BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde givet mig selv et nytårsforsæt: Jeg ville gå i svømmehallen hver lørdag formiddag. Så jeg drog afsted og havde en ambition om at svømme tyve baner…helst!

Der var en del mennesker i svømmehallen lørdag formiddag. Både børn og voksne plaskede rundt. Jeg nød det og var stolt da jeg rundede mit mål at svømme tyve baner. Jeg gik under bruseren og nød det varme vand. I badet stod en del andre mænd og badede. De snakkede og pjattede hyggeligt med hinanden. I forbindelse med badet lå der en sauna. Nogle gik ind, andre kom ud for at gå under den kolde bruser og gik ind igen.

SEX I DAG?

En moden mand kom hen til mig: “Hej, dig har jeg ikke set før?”. Jeg fortalte om mit nytårsforsæt, hvorefter han grinede og spurgte: “Må vi invitere dig ind i saunaen?”. Jeg nikkede og undrede mig lidt over at han sagde “vi”.

Jeg fandt mit håndklæde og sammen gik vi ind i saunaen. Inde i den varme sauna sad 6-8 mænd. De smilede alle til mig…og betragtede mig på en fræk måde. Jeg fik en plads på nederste bænk hvor det ikke var så varmt. Manden satte sig ved siden af mig og på den anden side sad en ung muskuløs fyr. Manden kikkede på mig og sagde: “Her leger os lørdags-fyre lidt…uden vores damer ved det”. Jeg kunne høre de andre grinede.

Den unge fyr kikkede frækt på mig og rejste sig op. Han begyndte langsomt at spille sin slappe lange glatbarberet pik og gik tæt på mig. Han lod en finger køre rundt på mine læber og stak den så ind i min mund. Jeg suttede på den og han brummede. De andre mænd lød begejstrede. “Du må hellere komme ned på alle fire med det samme”, sagde han og tog sin finger ud af min mund. Jeg gik på alle fire på gulvet, han gik på knæ og førte så sin halvstive pik tæt på mine læber. Jeg kyssede det spændte pikhoved…og langsomt gled hans pik ind i min mund! Den fyldte godt i min mund og jeg prøvede at ignorere gagreflekserne. Heldigvis kunne han mærke det og lod sin pik glide langsomt ind og ud. Han satte tempoet langsomt op og kom længere og længere ind.

“Hej, jeg hedder Jørgen”, hørte jeg en mand sige og mærkede en smurt finger blive stukket ind i min røv. “Lækker stram…”, sagde stemmen og så blev en pik presset mod mit smurte røvhul. To store varme hænder tog fat på mine hofter og pressede pikken mod min røv. Jeg prøvede at slappe af, pustede ud og mærkede pikhovedet gled ind. “Mmmm”, sagde stemmen og pressede pikken i bund. Jeg kunne mærke hans behåret nosser klaske mod mit mellemkød og følte min røv var godt udspilet og varm. Han begyndte at kneppe mig.

Den unge fyr satte tempoet ned og stønnede: “Fuck! Du gør det sgu bedre end min kæreste…! Hvad siger du Jørgen?”. Han dirrede, stødte i bund og skød en ladning ned i min hals. Jeg nåede lige at synke før han skød igen og stønnede: “uuuuhhhhh, åååååhh, jaaaaaa”.

Jørgen stønnede "jaaaaaaa, nnuuuuuu!" og jeg kunne mærke hans sperm pumpe ind i mit indre. Langsomt og tungt gled den unge fyrs sperm ned i min hals og jeg sank den med en tilfreds brummen. Han grinede, prustede, kørte sine fingre gennem mit hår, kørte sin nu slappe pik et par gange frem og tilbage i min mund og trak den så langsomt ud. “Takker! Håber vi ses igen på lørdag. Knud står klar og trænger…”, sagde han og grinede.

Ved siden af den unge fyr stod Knud klar med en stiv kort tyk pik med stort pikhoved hvorfra prespermen dryppede. Jørgen stønnede og kneppede mig stadig. Han pressede igen i bund og kørte sine varme hænder op og ned ad min ryg og stønnede: "Nyd ham Knud!”.

Jeg suttede Knud’s lange tunge behårede nosser en efter en. Han holdt mit hoved med sine hænder og stønnede allerede. Jeg begyndte at slikke hans skaft som om det var en slikkepind. Kyssede hans pikhoved og legede med min tunge. “Jeg sprøjter meget…om lidt!”, stønnede Knud.

Jeg kyssede pikhovedet og begyndte at sutte det. Når jeg suttede i bund og hans pikhoved ramte min drøbel kunne jeg nå hans nosser med min tunge. Hans pik var blevet godt tyk og spændt. Han styrede med sine hænder tempoet og dybden af mit sutteri. En stille brummen kom fra ham da hans pik begyndte at pulsere. En varm stråle tynd sperm sprøjtede ned i min hals!

Han prustede og sendte endnu en stråle ned i min hals. Spermen bare løb ned i min hals. Jeg fik lige sunket da han stønnede “Åhh, der kommer mere!” og sprøjtede endnu en stråle ned i min hals. Jeg kunne høre den unge fyr: "Er det godt at blive tømt Knud? Du var her jo ikke i lørdags". Knud holdt stadig godt fast på mit hoved, sprøjtede endnu en gang og stønnede: "Skøøøønt!"

Da jeg kom hjem spurgte konen: “Stærkt at du kom afsted. Så skal det bare blive en vane for dig hver lørdag. Du er nok øm imorgen, men det bliver bedre når du kommer i træning”. Jeg smilede til hende og nikkede. For jeg var øm,…men det var ikke kun efter svømningen

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.