BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone er ikke så udadvendt men en flot og frodig kvinde. Sanne er 28 år og jeg selv, Kim, er 35. Vi er på besøg hos min mor på 62 og hendes nyde mand povl på 72. Povl er en udadvendt type og en lille fed mand. Jeg bryder mig ikke om ham fordi han altid er så lummer og kigger efter min kone. Sanne er en frodig kvinde - ikke fed og kvabset som Povl men med dejlige former og en flot stor barm.
En af grundene til vi er her er for at fremvise vores barn Sofus som er 3 måneder gammel. Derfor har vi planlagt at blive her 14 dage så min mor kan nyde sit barnebarn lidt.
Da vi ankommer krammer jeg min mor og giver Povl hånden. Det er bagende varmt og han sveder kratigt og man kan lugte hans ramme sved tydeligt. Han pruster og da han ser min kone lyser hans griseøjne sultent og hans blik klistre til hendes barm. Sanne krammer ham hjerteligt og jeg væmmes da jeg ser hvordan han med sin gennemsvedte skjorte omklamrer hende - hun har bare arme og jeg gyser ved tanken om berøringen men hun smiler og jeg kan se at han krammer hårdt for hendes barm flader meget ud mod ham. Sanne griner "hov pas på du ikke klemmer mælken ud af mig"Povl slipper og siger "Ja det er sgu et flot patværk du har der - der må være mere end rigeligt til den lille fyr" Sanne smiler "jah - det kan man roligt sige" og Povl siger "Får du nogensidne tømt patterne helt" Jeg kommer min kone til undsætning med "Hov Povl - vi plejer at kalde det barmen og bryster..." Povl ser på mig "Undskyld Kim - jeg ville ikke..." men Sanne bryder ind "hold dog op Kim!" og kigger på Povl "Tag dig ikke af Kim han er så sart på mine vegne. Han kalder det bryster og barm men jeg kalder dem lige så tit patter - og du må kalde min patter lige hvad du vil Povl" Jeg ærgrede mig over at Sanne ikke var med mig her og det var endda for at skåne hende for denne lumre fyrs adfærd.
Vi gik ind i huset og jeg tænkte at Povl snart ville overskride Sannes grænser og så måtte hun selv fægte. Vi skulle have kaffe og jeg hjalp min mor med kaffekopper mens Sanne satte sig ind i stuen med Sofus og Povl gik med derind.
"Nå Sanne ska' han ha' pat" Sanne sagde "ja - jeg håber han tager noget for de er godt spændte" hun knappede kjolen op og da hun åbnede ammebhen skød en stråle ud og ramte bordet. Povl grinede "hold kæft nogle patter - der er fandme saft i dig Sanne" Han tog fingeren og tørede det op fra bordet "mmmm og du smager godt min tøs" han blinkede til hende og hun lagde Sofus til. Povl satte sig i sofaen ved siden af Sanne og sagde "Er de stenhårde?" Sanne så op "Ja - men de er nok hårdest om morgenen. Jeg så nu Povl stikke fingeren og og trykkede på siden og sagde "ja for fanden" og Sanne grinede "hov hov" Povl prustede "Ja ja jeg må da lige have syn for sagen" Sanne sagde "jamen du ved jo ikke hvor bløde de normalt er - så du kan jo ikke vide om de er hårde nu"
Povl grinede "Næh jeg må mærke igen når patterne er tømt" Sanne grinede "Ja så har du et påskud til at trykke på dem igen din gris" jeg var overrasket over hendes frie tone - Sanne plejede slet ikke at være så frigjort.
Vi kom ind med kaffen og sad og sludrede og da Sofus skulle bøvse sagde Povl "Nå Sanne får han tømt patterne?" Sanne sagde "ja det hjælper på det - nu håber jeg han tager nr. to også" og Povl sagde til Jytte "Hold kæft et patværk din svigerdatter har - jeg tror dit barnebarn bliver godt fodret" Jytte sagde "Jah Povl - det har du nok ret i" og Povl sagde "Hør hvis han ikke kan tømme patterne siger du bare til - så kan du gå med mig i stalden - jeg malker naboens køer to gange om ugen her i sommeren" Jytte grinede "malkemaskinen passer da kun på koens patter" Povl sagde "ja - men jeg ka' sgu da stadig håndmalke - og de der er da for kønne til en maskine" Jytte grinede til os "Jeg tror Povl har mere forstand på køerne end mennesker" Sanne sagde "Jeg tror det gør skide ondt - jeg har pøvet at malke ud med hånden og det var ømt - det er nemmere med en pumpe"
Vi var ved at være færdig med kaffen og begyndte at bære ud - dvs. min mor og jeg bar ud Sanne sad med Sofus der stadig suttede på det sidste bryst og Povl blev hvor barmen var.
Ude i køkkent kunne jeg gennem døråbningen se Povl rykke tættere på og han sagde lavere "Nå er de bløde nu?"
Sanne kikkede ud i køkkenet og jeg drejede væk så det ikke så ud som om jeg lyttede. Så sagde hun "Ja - de er vist ret normale igen" Jeg så Povl løfte hånden og trykke men denne gang var brystet i bhen og Povl sagde "Jeg kan ikke mærke gennem den tykke ammebh og jeg så til mine store overraskelse Sanne åbne ammebhen til brystet og hvordan Povls finger trykkede et par gange på siden. "Ja det føles dejligt" så aede han og klemte med tommel og pegefinger og Sanne sagde lavt "hov hov Povl hvad fanden" han grinede og vippede med pegefingeren brystvorten og sagde "dejlige dejlige patter du har" Sanne lukkede bhen og sagde "hvad fanden tror du Kim og Jytte siger til du sidder og rager sådan" Povl sagde "Hvad man ikke ved har man ikke ondt af" Mens jeg havde set dette stod tiden stille, men nu vågnede jeg og mærkede vrede men også at min pik var stiv og bulede kraftigt i mine bukser. Jeg gik ind i stuen og satte mig og ingen sagde noget. På en eller anden pervers måde synes jeg det var frækt at se dette optrin.
Om aftenen da vi gik i seng sagde jeg "Jeg synes Povl er lidt lummer synes du ikke?" og Sanne svarede "herregud Kim - han er en gammel mand og en anden type end os - der er ikke noget ondt i ham"
Næste morgen gik vi ned for at få morgenmad og Min mor havde først ferie om en uge så om formiddagen arbejdede hun i bagerbutikken. Jeg lavde kaffe og Sanne satte sig ind med Sofus og Povl kom ind ude fra haven og sagde godmorgen og gik dirkete ind til Sanne - han lukkede døren til køkkent men jeg åbnede den og kom ind med kopper og da jeg gik trak jeg den i så en sprække var åben. "Nå Sanne så er det malketid igen" Sanne grinede ja det er ligefør man føler sig som en ko - det er amning fra morgen til aften" Og Povl sagde "Og det er nu dine patter er hårdest?" Sanne grinede og så mod køkkenet og kunne ikke se mig og så sagde hun lavt "Ja Povl - men du har vist pillet nok ved mine patter ikke?" hun sagde det spidst men Povl grinede "Nej - det har jeg da ikke, jeg har jo ikke mærket dem hvor de var hårdest". Sanne grinede "du er vist en værre gris Povl - det troede jeg faktisk slet ikke om dig" igen talte hun lavt - det var tydeligt en privat dialog.
Hun knappede kjolen op åbnede bh'en og lagde Sofus til og Povl satte sig ved siden af og nærmede sig med hånden og Sanne så mod døren og sagde lavt "Povl for fanden - Kim bliver sgu sur hvis han ser hvordan du piller"
Povl aede hendes bryst med fingeren og Sanne løftede Sofus op hvorefter han dikkede en brystvorte hvor mælken flød - Sanne havde rejst sig og sagde "Povl nu stopper du ellers sladrer jeg til dine kone og min mand" Povl satte sig på en stol og grinede "mens han suttede på fingeren - Hold kæft jeg ville gerne have et sut på de patter"
Sanne sagde vredt "Povl for helvede du er et svin" Jeg kom ind i stuen og var i vildrede - skulle jeg sige noget - og afsløre jeg lyttede. Jeg tænkte at Sanne måtte sige fra og inddrage mig. Jeg kome ind med kaffen og Povl sagde "Hør Sanne hvis du vil med over og se køerne blive malket skal jeg afsted imorgen tidlig - det er en sjov oplevelse at være med i stalden. Så skal du se malkning i en mængde hvor selv dine store patter er små" Sanne sagde "Tja det lyder spændende - men jeg tror nok vi bare kan kigge over i stalden senere - ikke kIm?"
Mit indre boblede og jeg så i en pervers fantasi at denne fede gamle svedige mand kneppede min kone og mærkede en lyst til at det skete så jeg sagde "Det lyder da spændende at se malkningen skat - jeg holder vagt hos Sofus mens du er væk"
Sanne sagde "Går du ikke en gang med Kim?" Povl sagde "det er måske ikke godt for den nyfødte at være i en stald med dyr"
Sanne sagde "Nå men jeg tror da bare vi kan gå i stalden sammen i eftermiddag mens Sofus sover"
Jeg sagde "Hold da op Sanne - har du ikke lyst til at malkningen - det lyder da spændende - og det er da lidt af et tilbud" Sanne grinede "Okay Povl jeg går med dig" Jeg var vildt pirret og kunne ikke vente. Resten af dagen gled bort i frække perverse fantasier. Vi gik i tidligt i seng og jeg sov uroligt og da det var tidlig morgen listede Sanne op som aftalt jeg så hende iføre sig ammebh og et par trusser en ærmeløs sommerkjole og et par gummistøvler - dårligt var hun ude før jeg satte babyalarmen på sofus og min del på lydløs så den kun blinkede skulle ikke opleve at blive afsløret i stalden. Jeg løb ad bagvejen til naboen og gik ind i den modsatte ende og så hvordan Povl malkede køerne og Sanne kigge på de nærmede sig min ende og Povl fandt en metalspand og en skammel "Nå vil du se håndmalkning min tøs?" Sanne grinede "så længe det ikke er min patter der skal malkes" Povl grinede "Vi kan da prøve forsigtigt hvis du tør?" Så satte han sig foran koen og malkede kyndigt en god sjat ud og rejste sig "vil du smage min skat?" Sanne løftede spanden og drak der løb en del ved siden af hende og nedover kjolen "mmm det er varmt - men samger godt" Povl grinede "ja din mælk er vel også varm og velsmagende?" Sanne grinede "Ja sikkert" Povl sagde prøv at mærke yvert nu - det er stenhårdt. Da de havde malket koen med maskinen prøvede de igen. Povl sagde du kan høre hvordan de brøler "malk mig malk mig" Sanne grinede "det er præcis sådan jeg har det" Povl rakte hånden ud og trykkede på siden af hendes bryst "Ja min tøs du trænger sgu også" og Sanne grinede "Hovhov nu begynder du ikke at pille igen" Povl grinede "nu behøver du ikke være bange for hvad Jytte og Kim siger for de kommer ikke hver femte minut" han klemte forsigtigt med tommel og pegefinger på patten og Sanne stillede sig demonstrativt stift op og ned og skød bryterne frem mod ham "Sig mig hvornår stopper du det der?" Hun løs skrap men da Povl grinede og begyndte bare at knappe hendes kjole op og så sagde hun "Povl for fanden - hvad fanden laver du?" hun måbede "Du kan sgu da ikke stå og knappe min kjole op" Povl grinede "Hold nu op og lad mig se dine patter" han åbnede ammebhen og mælken løb ned ad hendes bryster og hun sagde "men Povl - det her kan vi da ikke?" Povl bukkede sig ned og suttede på hendes bryst og hun lagde hånden om hans nakke og lod ham patte. Min pik sitrede og jeg måtte knappe om det var ved at eksplodere. Sanne sagde "Så stopper vi" og skubbede ham væk "Du kan sgu da ikke bare sutte på mine patter" hun knappede bhen og kjolen og povl sagde "du er fandme dejlig Sanne" og nu gik han hen og krammede hende og hun sagde "Povl for fanden - opfør dig ordenligt dit svin" han tog hende på røven og hun stønnede"Hans for fanden - du er jo en liderlig buk" Povl prøvede at kysse hende men hun drejede hovedet væk. "Kys mig Sanne - du vil godt kan jeg mærke" og denne gang lod hun sin mund fange af hans og han kyssede hende intenst jeg kunne se deres tunger mødes. Imens fandt hans hånd op under kjolen og Sanne stønnede "Nej Nej Povl det der kan vi simplet hen ikke - stop nu..." Men hun stod stille mens han trak hendes trusser af og løftede benene så han kunne få dem helt af hende og han stak dem i lommen - hun sagde igen "Povl du kan squ da ikke tage mine trusser - jeg kan da ikke gå hjem uden trusser!!"
Povl gik frem og løftede i kjolen "mmmm dejlig fisse" Sanne trådte baglæns "vi kan ikke det her - du må ikke og jeg bruger ingen prævention..." Povl knappede sine bukser op og med hans fede livvidde faldt de nemt af og snart stod han nøgen og man kunne nu se en kæmpepik og Sanne gispede "Povl din pik er jo enorm" Hun kunne ikke lade være med at røre hans pik "Og den er vildt flot". Sanne tog om skaftet og gned lidt mens hun så væk og sagde "Povl skal vi ikke stoppe nu?" Povl lagde hånden på hendes skulder og pressede hende ned og nu så jeg Sanne villigt gled ned og hun slikkede prøvende på hans pik og mens hun kikkede op på ham trak hun forhuden tilbage og spillede med tungen over glansen så suttede hun og snart prøvede hun at tage ham helt og var ved at kaste op flere gange og til sidst fik han hele sin store svulmende pik i halsen på hende. Han holdt om hendes hoved og startede blidt man snart huggede han voldsomt i halsen på hende. Tårene løb ned ad kinderne det var hårdt men jeg kunne se hun nød det. Povl stoppede hende og trak sig ud. Sanne sagde grødet "vil du ikke komme? Sperm i min mund - du har tændt mig dit svin..." Men Povl sagde "jeg vil mærke din fisse om min pik nu" Sanne så op på ham "Min fisse er så våd og klar Povl - knep mig med din kæmpepik" og hun vendte sig og lå på alle fire "tag mig - jeg er din" Og Povl lagde sig prustende på knæ og hans fede vom hvilede på hendes ryg mens han kørte sin pik ind "ohhhh det er godt det der - spæng min fisse Povl " og Povl kneppede hende og hun skreg så højt som jeg aldrig har hørt det - et dyrisk brøl "Arrrhhhhhh" rungede i satlden da hun kom og snart fulgte Povl med hæse grynt pumpede han sæd i min kons skød og ved det sidste stød vendte hun sig og tog hans pik munden "Vil smage dig Povl" Povl lagde sig ved siden af min kone og suttede på hendes bryster hvor mælken sivede.
Jeg stod og mærkede den klistrede sæd fra mig selv og grinede - havde slet ikke mærket det så opslugt havde jeg været - jeg fik lukket bukserne og løb ud samme vej som jeg var kommet. Jeg lå i sengen da hun kom hjem. Hun kravlede ned til mig og jeg sagde "var det godt?" Sanne smilede "Ja det var faktisk sjovere end jeg havde troet" Jeg smilede "så var det godt du gjorde det" og Sanne sagde "Ja det fortryder jeg ikke"
Jeg så på hende og kyssede hende "selvfølgelig"
Da vi kom ned til morgenmad var Povl igang med bacon og æg til os og grinede "Nå der har vi den kommende bondetøs"
Sanne grinede "Der skal vist mere end een tur i stalden til før jeg har lært om livet på landet" Povl grinede "Nå vil du med igen i morgen tidlig?" Sannes kinder blusede "Hvis jeg må for min mand?" Jeg sagde "Selvfølgelig - Sofus sover så det er ingen ulejlighed at i stikker af"
Vi spiste morgenmad og jeg glædede mig perverst over at være hanrej og igen se denne fede gamle gris pule min lækre kone sønder og sammen.
Samme eftermidag hvor jeg stod og lavede eftermiddagskaffe med min mor havde jeg lukket døren så der igen kun var en sprække og jeg kunne se hvordan Povl sad og kælede for hendes bryster mens hun skævede mod køkkendøren "Ikke her Povl - jeg tør ikke tænke på hvad der vil ske hvis de ser os" Povl stønnede "Jeg vil sutte på din pat nu din so" og han lænede sig frem og hun fnisede "Du er sindsyg Povl" men lænede sig frem og lod ham patte. "Åhh det er så perverst frækt det her" stønnede min kone og min pik voksede igen. Jeg åbnede døren og gik ind og Povl rettede sig og sagde "Han er sgu sød jeres knægt" og kikke på mig - jeg skulle tro han havde bøjet sig ind for at se på Sofus. Jeg smilede og sagde ingenting.
Næste morgen så jeg Sanne stå op og liste bort. Jeg spurtede efter og da jeg kom ned i stalden malkede Povl alle køerne og Sanne sagde "Hov hvad med håndmalkningen?" Povl grinede og klaskede Sanne hårdt i røven "I dag er det din tur min tøs - læg dig på alle fire" Sanne sagde "Povl for helevede - du må trykke forsigtigt" hun trak kjolen ned og lagde sig i en ledig bås på alle fire og Povl skubbede spanden ind under hende og forsigtigt klemte og trak han men aligevel kunne jeg høre hende stønne og klage. Efter et par minutter stønnede hun liderligt og Povl sagde "kan du lide det?" Sanne stønnede "Jahhh-auu for helvede - det er så liderligt at du hiver i mine patter Povl" og hun lænede hovedet bagover "malk mig dit svin - malk mig!!" Povl klemte og trak jeg kunne se hendes bryster blev lange og der kom faktisk mælk ud. Da Povl stoppede og trak spanden ud sagde Sanne "Hold kæft du er god til det" Povl gryntede og drak den lille sjat der var i spanden men lod også Sanne smage. Sanne drak med front mod mig og jeg kunne se hendes bryster var ildrøde og med kraftige blå mærker - jeg gøs og Sanne så det også nu og sagde "Hold kæft hvor du sætter dine spor på mig dit svin" og Povl stønnede "Du kan jo lide min lille so" og så klaskede han hende igen i røven og sagde "Nå du liderlige so - vil du have pik igen?" Sanne stønnede "Ja Povl men du må ikke sperme i mig igen - jeg er jo ikke beyndt at tage p-piller" Povl gryntede "Nåhh? igår ville du bare have hele turen men ikke idag?" Sanne stønnede "Du gjorde mig så liderlig med din ornepik" Povl sagde "Så rid på min pik så kan du selv hoppe af inden jeg spermer"
Sanne kravlede op på den fede mand og sad let bagud på grund af hans fede vom. Hun holdt om vommen mens hun gnubbede sig vildere og vildere "Kan du lide min fisse Povl" Povls øjne lyste "Ja-Jah din liderlige so - det kan du fandme tro" hans hænder holdt hårdt om hendes røv og hun stønnnede dybere og højere "åhhh ja - Åhhh ja - mere af det der - giv mig pik" og nu jamrede hun sig "Åhh Povl giv mig din ladning sperm i min fisse igen" og Povl brølede så kommer det" og Sanne strakte benene ud til begge sider og krampede ned over pikken "Ja Ja - sperm langt op i mig" Hun lagde sig på siden og slikkede hans pik så så hun på ham "Povl det er så ophidsende - jeg har aldrig fået sådanne orgasmer før"
Da hun kom hjem kunne jeg se hun gik i bad og hendes røv var ildrød og Povls fingre kunne tydeligt ses og hende bryster var hævede og blå. Jeg gik ud til hende og hun stod og spejlede sin røv da jeg kom og hun fik travlt med at hoppe ind i bruseren og gemme sin brugte krop. Jeg sagde ikke noget og børstede tænder og gik ud ad badeværeslet da hun kom ind til mig havde hun bh og trusser.
Jeg sagde "Nå kunne du lide turen i stalden?" Sanne så på mig "Ja faktisk - det er meget lærerigt" Jeg grinede "Ja men det er nok mest om lumre mænd - er Povl stadig lummer?" Sanne grinede "Ja det er han godt nok - men jeg kan alligevel god lide ham" Jeg grinede "Ja jeg fornemmer i kommer fint ud af det - det glæder mig faktisk"
Jeg mærkede gysende at denne dominerende stodder gav hende noget jeg ikke kunne og jeg nød at se ham bruge min kone.
Da vi gik ned til morgenmaden og Povl sagde "Nå der er i? og du er allerede frisk igen Sanne?" Sanne grinede "Ja og tak for turen " Povl sagde "Det er mig der takker - dejligt med noget selskab i stalden" og klaskede hende let i røven og grinede til mig mens vi satte os og drak en kop kaffe. Da Sofus gav lyd fra sig gik Sanne ind i stuen og vi gik med med kopper og kande og Sanne satte sig i sofaen og gjorde plads til en til men jeg satte mig i lænestolen og lod Povl få den plads.
Da hun blottede brystet så jeg igen de blå mærker fra Povls fede fingre og Povl så det også og sagde "Hør hvad fanden er det for blå mærker?" Sanne så olmt på ham "Øhhh det er blodutrækninger - det får man af og til og måske også fordi jeg har prøvet at malke lidt ud fordi jeg ahvde spændinger" Povl grinede "Men det er stadig de flotteste patter jeg har set" Jeg grinede "Ja Povl jeg er også stadig vild med hendes barm" Da hun tog Sofus fra løb der stadig mælk fra hende og hun sagde "Kim kan du ikke nå en serviet?" Jeg så på Povl "Hør Povl det må være dig der hjælper Sanne - du sidder tættest på" Povl tog en serviet på bordet og grinede mens han tørrede hendes barm - Sanne så på nervøst på mig - tydeligt fordi deres intimitet burede få en reaktion - men jeg smilede og sagde "Hør Povl du har squ tag på det der - det er tydeligt at du har øvest dig stalden" Sanne grinede højt "Ja Kim - det tror jeg fanmde du har ret i" og Povl grinede "Ja min dreng - det er sgu ikke småting ma får lært dér"
Da vejret var super lagde vi os i haven og nød solen og Povl gik og ordnede køkkenhavn. Sanne lå i sit undertøj og solede sig da jeg sagde "Hør hvorfor ligger du ikke topløs?" Hun grinede "For ikke at støde dig skat - du plejer at være så genert på mine vegne" Jeg grinede "Jaja men her er kun dig og mig og min papfar så der er ligesom ingen der glor vel?" Sanne smed prompte bhen og lagde sig. Jeg så på et tidspunkt Povl gå forbi og han glede på hendes barm - som om han ikke havde set den før. Han gik ind i huset og på vejen ind råbte han "var det noget med en kold øl?" vi satte os op og Sanne sagde "Hør sakl jeg lige hjælpe ham ud med øl og glas?" Jeg grinede "gør det" og Sanne gik ind uden at dække sig til - et frækt syn at min kone kun iført trusser gå ind til svinet. Jeg blev liggende lidt men kunne ikke dy mig og listede op til huset og trådte ind - de var ovenpå - jeg gik op ad trappen - de var inde i min mors og Povls soveværelse. Sanne sagde "skynd dig vi skal ud med de øl inden Kim undrer sig over hvorlænge vi er væk" Jeg nærmede mig og Sanne lå på knæ hen over sengen "Knep mig Povl - jeg savner allerede din tykke pik i min liderlige fisse" Povl gik om bag hende og jog med en hurtigt bevægelse sin stive pik i hende. Hun klynkede Povl "Har du et kondom - jeg kan ikke stoppe når først vi er igang" Povl gryntede "Det er alt eller intet" Sanne fnisede "Så er det ALT - knep mig og sperm i mig dit svin - bol mig tyk hvis du vil" hun stønnede liderligt og snart hørte jeg Povl stønne højt og Sanne rallede mens hendes orgasme rullede "Din fede sperm løber mellem mine ben og jeg elsker det" hun rullede om på sengen "Ved du godt at du kan gøre mig gravid Povl?" Povl grinede "Ja min skat - og det tænder mig squ - tanken om at vi to hemmelligt har en horeunge"
Sanne fnisede "Du er så dejligt pervers - jeg synes også tanken er fræk - men også skræmmede"
Jeg listede ned og mærked nu at også dette tændte mig - jeg forstod slet ikke hvor min mandighed var henne - enhver fornedrelse tændte mig pludselig. Jeg lagde mig i haven på maven - min rejsning var for intens. Jeg så døren gå op og Sanne kom ud med en saligt smil og en våd plet på trusserne og Povl kom efter nu også i bar mave - hold kæft et umage par skønheden og udyret. Povl sagde "Så er der øl" og klaskede hende igen i røven og Sanne fnisede "Jeg synes jeg får en del klask i røven i dag" Povl lo og sagde det er sgu da klart med sådan en lækker vrikkende røv - der må da være tusinder der klasker dig i møllen" Jeg grinede og sagde "Nej Povl - jeg tror der tusinder der har lyst - for hun er fandme en dejlig kvinde - men det er vist kun dig hun viser den ære"
Jeg drak af min øl og blinkede til min frække kone der havde fået røde kinder.
Povl blev mere og mere intim overfor Sanne mens vi var der - også når min mor var hjmme og en dag til frokost hvor vi dækkede op gramsede han i længere tid Sanne på røven mens hun pillede æg til forkosten ved køkkenvasken. Min mor så det og sagde "Hør Povl - Nu skal du ikke genere Sanne vel?" Povl fjernede hånden men min kone vendte sig og smilede "Hør svigermor - Du er ikke den enste der kan lide Povl - det er helt ok - han må godt!" Min mor rystede på hovedet og kikke på mig "Du må altså sige hvis det er for meget - Povl er jo svært pigeglad" grinede hun. Jeg sagde "Mor - Det er ok - Sanne er jo også glad for Povl ikke?" Min mor grinede "Det håber jeg virkelig Sanne?" Sanne fnisede og drejede sig og krammede Povl og gav ham et kindkys "Povl ved helt sikkert godt jeg kan lide ham" Povl smilede og gengældte kindkyset "Ja min dejlige tøs - jeg er da vild med dig"
Vi satte os og jeg sagde "Hør Sanne, jeg ved godt planen er at vi skal køre hjemad ved femtiden imorgen tidlig fordi jeg har et møde - men jeg kan godt udskyde det et par timer så du og Povl kan gå i stalden en sidste gang"
Sanne sagde "Skønt - jeg trænger til at sige farvel til stalden - og på gensyn" Povl sagde "Det lyder som en god afslutning på en forrygende ferie" Sanne og Povl så på hinanden - de havde svært ved at skjule deres drifter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.