BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg lagde hovedet lidt på skrå og spurgte igen med et smil … ”gør du det så?”
”Nej”, sagde han igen og hævede pegefingeren for at give ordet mere vægt.
”Hvorfor ikke” spurgte jeg irriteret. ”Bare fordi” svarede han kort. ”Det er sku da ikke noget svar” – under stædigheden i min stemme lurede vreden.
Jeg fortsatte eftertænksomt med at frottere mit våde hår med håndklædet, og smilede så mit vindende smil og lagde hovedet lidt på skrå. –”Nej”, sagde han og fortsatte med ..”du får mig ikke overtalt du kan godt opgive!!” før jeg nåede at sige noget.

Han satte sig i sofaen hældte en kop kaffe op og så opgivende på mig, ”Glem det nu jeg gider ikke” fastholdte han mens han lændte sig frem og tog fjernbetjeningen, der lå på sofabordet, og håbede på den måde at sætte en stopper for mine plagerier… Men nej jeg krøb ned bag ham og viklede mine ben om ham. Han satte irriteret koppen fra sig og rejste sig mens han sagde … ”er det nu med den på?” jeg små lo lidt provokerende…og spurgte .. ”virker det ?” mens jeg fortsatte med at sige … ”Hør nu skat … det drejer sig jo kun om et par timer .. ”
”Aha! et par timer” sagde han og så tvært på mig .. jeg smilte og hviskede ”jeg skal nok få dig overtalt..”
vel vidende om at hvis en af os ikke snart overgav os ville det ende i et skænderi i stedet.
”Hør nu lille skat det er nød til at vente” sagde han venligt men bestemt mens han gik ind i soveværelset ..”jeg er nød til at sove lidt”… han ignorerede mit fornærmede udtryk og begyndte med hurtige bevægelser at knappe skjorten op.

SEX I DAG?

Han vidste at jeg hadede at blive behandlet som et barn, og det gjorde mig bare endnu mere besluttet på at vinde denne gang og det var også gået hen og blevet til en principsag for han havde lovet det. Jeg luskede hen og stillede min badekåbeklædte krop helt op af hans … ”Stop det der” sagde han … ”du gider jo heller ikke selv!” Jeg gad ikke svare men lod i stedet mine hænder glide rundt på hans mave og brystkasse. Han tog mine hænder og sagde ”hør nu lige” mens han kæmpede imod at komme til at smile. Jeg sagde ingenting fniste blot da jeg skubbede ham bagover på sengen og kravlede op på hans mave.

”Nej ikke tale om” fastholdte han stædigt.. jeg bukkede mig ind over han og lod min tunge spille ved hans øre, han sukkede stille, jeg bed ham kærligt i halsen og han sukkede igen.
”Okay skat … Gør hvad du vil, og selvom jeg nyder det forpligter det ikke til noget som helst Husk det!!”
Jeg satte mig op og smilte listigt til ham mens jeg lod mine hænder glide henover hans pande ned over hans kinder og hans ubarberede hage. ”Lad os lave en aftale Claus” sagde jeg … ”Hvis du rører mig betyder det at du overgiver dig okay ??” Han smilede skævt og svarede .. ”helt i orden”.
Han lagde sig tilrette i sengen med en selvsikker mine… ”værsgo skat sagde han mens han lagde armene ned langs siden og sendte mig et kynisk blik.. ”jeg kan godt styre mig”.

Jeg bøjede mig frem og pressede uden ord mine læber imod hans vores tunger legede og et brummende ”Mm” vibrerede fra hans læber.
Slap hans læber med et højs smask og begyndte at bevæge mig ned over hans hage og hals med min drillende pirrende tunge.. han sukkede stille og lukkede øjnene. Jeg gled videre ned over hans brystkasse , lod tungen cirkulere rundt om hans brystvorter – som rejste sig og blev hårde – bed stille i dem. Han åbnede øjnene og smilte kækt til mig mens han lagde hænderne om hovedgærdet og lukkede sammen om det. jo længere jeg arbejdede mig nedad og desto mere jeg pirrede ham desto tungere og mere afslappet blev hans åndedræt.
Kunne hører hvordan hovedgærdets tremmer gav sig da han pludselig greb fat om dem (igen)
Jeg smilte stille for mig selv og løsnede stille livremmen, bæltespændet klirrede svagt.
Det var en ”oplevelse” at mærke hvordan han bevægede sig i forventning da jeg knappede den første knap op… pustede stille varm luft gennem stoffet i hans boxer for at drille inden jeg trak bukserne og strømperne af ham.

På min vej op fra hans fødder kyssede jeg og nappede ham i inderlårets følsomme hud.. han stønnede stille og sukkede ”det der er dejligt … men jeg giver mig ikke” jeg kunne ikke lade være med at række tunge til ham da jeg kiggede på ham… mens jeg luskede hånden ned i hans boxer og tog fat om hans pik som voksede da jeg klemte sammen om den.
Fjernede hånden og satte mig op på hans mave, langsomt lod jeg en hånd igennem mit hår velvidende om at han elskede synet af mig oven på sig.
lod stille en finger glide ind i munden og suttede stille på den mens jeg fastholdte hans blik.. han greb hårde om tremmerne, de knirkede klagende.
jeg kunne se hans øjne var fyldt med begær og jeg fortsatte med at lege mens jeg nød hans begærlige blik der afslørede at han ville ønske at det var hans hånd der lukkede sig om mine bryster under min badekåbe… opdagede at jeg havde lukket mine øjne og åbnede dem med et inviterende blik men han rørte sig ikke kun lyden at tremmernes knirken hørtes.

Men i hans tanker tiggede han og bad hende om at tage badekåben af så han i det mindste kunne nyde synet af hendes krop. Smilte skævt og gjorde det hans blik tiggede om … lod den ene skulder komme frem fra sit skjul.. Han lignede en der havde en enorm trang til at røre og kysse denne del af min krop… den anden skulder fandt sin vej frem til lyset.
Han vædede sine læber med tungen da jeg begyndte at kærtegne mine skuldre blidt… lod en hånd glide ind under badekåbens skjul og klemte om det ene bryst, han vidste af erfaring at vorten strittede. Løsnede badekåben og lod den glide ned ..men ikke helt ned den skjulte stadigvæk visse herligheder for ham.

Han kunne jo bare række ud og røre hvis han ville, han havde små sveddråber på hans pande og hviskede ”hvor er du dog ond” idet jeg tog om begge bryster og begyndte at lege … lod min tunge danse henover vorterne. Kunne mærke hans stive pik gennem de to lag stof
Mærke hvordan pikken pressede sig mod ballerne – hvorfor overgav han sig ikke bare – så han havde sluppet med den ene hånd… og kunne ikke skjule et lille triumferende smil og lagde nakken bagover for at han ikke skulle se det.
Den ene hånd fortsatte med at lege ved brysterne mens den anden stille gled ned over den lille runde mave og smuttede ind under badekæbens folder, men han kunne se hånde bevæge sig og var ikke i tvivl om hvad den lavede
Han stirrede på mit ansigt og lod tungen glide over læberne… jeg begyndte at små stønne og arbejdede mere intenst.
Badekåben gled til side og han kunne se hånden arbejde hurtigere og hurtigere til jeg til sidst kom i små ryk, stønnede højt og sendte ham et blik der sagde …”det kunne have været din hånd”, bøjede mig ind over ham og lod som om jeg ville stille min fugtige fingre i hans mund … men lige inden tog jeg dem selv i munden og slikkede dem rene hvorefter jeg kyssede ham længe … Han kæmpede for at fastholde mig med hans mund og tunge og klynkede svagt da jeg trak mig tilbage.

Gled hurtigt ned og fjernede boxerne og tog pikken i munden han stønnede højlydt da jeg begyndte at slikke og sutte… lod tungen glide rundt i cirkelbevægelser om hovedet for at lade ham komme dybt ind i varmen og sutte hårdt og grådigt… kunne mærke at han var ved at komme efter et stykke tids sutten og slap ham.. han begyndte at protestere men tav igen som om han tænkte at den glæde skulle jeg ikke have.
Bevægede mig hurtigt op og satte mig overskrævs på ham med ryggen til bevægede mig op og ned i det tempo jeg vidste han elskede… nød hans stønnen blandet med tremmernes knirken – hvor var han dog stædig – satte så tempoet helt ned og drejede hovedet og sagde ”giver du dig så” kunne se han havde lyst til at svare ja men fik fremstammet et ”nej skat”
Jeg lod ham stille glide ud og han protesterede højlydt satte mig overskrævs på hans brystkasse med missen tæt på hans ansigt og kiggede drillende på ham
kravlede så lidt ned og lod ham smage på et bryst i stedet …. hans tunge gled legene rundt om vorten han små bed og jeg nød det lod ham smage på det andet bryst og så at hans hænder langsomt slap deres greb om sengen og bevægede sig hen imod mig jeg strakte mig lidt og han kyssede min mave men blev pludselig bevidst om hans hænder lige inden de rørte mig og lukkede dem sammen om sengen igen
Jeg kunne ikke lade være med at små le og satte mig på hans ansigt og hans tunge borede sig straks ned i kløften og sugede og drak tørstigt af mine safter… nød det i et stykke tid … lige til det blev rigtig godt for så at flytte mig (for det skulle han ikke opnå)
gled ned over ham kyssende bidende og greb fat om skaftet på pikken der efterhånden havde en pæn kulør kiggede atter på ham og spurgte ”giver du op?”
Begyndte at slikke og sutte det bedste jeg havde lært mens jeg kiggede på ham… han åbnede munden som for at sige noget men lukkede den igen for at ryste på hovedet … tog hans ene sten i munden og sugede stille mens jeg legede blidt med hans mellemkød samtidig med at jeg havde pikken i min varme våde og bløde mund
Han stønnede højlydt og gjorde sig ”atter klar” til at lade den sprøjte og endnu engang fjernede jeg mig … Hans blik sagde alt … det udtrykte så meget lyst og begær. Lagde mig stille op ved siden af ham lod min hånd lege på hans krop mens han stirrede bedende på mig … jeg smilte og satte mig endnu engang overskrævs på ham og lod ham glide op begyndte stille at bevæge mig i ”8taller ”han sukkede dybt og jeg satte farten endnu mere ned … ”nej skat bliv ved” sagde han, ”bliv ved” han nærmest tiggede, mit åndedræt blev tungere og jeg begyndte at lege med mine egne bryster.. han lignede en der fandt ud af at han manglede noget at røre ved… og med et satte han sig op og greb mine hofter og pressede sig langt op i mig mens hans negle borede sig ind i mine bløde baller … det var hårdt og godt …. han nærmede sig atter klimaks og kastede sig tilbage i sengen med mig ovenpå. Hans krop spændte sig i en bue i det han kom og han lå længe med ”små kramper”.


Bagefter lå vi længe og nød stilheden stadig med hans hånd på min ene balle … Nu havde han jo tabt sååå…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.