BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde sat 4 spisebordsstole til salg på DBA da jeg ikke ville se på dem mere, da de mindede mig om min X-kæreste som var gået fra mig for godt ½ år siden. De var næste nye og havde kostede over 1000,-kr pr. Stk. så jeg havde sat dem til 650,-kr pr. Stk. og lagt fine billeder ind så man rigtigt kunne se at de var næsten nye på DBA, så ville de nok hurtigt blive solgt.

Der gik ikke langt tid før der kom de første bud men jeg holdte fast på prisen, der var en med navnet Signe som meget ivrig og bød ind med en laver pris men jeg holdte fast....Når men lidt efter skriver hun igen, ok jeg giver prisen, kan jeg komme i eftermiddag inde 17.00 så kan jeg lige når at hente dem inde børnene kommer hjem, det er en aftale svare jeg retur.

SEX I DAG?

Hun kommer som aftalt, da hun kommer ind er hun en rigtig bembo pige med farvet langt hår i sort og lange negle og en masse makeup...Hun ser stolene og prøver at side i dem, ej de er fine, det bliver super godt da jeg skal have tøse aften på lørdag..... Jeg nyder hende krop, dejlige faste bryster og fast røv.... Det er super og vi gør klar til at skal afslutte dagens handel med Mobil-Pay, hun får nummeret og overføre pengene......tror jeg, der kommer 650,-kr... Hey siger jeg, skal du kun have en stol siger jeg og ser lidt vredt på hende...... hun bliver lidt forvirret.... øøøeee var det ikke prisen, jo siger jeg for 1. stol, det står der også inde på DBA siden.... Jamen så mange penge har jeg da ikke. Nej nej siger hun og bliver helt rød i hoved, hvad skal jeg så gøre. Jeg siger lidt irriteret at jeg overfører bare pengene retur så er det på plads, må sælge til anden. Jamen nu troede jeg lige.......

På vej ud af døren siger hun igen, kan vi ikke finde en løsning, nu havde jeg lige glædet mig til at have den til tøse aften på lørdag...... Lige inde hun smutter ud af min dør, uden stole siger jeg til hende, hvis du giver et blowjob og jeg må kneppe dig kan du få dem alle 4 stole for 1200,-kr...... du må vare en idiot siger hun retur i en sur mine, det var bare et tilbud siger jeg og lukker døren.

Da jeg går retur til stuen smiler jeg af dette som lige var sket og sikke en tøs...Nå men jeg åbner salget op igen på DBA.... sent på aften kan jeg se at flere igen har skrevet men Signe er der igen, den læser jeg lige med det samme. Hej. Jeg siger ja til det du nævnte og prisen, er du hjemme ved 9 tiden i morgen formiddag for så henter jeg stolene når børene er kommet i skole..... Jeg svarede kort at vi havde en aftale.

Da klokken var lidt over kl. 9 ringede det på døren, der var hun igen i samme stil som dagen før, hun var lidt trykket af stemningen. Jeg fik jakken og hængte den op og kunne nu rigtig se den figur som der gemte sig under den tykke vinter jakke, skal vi afregne, ja lad os gøre dette og jeg siger mit mobil nr igen og kort efter kommer der et bimmelim at pengene var kommet, beløbet var som aftalt.

Hvad gør vi så siger Signe så, jeg tænkte at du kunne bukke dig ind over stole her og trækker den stol ud hun er ved at købe, okay kommer det fra Signe og gør med det samme og stritter med den fine lille røv mod mig, du har squ en flot røv siger jeg med det samme, tak siger hun retur. Jeg ager med hånden på røven og trækker de sorte kunstlæder strækbukser ned til knægtene og 2 dejlige faste baller kommer frem og en G-streng trusse, jeg nyder synet og jeg kan mærke at pikke vil ud at lege og kort efter står jeg med bukserne nede om anklerne mens jeg gnider på pikke så den er 100% kampklar, jeg køre 2 finger ned til fissen som er dejlig varm, trækker trussen til sige og stikker en finger ind for at åbne fissen så den er klar til en stor liderlig pik, jeg pressen den stille mod fissen, pikken glider stille ind i den varme grotte, oooeeee du er stor kommer det fra Signe.....efter 2 rolige stød er der smurt til og den glider nemmere i fisse safterne, kan høre på Signe at hun ikke helt kan holde sig i ro da vejr trækningen begynder at påvirke hende, hun er blevet tændt, jeg roser igen hendes dejlige smalle røv mens jeg støder pikke i bund op til flere gange, der kommer gispe lyde fra Signe......

Ååååeee det er fandme en dejlige fisse du har, der kommer et lille mmmmeee fra Signe som ikke længer kan skjule at hun nu også nyder at blive kneppet godt igennem, jeg ser ned og nyder pikken der forsvinder ind og ud af fissen, må jeg ikke slikke dig i fissen, der kommer der et sammen bidt ja, og jeg trækker mig ud og går ned på knæ og slikker løs i den glohed fisse som er godt våd, kan mærke at Signe nyder at jeg slikker og presser røven mod mit hoved, jeg tager mine hænder op til ballerne og spreder dem så jeg beder kan komme til og den lille Anus stjerne kommer til syne, jeg leger med tungen ved fisse og røv og det tænder Signe meget, jeg rejser mig op føre igen pikken ind i den varme grotte og knepper løs, jeg har nu sat farten op og knepper løs, Signe pruster og stønner mens jeg knepper vildt, jeg ser op og siger er du klar til at sutte og der kommer et lille ja...... jeg trækker mig ud og får Signe ned på knæ og ind kommer pikken i munden, der kommer et gisp fra Signe da jeg åbenbart er noget større end hun er vandt til, jeg føre pikke frem og tilbage i munden, kan godt mærke at det ikke er første gang hun prøver dette, jeg presser den i pund nogle gange og kommer der kvark lyde men jeg knepper løs....lige pludselig kommer jeg i et brøl og skyder en stor ladning sperm ind i munden mens jeg fortsat knepper munden, holder hoved med hænderne mens jeg tømmer mig og pikken bliver suttet ren....

Jeg ser ned på Signe som lige skal samle sig, kan se at hun har våde øjne efter jeg har været langt ned i halsen, åååee du var længe om at komme siger hun, er ikke vandt til en som kan holde sig så længe. Okay siger jeg retur, jeg kunne da godt have holdt mig længer hvis det var med et smil på læben, jeg finder et papir frem til Signe som lige retter sig, har du ikke et toilet siger hun, jo det er her ude og peger ud i gangen. Jeg gået og smiler da det havde været længe siden jeg havde fået noget af det frække. Signe kommer ud og smiler til mig, du bor da meget godt her, tak siger jeg retur mens Signe ser sig omkring i stue og køkken. Jeg vil gerne hjælpe dig ned til bilen med stolene siger jeg nu da vi har fået afsluttet en god handel af siger jeg med et smil og ser på Signe, jo tak kommer det retur. 

Da jeg er tilbage i lejligheden og nyder en kop kaffe sidder jeg og tænker på den gode handel jeg lige har lavet....... Fisse og Blow-job og 1500,-kr på kontoen og af med kærestens møg stole......:-)  Gad vide om jeg høre mere til Signe i fremtiden……

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.