Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kører som sælger for et stort firma. Arbejder normalt ikke i weekender, men havde taget nogle enkelte lørdage formiddage, efter jeg var blevet skilt for et halvt år siden. Denne fredag havde jeg den sidste kunde i Esbjerg kl. 16. Havde så et møde, med en kunde i Kolding lørdag formiddag og gad derfor ikke, køre hjem til Nordjylland. Havde booket værelse på hotel i Kolding og ankom ved aftenstid.

Da jeg havde indtaget aftensmaden på hotellet, trængte jeg til at strække benene lidt. Jeg gik en tur i den nærliggende park. Sad på en bænk og nød aftensolen, da jeg fik øje på en der kom gående. På lang afstand kunne jeg allerede kende personen, selvom der var gået 15 år siden, jeg havde set ham sidst.

SEX I DAG?

Var overhovedet ikke i tvivl om, at det var Allan. Jeg havde dengang, et vikariat på et år, som blev forlænget yderligere et år, på et bosted, for unge med forskellige diagnoser. Allan havde en form for personlighedsforstyrrelse. Han var blevet diagnosticeret i en tidlig alder. Dengang var han 20 år. Når han ikke var allan på 20, var han Mille på 10. Personalet havde heldigvis haft held med, at lære ham, kun at være Mille, når han var hjemme. Altid når han var på bostedet, gik han iklædt pigetøj og snakkede og opførte sig som en pige. De 2 år jeg var der, knyttede jeg et helt bestemt bånd til ham. Han kaldte mig altid onkel Klaus og han blev rigtig ked af det, da jeg stoppede. Havde godt hørt, for omkring 5 år siden, at hans hjem kommune, hvilket var Kolding, ville have ham hjem og bo, for at spare penge. Allan fungerede jo også nogenlunde, når han var Allan, det var straks noget andet, når han var Mille.

Hej Allan sagde jeg, da han var ud for mig. Han stoppede op og kiggede forundret på mig. Kan du ikke kende onkel Klaus, spurgte jeg og rejste mig. Han genkendte mig og fløj over og gav mig en stor krammer. Vi satte os og sludrede. Kunne forstå at hans forældre, var gået bort og søskende havde han ikke haft, så havde noget ondt af ham, da han nok følte sig medget alene.Han var glad for, at være tilbage i Kolding, for så kunne han også besøge forældrenes gravsted. Kunne forstå at han havde fået, en form for beskyttet bolig, hvor der hver tirsdag formiddag, kom en og gjorde rent for ham. Ellers passede han sig selv, dog gik han alle hverdage hen og spiste middagsmad, på et eller andet aktivitetscenter kommunen havde. Han boede ikke langt fra hotellet, så vi fulgtes det meste af vejen. Han blev lidt ked af det, da vi skiltes. Mille har sådan savnet dig onkel Klaus og hun har jo ikke set dig. Lovede at køre forbi og sige hej, inden jeg kørte nordpå næste dag. Fik adressen og en krammer og han var igen glad.

Fik handelen i hus med kunden og fortsatte hen for, at sige hej til Mille. Var noget spændt på at se, hvordan der så ud. Det var et rækkehus i nyere udgave. Ringede på og døren blev øjeblikkelig åben og Mille sprang mig om halsen og råbte, heejjj onkel Klaus. Hun krammede mig og kyssede mig mange gange på kinden. Spærrede øjnene noget op, da hun vimsede foran mig, ind af døren. Lang lyshåret paryk, øjenskygge og læbestift, stram top der viste hendes bare maveskind, lårkort nederdel, selvsiddende strømper med clips og høje stiletter, som hun dog gik en lige smule usikkert i.

Der var slik og chips på sofabordet og to vinglas. Satte mig i lænestolen og tænkte, at hun faktisk var lidt fræk, da hun vimsede ud i køkkenet. Hun kom tilbage med en flaske hvidvin og skænkede op i glassene. Mille er da blevet stor nu, sagde jeg da hun satte sig, med benene over kors i sofaen. Ja Mille er 17 år og er blevet stor og har fået bryster, sagde hun fnisende, mens hun rettede på dem i den nedringede top.

Hun kom igen over og gav mig en krammer, inden hun gik videre hen for, at hente nogle billeder. Hun bukkede sig ned og og jeg kunne se at hun havde g-strengs trusser på. Pik og nosser måtte være godt hevet op foran. Hun kom over og satte sig i mit skød og viste gladeligt billeder. Hun duftede rigtig godt. Hun sad noget urolig og der begyndte, at ske ting i mine bukser. Hun tog vores glas flere gange og skålede, snart havde vi drukket den flaske.

Hver gang hun tog glassene og når hun satte dem tilbage, var det som om, at hendes røv pressede ekstra på min halvstive pik. Du har sørme da også gjort noget ud af dig selv Mille, var det fordi jeg kom? Ja onkel Klaus og jeg har barberet mig, se sagde hun og strakte det ene ben ud i luften. Ja det er flot Mille, sagde jeg og lod min hånd glide over hendes lår.

Har Mille fået en kæreste? Neej ikke endnu fniste hun. Men jeg vil gerne onkel Klaus. Har Mille ikke kysset , eller lavet det frække endnu? Neej fniste hun...onkel Klaus altså. Min hånd hvilte nu på hendes lår, hvilket hun ikke havde noget imod. Skal onkel Klaus lære Mille hvordan man kysser? Hun kiggede mig i øjnene og et hurtigt kys ramte mine læber. Hun havde aldrig rigtig prøvet at kysse. Jeg hviskede at hun skulle åbne hendes læber. Jeg satte mine læber mod hendes og lod min tunge lege med hendes. Hun var meget lærenem og fangede det hurtigt. Jeg lod min hånd glide op af hendes lår og kærtegnede hendes nosser. Hun gjorde slet ingen modstand og jeg hviskede, om onkel Klaus skulle lære hende noget om det frække. Hendes pik stod stiv oven ud af trussen og da jeg gav den et klem, rejste hun sig helt rød i hovedet. Det har jeg aldrig prøvet før onkel Klaus, det ved jeg ikke om jeg tør. Hun hentede en flaske vin mere og jeg fik rettet på min stive pik.

Jeg satte mig over ved siden af hende i sofaen og sagde flere gange, at onkel Klaus syntes, at hun var blevet en rigtig flot og sexet pige. Igen kærtegnede min hånd hendes lår og denne gang rejste hun sig ikke, da den greb om hende stive pik. Jeg gned på den og hun begyndte at stønne. Er det skønt når jeg leger med din klitoris Mille. Åhh ja det føles dejligt onkel Klaus. Hun greb om min nakke og trak mig over og gav mig et ordenligt vådt tungekys. Hun var rigtig liderlig nu fornemmede jeg. Jeg spurgte frækt og hviskende om hun skulle have onkel Klaus`s pik op i kussen om lidt. Hun rakte hånden over og tog mig på bulen. Uhh den er så stor onkel Klaus, tror du nok jeg kan have den oppe i min lille kusse? Ja det kan du lille Mille og onkel Klaus skal nok være rigtig sød ved dig.

Fik hende op og stå. Hovedet op under den lårkortede og lod min tunge lege med hendes glinsende pikhovede. Hun sitrede helt og begyndte at stønne, jeg begyndte at sutte, mens jeg nulrede nosserne. Hun sprøjtede med det samme i min mund. Jeg spurgte hende om det var, dejligt og hun kyssede mine spermede læber og sagde, at det havde været så skønt.

Skal Mille se og røre en tissemand for første gang, sagde jeg og rejste mig. Smed bukserne og min pik strittede lige ud i luften. Tog hendes hånd og førte den ned på den. Gnid på onkels pik Mille, det kan han godt lide. Hun begyndte at gnide. Klem lidt hårdere Mille. Hun gjorde det ret godt og jeg stønnede...Åhhh Mille det er dejligt...Det er du rigtig god til...Ååhh Mille det er så skønt. Hun fik mere selvtillid og spillede hurtigere. Stoppede hende og fik hende til at sætte sig i sofaen. Nu skal du slikke og sutte onkels pik Mille og hvis du gør det godt sprøjter han i din mund. Hun slikkede og suttede og jeg kunne mærke det var oppe over. Jeg greb hende om nakken og kneppede hende i munden. Kom med et brøl i halsen på hende og holdte mig inde, til hun sykkede det hele. Ååhh Mille du er vidunderlig, sagde jeg og satte mig og holdt omkring hende.

Kunne du godt lide det onkel Klaus? Jeg har aldrig mødt en kvinde der suttede så godt pik Mille. Kunne se at hun blev helt stolt. 

Jeg foreslog at hente lidt mad på grillen, som jeg havde set på vejen. Mille ville gerne have burger og pommes. Da jeg kom tilbage havde hun dækket bord og også åbnet en flaske rødvin. Jamen Mille vil du drikke onkel Klaus fuld. Jeg kan da ikke køre hjem idag, hvis vi drikker den. så må du jo putte hos mig onkel Klaus. Hendes nye dress var ikke mindre frækt end det forrige og makeupen var også frisket godt op.

Du er da godt nok, blevet en dejlig fræk pige Mille og sikke da som du kan slikke pik, sagde jeg igen, mens vi spiste. Hun slikkede sig frækt om læberne. Hun havde helt klart fået mere selvtillid. Da vi var færdige kom hun over og satte sig overskrævs på mig. Hun begyndte at tungekysse og og gnide hendes lille røvkusse mod min pik. Jeg er bare så glad for, at du lærer mig det her onkel Klaus, det føles så dejligt og det kilder i min kusse og på min tap. Flere gange pressede hun mit ansigt mellem hendes bryster. Jeg var lidt i vildrede mht., hvad jeg skulle gøre ved hendes bryster, som vist var en bh, stoppet ud med et eller andet. Hun trak mig med ind i soveværelset.

Jeg smed tøjet, lagde mig på ryggen og sagde, dans lidt frækt for onkel Klaus Mille. Hun forsøgte så godt hun kunne og der røg også et stykke tøj ind imellem. Jeg var lettet da hun tog bh`en af. Hun hoppede op kun iført selvsiddende strømper, satte sig overskrævs på min halvstive pik og gnubbede hendes helt glatte røvkusse op og ned af min pik. Jeg fik igen helt stiv pik. Vi kyssede og slikkede og fik hende vist, hvad en 69`er var. Hver gang min tunge ramte hendes hul gav det et sæt i hende. Da hun var ved at være godt liderlig, fik jeg hende om på ryggen. Jeg slikkede på hendes stive pik og lod tungen glide ned og lege med hendes mellemkød. Jeg satte tungen mod hendes røvkusse og igen gav der et sæt i hende.

Hun stønnede godt da jeg kneppede hende med tungen og endnu mere da jeg førte en fugtig finger op. Hun fik to fingre op og vred sig endnu mere. Jeg havde fugtet hende godt med spyt. Smurte min pik godt ind i spyt og lagde hendes ben op på mine skuldre. Er du klar til at mærke onkels pik lille Mille, spurgte jeg og satte mit fugtige pikhul mod hendes våde hul.

Åååhh ja onkel, jeg vil så gerne mærke din pik oppe i min lille kusse. Tror hun kort fortrød, da jeg pressede pikhovedet ind. Av onkel det gør ondt...Avv onkel...Hun græd næsten. Jeg holdt mig helt i ro og nappede hende blidt i brystvorterne, som hurtigt blev stive igen. Hendes pik begyndte også, at røre på sig igen og så pressede jeg mig lidt længere op. Hun beklagede sig lidt, hver gang jeg pressede mig længere op og da jeg kom helt op i hende og lod hende igen vænne sig til mig, kunne jeg høre på hendes vejrtrækning, at hun var ved vænne sig til følelsen af at være fyldt ud. 

Jeg begyndte forsigtigt at trække mig ud og presse mig op. Hun slappede mere af og begyndte hurtigt at nyde det. Jeg satte tempoet lidt op og hun begyndte at stønne. Jeg kneppede hende hurtigere og hun begyndte at stønne og klynke. Holdt mig i ro. Skal onkel stoppe Mille? Åhhhnej onkel knep mig det er så dejligt...Knep mig onkel, min fisse elsker din pik. Knep mig nu. Hun tog benene ned og klemte dem om min ryg...Kom så onkel knep mig. Jeg bankede den helt i bund og kunne høre, at hun var ved at komme. Jeg stoppede og trak mig ud. Lagde mig på ryggen og skubbede en pude under enden.

Nu skal du sætte dig op på onkel, så onkel kan se dine smukke øjne, når du rider ham. Hendes pik stod helt stiv op af maven. Fik hende gelejdet op og fik hende til at sprede sine baller. Styrede min stive pik til og sagde at hun skulle lade den glide op. Da hun gled ned over mig havde hun det mest liderlige blik og snart red hun mig som en gal. Jeg var ved at komme og klemte hårdere om hendes pik. Da jeg sprøjtede min ladning op i hende, kom hun i en kraftig orgasme og sprøjtede hendes sperm, helt op i ansigtet på mig. Hun faldt helt udmattet ned over mig.

Efter lidt tid puttede hun sig ned i mine arme og pressede hendes klistrede kusse mod min pik. Vi lå sådan længe. Var det skønt Mille? Det er det bedste jeg nogensinde har prøvet onkel. Tusind tusind tak.

Det var også det frækkeste jeg nogensinde havde prøvet, tænkte jeg, lige inden jeg faldt i søvn.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.