BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hej! Det her er en historie om mig og min nabo. Michael. Håber i nyder den! P.S. Jeg er bisexuel hvis i ikke vidste det!.

Jeg smiler da jeg går op af trappen. Jeg fik en SMS tidligere idag. Den var fra Michael. I SMSen står der

SEX I DAG?

"Hej Louise! Jeg ville bare høre om du ville med mig ud og spise i aften. En DATE." Stod der.

Jeg svarede at det ville jeg gerne. Jeg har lige været ude og træne. Jeg føler mig bedere tilpas, efter jeg har trænet. Jeg går i stramt tøj fra top til tå. Stram sports BH, stram trøje, stramme trænings shorts og et par løbe sko. Jeg går op af gangen med min telefon i hånden. Jeg læser bare beskeden igennem igen og igen.

"Du ser flot ud idag." siger Michael da jeg går forbi hans dør. Han står i dør åbningen. Hans flotte hår, muskuløse overkrop, søde smil og helt fantastiske øjne. Han har et nyt jakkesæt på. Han ser rigtig flot ud i det.

"Tak, og i lige måde." siger jeg og smiler. Jeg stopper op og lader min telefon glide ned i min lille bag lomme.

"Nå, er du så klar til i aften?" spørger han. Han kigger ned i jorden, som om han skammer sig.

"Ja da!" siger jeg. Jeg prøver at muntre ham lidt op. "Hvornår var det, jeg skulle komme?"

"Bare ved klokken syv. Så kører vi." siger han og smiler. Hans flotte hvide tænder kommer til syne.

"Nå, så ses vi i aften." siger jeg og går længere hen af gangen til min dør. Mit hjerte slår hurtigt, da jeg går videre. Kæft han er dejlig! Godt min gode veninde Frederikke går med til, at jeg dater andre. Vores aftale er at jeg gerne må være sammen med andre, bare jeg også har sex med hende. Kunne ikke være en bedere aftale.

Jeg låser mig ind i min lejlighed stadig med røde kinder. Jeg åbner et vindue og går ud mod badeværelset. Jeg begynder at tage mit tøj af. Det er lidt besværgeligt, da tøjet sidder så stramt. Først af med trøjen. Den bliver smidt over ryggen sammen med min sports bh. Jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg smiler til mig selv. Jeg er altid stolt af mig selv, efter jeg har trænet. Sekunder senere står jeg under bruseren. Det varme vand risler ned af min krop. Det føltes vidunderligt. Jeg smører mine bryster ind i sæbe. Så min mave, så mine inderlår og til sidst min røv. Min fisse får også lige en tur med sæbe. Jeg står i et par minutter og bare nyder det varme vand og slapper helt af. Klokken er næsten seks. Jeg tager et håndklæde og slukker for vandet. Jeg tørrer min krop. Jeg kan ikke lade være med at blive lidt liderlig, da jeg klemmer om mine bryster med håndklædet. Jeg tørrer mig og begynder at lægge makeup. Jeg tager nogle frække sorte blonde trusser, blonde lår strømper, blonde strømpebånds bælte og til sidst en sort blonde bh. Jeg ser allerede rigtig godt ud i mit frække undertøj. Et par sorte høje hæle, en stram rød kjole og et sort pels halstørklæde. Jeg lægger lige et sidste lag rødt læbestift på før jeg går ud af badeværelset. Jeg hopper hurtigt i mine sorte høje hæle og griber min håndtaske i gangen. Jeg låser døren efter mig og går hen til Michael.

Michael står længere nede af gangen allerede klar. Han har det samme jakkesæt på. Hans hår er redt, han dufter dejligt af mande parfume og han står rank og flot som en soldat.

"Hej flotte." siger jeg med et smil. Jeg står med håndtaske, høje hæle, kjole og det hele.

"Du ser vidunderlig ud Louise." siger han. Han tager min hånd og vi går ned af trappen. Det er godt Frederikke tillader mig, at jeg er sammen med andre.

"Jeg har allerede bestilt en taxa. Den skulle være har når som helst." siger han stolt. Jeg kan ikke lade være med at fnise. Som om at bestille en taxa skulle være noget meget besværgeligt og meget tidskrævende.

"Hvad er der?" spørger han og griner lidt selv.

"Der er ikke noget. Sørg nu bare for ikke at falde i dine sko. Det ville være synd hvis du faldt." siger jeg, da vi går langsomt ned af trappen til vores lejligheds bygning.

"Jeg fokusere mest på at du ikke skal falde. De der høje hæle. Man ved aldrig, hvornår det går galt." jeg fniser igen.

"Ok gentleman." siger jeg. Han holder om mit liv med den ene hånd, da vi kommer ud af vores store lejligheds bygning. Taxaen holder allerede og venter på os, da vi kommer ned. Han åbner døren for mig, og jeg sætter mig ind. Michael giver chaufføren adressen til restauranten, og vi kører af sted. Jeg kan mærke han gør sig virkelig umage. Han holder om mig da vi kører. Det er dejligt at sidde med Michael. Jeg læner mig op af ham, mens vi kører hen til restauranten.

Da vi ankommer til restauranten, skynder han sig ud for at åbne for mig. Jeg smiler og tager hans hånd, da han rækker den frem. Han betaler chaufføren og vi går ind. Han går op til en mand der står bag ved en computer ved døren. Han siger sit efternavn og manden signalerer en anden tjener til at vise os hen til vores bord. Det er en flot restaurant. Helt fantastisk. Der sidder mange andre på vores alder allerede. Formodentlig også på DATE. Der er en god stemning, og alle ser glade ud. Alle arbejderne og tjenerne ser profesionelle ud. Han trækker stolen ud til mig og jeg sætter mig ned. Han sidder lige over for mig. Jeg smiler til ham og hænger min håndtaske på stolen. Han bestiller rødvin og en tjener kommer og hælder op til os. Jeg tager mit glas og smager på vinen. Det smager vidunderligt.

"Nå, hvad har du så lavet idag?" spørger han pludselig.

"Jeg har været over og træne, jeg har taget et bad og sovet længe." svarer jeg. Jeg krydser mine ben under bordet. Bare en vane jeg har, men jeg synes, jeg sidder bedere, hvis jeg krydser mine ben. "Hvad med dig? Hvad har du lavet?"

"Jeg har købt det her nye jakkesæt. Da du gik forbi tidligere skulle jeg lige prøve det." Han rækker mig et menu kort og selv tager et. "Er du klar til at bestille?" spørger han et par minutter senere. Jeg nikker.

"Bare en Cæsar salat." siger jeg med et smil. Tjeneren kommer og tager mod vores bestilling. Han skal have en ribeye steak. Typisk mænd. Tjeneren kommer med en lille brød kurv og endnu en flaske vin. Jeg tager er stykke brød og hælder lidt olie på. Det smager også godt. Vi sidder lidt og snakker, da jeg pludselig kan mærker hans fod ved mit ben. Jeg rødmer lidt og kigger væk.

"Jeg elsker din kjole og dine lårstrømper." siger han stille.

"Tak. Jeg var ude og købe dem med min veninde tidligere på ugen." svarer jeg. Han kigger sødt på mig. Hans smil er dejligt. Det føltes varmt når han smiler til mig. Maden ankommer og han fjerner sin fod igen. Efter han kærtegnede mit ben med den. Jeg ånder lettet op. Jeg kan ikke sidde her på en fin restaurant og blive liderlig. Jeg spiser og små snakker med ham. Han fortæller om sin uge. Han har også været sammen med venner og familie ligesom jeg. Roskildefestival har han også været til ugen før.

"Det lyder som en fantastisk start på din sommerferie." siger jeg da han stopper med at snakke. Det er faktisk enormt interessant og dejligt at høre om, hvad han går og laver. Jeg har altid spekuleret på hvilken type han var, og nu har jeg fundet ud af det.

"Der var godt nok en vidunderlig middag. Skal vi gå?" han nikker. Jeg lægger mit kort, men han skubber det hen til mig igen. Jeg ser underligt på ham.

"Skal jeg ikke også betale?" spørger jeg og kigger mærkeligt på ham.

"Nej nej. Det gør jeg." siger han med et varmt smil og giver tjeneren hans kort.

"Men middagen kostede mere en to tusind kroner!" udbryder jeg stille. Han smiler igen.

Få sex i dag

"Det er min treat." siger han og rejser dig. Vi går sammen ud. Han ringer efter en Taxa.

"Åh Michael. Den her aften var den bedste aften, jeg har haft længe." siger jeg og holder om ham. Først ved han ikke rigtig hvad han skal gøre og står bare. Men lidt efter fatter han, hvad jeg vil og lægger sine arme om mig. Jeg kysser han blidt på kinden.

"Det er ikke der, du skal kysse min pige." siger han og kysser mine røde læber. Jeg lukker øjnene og holder om ham, mens han kysser mig. Hans hænder løber ned af min ryg og slutter ved min store røv. Den røde stramme kjole er kun et tyndt lag stof, og jeg kan mærke hans varme hænder på mine store baller. Vi kysser og kysser. Til sidst et lille snav. Taxaen kommer, og vi bryder kysset. Inde i taxaen lægger jeg mit hoved på hans brystkasse. Han lægger armen rundt om mig, og vi kører afsted.

Lidt efter ankommer vi til vores lejligheds bygning. Han åbner døren for mig og betaler taxa chaufføren.

"Hvad med du kommer op hos mig og bliver lidt?" spørger han. Han klemmer på mine baller og jeg smiler.

"Ja, hvis du bærer mig." fniser jeg. Pludselig tager han fat om mig, og bærer mig hele vejen op af trappen og hen til hans dør. Han er utrolig stærk. Det er dejligt at have hans varme arm rundt om min talje. Han låser os ind og smider mig på hans seng.

"Nå, frække pige. Er du klar?" Hans smil er så frækt. Hans øjnene løber ned af min krop.

"Kommer an på hvad." fniser jeg drillende. Jeg ved udemærket, hvad han vil.

"Din dumme kælling." griner han og læner sig tættere på mit ansigt og kysser mig dybt den her gang. Han lægger sig langsomt ned oven på mig. Jeg spreder min ben og holder om ham med dem. Jeg kan mærke hans hårde pik imod min våde fisse. Der er ikke meget stof mellem os. Han tager sin trøje af, og jeg hjælper ham med bæltet. Jeg trækker hans bukser og underbukser ned og hans stive pik springer frem. Jeg gisper af at se dens størrelse. Hans pik er kæmpe stor. Tyve centimeter cirka!

"Hold da kæft den er stor!" udbryder jeg af bare spænding.

"Den er stenhård bare for dig smukke." siger han og smiler til mig.

Jeg smiler og kysser hans pik hoved. Jeg kan lugte, at han har vasket den fornylig. Dejligt. Jeg åbner min mund og lader mit hoved sænke sig langsomt ned over hans stive pik. Jeg lukker mine røde læber og hans hårde pik og bevæger mit hoved frem og tilbage. Han stønner. En dyb mandlig stønnen. Jeg elsker hans store pik. Min hånd holder fast om den, og min frie hånd leger med hans store nosser. Jeg massere dem blidt. Jeg kan høre på hans stønnen, at han elsker det. Jeg sutter til. Jeg kan mærke hans pik pulserer i min mund. Han skal til at komme.

"Mm! Ja! Kom for mig!" siger jeg med munden fuld af pik. Jeg smiler da han stønner hårdere. Pludselig vælter der sæd ind i min mund. Det smager dejligt. Sødt og surt på samme tid. Jeg sluger alt, hvad han har med glæde. Han kommer rigtig meget. Det er bare skønt. Jeg tager langsomt hans pik ud af min mund og slikker den ren for sperm. Jeg gnider mine fingre mod min våde fisse imens. Hans pik er stadig hård, efter han er kommet. Han rejser mig op på sengen og tager min kjole af og smider den væk. Jeg griner. Hans øjnene lyser op, som om han aldrig har set en kvinde krop i sexet undertøj før. Min bh og mine trusser kommer også hurtigt af. Hans fingre kærtegner min våde fisse langsomt. Jeg er så liderlig!

"Stop nu! Knep mig for fanden!" beder jeg. Jeg kan ikke tage det mere! Mine hænder leger med mine store bryster. Han svarer ikke men smiler bare. Han gør hans hårde pik klar ved min våde indgang. Så skubber han den langsomt ind i mig.

"Åh ja! Michael! Den er så stor!" stønner jeg højt. Jeg spreder mine ben, så meget jeg kan. Han begynder at pumpe sin pik ind og ud af mig. Det føles vidunderligt. Han læner sig ned og kysser mig, mens han knepper min driv våde fisse. Jeg elsker det. Så meget stimulering på en gang. Han tager fat om mine skuldre og hiver mig op og sidde på hans pik. Den er helt inde i mig. Han læner sig tilbage i puderne. Jeg smiler og begynder at bevæge min krop op og ned af hans lange hårde skaft. Mit hjerte hamre der ud af.

"Åhh! Jeg kommer Michael!" stønner jeg mens jeg rider på hans kæmpe pik. Jeg bevæger min krop hurtigere og hurtigere. Jeg spænder i mine ben. Jeg skriger af orgasme, og jeg er nød til at læne mig tilbage.

"Åhhh Gud!" stønner jeg højt. Det føles som om jeg er i himlen. Hele min krop elsker det. Han læner sig op og skubber mig af. Jeg falder ned på sengen hoved først. Min fisse er driv våd og mine safter løber ned af mine lår. Han gør sig parat til at kneppe mig igen.

"Nej vent! Jeg er ikke klar! Stop! Lad mig lige få en pause!" råber jeg, men det er forsent. Han skubber sin enorme pik ind i mig. Igen. Hele hans længde på en gang. Jeg skriger igen. Han knepper mig hårdt i 'Doggy' positionen. Han tager fat om min hofte, og pumper hans lange hårde pik ind og ud af mig. Jeg kommer igen, mens han knepper mig. Jeg skriger igen. Mine muskler spænder i hele kroppen. Min fisse spænder også og får bare hans pik til at føles endnu større inden i mig. Han sætter ikke tempoet ned, men sætter tempoet op. Han knepper mig hårdere, end jeg nogensinde er blevet kneppet før.

"Jeg kommer Louise!" stønner han og støder sin pik ind i mig. Jeg mærker noget varmt inde i mig. Hans sæd sprøjter ud af ham. Jeg kommer igen, af følelsen af ham der kommer inde i mig. Jeg har aldrig før mærket en mands sæd sprøjte ind i mig på den her måde. Alle andre gange har været med kondom før nu. Jeg stønner hårdt. Jeg falder sammen på sengen. Han falder med. Vi ligger på sengen. Jeg gisper efter vejret. Jeg kommer til at være hæs efter alt mit skrigeri. Jeg sveder helt sindssygt meget. Det gør han også. Jeg lægger mig op af hans klistret krop. Jeg kysser ham.

"Det var det bedste sex jeg har haft i lang tid." siger jeg langsomt og lukker mine øjne.

"Det var fantastisk Louise. Vi skulle gøre det noget mere. Godt du kun bor få meter væk. Hvad gør vi? Jeg er jo kommet inde i dig? Hvad hvis du bliver gravid?" spørger han nervøst.

"Slap nu af. Jeg er på en pille. Der sker ikke noget." siger jeg og begynder at falde langsomt i søvn. Jeg ligger i ske med ham. Hans pik stadig inde i mig. Han holder om mig. Det er skønt. Hans kæmpe muskuløse krop mod min. Det sidste jeg høre, før jeg driver ind i drømme verdenen er... "Jeg elsker dig."

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 45 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.