BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

På døren står en besked til slaven:

”Tøj afføres udenfor.
Udstyr i posen tages på.
Når slaven er klar bankes på døren.”

SEX I DAG?

I posen ligger halsbånd, manchetter til hænder og fødder samt et blindfold. Jeg ifører mig læderhalsbåndet og lædermanchetterne inden jeg sætter blindfoldet på – og som slave banker jeg på døren og venter på at blive hentet.

Efter noget tid åbner Herren døren, og kigger slaven an.... Herren binder slavens allerede hårde pik op – stramt,….. sætter en kæde i halsbåndet... og slaven tror han skal indenfor nu. Men Herren siger "stå her og afvent!"... så lukker Herren døren og slaven står der, liderlig og forvirret.

Herren åbner døren efter noget tid, slaven står lydigt med hænderne på ryggen, afventende.

Herren trækker slaven ud i haven, og slaven kan mærke luften mod slavens nøgne krop, når han går. Herren stiller slaven et sted, fikserer armene over slavens hoved og beordrer slaven til at sprede benene bredt!

Slavens hænder bliver bundet mellem to træer.... spredt ud som et X..... armene over hovedet og benene ud til hver side.....
En gummihætte sættes på slavens hoved. Vejrtrækningen er lidt besværet nu, og det giver en kliklyd ved udånding...... Det må være en gasmaske, slaven har fået på. Herren må have pillet ved masken, for slaven kan lugte poppers. Hver indånding er blandet med dampene af poppers. Slaven mærker poppers-rusen brede sig i kroppen, går lige i slavens pik og mentalitet. Slaven er liderlig i hver en fiber i kroppen, lydig som aldrig før.

slaven står med strittende røv, og mærker Herren begynde at smække slaven. Ikke noget småpjat, men bestemt og med faste slag, skiftende mellem hver balle. Intensiteten øges stille og roligt og slaven kan mærke varmen brede sig hvilket gør slaven endnu mere liderlig og taknemlig for at Herren vil bruge tid på slaven... slaven stønner i masken, slavepikken drypper sikkert af liderlighed.

slaven vrider sig, dels i småsmerte men også af liderlighed, mærker hvordan varmen breder sig der hvor Herren har slået slaven. slaven står nu helt varm og rød over alt på kroppen, pikken og nosserne fik slag og varme, og slavens virile pik står omend endnu hårdere og mere liderlig.

Herren forlader slaven og lader slaven stå i et stykke tid og kan nyde varmen fra piskene... stadig besværet af masken. slaven ved ikke hvor længe der er gået, for slaven har fuldstændig mistet tidsfornemmelsen.

Herren kommer tilbage, sætter et sæt hovedtelefoner på slavens ører, så slaven intet kan høre ud over det, som Herren har sat på som lyd. slaven hører slavehypnosen, der kører derudaf, fuldstændig opslugt af liderlighed, poppers, varmen efter spanking og hypnotisørens insisterende stemme. Slaven står der længe og bliver slavehypnotiseret.

pludselig mærker slaven at snoren fjernes fra slavens pik og nosser. Blodet har nu frit løb og pikken føles som om den skal eksplodere. slavens pung bliver trukket i og den første klemme sættes i, dernæst flere nok 10 stykker fra den ene side til den anden. Det trækker i pungen og føles frækt, strammende og liderligt.

dernæst sættes der klemmer i slavens mellemkød, som slaven er vild med... og så efterlades slaven lidt igen. Efterladt til poppers i masken, slave-hypnose i ørerne, intet syn, stor dunkende pik og den liderlige smerte fra klemmerne i nosserne.

slaven har ALDRIG været i sådan et vildt sub-space, smerte, vellyst, liderlighed og overgivet sig 100%.

Efter noget tid mærker slaven at klemmerne i mellemkødet tages af og det smerter noget... men mærker en kilden og så begynder det at brænde der, det er en brændenælde der køres hen over mellemkødet! Det brænder vildt meget og slaven vrider sig i "tøjlerne".

slaven står med klemmer på nosserne, og mærker hvordan de strammer og det gør ondt, slaven jamrer i masken, men Herren drypper blot mere poppers på og slaven går fra smerte til liderlighed. Mærker liderligheden alle stedet, er parat til hvad som helst.... slavens brystvorter bliver nevet i – og hevet i – og drejet rundt…. Har svært ved at stå stille. Gør meget ondt, men tænder også meget. Klemmer bliver sat på brystvorterne…. Og flere klemmer bliver sat på linie mellem vorterne….. Klemmer bliver sat på langs undersiden af pikken, og et par klemmer bliver også sat i forhuden.

Slaven har svært ved at stå stille af ren og skær liderlighed og ophidselse – men får lov til at så lidt uden yderligere stimulanser….. nyder liderligheden, hypnotisøren i ørerne, smerten fra klemmerne.

slaven står et stykke tid, så bliver gasmasken med poppers taget af, og så bliver slaven bundet fri, men stadig med klemmer på nosser og bryst, høretelefoner med slavehypnose og blindfoldet.  slaven bliver presset ned på knæ og mærker en krævende hånd åbne slavens mund og stikker 4 fingre ind og mundknepper slaven sådan.

hånden tages ud og erstattes af en pik, en god pik i størrelsen og tykkelsen. slaven begynder at sutte og slikke, vil gøre Herren tilfreds, slikker et godt stykke tid og mærker at pikken er hård.... pludselig tages pikken ud, og jeg mærker en halvstiv pik mod mine læber.... bliver forvirret, men forstår at det er to forskellige pikke!!!! Der bliver taget fat i klemmerne på brystvorterne og drejet rundt…. Slaven tænker ikke længere på, hvor mange pikke der er, men åbner straks mundet og lader pikken komme ind.

Den pik bliver også hård og jeg skal nu skiftevis slikke den ene og den anden pik, poppers effekten er ved at tage af og klemmerne gør ufattelig ondt nu, slaven tigger og beder om at få dem af, vel vidende at det kommer til at gøre ekstremt ondt!!!!

slaven kan ikke høre om der svares pga hovedtelefonerne og fortsætter sit pikslikkeri...men mærker hvordan en klemme ad gangen fjernes og slaven stønner højt af smerte med en pik i munden. Efter alle klemmer er fjernet og slaven stønner af smerter over det hele, føres slaven hen og bliver lagt over noget der viser sig at være et bord.

slaven fikseres igen med benene spredte og armene bundet til hver side af bordet. slavens pik trækkes lidt bagud og ned, en snor bindes om nosserne og bindes ned til en snor der er mellem slaven ankler og strammes til.slaven får igen smæk med flad hånd og hver gang trækker det i slaven nosser fordi slavens skød bevæger sig for hvert slag.

Bagefter mærker slaven noget koldt mellem ballerne og det smøres ind i røven på slaven, og slaven bliver finger kneppet, først med en. så to og til sidst 3 fingre, slaven er godt åben og liderlig....og slaven får masken på igen og får poppers.

Så mærker slaven en hård pik mod hullet og den presses ind og helt i bund hvorefter slaven bliver kneppet godt og grundigt, skiftevis blidt og hårdt i et stykke tid. Så tages pikken ud og den næste kommer ind.... Høretelefonerne bliver fjernet, og slaven kan høre, hvordan Herren og gæsten kommentere på slaven, hvordan han bare skal kneppes, måske lånes ud og hvor godt det bliver at komme.

Imens slaven kneppes strammer snoren hårdt om slavens pung og slaven stønner højt i masken.

Masken kommer af og der bliver placeret en stor sort DILDO ud for slavens mund. Dildoen spændes fast til bordet og slavens mund tvinges ned over dildoen. Reb findes frem og slavens overkrop bliver bundet stramt ned til bordet, så slaven ikke kan løfte sig af dildoen, men må have den i munden konstant.

Hver gang der stødes til i slavens røv, bliver slavens hoved presset ned over dildoen, og snoren strammer om pungen.

slaven bliver gennemkneppet af Herren og gæsten på skift…. Når den ene knepper slaven,  presser den anden slavens hoved ned over dildoen. Dildoen er så stor og tyk, at slaven har svært ved at tage den helt i bund, men når Herren eller gæsten presser til, så kommer den i bund og ned i halsen på slaven, så den lukker for luften. Den ene efter den anden kommer i slavens røv, og da den sidste trækker sig ud, mærker slaven hvordan spermen siver ud af den gennemkneppede slaverøv. Herren og gæsten taler om hvor dejligt det er at få udløsning og spørger slaven om han også kunne tænke sig en udløsning?

slaven forsøger at sige "Ja tak, Herre", men det er svært med dildoen i munden. Herren og gæsten griner af slaven....de hvisker lidt sammen og siger så "Godt så slave".... slaven får bundet snoren fra nosserne, bliver bundet op og bliver hjulpet op at stå på bordet.

"Sæt dig på den savlvåde dildo og rid den, imens du spiller din ynkelige slavepik, men du kommer ikke før du får lov! Kom så i gang slave!"
Sænker mig langsomt på den drivvåde dildo og lader den gå i bund. Sidder på knæ og begynder at onanere... Herren styrer slavens onani med ordrer som hurtigere, hurtigere..... og SLIP! så slaven holdes på kanten hele tiden.

slaven synes det er så frækt at Herren og gæsten kigger på og er ved at gå til af liderlighed.... slaven mister helt tidsfornemmelsen mht. hvor længe han har onaneret, vil bare så gerne have udløsning.

Herren siger "så onanerer du langsomt, stille og roligt slave, lange træk... helt ud med forhuden og helt tilbage, igen og igen og så tigger du om at få lov at komme!"
Adlyder, naturligvis, og er tæt på..."Please Herre, må jeg ikke nok komme jeg er så tæt på...be om"...
Herren griner og taler med gæsten om hvor ynkelig slaven er.
Gæsten siger "det er en god slave du har dig, måske kan jeg låne ham ind imellem?"...
Herren siger "slave du kan få lov at komme, hvis du indvilger i at besøge din Herre nr. 2 i morgen!"...
"Ja tak Herre og Herre 2, det vil jeg naturligvis med glæde..... må jeg få lov at komme, be om"....
Herren siger "Herre 2, vil du give ham ordren?".

Endelig kommer ordren fra Herre 2......"kom så dit usle slavesvin jeg tæller ned fra 10 og så kommer du!".

10-9-8-7-6-5-4-3-2-------- og der går noget tid....min pik drypper af presperm, jeg er så tæt på og ryster over hele kroppen....og endelig!!! 1 !!! "Kom så slave!"

og så eksploderer jeg som aldrig før, hele min krop får orgasme og min slavesperm sprøjter sikkert langt, slaven stønner højt ud i haven "ååååhhhhhhh fuuuucuk jaaaaa"... dildoen føles pludselig meget stor og slaven røv øm.

slaven bliver siddende.

Herren siger "så tæller slaven til 50 langsomt og højt, og når slaven når 50 kan han tage blindfolded af samt halsbånd og manchetter og lægge det pænt på bordet og gå om til fordøren, tage tøjet på og tage hjem. Der skal slaven skrive forløbet og sende til Herren herinde. I morgen får slaven besked på hvad tid han skal være hos Herre 2 og på hvilke betingelser. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.