han fik udløsning og han kom efter kort tid. “Du vover at spilde.” Jeg drak hans væsker. Jeg turde ikke andet.

Kardinalen henvendte sig til mig. “Det var vores sidste møde her i Tyskland. Hvis jeg hører det mindste, skal jeg nok gå til myndighederne. De får folk til at forsvinde så du forbliver tavs. Er det forstået?”

Jeg nikkede.

Kardinalen gik. Hr. Langdon løsnede mig fra manchetter og halsbånd. Jeg fik også lov til at tage korsettet af. Det skulle jeg kun have på når jeg var i uniform.

Han rømmede sig. “Jeg har arrangeret svømmeundervisning. Rederiet går op i at vores personale kan svømme før de får permanent hyre på vores skibe. Gisela kommer forbi i morgen”.

Jeg fik tøjet på igen og gik tilbage til Beates forældre. Jeg undlod at fortælle noget til dem, da Kardinalen havde truet med myndighederne. Efter maden gik jeg i seng.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.