Der var gået 3 uger siden jeg var med Karl i sommerhuset. Jeg havde besøgt Karl, når det havde været muligt og var næsten blevet afhængig af hans dejlige pik. Tænkte hele tiden på, hvornår jeg kunne få pik igen. 

Lige efter vi var kommet hjem fra sommerhuset, var jeg ovre hos min kammerat Simon. Vi slåssede lidt for sjov inde på hans værelse og jeg endte oven på Simon. Han kæmpede lidt for, at komme fri, men jeg havde godt fast. Vores pikke kom til, at gnide mod hinanden og ingen af os var uberørte. Jeg gnubbede lidt ekstra og vi havde begge en stor bule i shortsene. 

Vi satte os, med ryggen mod væggen på hans briks. Du har osse stiv pik, sagde jeg grinende til Simon. Han blev lidt rød i hovedet. Jeg kunne ikke lade være med, at gnide lidt uden på shortsene. Simon lod som om, at han ikke bemærkede det. Jeg stak hånden ned i shortsene og begyndte at gnide på min helt stive pik. Skal vi ikke spille pik Simon?, jeg er altså blevet liderlig og det kan jeg da se, at du også er. Simon troede ikke sine egne ører. Jeg rejste mig og gik hen og låste hans dør, så kunne hans mor da ikke overraske os. 

SEX I DAG?

Jeg puffede til ham da jeg satte mig og snart lå jeg ovenpå ham og havde godt fat i ham igen. Jeg gnubbede endnu engang min stive pik mod hans og kunne se, at han nød det. Vi lå nok sådan i 5 min., da han sagde, ok så lad os spille pik. Vi satte os igen med ryggen mod væggen og denne gang havde vi smidt shortsene. 

Jeg havde sådan en lyst til, at sutte hans stive pik, men vidste ikke, hvordan han ville reagere. Simon kom hurtigt og at se ham sprøjte op af hans mave, gjorde at jeg også snart kom. Kort efter bankede hans mor på døren og sagde der var aftensmad. Det var sgu fedt Simon vi ses, sagde jeg og smuttede hjem. Da jeg kom i seng den aften, skrev jeg til Simon, at jeg syntes, at det havde været frækt og at jeg ville gerne prøve det igen. Til min overraskelse skrev han, at det ville han også gerne. 

Næste morgen skulle jeg først møde kl. 10.00. Mine forældre tog afsted på arbejde. De var næsten ikke nået ud af døren, inden jeg tog et bad og derefter smuttede over til Karl. Karl var midt i morgenmaden og jeg fik et rundstykke. Mens vi spiste fortalte jeg Karl, hvad Simon og jeg havde gjort dagen før. Det er da lækkert, sagde Karl. Måske han gerne vil noget mere Rasmus og så kunne vi jo altid, tage en lille ferie i sommerhuset os tre, hvis du kunne tænke dig det. Karl var blevet liderlig af tanken, om at hav,e hele to unge frække drenge med i sommerhuset. Han kneppede mig godt og grundigt og jeg nåede kun lige i skolen til tiden.

Rasmus ventede lige udenfor skolen. Vi siger altså ikke til nogen af de andre, hvad der skete igår Rasmus. Nej selvfølgelig ikke Simon. Havde øjenkontakt med ham flere gange i timerne og vi fniste. Han skulle bare vide, hvad jeg havde prøvet sammen med Karl og hvad jeg havde lyst til at gøre med ham.

Vi tog lige hjem til ham efter skole. Hans forældre var ikke kommet hjem fra arbejde. Denne gang blev døren til hans værelse, låst med det samme. Vi smed begge shortsene. Skal vi slås Simon, sagde jeg og tog omkring ham, han gjorde ikke modstand, da jeg lagde ham ned. Jeg begyndte at gnubbe min pik mod hans og vi var begge godt liderlige. Han blev lidt forskrækket, da han mærkede min hånd lukke sig om hans stive pik, men sagde kke noget.

Lagde mig ved siden af ham og begyndte at spille hans pik. han begyndte at stønne. Jeg vovede pelsen og begyndte at sutte hans pik, mens jeg spillede på den. Han stønnede højere og jeg mærkede hans pik spænde og han skød sin ladning ned i halsen på mig. Jeg slikkede hans pik helt ren og hver gang jeg ramte pikhovedet med min tunge, gav det et sæt i ham.

Jeg satte mig op, tog hans hånd og lagde den på min pik, mens jeg spurgte...Var det ikke skønt Simon?...Jo for s.... Rasmus det var helt vildt. Jeg begyndte at køre hans hånd op og ned på min pik. Det var dejligt, at det ikke kun var mig, der kunne lide andre drenge/mænd. Prøv at slikke på den Simon stønnede jeg. Han satte forsigtigt tungen på den, men inden længe suttede han lystigt. Det varede ikke længe inden jeg kom. Simon nåede ikke at flytte munden, eller også vidste han ikke, at det kunne være en mulighed. Jeg sprøjtede ham i munden og han kunne ikke undgå, at sluge noget af det. Han sad og kiggede på mig med sæd løbende ned af hagen og smilte. Satte mig på knæ foran ham og slikkede hans hage og læber og snart kyssede vi.

🎁Gaveidéer: Få en skræddersyet gave-guide til HAM og HENDE😈

Det var virkelig så fedt sagde han, da vi bagefter sad og sundede os. Det har du prøvet før Rasmus! Ja Simon det har jeg. Jeg har også prøvet, at blive bollet og det er det fedeste, kan jeg godt love dig. Han så virkelig overrasket ud. Er det godt rigtig?... Hvem var det med?...Det er rigtigt Simon, men jeg har lovet ikke at fortælle, hvem det var med.

Den kommende weekend, skulle mine forældre til firmafest, længere nede i landet. Det var ok, at Simon skulle sove hos mig og Karl ville holde øje med os. De tog afsted fredag og kom først hjem om søndagen. Vi hentede pizzaer fredag aften. Karl kiggede over, for at se om alt var ok. Han blev og sludrede lidt og sagde inden han gik, at han ville over og tage et bad. Vi skulle huske, at sove med hænderne over dynen og hvis der var noget vi skulle have hjælp til, så skulle vi bare komme over. Han er sgu da cool, sagde Simon.

Jeg havde lånt en dvd af Karl med ældre mænd, der havde sex med unge drenge. Simon gjorde store øjne og vi sad snart uden tøj. Vi kælede, kyssede, slikkede og suttede, mens vi samtidig forsøgte, at kigge på skærmen. Jeg lå og suttede Simon. Jeg lod min tunge glide ned og lege med hans stjerne. Der gav et lille sæt i ham, da jeg pressede den op. Han stønnede rigtig højt og da jeg pressede en fugtig finger op, sprøjtede han højlydt sin sperm ned i halsen på mig. Han suttede også mig, indtil jeg kom.

Vi sad og sundede os, da en gammel mand, satte sin store pik mod en ung drengs stramme stjerne på skærmen. Den unge dreng ømmede sig lidt, da han pressede hovedet ind og kørte den i bund. Simon var helt opslugt. Gør det ikke ondt Ramus? Jo lidt, men det bliver hurtigt helt fantastisk Simon. Han var helt væk, da en anden ung dreng, kom ind og lagde sig under dem og begyndte at slikke deres deres nosser. Den ene unge sprøjtede ned i halsen på den anden, da den gamle mand sprøjtede oppe i ham...Fuck det er frækt sagde Simon og begyndte at røre ved hans pik, som allerede rørte på sig igen.

Er det godt nok så dejligt, så vil jeg også prøve det Rasmus. Det skal vi altså prøve!...Så skal vi vist i bad første Simon. Vi gik i bad og vaskede hinanden godt. Vores stramme røve fik lidt ekstra finger. Da vi stod og tørte os sagde jeg...Simon vi skal fandeme også prøve det med en gammel mand. Hvor finder vi lige ham henne, svarede han grinende.

Vi går da over til Karl. Det kan vi sgu da ikke. Sagde han ikke, at vi skulle komme over, hvis der var noget, vi skulle have hjælp til. Jo men det var vist ikke det han mente, grinte Simon. Nå det tror du ikke, vi går sgu der over og ser hvad der sker...Kom nu din tøsedreng. Simons smil stivnede, det gør vi altså ikke Rasmus. Simon det er Karl jeg har lånt filmen af og det er hans fantastiske pik, der knepper mig så dejligt i røven. Han troede ikke på mig. Vi havde kun fået shorts på, da jeg tog hans hånd og førte ham med ud. Vi smuttede gennem havelågen ind til Karl. Døren var åben som aftalt.

Døren ind til stuen stod på klem. Jeg vinkede Simon hen. Han kunne se, at der på fjernsynsskærmen, kørte en FILM med flere gamle mænd og unge drenge, som havde gang i det helt store bunkepul. Jeg klemte hans halvstive og skubbede døren op. Karl sad helt nøgen midt i sofaen og kælede for hans halvstive pik.

Hej drenge kom da ind, smilte han. Simon blev rød i hovedet og jeg måtte hjælpe ham på vej. Jeg sidder lige og hygger lidt, vil i ikke være med. Jeg smed hurtigt shortsene. Satte mig overskrævs på Karl og begyndte begærligt at kysse ham, mens jeg roterede med underlivet, inden jeg satte mig ved siden af ham. Kom nu Simon sagde jeg. Ja kom da og sæt dig her, sagde Karl og klappede på sofaen, af den anden side af ham. Simon smed shortsene og hans pik sprang frem.

Han er lige så liderlig som mig Karl og han vil gerne prøve, at få pik i aften. Er det ikke rigtigt Simon, spurgte jeg. Han satte sig ved siden af Karl og svarede...Jeg ved ikke rigtig om jeg tør. Det er helt iorden sagde Karl og kærtegnede ham på låret. Vi tager det helt roligt Simon og så ser vi hvad der sker.

Jeg sad snart ovenpå dem begge og var totalt liderlig. Simon vil du ikke gerne prøve, at kneppe Rasmus, spurgte Karl mens han gned på Simons stive pik. Det ville han rigtig gerne. Så slik hans liderlige stjerne og gør ham rigtig våd. Jeg lagde mig på gulvet på alle fire. Simon lagde sig bag ved og begyndte ivrigt at slikke og snart kneppede han mig med sin tunge. Karl tog lidt glidecreme på fingeren og da Simon gjorde klar til at skulle kneppe mig, førte han fingeren op i mig. Simon gled op i mig. Det var så skønt, endelig at mærke min gode ven oppe i mig. Han begyndte forsigtigt at kneppe mig. Karl satte en finger mod Simons stramme stjerne og der gav et sæt i Simon og han begyndte, at kneppe hurtigere og hårdere, Hver gang han trak røven tilbage gled Karls finger op. Han kom i et brøl oppe i mig.

Åhh så godt...Fuck det var godt Rasmus...Nøøjj hvor var det vildt. Han lå virkelig på ryggen og nød det. Jeg kravlede over med spermen løbende ned af mine lår og begyndte at sutte Karls pik. Karl havde stadig fingeren oppe i Simon og begyndte stille og rolig,t at køre den frem og tilbage. Karl var fyr og flamme over, at han snart skulle have hans store pik op, i endnu en lille stram drenge røv, Hans pik var nu helt stiv og stod lige ud i luften. Han trak fingeren ud, satte sig overskrævs på Simon, med ryggen til ham. Hans store nosser hang lige ud for Simons mund. Simon begyndte at slikke og sutte dem. Karl tog hans ben og trak dem op. Simons stjerne glinsede og Karl sagde...Kom så Rasmus gør ham klar til mig.

Jeg satte mig hen og satte pikken mod stjernen, Jeg pressede pikken op. Karl havde udvidet ham, så jeg kunne stille og roligt glide i bund. Jeg begyndte at kneppe ham lige så forsigtigt. Simon stønnede snart...Mere...Mere...Ååhh ja...Ååhhh så godt...Knep mig...Knep mig. Han gjorde mig så liderlig med hans snak og ophidselse, at jeg snart kom oppe i ham.

Nej...Bliv ved...Mere,,,Jeg vil ha mere...Åååhhh... kom nu. Jeg byttede plads med Karl. Spermen dryppede stadig ud af mig og ramte Simon i hovedet. Karl satte sit store pikhovede mod Simons liderlige våde hul. Skal du have pik Simon? ...Skal du mærke min stive pik...Ååhh ja...Jeg er så liderlig... Knep mig...Knep mig nu!!!

Karl pressede pikhovedet ind og Simon gav sig lidt. Karl pressede lidt efter lidt pikken længere og længere op. Helt i bund begyndte han forsigtigt at rotere med underlivet, for at lade Simon vænne sig til ham. Det var så frækt og liderligt at kigge på, at jeg kørte røven rundt i ansigtet på Simon.

Han pressede min røv væk med hænderne og råbte...Knep mig Karl...Knep mig!!!...Jeg vil mærke din store dejlige pik...Knep mig. Karl satte tempoet op og snart bankede han pikken i bund. Hans nosser klaskede hver gang med en høj lyd. Det var bare så frækt! Simon protesterede da vi fik ham om på alle fire. Det ophørte da Karl igen førte pikken op i ham. Med et fast greb om hans hofter, bankede han pikken i bund hver gang. Simon skreg af fryd og da Karl sprøjtede sin sperm op i ham, kom han med det samme og fik hans vildeste og skønneste orgasme. Han havde ALDRIG oplevet noget så vanvittig skønt!!!!

Den nat sov verdens bedste nabo, med en dreng på hver sin side.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.