BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er nu gået et halvårs tid og der er sket lidt siden. Jeg er kommet godt igang med arbejdet og er flyttet hen til Niels. Niels havde en lejlighed på 1. sal med egen indgang og. Lejligheden bestod af et lille køkken, stue, toilet/bad og soveværelse. Fra soveværelset var der en lille dør, hvor der bagved var en trappe, som førte ned til Niels`s entre. Den trappe blev brugt flittigt :). Husleje skulle jeg ikke betale, bare jeg ville stå til rådighed, når Niels havde lyst til hygge...Ren win win!!. Poul spurgte tit om jeg ikke kunne finde en frisk ung fyr, som gerne ville leje hans lille lejlighed på samme præmisser. Poul hyggede stadig tit sammen med os, men tanken om, at have sin egen frække unge lejer, tændte ham rigtig meget.

Tiden på arbejdet var gået rigtig stærkt og det var ikke til at forstå, at der snart var sommerferie. Der var ikke mange på min alder i virksomheden, så der var ikke meget kontakt med kollegaer efter arbejdstid. Havde snakket lidt med fejedrengen Rasmus, som var en stille og sød slank dreng 16 år. Rasmus havde ikke den store omgangskreds og kom ikke fra et godt hjem. Han var ofte alene hjemme, da forældrene tilbragte deres tid på den lokale bar. Han skulle starte fast efter sommerferien, når han var færdig med 10. klasse.

SEX I DAG?

Weekenden før ferie var der sommerfest i firmaet. Weekendophold på hotel i Blokhus, der manglede skam ikke noget. Rasmus og jeg skulle dele dobbeltværelse. Den første aften var der stille og rolig hygge. Vi gik lettere beruset  på værelset omkring midnat. Der var en dobbeltseng og vi jokede med, at så kunne vi lege mand og kone. Jeg smed først klunset og hoppede under dynen iført underbukser, havde haft lyst til at smide det hele, men vidste ikke hvad Rasmus ville tænke/sige. Beundrede ham da han trak af tøjet. Han mindede meget om mig selv.

Vi lå og sludrede om løst og fast. Rasmus ville gerne høre om, hvordan det var, at bo ude på landet. Fortalte ham at jeg nød, den dejlige stilhed der var og ikke mindst at kunne gå nøgen rundt, hvis det var det man havde lyst til...Det grinte han meget af....Der skete ikke noget denne nat, selvom jeg havde lyst og faldt i søvn med en pik, som kravlede ovenud af underbukserne.

Vågnede ved at Rasmus ruskede mig i armen og grinende spurgte om vi var blevet gift. Jeg havde i søvne krøbet ind til ham og lå med armen omkring ham. ...Undskyld sagde jeg lidt forlegent og vi grinte begge højlydt. Festen gik rigtig godt og det var skide hyggeligt. Efter maden tog Rasmus og jeg 2 øl hver og gik ned i klitterne, for at se solnedgangen og få lidt ro.

Mens vi sad der spurgte Rasmus, om jeg måske kunne hjælpe ham, med at finde en lille lejlighed ude omkring, hvor jeg boede. Det kan jeg sagtens svarede jeg hurtigt og tænkte med det samme på Poul. Ved at naboen hvor jeg bor, har en lille lejlighed, som han har snakket om at leje ud. Måske jeg kan afdrage indskudet, for jeg har ikke sparet ret meget op, det kunne være fedt sagde han. Det er jeg sikker på du kan, svarede jeg og klappede ham på låret....Han skulle bare vide. Vi havde sommerferie samtidig, så foreslog ham, at han kunne komme ud til mig den første uge, så kunne han se lejligheden og vi kunne hygge os. Den var han helt med på, for han havde ingen planer og orkede ikke, at skulle gå derhjemme i 3 uger. Vi gik tilbage til festen.

Alle var ved at være godt fulde og kl. 01 var festen slut. Vi gik på værelset og igen havde vi sneget lidt øl med. Vi satte os i sengen ovenpå dynen med ryggen op af gavlen. Vi sludrede om aftenen og skålede og fjollede. Mon vi er mand og kone når vi vågner i morgen grinte han pludselig. Det kunne nemt være endt værre igår, for jeg faldt i søvn med et ordentligt jern på grinte jeg, det var du ikke ene om grinte han. 

Det gider jeg sgu ikke i aften sagde jeg og trak underbukserne lidt ned. Pikken var halvstiv og jeg begyndte, at lege med den. Rasmus vidste ikke hvor han skulle gøre af sig selv. Har du aldrig set en stiv pik grinte jeg bare og begyndte at gnide på den. Nenee nej ikke i virkeligheden stammede han. Kunne se at han kunne lide det, for hans pik rørte på sig. Mens jeg trak underbukserne helt af med den ene hånd, trak jeg i hans med den anden. Jeg vil også se din, når du har set min grinte je. Hans pik svuppede ud og jeg tog hans hånd og lagde på den. Inden længe sad vi begge og spillede pik. Han gjorde intet for at standse mig, da jeg krøb ned og tog hans dejlige pik i munden. Der gik ikke længe inden han sprøjtede mig i munden. Jeg lagde mig på ryggen og tog hans hånd hen til min pik og han spillede mig til jeg kom. Det sidste jeg tænkte inden jeg krøb ind til Rasmus og lagde armen omkring ham, var at ham skulle Poul nok blive rigtig glad for.

Det blev endelig sidste arbejdsdag inden ferie. Rasmus og jeg havde ikke snakket om, hvad der var sket på hotelværelset, men bare sludret som normalt. Han var stadig helt opsat på at komme en uge på ferie hjemme hos mig, så han var ikke blevet skræmt. Vi fik smidt hans to tasker i Aygoen og kørte afsted.

Havde fortalt Niels, hvad der var sket på weekendopholdet. Han syntes det var så fedt, hvis Poul også kunne få sådan en dejlig ung dreng, til at bo hos sig. Tanken om at vi alle kunne hygge os sammen, tændte også ham helt vildt.

Hjemme viste jeg Rasmus min lille lejlighed. Ved ikke om du stadig tør sove sammen med mig Rasmus, men jeg har altså kun denne 3/4 seng. Det var da dejligt sidst sagde han og smilte.

Aftenen blev brugt på terrassen, hvor vi delte et par flasker vin sammen med Niels. De gange jeg var alene med Niels, roste han mig op til skyerne, for at have fundet, sådan en lækker dreng til Poul. Der var blevet sengetid og vi var kommet ovenpå. Herhjemme sover jeg altså altid nøgen og du har jo set den før Rasmus...Du bestemmer selv, hvad du vil. Jeg smed mig ovenpå dynen og så til min glæde, at Rasmus også smed det hele.

Ham Niels er da skide sød sagde Rasmus da han lagde sig. Det er han og ved du hvad svarede jeg ham....Nu skal du høre en hemmelighed....Jeg betaler ikke en skid i husleje. Vi hygger os sammen engang imellem og det er bare så godt. havde aldrig troet, at du var til mænd, men efter sidste weekend, så har jeg godt nok tænkt noget over det sagde han. Hvad med dig Rasmus? Jeg har tit tænkt over om jeg var til mænd Lasse og det er ikke blevet mindre efter sidste weekend.

Jeg lagde mig på siden og begyndte at kærtegne hans brystvorter, som øjeblikkeligt blev stive. Lad mig hjælpe dig med at finde ud af det Rasmus sagde jeg og bukkede mig ind over ham og lod min tunge lege med hans læber. Han åbnede dem og vi mødtes i et langt vådt tungekys. Ud af øjenkrogen så jeg at døren blev åbnet på klem og vidste at det var Niels der lurede.

Vi kælede længe og Rasmus viste sig, at være rigtig god til at slikke/sutte pik. Da han tog mig til roden, var det lige før jeg sprøjtede. Jeg fik ham stoppet og gled ned og suttede hans stive pik og nosser. Fortsatte ned til mellemkødet. Da min tunge ramte hans dejlige stjerne, gav det et sæt i ham og han stønnede højere. Hans stønnen blev ikke mindre da jeg førte en finger op. Han nød det og var i en anden verden. Da jeg spillede hans pik og begyndte at kneppe ham med to fingre, kunne han ikke holde sig længere. Han skreg hans udløsning ud og en kaskade af sperm sprøjtede op hans mave og bryst.

Havde stadig en finger oppe i ham, mens han lå og sundede sig. Trak den efter lidt tid ud og begyndte at slikke noget af hans sperm i mig. Havde en portion af sperm i munden, som han fik lov at smage og det slugte han med et uhmm...Frække knægt. Fugtede to fingre i spermen på hans brystkasse og bad ham trække benene op, førte dem op i ham og begyndte igen at kneppe ham stille og roligt.

I aften skal du have pik Rasmus...Vend dig om på alle 4. Han havde allerede fået ståpik igen, af at jeg havde de 2 fingre oppe i ham. Jeg spillede hans pik med den ene hånd og førte min stive pik mod hans glinsende stjerne. Han var så klar og så liderlig, at han nærmest tiggede mig om, at mærke min pik oppe i hans stramme røv.

Så at døren blev mere åbnet og Niels stod og spillede på hans store stive pik. Hans øjne var helt spilet og og han nikkede. Jeg tog med den ene hånd et fast greb om hans hofte og den anden havde fat i min stive pik, som jeg nu stille og roligt pressede helt op i Rasmus. Han beklagede sig næsten ikke og snart Kneppede jeg ham som en gal. Han kunne lide det og vi stønnede begge højt. Da jeg kneppede ham hårdt i bund, skreg vi begge vores orgasme ud.

Vi faldt begge udmattet om. Jeg puttede mig ind til Rasmus, som hviskede...Tusinde tak inden han faldt i søvn. Ventede 5 min. og kunne høre han var helt væk.

Smuttede hen til døren og ned af trappen. Niels hev mig ind i soveværelset, smed mig på sengen og snart var jeg smurt ind i glidecreme og red hans dejlige store pik. Aldrig havde jeg set ham så liderlig og han kom hurtigt oppe i mig. Niels nåede at sutte mig til jeg sprøjtede min sperm ned i halsen på ham, inden jeg igen smuttede op til Rasmus,

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.