BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste og jeg hvade booket et hotel ophold på et hotel ikke så langt fra hvor vi bor, med wellnes for krop og sjæl, der var både indendørs og udendørs spa, saltvandsbassing, sauna, dampbad og koldtvands bassing. Alt var betalt og man kunne foruden det lækre spa område også tilkøbe massage, fodbehandling osv. på hotellet. 

Vi nød hinanden da vi kort efter ankomsten, om eftermiddagen hoppede i badetøjet og gik ned i spa afdeligen, som havde åbent til kl. 19 om aften.

SEX I DAG?

Det havde været nogle hårde måneder inden dette ophold med meget sygdom både hos os selv og nærmeste familie, så vi trængte rigtig meget til at forkæle os selv og hinanden og pleje vores forhold. 

Først var vi lidt i spa boblebad, sauna et par gange med en tur i koldtvandsbassing når det hele blev for hedt i suanen, lidt senere svømmede vi i den store pool og gik udenfor og mærkede den kolde efterårs luft mod vorees ansigter mens vandet i poolen varmede vores kroppe med en tempartur på 37. Inden vi tilsidst satte os i boblebadet igen og begyndte at kæle for hinanden, under boblerne. Først mærkede jeg min kærestes hænder på mine lår og jeg smilede frækt til ham inden jeg kyssede ham. Han smilede frækt igen og spurgte om jeg nød det, selvfølig gjorde jeg det. Vi snakkede om nogle af de andre der var i poolområdet bl.a sagde min kæreste inde i sauaen om de to kvinder vi sad i boblebad med lige før, var lesbiske og det unge par i orange bekini og badebukser var til partner bytte, for så ville vi da gerne bytte for et par timer...hehe...

Efter lidt kæleri i spaen spurgte han mig om jeg kunne tænke mig at få massage hos en af massørene på hotellet, og jeg sagde straks ja. Vi gik hen til det søde personale i wellens afdelingen og spurgte om der var tid hos en massør den dag, det var der en time efter, så min kæreste valgte at tage op på vores værlese og tage bad, mens jeg gjorde det i spa afdelingens omklædnings rum inden jeg gik op til massøren. Som vidste sig at være en flot mand, mørkhåret med dybe brune øjne og jeg vuderede ham til at være på ca samme aleder som mig selv, da han præsenterede sig sagde han at jeg var hans sidste kunde i dag og bad mig smide badekåben, som jeg havde taget på ovenpå mit sorte frække undertøj, som det eneste efter badet i omklædningen. 

Jeg lade mig lidt efter op på briksen med hovedet ned i den dertil indrettet pude med hul til ansigtet. 

Han spændte blidt min bh op lidt efter og spurgte om jeg lå behageligt, hvilket jeg svarede ja til. 

Der var blid musik i baggrunden da han begyndte at massere mig, først på fødderne og bagefter langsomt op af ben, baller, ryg, arme, skulder og nakke, men med et lille frækt tvist da han kom op ad lårene mod ballerne, hvor jeg spredte mine ben en anelse mere end de var i forvejen, så han måske kunne se det frække 3. hul der var i mine trusser, jeg mærkede kort hans ene finger strejfe min reve mellem benene da han var på indersiden af låret lige inden hans hænder gled op på ballerne, mine frække trusser rullede han ned over ballerne da han var færdig med at massere dem.

Da han var færdig med bagsiden af min krop sagde han jeg skulle vende mig om og mine trusser sad stadig nede på lårene og bhén tog jeg helt af da den stadig var spændt op. Nu kunne han se mig som vorherre havde skabt mig og han smilde frækt til mig da han begyndte at massere mine fødder og ben igen foran, som om hans tanker sagde, du er en flot sexet kvinde.....jeg lå med lukkede øjne og forstillede mig hvordan hans hænder masserede op langs mine lår og hans figer tilsidst begyndte at massere klitoris og finde ned til min våde fisse bagefter. Pludslig var det som om han kunne læse mine tanker , det gav i al fald et lille sæt i mig da jeg mærke hans finger på klitoris inden han blidt masserede vidre op på mit maveskind og på begge sider af mig op omkring brysterne, uden dog at ramme mine brystvorter med fingerne.

Nu stillede han sig bag mit hoved og masserede skulder, arme og hænder inden hans hænder landede på mine kinder og blidt masserede dem. Jeg kunne næsten mærke hans frække smil, selvom jeg stadig lå med lukkede øjne, men varm og rød i kinderne. 

Til sidst masserede han igen min mave og hans fingere strejfede igen flere gange min klitoris og kanten af mine bryster. Det var utrolig frækt og jeg var ved at være godt tændt indvendig, men utrolig afslappet i hele kroppen. Nu ville jeg op og forføre min kæreste inden vi skulle i resturanten og spise en god middag. 

Jeg takkede massøren for den dejlige oplevelse da jeg hoppede ned fra briksen og tog mit undertøj og badekåbe på igen. Han sagde selv tak og smilede stadig frækt til mig, mens jeg kunne se en stor bule i hans bukser inden jeg forlod massage rummet og smuttede op på vores værelse hvor min kæreste havde lagt sig i sengen kun iført underhylere efter badet. 

Jeg smed hurtig badekåben og lagde mig ved siden af ham, mens jeg smilede frækt til ham og begyndte at kysse ham mens mine hænder masserede hans brystvorter, det havde jeg sådan haft lyst til at gøre på massøren mens han masserede mig.

Nå, du har måske fået lyst til noget efter massagen, sagde min kæreste frækt da mine læber slap hans læber....ja måske sagde jeg, der er jo over en time til vi skal ned og spise sagde jeg , mens mine hænder fandt ned i hans underhylere og begyndte at massere hans pik og boller. 

Hans hænder begynte at massere mine bryster og han sagde : jeg har barberet mine boller....uhm sagde jeg og stak mit hoved ned mellem hans ben og begyndte at sutte dem, mens jeg spredte mine  egne ben, så han kunne se mine frække trusser. Er der hul i dem, sagde han overrakset lidt efter, ja sagde jeg og slap min mund fra hans pik, der nu stod stiv op i luften. Skal vi så ikke prøve en 69er sagde han , mens jeg tog min bh af. Jo sagde jeg og lagde fissen op mod hans ansigt mens jeg suttede vidre på hans pik og masserede bollerne med min hånd. Jeg mærkede hans tunge glide op mellem skamlæberne i revnen i trusserne mens hans hænder skubbede dem til siderne så hullet han slikkede i blev større. Til sidst måtte min mund slippe hans pik og stønne højre, mens safterne løb ud af min fisse ned i hans mund indtil jeg kom i min første orgasme.....vi lagde os lidt efter grinende og stønnende af liderlighed, på siderne mens vi suttede vidre på hinanden, og jeg mærkede endnu en orgasme var på vej, da hans ene finger også masserede klitoris. Ja , åh kom stønnede jeg inden orgasmen brølede ud og slap endnu mere saft ud af min fisse som han slikkede i sig inden jeg satte mig op og sagde at nu ville jeg sku mærke den stive pik oppe i mig. 

Nu gik der ikke længe efter jeg byngte at ride hans pik, før den også var plask våd af fisse saft og jeg stønnede min 3 orgasme ud i hovedet på ham. Bagefter forsatte jeg lidt langsommere med at ride ham mens jeg spurgte om han kunne komme...måske sage han og lidt efter satte jeg tempoet op igen og red ham næsten til en orgasme, men først fik jeg min 4 orgasme som han virkelig blev smask våd af.

Det endte dog med at hans sprem kom på mine bryster da mine lår stod af lige inden han kom oppe i min fisse og jeg satte mig på hug mellem hans ben og holdt mine bryster hen over pikhovedet. 

Se det var en rigtig fræk hotel oplevelse......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.