SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

I al den den tid jeg kan huske, er jeg altid kommet, ovre hos vores naboer Lis og Karl. Jeg har altid set dem, som en slags bedsteforældre. Karl havde et halv stort firma, men solgte det, da han blev 70 år. Året forinden gik Lis desværre bort. De havde ikke selv fået børn, hvorfor ved jeg ikke. Karl er nu 73 år og en slank nydelig mand, med meget lidt hår. Det var altid Lis der havde passet haven, da det ikke havde Karls interesse. Han kunne dog godt lide, at sidde på terrassen og nyde synet af den flotte have. Efter Lis gik bort, havde han dog fået en gartner, til at sløjfe, nogle af de mange bede og så græs istedet. Der var kun 3 små bede tilbage.

Jeg er lige blevet 15 år og har slået græs og passet de 3 bede hos Karl i næsten 3 år. Flere har foreslået, at han fik en robot til den store plæne, men Karl er lidt gammeldags og det nymodens pjat, kan han ikke bruge til noget. Karl gav mig en skilling engang imellem og til mine fødselsdage havde jeg altid fået store gaver. Han vidste godt, at mine forældre, ikke havde meget at rutte med, så indimellem gav han også ting, som fodboldstøvler, cykel osv. Mor sagde tit, at det var alt for galt og det skulle han ikke. Jeg mangler ikke noget og skal ikke have noget med her fra, var Karls svar. Til min 15 års fødselsdag for 2 dage siden, gav han mig en ipad. Jeg var ovenud lykkelig og sprang om halsen på ham, han løftede mig op og gav mig en ordentlig krammer, hvilket ikke var det store problem, da jeg er noget spinkel.

Det var først på sommeren og Karl skulle have lavet nogle små ting oppe i hans sommerhus. Han havde spurgt mine forældre, om han kunne låne mig om lørdagen, da der trængte til at blive slået græs deroppe. Det kunne han sagtens og jeg ville gerne.

Der var varmt denne lørdag og vi var kun iført shorts og t-shirt. På vej derop pjattede og grinte vi. karl havde flere gange hånden på mit bare lår, men det var der ikke noget mærkeligt ved. Havde tit siddet på skødet af ham, indtil for blot et par år siden. Vi ankom til sommerhuset og Karl gik igang med, at montere en udendørs bruser, mens jeg slog græsset. Da jeg var færdig, skulle vi have en kold sodavand på terrassen. Inden du lige tager ukrudtet i bedet Rasmus, kan du så ikke lige hjælpe mig med den bruser? Tror blandingsbatteriet ikke virker, men jeg har heldigvis et ekstra liggende i skuret. Det kunne jeg da sagtens, det var ikke noget problem.

Jeg skulle holde blandingsbatteriet, mens han skruede det af. Pludselig stod der en stråle ud og vores shorts og det meste af trøjerne blev gennemblødte. For h...... jeg har glemt at lukke for vandet udbrød han. Kiggede op på ham og vi kunne ikke lade være at grine. Vi smider det op på snoren, så er det hurtigt tørt, sagde han. Der var vel ikke andet at gøre. Der stod vi begge splitterravende nøgne. Jeg havde aldrig set Karl uden tøj. Han havde set mig nøgen masser af gange gennem årene, men ikke de sidste 3 år.

Han havde ikke noget hår på kroppen overhovedet. Jeg havde fået lidt dun forneden. Hold da op Rasmus, den er da blevet noget større end sidst jeg så den, sagde han grinende og pegede på min tissemand. Du er da blevet til en mand. Min tissemand var ikke den mindste, havde jeg bemærket, når vi havde været i bad til idræt og fodbold. Den var nok omkring 13 cm. Karls var noget større og hang slapt mellem benene. Da vi satte det andet blandingsbatteri på, stod Karl bag mig, med armene omkring mig. Jeg kunne mærke hans pik mod min ryg. Det var heldigvis batteriet, det var galt med og nu virkede bruseren.

Mens Karl lige ville rydde værktøj osv. væk, kunne jeg jo lige få ukrudtet væk i bedet. Havde ikke set, at Karl havde sat sig på terrassen, da jeg lå på alle fire og lugede ukrudtet. Der lå jeg på alle fire og strittede med min lille mås, så Karl havde frit udsyn, til min lille stjerne som glinsede, da sveden drev af mig og mine små stramme nosser. jeg blev færdig og satte mig op til bordet. Jeg tænkte ikke over, at Karl sad med den ene hånd under bordet.

Dejligt at du er blevet 15 år, sagde han og smilte til mig. Jeg var på dette tidspunkt ikke klar over, at han tænkte på den seksuelle lavalder. Nu er det vist på tide, at du fortæller mig om dine kærester. Jeg måtte fortælle, at jeg endnu ikke havde haft en kæreste. Nå for søren, hvordan får du så taget trykket? Blev lidt rød i hovedet og svarede, hvad mener du? Du har vel prøvet, at den sommetider stritter, når du tænker på pigerne, eller ser et pornoblad?...Altså bliver liderlig, grinte han. Blev mere rød i hovedet. Havde aldrig hørt Karl snakke sådan.

Det er da helt naturligt Rasmus. Tror ikke jeg var mere end 12 år, da jeg begyndte at spille pik. Da jeg var 15 år, spillede jeg tit pik sammen med Niels, som var min rigtig gode kammerat og sommetider gjorde vi det også på hinanden. Har du aldrig prøvet det? Det havde jeg ikke. Nu tager vi lige og prøver den bruser og så skal jeg hjælpe dig min dreng.

Da han rejste sig, så jeg at hans pik var blevet noget større. Ja den kan da endnu, grinte han. Han hentede noget sæbe og sagde, kom så Rasmus, nu må vi hellere blive vasket, inden vi trækker i tøjet igen. Jeg smuttede under bruseren og Karl ligeså. Vend dig om så vasker jeg dig lige på ryggen, sagde han. Han sæbede mig ind og ballerne fik vist lidt ekstra, det føltes rart. Buk dig lidt, så du kan blive ordentlig ren. Jeg bukkede mig lidt forover og han rørte mit numsehul. Der gav et lille sæt i mig. Han fortsatte til mellemkødet, inden hans store hånd begyndte at nulre mine nosser. Det var skønt og min pik stod med det samme ud i luften. Gør lige det samme ved mig, så er du sød, sagde han. Jeg gjorde det samme ved ham og han bukkede sig så meget forover, at jeg så hans store nosser gynge og hans helt glatte hul.

Vi har jo ingen håndklæder, så solen må tørre os, sagde han og satte sig op til bordet. Sæt dig her sagde han og trak stolen ved siden af ham, helt hen til ham.

Da jeg skulle til at sætte mig, tog han i min arm og trak mig over, så jeg sad røg over i skødet af ham. Han trak mig op og jeg kunne mærke hans pik mod mine baller. Han tog omkring mig og sagde...Rasmus du må ikke fortælle til nogen, at vi har været nøgne sammen.

Han hviskede til mig. Jeg har sådan savnet, at sidde med dig i skødet, har du ikke savnet det? Hans ene hånd nussede mig i nakken og den anden havde omkring mig. Han begyndte at nulre min brystvorte og den anden gled ned på mit lår. Er det dejligt Rasmus? Ja Karl, det er skønt. Jeg havde fået fuld ståpik og hans hånd lukkede sig om den. Han begyndte at gnide på den. Han trak mig lidt længere op og da han spredte mine lår, sprang hans stive pik op mod mine nosser. Det føltes rigtig dejligt, at han spillede langsomt på min pik og jeg kunne mærke, at jeg snart skulle sprøjte. Han rejste mig op og drejede mig rundt. Han spillede hurtigere på min pik og satte hans åbne mund hen til den. Ååhhh ja Rasmus kom så...Sprøjt mig i munden. Jeg havde aldrig sprøjtet så meget og Karl slugte al min sæd. Han slikkede og suttede til , den var helt ren og det føltes så dejligt, at den rørte lidt på sig igen.

Det havde jeg drømt om i mange år Rasmus, det var helt fantastisk, synes du ikke? Jo Karl, det var skønt, men er det ikke forkert? Vi siger det jo ikke til nogen, så skidt med det. Han hentede 2 sodavand og fortalte, at han var blevet så liderlig, da han havde set mig ligge på alle fire, med min dejlige flotte numse strittende lige ud i luften.

Var det ikke skønt, at mærke en anden, spille på din pik Rasmus? Det var rigtig skønt Karl, det føltes helt anderledes og var rigtig frækt. Prøv at mærke en anden pik. Han tog min hånd og førte den over til hans stive pik, som stod helt op i luften. Lagde min hånd omkring den og begyndte at gnide på den. Efter kort tid flyttede han sin hånd og sagde jeg bare skulle blive ved og jeg var så god til det. Jeg gned på den og så der kom nogle safter ud, som der også gjorde, når jeg selv spillede pik. Det kalder man presperm Rasmus. Han tog mig om nakken, pressede mit hovede ned og sagde jeg skulle prøve, at smage på det. Jeg stak tungen ud og dyppede den i det. Det smagte ikke af noget og jeg slikkede resten i mig. Der kom snart lidt mere og det slikkede jeg også i mig. Han pressede mit hovede længere ned og sagde sut på den. Jeg åbnede munden og begyndte at sutte. Han stønnede og skubbede mig snart fra sig.

Han rejste sig og gik ind i huset. Lig der over på solvognen Rasmus, så skal jeg lige om lidt, gøre noget ved dig, som er meget skønnere end at få spillet pik. Han kom ud med en tube i hånden. Troede det var solcreme. Jeg skulle ligge mig på ryggen. Han satte sig på kanten og bukkede sig ned. Han satte sine læber mod mine og kyssede mig. Hans tunge skilte mine læber og vi tungekyssede. Han satte sig på knæ ved siden af og lod sin tunge glide ned over min hals. Han fortsatte ned til mine brystvorter og lod hans tunge lege med dem. De var helt stive og det føltes så dejligt. Han bed blidt i dem, det gjorde ikke ondt, men alligevel gav det et sæt i mig hver gang. 

Han fortsatte længere ned og snart lå han og suttede mine nosser og pik. Det føltes fantastisk. Han trak mig ned til enden. Tog mine ben og bukkede dem. Mærkede hans tunge lege med mit mellemkød. Mærkede pludselig hans tunge mod mit numsehul. Der gav igen et sæt i mig og endnu et, da han stak tungen op i mig. Han begyndte at bolle mig med tungen.

Han begyndte igen, at sutte min helt stive pik og pludselig mærkede jeg noget koldt ved mit numsehul. Han havde taget noget creme fra tuben og førte en finger op i mig. Han lod den først glide lidt ind og så lidt længere. Han begyndte at kneppe mig forsigtigt med den og det var så skønt, at jeg begyndte at stønne. Han førte en mere op og til sidst en mere. Det var så skønt, at jeg sprøjtede igen. Denne gang havde han min pik helt nede i halsen, da jeg kom. Endnu engang slikkede han mig helt ren, mens hans ene finger kørte ind og ud af mit fugtige hul.

Nu skal jeg have min vildeste drøm opfyldt sagde han og tog min hånd. Han gik op til stolen. Buk dig ind over bordet sagde han. Kunne mærke noget mod mit fugtige numsehul. Han pressede noget ind. Det gjorde lidt ondt, men lige pludselig, sagde det næsten svup og så forsvandt smerten næsten. Vi stod sådan lidt og smerten var helt væk. Med den ene arm holdt han omkring, mens han satte sig ned i stolen og da gik det først op for mig, at det var hans stive pik der var oppe i mig.

Da han trak mig med ned at sidde, gled hans pik længere op mig. Det her har jeg håbet på ville ske, siden du ikke var ret gammel Rasmus. Nu skal du sidde og vugge i mit skød, som du gjorde, da du var lille. Jeg begyndte at sidde og vugge lidt og det føltes rigtig rart. Da Karl begyndte at stønne lidt, føltes det endnu skønnere. Følelsen af at gøre noget for ham, som han rigtig nød, var bare så dejlig og jeg stønnede også. Det føltes snart så vidunderligt, at jeg begyndte at bevæge numsen op og ned. Stillingen gjorde at han kun, kunne komme halvt op i mig. Vi var begge så liderlige og ville have mere.

Han rejste mig op, lagde mig på ryggen på bordet, tog mine ben og lagde dem op på sine skuldre og satte sin stive pik mod mit numsehul. Han pressede til han var helt i bund. Jeg var helt fyldt ud og han begyndte at kneppe mig. Først blidt inden hans pik hamrede hårdt op i mit stramme hul, som aldrig havde oplevet sådan en vild følelse. Da han sprøjtede oppe i mig, var det som, at komme i himmelen. Jeg sprøjtede 3. gang og var næsten helt væk.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.