BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

ET LILLE FORORD: Jeg har fundet min gamle mappe frem med fantasier jeg har skrevet for år tilbage. De lå sirligt i en samlemappe og var ikke blevet læst i mange år. Nu har jeg fået skrevet dem ind på computeren og så fik jeg lyst til at vise dem her.

Denne novelle er skrevet til en kvinde jeg kendte dengang. Vi boede i hver vores by og skrev breve til hinanden. Bl.a. om vores lyster.
Historien er lang og til tider kedelig, synes jeg, men jeg poster den nu alligevel, for sjov.

"BESØG HOS FIE I AARHUS - 1. DEL"

Jeg står foran hendes hoveddør. Er en smule ør efter togturen. Jeg åbner og smutter ind og op ad trapperne. Let forpustet banker jeg på til hendes lille værelse. Hurtigt åbner hun.
- Hej Henrik
- Hej Fie.
Vi smiler til hinanden. Hun vender sig og går ind i det lille rum. Jeg følger efter og bemærker – med kildrende velbehag – at hun har sin lille sorte nederdel på. Nøgne ben og fødder. Hun sætter sig på sengen og jeg i stolen. Vi ser lidt på hinanden uden ord. Smiler lidt. Det samme ritual hver gang, vi mødes. Det er som om vi lige skal vænne os till at være i hinandens nærvær. Mens vi sidder tavse, bemærker jeg at hun har fået en ny trøje. Sort, som nederdelen. Stram og høj halset, med en lang lynlås ned foran. Hun har lynet så meget ned at jeg kan se to halvkugler presse mod hinanden, så de danner en dyb revne mellem dem.
- Udfordrende, tænker jeg. Det klæder hende at vise sin krop frem på den måde.
- Nå Henrik, hvad har du at fortælle?
Jeg bliver revet ud af mine studier og ser på hende. Hun smiler let. Det gør hun hele tiden. Et underligt, hemmelighedsfuldt smil, jeg ikke har set hos hende før.
- Øhh du har fået en ny trøje, siger jeg intelligent.
- Ja. Kan du li´ den?
Jeg nikker heftigt.
- Ja for søren! Den passer dig godt – meget godt. Jeg ser genert væk.
Vi sidder lidt uden ord. Jeg betragter hende igen, ved at skæve til hende. Hun ser faktisk fræk ud. Hun har lagt en svag makeup. Gjort øjnene større, ved at male øjenvipperne. Hendes hår er "bobbet op" så det virker fyldigere. Hun har stadset sig ud.
- Jeg har købt mad og vin, siger hun pludselig og bryder tavsheden.
- Jamen skal vi så ikke smage på denne herlige drik?
- Jo vi skal så.
Vi griner og hun rejser sig og går hen til vinduet for at hente en flaske. Stiller den derefter på bordet og henter glas. Da hun kommer hen til bordet, bukker hun sig. Jeg kan ikke undgå at komme til at se hendes bryster, der presser bag trøjen. Jeg må kæmpe, for ikke at række ud og mærke deres søde, runde, bløde former. Hun smiler til mig da hun sekunder senere trækker vinen op.
Underligt dét smil. Gu´ ved hvad hun tænker på. Hun hælder op og vi skåler. Den tørre vin leger med mine smagsløg.
Vi sidder lidt. Det er som om vi ikke rigtigt kan komme i gang med konversationen. Men det er ikke noget nyt i vores selskab. Vi nyder begge at være samme også uden flydende snak. Jeg tænder en cigaret og studerer hendes underfundige smil. Hendes øjne skinner på en ny måde. Til sidst kan jeg ikke holde mig længere.
- Altså Fie! Nu må du fortælle hvad det er. For jeg har sådan på fornemmelsen at du brænder inde med et eller andet.
- Nåe, hvorfor tror du det, spørger hun lidt drillende.
- Du ser altså ud som om du har vundet en million, eller sådan noget!
- Tjae det har jeg altså ikke.
Hun ser genert ned i gulvet, men smiler alligevel lidt.
- Fie! Kom nu med det! Fortæl!
- Det er lidt svært Henrik. Det er ikke lige sådan at begynde.
- Okay. Så vent til du har drukket lidt mere vin. Så letter det måske lidt.
- Nej, måske.
Hun ser op igen og smiler sit lille smalle smil.
Vi forlader det, åbenbart svære emne og snakker om løst og fast, mens vi drikker vin. Stearinlys bliver tændt, chips poser åbnet og vi hygger os, som vi er gode til.
Efter en times tid, mærker jeg den velkendte lille snurren i kroppen. Den lette beruselse, der er så dejlig, har indfundet sig.
Fie har rejst sig og står bukket ned, for at tage endnu en flaske vin. Jeg stirrer på hendes røv i den korte nederdel og der tændes endnu en gnist i min hjerne. Hun vender sig og mens hun trækker vinen op siger hun:
- Jeg var til fest i fredags.
- Ja?
Det var egent lig en kedelig fest i starten, men så mødte jeg en pige. Hun er søster til én jeg går på kursus med. Og vi snakkede godt sammen. Vi aftalte at mødes igen og hun var her så i går.
Fie taler hurtigt. Lirer det af uden detaljer. Jeg prøver at spørge lidt ind.
- Ja er i blevet gode venner?
- Tjae, det kan man vist godt sige vi er. For vi gik i seng med hinanden!
- What!
Jeg er ved at falde ned af stolen af overraskelse. Hun sidder og smiler glad. Ser stolt ud over at have taget fusen på mig.
Overlegent fortsætter hun:
- Du ved at jeg har fortalt at jeg er fascineret af kvinder. Også seksuelt. Jeg har længe kunnet tænke mig at gøre det med en pige, men jeg har endnu ikke turdet. Men Marianne, som hun hedder, var altså den udløsende faktor. Jeg ved ikke hvordan det gik til, men pludselig skete det bare. Pludselig stod vi i hinandens arme og begyndte at kysse og røre ved hinanden. Det var underligt.
- Øhhhhhh, er hun lesbisk? Er du? Tror du I skal være kærester? Hvordan har du det nu? Er du forelsket i hende? Åhh jeg er helt forvirret!
- Nej hun er heller ikke lesbisk. Hun var lige så overrasket som jeg. Det skete bare.
- Var det dejligt?
Jeg bliver igen genert. Hun nikker og smiler.
- ja det var rigtig, rigtig dejligt. Det var så frit og tillidsfuldt. Kender du det? Efter i går er jeg bare så tændt, siger hun henført og lader distræt et par fingre glide ned mellem sine bryster. Som om hun genkalder sig Mariannes kærtegn fra i går. Jeg betragter hende og mærker en lille skuffelse inden i, fordi jeg bliver i tvivl om hvad alt dette betyder for vores sengelege. Som om hun har læst mine tanker siger hun:
- Henrik. I dag har jeg bare gået og været så lettet. Og jeg har sådan glædet mig til at fortælle det til dig. Jeg har bare gået rundt og hygget mig. Nydt at være alene, her på gangen. De andre er rejst på ferie. Jeg har badet og smurt mig ind, for jeg ved at min oplevelse ville vække ophidselsen i dig. Og mens jeg tørrede mig efter badet, fik jeg en ide. Se!
Hun ser mig direkte ind i øjnene. Jeg sidder lamslået over hendes sikre fremtræden. Hun rejser sig og stiller sig provokerende foran mig. Langsomt tager hendes hænder om kanten af nederdelen og begynder at trække den op. Mere og mere af hendes lår kommer til syne og i et nu er hendes underliv fuldstændigt blottet. Mit blik nagler sig fast til hendes trusseløse fisse. Så bryder jeg sammen. Igen har hun taget fusen fuldstændigt på mig.
- Fie for fanden, stønner jeg. Hvor er du flot. Mit blik er naglet. Hun har ikke et eneste hår tilbage mellem benene. Den nøgne hud smiler til mig. Blød., glat, smuk.
- Må jeg?
Jeg ser spørgende på hende.
- Ja – du skal, smiler hun frækt.
langsomt lader jeg en hånd uendeligt blidt, glide op af indersiden på det enen lår. Det er blødt. Jeg strækker min lange finger vandret og lader den glide op mellem hendes skamlæber. Hun er våd. Meget våd. Hun gisper ved min berøring. Hurtigt falder jeg på knæ foran hende. Lader mine hænder glide om til hendes lille røv og begraver mit ansigt i den bløde, lækre og helt nøgne fisse. Min tunge søger op mellem hendes skamlæber. Jeg mærker hendes krop dirre. Jeg lader langsomt min tunge cirkle rundt og trænger længere op, til min næse presser mod hendes glatte skamben. Mine læber og tunge kærtegner hendes fisse og ophidselsen stiger til uanede højder i mig. Hendes safter smager liderligt smukt. Jeg finder hendes klitoris med tungen og bearbejder den hurtigt og blødt.
- Åhh ja, stønner hun nu højere. Jeg vender hende uden at slippe hendes fisse med tungen og tvinger hende ned i stolen. Hun spreder benene helt. Mine hænder glider op og ned af hendes lår, mens jeg slikker hende hurtigere og hurtigere.
- Åhh ja, Henrik. Åhh ja, ja , ja, ja.
Hendes hvisken bliver højere og højere og hendes hænder roder i mit hår, mens hendes underliv roterer let og trykker sig mod mit ansigt og tværer safterne ud over hele mit ansigt.
- Bliv ved, bliv ved.....
Jeg lader to fingre glide op i hende, mens min tungespids slikker hendes klitoris i et efterhånden rasende tempo. Hendes krop sitrer kraftigt, mens mine fingre raser ind og ud af hende og hun stønner vildt og højt.
-Åhhh ja...åhhhh mere! Slik mig! Åhhh Henrik ja, ja, ja, nu, nu, nu nu.....!!!!!
Jeg ser op ad hendes krop. Ser hendes forkrampede ansigt mellem brysterne, der presser frem bag trøjen. Da hun kommer, spiles hendes øjne op. Ser ligesom overraskede ud. Munden er vidt åben. Hendes hænder presser om mit hoved. Underlivet presser mod mine læber og jeg lapper hendes safter i mig. Jeg er spændt fast til hendes underliv og hun skriger højt sin orgasme ud i det lille rum. Hendes kropryster og regerer. Pludselig spænder hendes lille krop og umiddelbart efter falder hun sammen. Orgasmen bliver langsomt til ro. Jeg ser op ad hende. Hun sidder med lukkede øjne. Totalt afslappet med et lille tilfredst smil på læberne. Hendes hænder roder stille i mit hår. Hendes safter er tværet ud i mit ansigt og klistrer dejligt. Jeg nyder hendes tilfredsstillelse.
Sådan ligger og sidder vi et stykke tid. Hun tilfredsstillet fysisk og jeg åndeligt. Jeg betragter hendes nøgne, hvide underliv. Skamlæberne let spredte og helt tydelige på grund af de manglende hår. Jeg kan ikke lade være med at kysse hendes skamben. Silkeblødt og fugtigt af spyt og safter. Min tunge kærtegner. Mine læber kærtegner. Næsen berører let området. Fantastisk.
Hun rører lidt på sig og jeg ser op ad hende. Hun smiler og siger:
- Rejs dig op!
Jeg kigger undrende på hende, men adlyder. Hun ser på mig, smiler og lader sig glide ned af stolen.
- Nu vil jeg smage din pik, Henrik, siger hun og begynder, med flad hånd at kæle for mit lem uden på bukserne.
- Åhh ja Fie, siger jeg og ser sultent ned på hende. Hun lyner ned og knapper med en smule besvær bukserne op. Hurtigt krænger hun bukserne ned om knæene på mig. Hun kravler helt tæt på mig og begynder at slikke min mave lige over trussekanten. Min pik bliver hård på sekunder. Langsomt hiver hun ud i mine trusser og krænger dem ned. Min hårde pik svirper ud mod hendes læber. Hun ser lidt på den. Så nærmer hendes ansigt sig. Langsomt spiller hendes tunge på strengen på det blottede pikhoved. Hun runder læberne og glider ned over pikken i én langsom bevægelse. Helt ned, så jeg kan mærke hendes næse mod min mave. Så tilbage. Så ned. Hver gang i en lidt hurtigere bevægelse. Min pik er meget hård nu. Blodet pumper i den, mens hun bearbejder min pik i regelmæssige hurtige bevægelser. Jeg stønner.
- Åhhh Fie!
Pludselig glider hendes mund ud. Med tunge og læber bevæger hun sig ned til roden. Så op igen. Tungen cirkler om pikhovedet, men vandrer hurtigt ned igen og fanger mine nosser. Hun slikker ivrigt. Ganske let bider hun mig i pungen, så videre op igen, for straks at dykke ned over mit jern, der forsvinder i hendes mund. Hendes hænder kæler for mine baller , mens hendes hoved bevæger sig hurtigere og hurtigere ned til roden og tilbage til spidsen. Jeg stirrer på min pik der forsvinder i hendes lille mund, for hurtigt at blive blottet igen. Frem og tilbage rykker hendes hoved. Dæmpede smaske lyde.
- Ahhhhhh, stønner jeg. Det begynder at kilde vanvittigt i pikken. Jeg mærker blodet tonse i mit stive jern.
- JA Fie, åhhh ja for helvede. Sut min hårde pik! JA bliv ved!
Og hun fortsætter med at sluge min kæp, mens hendes hånd kærtegner mine nosser.
Jeg stirrer på hendes frække mund.
- Åhh Fie! Jeg kommer!. Åhhh ja nu! Jeg sprøjter nu!!!
Hendes mund glider nu ud til spidsen af pikken og sutter i et rasende tempo det blottede hoved.
- Nu, råber jeg, mens mit blik er naglet til min pik.
- Hmmm mumler hun uden at forlade mit dunkende lem.
- Jaaaaaa!!!!!!!!!!
Jeg skriger min orgasme ud og mærker det første sprøjt hamre ind i hendes mund. Hurtigt rykker hun lidt tilbage ogo fatter med den ene hånd om min pik og lader tungen spille på strengen. Min sperm vælter ud i heftige sprøjt og rammer hendes læber og hage. Jeg råber og skriger. Min voldsomme orgasme øges ved synet at mine safter der rammer hende. Som i en evighed sprøjter jeg. Min krop dirrer så jeg næsten ikke kan stå på benene. Min hjerne er et kaos af vellyst. Langsomt ebber min piks kramper ud. Hun har tømt mig og min sperm har fedtet hendes underansigt ind. Hendes læber glinser og sæd løber langsomt ned af hendes mundvige. Min pik skinner af sperm og spyt. Hun glider ned over pikken og lader den gispe helt af inden i hendes mund.
Lidt efter trækker jeg mig ud af hendes mund og knæler ned til hende. Vi sidder helt tæt. Jeg stirrer henført på hendes mund, hvor sæden er. Langsomt stikker jeg tungen frem.
Med spidsen af tungen begynder jeg forsigtigt at slikke min sperm af hendes mundvige og læber og vi mødes i et langt blødt tungekys hvor sædens væske gør det meget vådt. Vi glider fra hinanden og ser på hinanden. Hendes ansigt glinser af spyt og sæd. Hun ser dejlig ud. Hun smiler. Jeg smiler tilbage og mærker latteren komme ned framellemgulvet. Pludselig ler vi begge befriede. Ler af glæde.
Jeg rejser mig og krænger bukser og trusser af. Tager vinglassene og rækker hende ét.
- Åhh det var dejligt Fie.
- Hmmm, siger hun midt i en slurk.
- Men Henrik, det er ikke nok. Jeg vil ha´ din pik op i mig!
Hun ser sultent på mig.
- Ikke lige nu Fie. Jeg kan altså ikke så hurtigt efter denne præmieorgasme du har givet mig. Det kan jeg simpelt hen ikke, hvor gerne jeg end vil.
Hun ser lidt på mig.
- Jeg tror jeg ved hvad der skal til. Igen ser hun triumferende og hemmelighedsfuldt på mig.
Hun rejser sig og trækker ned i nederdelen. Går hen til skrivebordet og åbner en skuffe og tager noget frem.
- Jeg tror du vil kunne lide at se dette her, siger hun med ryggen til. Hun vender sig og sætter sig på sengen, med tingen skjult bag ryggen.
- Jeg tror at du vil blive liderlig af at se hvad jeg laver når jeg ikke har en rigtig pik. Se!
Hun tager hånden frem fra ryggen og viser mig en DILDO, der stritter i vejret. Igen overraskes jeg af hende.
- Fie!
- Se her Henrik, siger hun uanfægtet.
Langsomt lader hun den kunstige pik glide ned mellem sine bryster, uden på trøjen. Videre ned af nederdelen. Hun trækker op i den og igen blottes hendes nøgne underliv. Hun spreder sine ben helt og læner sig tilbage og begynder langsomt at kæle for sig selv, ved at lade dildoen glide frem og tilbage mellem hendes skamlæber. Sådan kæler hun et stykke tid. Hendes vejrtrækning bliver tungere og tungere. Brysterne hæver og sænker sig. Pludselig vender hun pikken og fører den ind mellem skamlæberne, der villigt og helt tydeligt udvider sig, for at lade pikken trænge op i hende. Hun fører den så langt op i hende som hun kan. Slipper den og lader hænderne glide op til trøjen, hvor hendes fingre hurtigt finder lynlåsen og lyner ned. Hendes bryster vælter ud og hun begynder straks at kæle for dem, mens pikken bare sidder oppe i hende.
- Jaaa, stønner hun og ælter sine bryster. Jeg stirrer forstenet på dette smukke syn. Jeg fatter om min pik og kærtegner den blidt. Ophidselsen spirer ganske let. Med den ene hånd kæler hun for sine bryster. De duver under hendes berøring. Med den anden hånd begynder hun at kneppe sig selv med dildoen. Langsomt kører den ind i hendes glinsende fisse. Så ud igen. Den er våd af hendes saft. Så ind, ud, ind, ud. Langsomt øger hun tempoet og den anden hånd søger søger ned til hendes klitoris. Hun stønner.
- Ja, åhhhh ja, ja!!! Pik! Pik! Ka´ du li´ det hva´ Henrik? Åhhh pik. Jeg vil ha´ pik, pik, pik!!!
Hun gentager ordene vildere og vildere og jeg mærker ophidselsen stige voldsomt, samtidig med at jeg overraskes af hendes sprog. Jeg kærtegner mit lem der vokser og vokser.
Dildoen springer ind og ud af hende i voldsom fart, mens hun hele tiden hulker:
- PIK! PIK! PIK!
Hun ser på mig med store mørke øjne. Mit lem er stift og hårdt. Liderligheden raser igen i min krop, ved synet af denne dejlige pige der ligger og skriger på pik, mens dildoen gennemborer hendes fisse og hendes bryster gynger. Hun kaster hovedet frem og tilbage.
- Henrik! Kom med din stive stang! Bor din pik op i mig din liderlige satan! For helvede kom nu med den! Knep mig for helvede!!!!
Jeg er ved at sprænges ved hendes krævende ord. Jeg kravler hurtigt hen til hende og får fat i dildoen og overtager hendes bevægelser. Fører den frem og tilbage i hende. Hun griber om sine bryster g ælter dem.
- NU Fie! Nu skal du få rigtig pik op i dig. Min stive kæp er parat til dig!
Jeg river dildoen ud af hende og støder straks min egen pik op i hende. Helt i bund!
- Jaaa, skriger hun. Hendes krop spænder sig i en svag bue bagover.
- Knep mig, knep mig!!!
Og jeg knepper hende! Min pik farer ind og ud af hendes meget våde og nøgne fisse.
Hun klynker og presser sine bryster mod hinanden.
- Jeg kommer! Åhhh jeg kommer, råber hun, mens hendes hoved kaster sig fra side til side. Hendes hår danser og pludselig eksploderer hun! Hendes fisse trækker sig sammen i kramper.
- ÅHHHHHHHHHHH!!!
Hun råber sin orgasme ud i rummet og jeg pumper i hende, mens hun hengiver sig til sin vedvarende orgasme. Jeg vælter over hende og griber hendes bryster med hænderne. Presser dem sammen og slikker med min tunge. Vore læber finder hinanden og vi gnaver begærligt, mens min pik raser i hendes fisse. Det er i et vildt tempo og jeg mærker for anden gang orgasmen komme. Pikken bliver endnu hårdere og de første små kramper breder sig fra min kæp og i resten af min krop. Sekundet før jeg sprøjter trækker jeg mig ud og malker min pik med hånden. Safterne kommer i seje sprøjt ud over hendes mave og bryster, mens jeg råber min vanvittige orgasme ud. Hendes blik er naglet til min pik, mens jeg malker de sidste dråber ud.
Vore orgasmer ebber ud og jeg falder ned over hende. Vi ligger gispende og svedige i hinandens arme.
Til sidst slappes vores kroppe og er øjeblikket efter tons tunge. Jeg vælter af hende og vi lægger os til rette i sengen. Længe ligger vi i tavshed. Jeg mærker hendes åndedræt blive tungere og tungere. Pludselig snøvler hun:
- Jeg inviterer Marianne på besøg i morgen. Så ka´ ..... vi..... vi...
Så sover hun og jeg ligger tilbage uden helt af have forstået hvad hun mente, men med en lille rar fornemmelse af at i morgen vil blive ligeså begivenhedsrig, som denne aften har været.
Jeg krænger hendes nederdel og trøje af uden at hun vågner ved den lidt ublide behandling. Jeg kaster et kærligt blik på hendes lille dejlige krop, før jeg lægger dynen over hende og selv kravler ned til hende.
Et sekund efter er jeg væk.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.