SEXLEGETØJ: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Der var absolut ikke nogen af os der frøs længere og vi hoppede alle 3 under bruseren sammen. Vi vaskede hinanden godt med sæbe og der var ingen steder, der blev sprunget over. Vi afsluttede badet med, at Niels skruede brusehovedet af og satte et lang tyndt rør med huller på. Vi skal gøres helt rene, så buk dig lidt ned Poul sagde han. Poul bukkede sig lidt forover og Niels førte røret op i ham. Han åbnede for vandet og jeg kunne se at Poul nød at blive skyllet indvendigt. Så var det min tur. Jeg havde aldrig haft noget oppe i mig og var lidt bekymret. Bare slap af og nyd det sagde Niels. Jeg gjorde som Poul og bukkede mig lidt forover og skød enden tilbage. Niels satte røret mod min stjerne og pressede det blidt op i mig. Han er godt nok dejlig stram Poul, sagde han mens han pressede det helt op. Det føltes faktisk dejligt og da han åbnede for vandet, spredtes den dejligste følelse i hele kroppen. De gange han tog det ud for at tømme mig, tiggede jeg nærmest om, at få det op igen. De sidste par gange det var oppe i mig, kørte han det frem og tilbage. Min pik stod igen helt stiv og jeg var bare så liderlig. Poul og jeg skiftedes til at rengøre Niels, det var bare så frækt.

Dejligt at se sådan en ung smuk viril dreng, der er klar igen sagde Niels, da vi igen kom ind i stuen. Der var fantastisk dejligt varmt i stuen, selvom vi ikke havde tøj på. Niels smed lidt mere brænde i pejsen og ville putte noget lasagne i ovnen. Poul åbnede en flaske rødvin og satte sig ved siden af mig i sofaen. Man skulle tro, at du havde suttet pik før, hviskede han inden han blidt bed mig i øreflippen. Da Niels kom tilbage, var Pouls fingre og mund overalt på min krop. Tag det roligt Poul, Lasse kommer ingen steder de næste mange timer, så du skal nok nå, at lege noget mere, med den dejlige unge krop grinte Niels og klaskede ham på ballen.

Poul slappede af og lænede sig smilende tilbage i sofaen. Det er da umuligt at holde fingrene fra sådan en dejlig knægt sagde han og klemte om min stive pik. Hovedretten i aften skal være lasagne med sperm, så han må ikke komme før sagde Niels grinende. Niels satte sig på den anden side af mig og han kunne heller ikke holde fingrene for sig selv. 4 hænder overalt på kroppen var næsten for meget og da Niels blidt bed mig i brystvorterne, var det lige før jeg kom. Hvis ikke ovnen havde bippet og de begge stoppede, så havde jeg sprøjtet ud over det hele. Niels smuttede ud og tog lasagnen ud. om 5 min. er vi klar til special topping Poul sagde han og bukkede sig ned og gav ham et ordentligt tungekys. Da Niels gik ud og hentede lasagnen begyndte Poul at sutte på min stive pik. Han tog mig helt til bund og og mundkneppede mig langsomt. Niels kom tilbage med fadet og sagde så er vi klar. Poul satte tempoet op og da jeg var lige ved at komme, beordrede han mig op på alle 4. Han satte sig bag mig og begyndte at spille min pik. Hans slappe pik klappede samtidig mod mine spændte nosser. Da det var oppe over satte Niels forsigtig fadet ind under mig. Da jeg kom tvang Poul min pik ned af, så lasagnen fik hele ladningen. Det var ikke til at se, at jeg var kommet en gang. Lasagnen var blevet godt toppet.

Vi satte os til bords med rødvin og lasagne og var nok lidt små fjogede alle 3. Under maden kom det frem, at de begge havde set mig nogle gange i den lokale brugs. De havde flere gange snakket om hvem jeg mon var og hvad jeg lavede. Poul fortalte også at da vi begge var kommet ind i gangen hos Niels, havde han blinket frækt til ham, mens han slikkede sig om munden. Da vidste de begge hvad der skulle ske og hvad kunne jeg gøre, jeg kunne jo ikke stikke af. Det er jeg kun glad for, var mit svar og jeg vil have mere sagde jeg kækt.....

Der kom endnu en flaske rødvin på bordet og flere gange rejste Niels sig grinende og lavede helikopteren. Det var ihvertefald ikke af sind, at de var 70 år! Tro mig Lasse...Det er den dejligste pik, at blive kneppet af sagde Poul. Tror nu ikke jeg kan klare den, svarede jeg næsten måbende. Flere gange gik Pouls og mine hænder på opdagelse under bordet og jeg kunne mærke, at han begyndte at røre på sig igen. Niels ville også være med og han stod snart ved min side og førte hans slappe pik hen til mine læber. Jeg lod tungen lege med pikhovedet og strengen og han begyndte også at røre på sig. poul sad og onanerede, mens han nød at se min mund omslutte Niels`s glinsende pikhoved.

Poul ryddede bordet i den ene ende og sagde at nu skulle jeg have taget min mødom. Niels førte mig hen til bordenden. Jeg blev presset med brystkassen ned mod bordet. Poul satte sig på knæ og hans tunge fandt min stjerne. Der gik ikke længe inden han havde tungen oppe i mig og derefter 2 og 3 fingre. Han rejste sig op, spyttede i sin hånd og gned derefter på hans pik som var helt stiv. Han førte pikken mod min stjerne og ligeså forsigtig pressede han sig helt i bund. Det gjorde en smule ondt, men han lod mig vænne sig til den og rokkede sig kun blidt fra side til side. Der gik ikke lang tid inden den dejligste følelse endnu engang strømmede gennem kroppen og denne gang endnu skønnere end den første, hvilket jeg ikke havde troet muligt. Ud af øjenkrogen så jeg Niels gnide på hans store pik som også var blevet helt stiv. Jeg begyndte selv at støde mod Pouls pik og han greb om mine hofter og begyndte at kneppe mig. Jeg var nu presset helt op af bordkanten. Niels nærmest heppede på Poul...Knep ham Poul...Knep ham hårdt...Gør ham klar til mig...Knep ham...knep ham. Poul bankede sin pik helt i bund flere gange, inden han med et brøl kom oppe i mig.

Med spermen dryppende ud af mig tog Niels mig med ind i soveværelset. Smed mig på ryggen på hans store dobbeltseng. Trak mig ud til kanten, satte sig på knæ og tog mine ben op på sine skuldre. Han førte pikken mod min stjerne og pressede pikhovedet hårdt imod. Det var godt at Poul havde været der først og smurt mig godt, ellers ved jeg ikke hvad der var sket. Det sortnede næsten for mine øjne, da han gled ind. Han holdt sig i ro, og sagde flere gange, at jeg skulle slappe af og det nok skulle blive godt. Jeg kunne aldrig finde på, at gøre denne dejlige stramme røvkusse fortræd sagde han og pressede sig en anelse længere op. Stille og roligt var han kommet halvvejs op i mig. Det gjorde ikke længere ondt. Jeg følte mig bare totalt fyldt ud og der var bare ikke plads til mere.

Han begyndte at kneppe mig...kun halvvejs ind hver gang...troede jeg. Det føltes dejligt og jeg var begyndt at stønne af liderlighed. Han var næsten i bund, fandt jeg til min overraskelse ud af, da jeg selv begyndte at støde imod og pludselig mærkede roden af ham. Han holdt sig helt i bund. Nu var det Poul der begyndte at råbe, at han skulle kneppe mig. Niels kørte forsigtigt frem og tilbage. Vil du have pik...Vil du kneppes...Kan du tage min store pik din liderlige knægt.

Knep mig skreg jeg nærmest...Knep mig for fanden...Knep mig med din dejlige store pik. Det var det han ville høre og han begyndte at kneppe mig hårdere og hårdere. Vi skreg begge af liderlighed. Da han kom oppe i mig, var det den mest vanvittige følelse og jeg fik selv den vildeste orgasme, uden at nogen rørte ved min pik. Tror at jeg var væk et kort øjeblik. Vi var alle tre helt udmattet og faldt kort derefter i søvn omklamrende hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.