POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Forsigtigt pressede lægen fingeren forbi hendes ringmuskel. Hun kunne mærke at fugtigheden bredte sig i missen, da lægen undersøgte hendes anus med en finger der blev roteret rundt...

Endelig havde hun taget sig sammen og fået bestilt tid ved lægen, til det årlige tjek up. Som sædvanlig var der godt fyldt op i venteværelset og efter godt en halv times ventetid, sad hun alene tilbage. Hun var en frodig kvinde på 50 år med store bryster, blå øjne og kort blond hår. Døren til konsultationen gik op og hendes læge kom ud, hun smilede til hende og gik ind til lægesekretæren. De talte dæmpet sammen hvorefter lægen kom ind og hentede hende.

Hun kiggede beundrende på lægen, som var en smuk kvinde på omkring de 45 med kort brunt hår, hun var slank og hendes små runde brysters omrids kunne anes gennem den bluse hun havde på. Hun kunne ikke lade være med at tænke på om hun var glatbarberet og kom ubevidst til at kigge ned mod lægens skød, hun var helt væk i hendes dagdrømmeri, at hun ikke hørte at lægen spurgte hende om noget. Hun blev revet ud af hendes tanker, da lægen lagde en hånd på hendes arm og kiggede på hende, "Du var vist langt væk" sagde lægen smilende til hende.  "Jeg kan se du er her for din årlige helbreds undersøgelse, du kan ligge dit tøj derovre", lægen vendte sig mod computeren og indtastede noget.

Hun klædte sig af indtil hun stod i trusser og BH, satte sig på anviste briks. Lægen kom over og bad hende om at tage BH'en af, så fandt lægen stetoskopet frem og satte det mod hendes ryg og lyttede. Lægen flyttede stetoskopet om til hendes bryst og lyttede igen, lægens hænder strejfede hendes bryster, som reagerede ved at vorterne blev stiv og strittede mere en vanligt. Hun blev bedt om at ligge sig ned på briksen, lægens hænder undersøgte hendes mave ved presse forsigtigt ned, lægen bad hende om at tage armene op over hovedet og undersøgte lymfekirtlerne under armene. Igen strejfede lægen hendes bryster, det virkede dog mere bevidst denne gang.

Lægen kiggede ned på hende med de flotte grønne øjne, hun synes, at hun kunne se at lægen havde et frækt blik og hun sendte et lille genert smil tilbage. "Nu du er her, kan vi ligeså godt tage det store eftersyn" lægen trak stille hendes trusser af, så nu lå hun der helt nøgen foran lægen. Hun blev godt hjulpet af lægen placeret, så hun lå med spredte ben oppe i bøjlerne og der var frit udsyn til hendes glatbarberet mis. Lægen fandt et speculum frem og smurte det i glidecreme, så førte lægen det med en rolig bevægelse op i hende. Lægen undersøgte nu hendes indre med en lang vatpind, som blev kørt rundt oppe derinde, hun kunne ikke lade være med at blive en smule opstemt og kom til at stønne svagt, da lægen forsigtigt trak speculumet ud igen. Lægen lod nu en finger glide ind i hende, om det var bevidst, at lægen ramte hendes G-punkt vidste hun ikke, men uanset hvad kunne hun mærke hvordan hun blev våd dernede.

Uendeligt langsomt trak lægen fingeren ud, for at tage glidecreme på og føre fingeren op i hendes anus, forsigtigt pressede lægen fingeren forbi hendes ringmuskel. Hun kunne mærke at fugtigheden bredte sig i missen, da lægen undersøgte hendes anus med en finger der blev roteret rundt. Lægen kiggede op og deres øjne mødtes i blik der klart viste at de begge var klar over, at der noget ud over det sædvanlige, at de begge følte en seksuel tiltrækning. Hun smilede til lægen og tilkendegav, at det var i orden at lægen gik videre. Lægen bøjede sig ned og lod tungen glide gennem hendes revne, lægen havde ikke taget fingeren ud af anus og roligt førte lægen den så langt op som muligt imens tungen legede i missen. Hun stønnede af lægens skønne behandling og kunne ikke ligge stille i lejet, lægen lavede nu kneppebevægelser oppe i anus og tungen legede med hendes klit.

Lægen sugede klitten ind i munden og fingeren i anus blev mere insisterende med hurtigere bevægelser. Tungen blev ligeledes mere krævende og borede sig oppe i den våde mis. Hun måtte holde godt fast i kanten af briksen for ikke at ryge ned imens hun blev ført nærmere og nærmere klimaks. Lægen måtte også fornemme at det nærmede sig klimaks for endnu en finger blev presset op i anus og tungens arbejde oppe i missen forblev insisterende, der hørtes tydelige smaske lyde hver gang den borede sig helt op i hendes indre. De to fingre i anus blev nu kørt ind og ud i et hastigt tempo, hun stønnede højere og højere, for at ende i et lille skrig af nydelse, da klimaks gennemrystede hendes krop. Missen trak sig sammen og nærmest krampede i den forløsning der gennemsyrede hele kroppen, brystvorterne strittede, klitten var hård og følsom, hver en fiber i hendes krop blev fyldt af en følelse af en liderlighed, som hun ikke før havde prøvet.

Lægen lod fingrene blive oppe i anus imens klimaks stille klingede af og hendes krop slappede mere og mere af. Da klimaks efter et stykke tid var aftaget trak lægen fingrene ud og gik op til hende og bøjede sig ned, deres læber mødtes i et hedt og dybt kys. Hun kunne smage sine egne safter, da deres læber og tunger mødtes i det intense kys. Aldrig havde hun følt noget lignende og da lægen trak sig væk fra hende følte hun et savn, at noget manglede. Lægen hjalp med at få hendes ben ned fra bøjlerne og op at sidde på briksen, igen mødtes de i et kys. Sådan sad de lidt tid og bare nød nærheden og bevidstheden om det de lige havde oplevet sammen. Selvom ingen af dem ønskede det skulle ende, var hun nød til at blive klædt på og lægen skulle færdiggøre hendes arbejdsdag. Inde de skiltes blev der aftalt endnu en konsultation for de vidste begge at de var nød til at mødes igen, deres kroppe, deres samhørighed, deres liderlighed skulle udleves igen og igen.

Lægebesøget der udviklede sig
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 25 stemmer

Kommentarer  

#2 Bollepolle 11-11-2021 05:30
Meget, meget ophidsende læsning.
Så levende beskrevet - jeg kunne se det hele tydeligt for mig.
Fortsæt endelig med at skrive - du giver så meget til os herinde, som elsker god erotik.
Citater
#1 1manden 10-11-2021 11:42
hvem der bare var din læge :lol:
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér