BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det lader til, at der er ro nu. Folk har lagt sig i deres soveposer på liggeunderlag, som er hårde som brædder. Du ligger og tænker på episoden i det fælles badeværelse.

Du stod sammen med nogle af de andre piger og børstede tænder da jeg kom ind. Jeg var kun iført underbukser så de andre piger gloede lidt. Du smilede, fordi du ved godt jeg er din. Du spytter tandpastaen ud og bliver mødt med et kys. Jeg skubber dig op mod væggen og kysser dig intenst. "Hold da op" får du klemt ud mellem kyssene. "Jeg savner dig.... Jeg vil ha' dig" fremstammer jeg. Der kommer forskellige tilråb fra tilskuerne på badeværelset. Du stopper kysset og skubber mig lidt væk "Det må vente" siger du.
Går ind for at sove. Du ligger og tænker på at blive fyldt ud af min pik imens du langsomt falder til ro. Du hører bevægelse og mærker at jeg forsigtigt glider op under din sovepose. Jeg ligger mig bag dig og holder om dig med min arm. Du smiler til mig og lukker øjnene. Jeg skubber din arm forsigtigt til siden og rør dit bryst. Jeg klemmer forsigtigt din brystvorte mellem to fingre, og mærker hvordan den stivner. Din arm kæler for min arm og fortsætter ned af min ryg. Jeg klemmer om hele dit bryst og ælter det. Jeg slipper dit bryst og bevæger mig forsigtigt ned over din mave. Din hånd har nu fået fat om min ene balde. Du løfter forsigtigt dit ene ben, så min hånd let kan glide ned under dine trusser. Jeg lader en finger køre forsigtigt i din våde revne. Den gør et lille stop omkring din klit hvor den forsigtigt puffer din svulmende klit fra side til side. Du behersker dig og siger ikke en lyd, men jeg kan mærke på din sjask våde fisse og dine bens skælven at det er noget du virkelig kan lide. Jeg løfter blidt din balde og mit tykke pikhoved kærtegner dine skamlæber og fortsætter ellers op i dit indre. "århhh" udbryder du lavt da den kommer indenfor og bliver presset i bund. Jeg kigger rundt. Ingen har set os. Min hånd finder din klit igen og leger videre. Denne gang er din indgang dog fyldt ud af min tykke pulserende pik. Du har taget en del af din sovepose i munden og bider fat i den for ikke at larme. Min finger leger stadig stille og roligt med din klit. Skubber den rundt, og frem og tilbage. Din fisse begynder at trække sig sammen om min pik, imens du begynder at glide frem og tilbage for at få den dybere i dig. Denne behandling står ikke på længe før du i et par krampagtige ryk kommer. Din fisse klemmer sig fast om min pik og forsøger nærmest at malke den. Jeg bliver oppe i dig indtil din orgasme er stilnet af.

"Så må du vente med at få mere til vi kommer hjem" hvisker jeg meget lavt i dit øre og trækker mig ud. Jeg sætter dine trusser på plads, ligger armen over dig igen og falder til ro sammen med dig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.