BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Som 17 årige skulle jeg til karneval med en flok venner i Aalborg. Vi startede allerede om formiddagen med at få nogle drikkevarer indenbords. Vi ville bare ud og kigge og hygge os. Ingen af os gad det med udklædningen. Det var første gang jeg oplevede det. Vejret var super og øllet flød i stride strømme. Ca. kl. 20 var jeg plørefuld og selvfølgelig blevet væk fra de andre.......Mere husker jeg ikke fra denne dag.

Vågnede midt om natten og anede overhovedet ikke, hvor jeg var henne. Tændte en sengelampe, der stod på et narbord. Der var intet der virkede bekendt. Opdagede at jeg var totalt nøgen. Kunne ikke se mit tøj, men på en stol lå der en morgenkåbe. Idet jeg rejste mig og ville tage morgenkåben på, gik døren op og en ældre slank skaldet mand iført morgenkåbe kom ind.

SEX I DAG?

Jeg syntes nok jeg hørte noget pusle sagde han. Han præsenterede sig som Arne og sagde jeg har lige sat kaffe over, inden han lukkede døren igen. Jeg havde aldrig set manden før og kunne ikke finde hoved eller hale i noget af det. Jeg listede ud og gik efter lyden fra kaffemaskinen. Spurgte efter toilettet og fik tømt blæren. 

Arne sad ved køkkenbordet og skænkede to krus kaffe, jeg satte mig overfor. Kan du huske noget fra igår spurgte han, hvilket jeg absolut ikke kunne. Han forklarede at han var kommet hjem ca. kl. 21.00 og der havde jeg siddet på hans trappe og været helt væk. Han havde fået mig slæbt ind på hans gæsteværelse og smidt mig på sengen. Mit tøj havde han puttet i vaskemaskinen, da det var møgbeskidt og jeg havde tisset i bukserne. Godt rød i hovedet undskyldte jeg mange gange. Jeg har også været ung engang sagde han smilende og blinkede til mig. Smut du ud i bad, så smører jeg lige et par sandwich sagde han.

Badet gjorde virkelig godt og jeg var næsten helt frisk, da jeg var blevet godt og grundigt vasket. Døren gik op og Arne lagde et håndklæde på toiletsædet. Her er noget at tørre dig med sagde han, mens hans øjne gled ned over min krop.

Jeg havde endnu ikke haft min seksuelle debut. Havde tit onaneret til FILM på nettet og ikke andet. Var det tilfældigt, at Arne havde ladet blikket glide ned over min krop, eller var han mon til mænd. Blev faktisk lidt småliderlig ved tanken.

Arne serverede sandwich for os. Da han satte min på bordet, gik hans morgenkåbe tilfældigvis op. Nåede  at se at han var totalt glatbarberet og var rigtig godt udstyret. Hovsa det må du undskylde sagde han mens han lukkede igen. Ja nu har du også set mig nøgen sagde han og vi grinte begge. Vi småsludrede og hyggede mens vi spiste. Han var rigtig sød og rar. Han fortalte at han var enkemand, 70 år og havde haft eget firma, men havde solgt det for 2 år siden. 

Mens du var i bad hængte jeg lige dit tøj til tørre. Der var uld i din trøje, så det duer ikke, at putte den i tørretumbleren sagde han. Det gjorde mig ikke noget, da jeg faktisk hyggede mig i hans selskab. Han rejste sig og igen gik morgenkåben op. Han lod den bare være, mens han satte tallerkenerne over i vasken. Hvad skal vi få tiden til at gå med sagde han, mens han stod med front imod mig. Jeg kunne ikke få øjnene fra hans store lange glatbarberet pik som hang flot mellem benene. Æhh det ved jeg ikke svarede jeg, mens min pik var begyndt at røre på sig.

Han gik om bag mig lagde sine hænder på min skuldre og spurgte om jeg kunne tænke mig at have sex med ham. Jeg forklarede at jeg aldrig havde haft sex med nogen. Det gør det bare endnu bedre sagde han og kyssede mig i nakken, mens hans fingre nev blidt i mine brystvorter. Han stillede sig ved siden af mig, smed morgenkåben og gned på sin pik, som også havde rørt på sig. Han bad mig rejse mig og tog morgenkåben af mig. Trykkede mig ind til sig, så vores pikke gned mod hinanden, mens hans tunge fandt vej til mine læber. Sådan stod vi længe og tungekyssede og ragede på hinanden Kom sagde han og tog min hånd.

Han førte mig ind til sin dobbeltseng, lagde mig ned på ryggen og begyndte at slikke mig over det hele. Da hans tunge begyndte at lege med strengen på pikhovedet, var jeg lige ved at eksplodere. Han holdt en lille pause, hvor han fortalte, hvilke tanker han havde haft hele natten, efter han havde afklædt mig. Han havde altid drømt om at elske med sådan en flot ung dreng. Han begyndte at tage mig til roden og mundkneppe mig, da han samtidig førte en fugtig finger op i min stjerne eksploderede jeg i munden på ham. Han lagde sig op ved siden af mig og kyssede mig, mens han afleverede noget af min egen sperm i min mund.

Var det ikke dejligt, hviskede han mens han kærtegnede mig. Da han begyndte, at bide blidt i mine brystvorter, gik det lige i pikken som snart blev stiv igen. Han tog min hånd ned til hans pik, som var blevet helt stiv. Gætter på ca. 23 cm og rimelig tyk, med flotte tydelige blodårer. Leg med den stønnede han- Jeg gned med begge hænder og nulrede hans nosser. Slikkede op og ned af skaftet, slikkede hans glatbarberede nosser. Vi endte i en 69´er og jeg suttede så godt som jeg kunne. Det var ikke meget mere end pikhovedet jeg kunne få ind.

Han fugtede min røv med sit spyt og snart havde jeg to fingre oppe i mig. Jeg gjorde det samme og han nød det lige så meget som mig. Han vendte sig på alle fire og stønnede jeg skulle kneppe ham. Jeg satte min stive pik mod hans stjerne og pressede mig i bund. Han stønnede som en gal og bad mig tage om hans hofter og kneppe ham hårdt. Jeg bankede min pik hårdt i bund og kneppede så hårdt jeg kunne. Det var en vidunderlig følelse og snart kom jeg igen....denne gang oppe i ham.

Jeg lå udmattet på ryggen og gispede efter vejret. Arne bukkede mine ben op og jeg mærkede noget koldt ramme min stjerne. Du får lidt glidecreme, så min store pik ikke ødelægger noget sagde han. Jeg mærkede hans pik presse mod min stramme røv. Da pikhovedet kom indenfor holdt han igen og bad mig slappe af. Det var svært at slappe af, da det gjorde lidt ondt. Lidt efter lidt kom han længere og længere op i mig. Da han var i bund, kørte han den bare stille og roligt rundt indtil jeg havde vænnet mig til hans dejlige store pik. Aldrig havde jeg troet, at jeg kunne have noget så stort oppe i mig og samtidige nyde det så meget-

Jeg slappede nu helt af og nød denne fantastiske følelse. Han begyndte stille og roligt at kneppe mig. Vi nød det virkelig begge og stønnede som gale. Han trak sig ud og bad mig ride ham. Jeg skulle sidde med ryggen mod ham, så han rigtig kunne se hans pik glide ind og ud af min stramme drengekusse. Jeg gled ned over hans dejlige pik og sad og rokkede helt udspilet på den, derefter lettede jeg lidt, så han kunne se sit glinsende pikhoved, glide ind og ud af min stramme våde stjerne. Jeg pirrede ham længe sådan, mens jeg spilledee på min stive pik og nød at have ham i min magt.

Det tændte ham helt vildt og han greb om mine hofter og begyndte at presse sig i bund. Jeg var nu selv totalt liderlig og red ham som en vanvittig. Vi skreg vores orgasme ud samtidig. Hvilken vanvittig følelse, da hans store pik pumpede mig fuld af sperm. Tror jeg var væk et kort øjeblik.

Drømmer stadig om den ældre frække slanke mand, som vil være med til nogle frække øjeblikke ;)

 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.