Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg er 36 år og adopteret fra Sydkorea og så er jeg submissiv slave. Jeg tænder på, at blive verbalt nedgjort og seksuelt ydmyget og afgive magten til min Master/Herrer/Daddy. Jeg har en online Master, som jeg mødes med engang i mellem. Men både min Online Master og jeg tænker, at en fast dominerende Master er det optimale. Så hvis du bor på Djursland nær Grenaa. Så skriv til min Master om overdragelse. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
RisGnasker er total nedsættende og racistisk. Men for mig er det helt perfekt. Når jeg tænder på ydmygelse ser jeg det kun som en naturlig ting, at en overlegen alfahan bruger dette udtryk.
 
Derudover er jeg som de fleste koreaner og japaner småt udstyret med en lille diller og derfor er SPH Small Penis Humiliation en naturlig ting for mig.
(En Master sagde, at jeg ikke kan kalde det en pik, da den ikke er større end en 12 årig dreng. Og en dreng på den alder kalder det diller eller tissemand ;-) )
Beretning om min oplevelse som slave

Jeg har i et par uger skrevet sammen med Henrik, der har søgt en  slave  til opdragelse på hans gård, og en aften aftalte vi jeg ville passe godt som slave hos ham, og vi aftalte jeg skulle på besøg hos ham fra fredag aften.

SEX I DAG?

Jeg mødte som aftalt op hos Henrik kl. 18, han stod klar på gårdspladsen og han befalede mig at følge med.” Tag dit tøj af!”: Tonen var hård. Jeg havde på fornemmelsen hvad der ventede og gjorde som befalet.

Mens jeg tog tøjet af, så jeg at han skiftede tøj.  “Læg dig på alle fire med hovedet i gulvet”, bragede kommandoen. Jeg gjorde som befalet.

Han tog hårdt fat i mit hår, og trak  mit hoved tilbage. Hans øjne lynede , da han stirrede mig ondt i øjnene.” Latterlige usle  RisGnasker kryb….når du går herfra i morgen ved du hvad smerte, skam og ydmygelse er….forstået..?”

Jeg kiggede op, og betragtede synet af Henrik. Han var i en sort læderheldragt med et bredt bælte hvori der hang en pisk og så havde han læderstøvler med sporer og læderhandsker med nitter på knoerne.

I hænderne stod han med et tungt kraftigt lænkesæt til fanger med hals, fod og håndlænke forbundet til hinanden. “Armene om på ryggen……. RisGnasker !!” skreg han, mens jeg kiggede flovt ned i gulvet.

Han fortsatte. ” Se ikke så forundret og uskyldig ud….du ER Jo en ussel  RisGnasker !” Han begyndte at lægge mig i lænker. ” Er det her ikke det du plejer at spille pik til når vi skriver sammen på mail hvad?”.

Jeg svarede ikke og håbede han ville stoppe. Men da den stramme halslænke blev låst fast, hev han hårdt i kæden så mit hoved røg bagover: “ER DET IKKE skreg han”

En syngende flad hånd ramte mit hoved. “Svar når jeg snakker til dig”. “Jo” klynkede jeg, mens jeg mærkede hvordan det kolde stål blev låst fast om mine hænder og fødder. Henrik sikrede sig at alle lænker var låst solidt. Jeg hev desperat i lænkerne for at mærke hvor meget bevægelsesfrihed jeg havde. Det var ikke meget.

Henrik stod med arme over kryds og grinte hånligt og kiggede ned på min pik der var blevet hård som cement. “Du kan jo kun få stiv pik, når du bliver ydmyget…ikke sandt?”

Han stod og nedstirrede mig i et stykke tid, og kommanderede så: “Efter mig  RisGnasker “. Han gik hen til trappen til kælderen, og jeg kunne næsten ikke følge med på grund af de korte lænker om mine fødder, og han grinede og  trak i halslænken så jeg næsten faldt ned ad trappen.

Jeg begyndte at blive flov over at jeg nød det her. Henrik så det i mine øjne, og han satte sig på hug og sagde. “Vær ikke genert eller flov. Det er bare en anderledes form for kærlighed”. Jeg nikkede, mens han smilede og igen hev i kæden, så jeg nærmest kravlede efter ham ned ad trappen, hvor han trak mig ind i et rum der mest af alt lignede et torturkammer.

Han grinede da han så min bange krop og sagde. Velkommen til dit hjem de næste timer, for du trænger ærlig talt til straf og  opdragelse!”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige, da han sagde “du skal naturligvis have de  RisGnasker pisk du har gjort dig fortjent til.

Jeg var rystende nervøs og manglede ord. “Se dog ikke så forvirret ud. Jeg har hele tiden vist at du var masochist, og nu skal du have din belønning”. 

Han hentede en sort læderhætte og spændte den stramt ned over mit hoved med et læder hovedseletøj, der strammede omkring mit hoved, med et indbygget læderbidsel, som han spændte fast i min mund.

Han satte et par metalklemmer fast på mine  RisGnasker patter og hængte tunge lodder i. Jeg bed i bidslet af smerte, men samtidigt også af nydelse.

Han tog så en læderpose med pigge inden i, som han spændte rundt om min pik og nosser med snore og læderremme. Da han strammede til, så piggene borede sig ind i min pik og nosser, sortnede det næsten for øjnene af mig.

Smerten var næsten ulidelig. Han sparkede til mig og tvang mig ind i et lille bur. Jeg kunne lige kravle derind, og det var hårdt og besværligt på grund af de stramme tunge lænker jeg havde på.

Henrik låste buret med en hængelås.” Når du kommer ud, bliver du straffet med denne her”. Han løsnede sin lange pisk og smældede den gennem luften. “Glæder du dig ikke?”. Han grinte ondt, slukkede lyset og forsvandt.

Jeg var fuldstændigt i hans magt, og jeg var rystende nervøs ved tanken om, at jeg skulle piskes.

Jeg lå længe og ventede i uvished om hvad der skulle ske. Efter lang tid kom han endelig kom tilbage og lukkede mig ud af buret og tog mine lænker af mig, og jeg så der var dybe røde mærker hvor de stramme kæder havde været, men jeg fik ikke tid til, at slikke sårene, og var snart igen hjælpeløs.

“Armene om på ryggen!” skreg han, og jeg så han stod med et langt reb, og han spurgte hånligt “Har du hørt om japansk bondage?”.

Det havde jeg ikke men det skulle jeg snart lære hvad gik ud på! Hele min krop blev surret ind. Arme, håndled, skridt, knæ, ankler, fødder ja selv mine fingre blev bundet stramt sammen. Alt, simpelthen alt, på min krop blev bundet og snøret stramt til som en rullepølse.

Jeg lå på gulvet og vred mig. Han satte sin ene støvles hæl oven på min brystkasse og pressede den ned i min krop, og grinede da han tog mit bidslet og kneblen af.

“Kom så  RisGnasker …..slik mine støvler. Og de skal være HELT rene!”. Jeg begyndte pinefuldt at slikke støvlerne selvom det var svært, sådan som jeg lå svinebundet i det stramme reb der skar ind i min krop, alt imens jeg slikkede de beskidte støvler.

Men det var svært at gøre ham tilfreds, så han sagde du skal sgu nok lære at lystre, og han tog  så en lænke der hang i en talje ned fra loftet og fastgjorde den til mine fødder, og hejste mig op så jeg hang med hovedet nedad. “Se det er jo meget nemmere nu.ikke sandt?”.

Han stak så støvlerne  hen til mit hoved, så jeg kunne fortsætte med, at slikke de klamme støvler, og lugten og smagen af læder støvlerne  gjorde mig helt vanvittig.

Slikningen af støvlerne var pokkers besværligt, da  jeg måtte bøje min mave, så jeg kunne komme helt op, og rebene jeg var bundet med blev mere og mere stramme, så jeg bad om han ikke godt ville løsne dem lidt.

Han grinede og rystede på hovedet, og sparkede til mig og  kneblede mig igen. “jeg er træt af at høre dig klynke…nu skal du få noget du virkelig kan klynke over…husk at bide godt i kneblen!!, sagde han hånligt og hejste mig  højere op, og bandt mit læderbetrukne hoved fast til nogle ringe, i gulvet, og sagde hånligt “Har vi det ikke sjovt ?”, alt imens han strøg pisken hen over min svinebundne krop. Jeg var bange og liderlig, og forsøgte,  at skrige, men kunne ikke for kneblen.

Henrik grinede, og gik lidt væk fra mig, og jeg forsøgte at følge ham, men kunne ikke, da mit hoved var fastspændt, så han rullede pisken ud og smældede med den lige ved siden af min krop.

“Er du klar til at blive straffet som den usle hund du i virkeligheden er?”. Jeg MMMFFFEde, og lukkede øjnene og afventede min straf.

SÅ faldt det første slag på min ene balle. Han lagde hårdt ud synes jeg, men det var intet mod hvordan de næste slag blev. “Husk at straf er belønning” vrissede han mens slagene haglede ned over min krop.

Jeg forsøgte at vride og undgå slagene, men forgæves. “Du er et nul og jeg skal nok lære dig hvad disciplin og smerte er” skreg han og holdt en pause hvor gik rundt om mig og sparkede til min ømme krop.

“jeg håber du nyder det, for jeg er først lige begyndt”. Derefter fortsatte han med piskningen. Slagene kom hurtigere og hurtigere efter hinanden samtidig med at han lagde mere kraft i.”  RisGnasker …det er hvad du er …du kan ikke bruges til andet end mit usle redskab, jeg kan mishandle og lege med..”.

Tårerne begyndte at trille ned ad lædermasken, og mine øjne tryglede om nåde. “Fem slag til lille  RisGnasker dreng så holder vi….for nu!”. Hans øjne lynede da han for fuld kraft piskede min ryg til stribet flæsk. Sveden drev ned af hans læderklædte krop.

Da han var færdig , hejste han mig ned, og tvang mig til at slikke sveden af hans støvler og handsker, alt imens han løsnede mig fra de stramme reb jeg var bundet med og jeg fik besked på at gå i bad. Men jeg måtte under ingen omstændigheder spille min  RisGnasker pik. Jeg fik 5 minutter til badet, hvorefter jeg skulle ligge klar igen.

Da jeg kom tilbage i tortur kammeret fik jeg en skål med brød og en med vand, og mine hænder blev lænket på ryggen med håndjern foran ham og jeg fik lov til at spise min aftensmad som en anden hund.

Da jeg havde spist, blev jeg ført ind i et andet rum i kælderen, som var en tro kopi af en fængselscelle med kroge i væg, loft og gulv og en stålseng med halmmadras i hjørnet og en spand til lokum i hjørnet.

Jeg fik besked på at tage en  jutepyjamas på, og han lød helt venlig, men stadig bestemt da han kærligt spurgte har du det godt?” Jeg nikkede, mens vi i nogle sekunder så hinanden i øjnene og han smilede og sagde “Så skal du i lænkerne igen…frem med poterne!”

Jeg fik igen fod, arm og halslænken låst på, og han lænkede mig til en jernring i væggen, og hænderne blev lænket sammen på ryggen, så jeg næsten ikke kunne bevæge mig i cellen.

Min pik forsøgte at blive stiv igen, men min pose med indvendige pigge til pik og nosser var stadig på! Han smækkede døren i og låste den forsvarligt. “Sov godt!”., og han forsvandt  med en ond latter.

Jeg forsøgte at ligge mig ned på gulvet og sove lidt, men jeg vat lænet så snedigt til jernringen i væggen, at jeg ikke kunne ligge mig ned, spå jeg måtte nærmest hænge og sidde på knæ i cellen i den mørke kolde cellen.

Få sex i dag

Jeg fik lidt søvn, og hvor længe jeg var i cellen ved jeg ikke, og jeg sad og indså nu for alvor jeg var en  RisGnasker , ejet af Henrik og pludselig midt om natten, gik celledøren op med et brag. Lyset blev tændt og jeg fik en spand vand smidt i hovedet og Henrik råbte “VÅGN OP  RISGNASKER !, DU SKAL SGU IKKE DRIVE DEN AF OG SOVE”.

Han sod i  ridestøvler med sporer, læderbukser med det brede bælte, oig jeg stirrede som forstenet på hans læderbukser. “Ja jeg ved det her giver dig ståpik, men jeg skal nok bestemme hvornår du må lege!”. Han løsnede mig fra ringen i væggen, men resten af lænkerne blev på, og trak mig over i det andet hjørne i cellen hvor der stod en særlig stol med bredde læderremme.

Jeg blev løsnet fra lænkerne, men kun for at blive spændt ultra stramt fast i stolen, med remme om hovedet, halsen, brystet, ryggen samt håndled og ankler, så jeg var totalt fastspændt til stolen.

Henrik grinede igen ondskabsfuldt:” DU er ikke bare  RisGnasker  er du vel? Du er en forpulet lille masochist hund der bare tigger og tigger om at blive pint og ydmyget….en ynkelig  RisGnasker pik uden rettigheder når du er hos mig.

For du er da en ynkelig  RisGnasker pik er du ikke?”. Jeg fik lige akkurat fremstammet et nej. “Forkert svar!. VI må hellere tage andre metode i brug”. Han hentede nogle ledninger og et elektrisk hegn. Jeg stivnede af skræk og indrømmede forgæves at jeg var en ynkelig lille  RisGnasker pik uden rettigheder.

Men for sent! han kneblede mig igen, så jeg ikke kunne skrige, og han satte metalklemmer på mine bryster og nosser, som var forbundet med ledninger til el-hegnet han satte op.

Han gav mig så en sort sæk over hovedet, som blev bundet fast med et reb om halsen og jeg mærkede rebet om halsen blev trukket op over en bjælke i cellen, så jeg følte kvælningsfornemmelsen når rebet strammede omkring min hals. 

“Nu skal du mærke hvordan det går når du ikke lystrer. Han skruede langsomt op for strømmen i el-hegnet. Det summer. Føles rart, men efterhånden som smerten stiger, bliver det et helvede. Jeg bed i kneblen, og vred mig i bælterne som holdt mig fast i stolen, og jeg havde svært ved at få luft i sækken jeg havde over hovedet og da jeg var ved at falde sammen i stolen følte jeg som om jeg blev kvalt.. Præcis som når man ser en person blive aflivet i den elektriske stol!

Efter minutter som føles som timer i stolen, stoppede han, og løsnede løkken jeg havde omkring sækken jeg havde over hovedet og sækken blev fjernet, spå jeg kunne se Henrik igen..

 “Vil du gerne fri og ind i den celle og få lov til at sove på briksen?”. Jeg blinker med øjene og signalere et “ja”. 

Han slog mig blidt på kinden og hvisker: “Du kan få lov til sidde fastspændt her resten af natten..” Han stillede sig foran mig med spredte ben. Kiggede nedladende på mig i et par minutter. Gik så, og overlod mig til et sandt bondagehelvede i stolen. Total fikseret uden nogen form for bevægelsesfrihed.

Det blev en lang hård nat, og om morgenen kom Henrik og løsnede mig fra remmene  og befalede mig at sætte mig på knæ på gulvet og med hænderne lænket på ryggen, blev jeg befalet at spise min morgenmad fra en hundeskål og jeg blev så sendt i bad.

Efter et hurtigt bad fik jeg et bredt stramt seletøj spændt på min krop, og jeg blev igen iført lænker på hænder, fødder og hals , som han låste fast inden jeg igen fik en sort sæk over hovedet, med et reb om halsen som jeg mærkede blev gjort fast i loftet over mit hoved mens jeg stod i cellen.

Henrik sagde så nu er besøget snart slut for den her gang, og han sagde du skal lige have et kyskhedsbælte med hjem så du kan glæde dig over min gave til dig.

Jeg havde ikke tidligere prøvet at have et kyskhedsbælte på, og det var derfor en spændende fornemmelse, da han spændte et bælte stramt om mit liv. Så trak han min pik ind i et metalrør. Kun fordi min pik var helt slap, kunne den komme ind i rører. Så førte han et bælte ned mellem mine ben. Røret med min pik blev med en form for hægte gjort fast til indersiden af bæltet, som derefter blev strammet hårdt op i mit skridt. Bagpå delte det sig i to, så at mit røvhul stadig kunne bruges.

Kyskhedsbæltet udformning gjorde, at jeg end ikke med en finger kunne røre min pik. Det var dog muligt for mig at komme på toilet, hvis det var nødvendigt.

Da kyskhedsbæltet var sat godt fast løsnede Henrik løkken jeg havde om halsen i sækken mit hoved var i, og han sagde han nu ville bruge mig til en god gang sex inden jeg blev sendt hjem.

De næste timer tilfredsstillede jeg hans sexuelle lyster. Slikkede hans pik, slugte hans sperm og blev kneppet i min røv, som der jo er adgang til for ham.

Selv var jeg meget liderlig, men kunne  ikke få udløsning på grund af kyskhedsbæltet.

Da det var ved at være tid, at jeg skulle gå, regnede jeg med, at Henrik ville løsne kyskhedsbæltet, men han fortalte mig blot, at jeg ikke ville få det af. Min pik tilhørte alene ham. Og han ville ikke tillade mig at få tilfredsstillet min liderlighed, og at jeg derfor fremover måtte affinde mig med, at jeg skal gå med kyskhedsbæltet. 

Han sluttede med at sige, at han ikke vidste, hvornår vi igen skulle ses. Jeg skulle tjekke min mail hver dag, da han ville sende mig en mail på et tidspunkt med besked om, hvornår han ville se mig.

Vi gik så  ud på gårdspladsen hvor jeg kom fri af kæderne jeg fik mit tøj, og da jeg havde fået det på sagde jeg pænt tak og farvel til Henrik, der sagde tak for den her gang, og husk du er ejet af mig når jeg vil se dig, og jeg tog så hjem efter et par hårde dage på landet hos Henrik.

Stille sidder jeg ved min pc. Logger ind på min mail-konto. Spændt på, om der er en besked fra Henrik. De sidste dage har der ikke været noget nyt. Men jeg håber, at der er en besked fra ham snart.


Jeg er både liderlig og noget frustreret. Det er Henriks skyld. Ikke at jeg bebrejder ham. Det har jeg ikke ret til, men det er alligevel hans skyld, at jeg har det, som tilfældet er.


Siden jeg var hos ham, har jeg været iført kyskhedsbæltet, der sidder stramt på mig. Det tillader mig at tisse og gøre stort, men absolut ikke andet. Det er låst fast på mig, så jeg kan ikke fjerne det, og jeg fik ingen nøgle så jeg kan befri mig fra bæltet.
 

IDEER & INSPIRATION TIL BRUG AF RISGNASKER


Hej jeg hedder Anders og er p.t. RisGnaskers Master. Hvis du har nogle tips til hvordan jeg ydmyger/straffer RisGnasker så høre jeg gerne fra jer kære læsere. Jeg søger også inspiration til, at lave en amatør BDSM PORNOFILM hvor RisGnasker er slaven, som skal tilfredsstille Aktive/Dominerende/Alfahanner. Ideer til manus modtages gerne. Filmen skal produceres i Østjylland.

Send mail hvis du er interesseret: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du vil følge mig på SoMe - så tilføj PresseDirectDK (Twitter/ Instagram/Facebookside)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.