BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi vågnede næste morgen ved, at Niels bankede på døren.....Så er der morgenmad drenge. Klokken var 10.00 og solen stod allerede højt på himmelen. Vi hoppede i vores underbukser og tog en t-shirt på. Niels havde dækket bord på terrassen. Har i fået sovet, eller har i hygget hele natten spurgte han med et grin. Rasmus blev helt rød i hovedet og jeg svarede...Jo tak vi fik da sovet lidt.

Spurgte Rasmus om han havde lyst til at gå med over til Poul og se lejligheden, hvis han da ellers var hjemme. Niels ringede til Poul og hørte om det var ok, at jeg kiggede over sammen med en kammerat, der gerne ville se lejligheden. Poul blev noget overrasket, da vi ikke havde fortalt ham noget. De aftalte at vi ville være der om ca. en time. Så må i hellere få et bad, så i kan få vasket jeres brugte kroppe sagde Niels.

SEX I DAG?

Tog Rasmus med ud på badeværelset og vi gik i bad sammen. Vi sæbede hinanden ind og blev godt vasket alle steder. Rasmus troede han skulle have pik igen, da jeg bad ham bukke sig lidt forover. Havde skiftet brusehovedet ud og nu skulle han vaskes grundigt indvendig. Det var noget han kunne lide og snart havde han ståpik. Det kan du glemme nu sagde jeg og gav ham et lille klask over pikken. Vi hoppede i et par løst siddende shorts og ikke spor andet da vi godt kunne trænge til noget sol.

Poul tog imod os kun iført morgenkåbe. Han havde lige været i bad. Vi satte os på terrassen med en kold sodavand. Forklarede Poul at Rasmus var vores fejedreng på fabrikken og han skulle starte fast efter sommerferien. Da Rasmus fortalte lidt om sig selv, lagde jeg mærke til at Poul slet ikke kunne få øjnene fre ham, hvilket jeg ikke kunne fortænke ham i. Var helt sikker på, at det nok skulle blive godt.

Da Rasmus skulle se lejligheden, sendte jeg en sms til Niels. Han ringede med det samme og jeg forklarede dem, at jeg var nødt til lige at smutte over og hjælpe Niels. Helt ok svarede poul og blinkede til mig, det kan vi sagtens finde ud af.

Poul havde lyst til, at rykke Rasmus ned på sengen og voldtage denne dejlige dreng, men han vidste ikke, hvor meget jeg havde fortalt ham og derfor lod han være. Rasmus var vild med lejligheden, men han havde jo ikke nogle penge til indskud og det fortalte han med nedtrykt stemme. Ved du hvad Rasmus, det skal vi nok finde ud af svarede Poul. Vi tager lige en snak om det.

De kom over i haven, hvor der stod et vildtmarksbad. Poul stak hånden ned og konstaterede, at det havde en god temperatur. Han smed morgenkåben og stod nu helt nøgen, med en pik der var halvstiv. Vi smutter lige herop og tager en lille snak om det indskud. Rasmus var stadig lidt liderlig, efter vores morgenbad og det gjorde det ikke bedre, da han så Poul glatte krop og dejlige pik. Smid bukserne og hop i sagde Poul, mens han næsten savlede.

Da Poul så Rasmus`s ståpik, var han ikke i tvivl om, at denne dreng ville han få stor glæde af. Poul rykkede hen ved siden af Rasmus og spurgte til, hvor meget han kendte til min aftale med Niels. Da Rasmus begyndte at fortælle, mærkede  han Pouls hånd på sit lår. Inden han havde fortalt færdig, lukkede Poul`s hånd sig om hans stive pik og han begndte at gnide på den. Da han havde fortalt færdig, bukkede Poul sig over og lod hans tunge lege med hans øreflip, mens han hviskede...Kan du også tænke dig sådan en aftale. Han kiggede Rasmus dybt i øjnene, da han svarede...Det vil jeg helt vildt gerne Poul og jeg vil gøre alt, for ikke at skuffe dig. De mødtes i et langt vådt tungekys.

Poul rejste sig og førte sin stive pik, hen til Rasmus`s læber. Han suttede og slikkede og Poul var hurtig ved at komme. Han stoppede ham og de byttede plads. De var nu begge rigtig liderlige og da Poul begyndte at tage ham til roden, ville Rasmus også trække sig. Poul ville smage hans sperm og holdt ham med et fast greb om ballerne. Han mundkneppede ham nu til roden og Rasmus kom med et lille brøl i halsen på ham. Poul trak ham ned på sit skød og de tungekyssede og delte hans dejlige sperm.

Rasmus kunne mærke Pouls stive pik mellem sine baller. Da han begyndte, at malke ham blidt mellem sine lår, spurgte Poul...Har du lyst til at jeg knepper dig...Åhhh ja Poul, vil du ikke nok. Rasmus satte sig på knæ på sædet overfor, lænede sig ud over kanten og spredte sine baller med sine hænder. Poul kunne se denne dejlige drengs stramme røv og glinsende stjerne. Han rejste sig, førte sin pik stille i bund første gang og da han hurtigt følte at Rasmus var klar, begyndte han at kneppe ham hårdt. Han kom hurtigt med et brøl oppe i Rasmus. De satte sig omklamrende i badet, kælende for hinanden og var enige om, at det hele ville blive så fantastisk godt. 

Da jeg kom tilbage var Niels meget nysgerrig...og liderlig. Fortalte ham at jeg var sikker på, at det ville blive rigtig godt og at Poul sikkert allerede var igang med at kneppe ham. Jeg blev taget rigtig hårdt, liggende på bordet på terrassen, Niels slog mig på ballerne og bankede pikken i bund, mens han råbte, at sådan nogle liderlige drenge bare skulle have noget pik....Ja for helvede skreg jeg...Knep mig...Knep mig. Da Niels skød sin ladning af oppe i mig, kunne jeg ikke holde mig tilbage og kom med et skrig.

Havde lige godt aldrig oplevet Niels være så hård og liderlig og det tændte mig. Tror du ikke vi skal ringe og invitere dem, til en gang grill i aften, spurgte jeg mens jeg slikkede hans store pik helt ren for safter. Det gør vi sagde Niels og greb øjeblikkeligt sin mobil...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.