BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der gik 14 dage før jeg fik besked at møde op hos fruen.

Du stiller tirsdag formiddag kl. 9.30 hos mig, omklædt under eget tøj og går på badeværelset og skifter til det sidste, samt makeup.
Det som ligger fremme derude, tager du også på.

Mødte op, og ringede på fruens dør, kom et par minutter tidligere, så jeg var der til tiden.
Intet skete, stod og tænkte at hun havde glemt mig, prøvede dørklokken et par gange mere, men intet skete.

Ville vente til den var 9.40, så måtte jeg tage hjem hvis hun ikke åbnede.
Da klokken var 9.30 åbnede hun døren og jeg trådte ind og gik direkte på badeværelset. Udover mit eget tøj som bestod af lingeri, paryk, plug, rød lakkjole og lak støvler, lå der manchetter og halsbånd i læder fremme til mig.

Fik gjort mig klar, og gik ind til hende. På knæ sagde hun. Så fik jeg ellers besked om, at når hun skrev 9.30, så var det hverken tidligere eller senere, om jeg havde forstået.
Ja frue svarede jeg, og så sagde hun at, det afregner vi med 5 klask på hver balle senere.
Fruen trak mig afsted i halsbåndet og jeg måtte kravle efter hende, henover sofabordet, og så fik jeg ellers varmet min røv.

Da alle 10 slag var faldet, kunne jeg mærke den dejlige varme fra røven, men var nu endnu mere liderlig, da fruen undervejs havde ramt pluggen.

Fruen trak mig ind i soveværelset og satte sig selv i sengen, og jeg fik besked om at sutte hendes store tykke pik, hun holdt fast i min nakke, så jeg ind imellem gaggede over hendes pik.

Fruen trak mig op i sengen, fjernede pluggen og fandt en stor tyk DILDO frem, som hun smurte godt ind og pressede op i mig, men jeg stønnede højt og jamrede mig højlydt. Da jeg ikke kunne tie stille, rejste fruen sig, kom retur og sagde, åben munden tøs, og satte en gagball i munden på mig, så jeg ikke larmede.

Retur om til min fisse, begyndte hun igen at presse dildoen op i mig, da den pludselig kom op. Holdt den lige indenfor, inden hun begyndte at kneppe mig med den, så den kom helt i bund i fissen.

Sæt dig op, fik jeg besked på. Satte mig op, stadig med dildoen helt i bund i min fisse, hun rejste sig op, fjernede gaggen, så jeg kunne sutte hende igen, mens jeg langsomt red dildoen. Ind i mellem pressede hun mig helt ned over dildoen, og kneppede samtidig min røde mund, og efterhånden stod fruens pik stor og stiv.

Fruen trak sin pik ud af min mund, satte kondom på og gik om bag mig. Op på alle 4 tøs, og da jeg gjorde det, gled dildoen ud af mig og kunne mærke fruens pik som pressede sig på. Hun fik den ind, holdt den lige indenfor, inden hun gled i bund. Så begyndte fruen ellers at kneppe tøsen, helt i bund hver gang og trak den langt ud. Samtidig begyndte hun at spanke tøsen på ballerne og bad tøsen om at lege med sin klit som stod flot.

Jeg stønnede højere og højere, måtte fortælle fruen at tøsen var ved at komme, og fik besked om at det var tilladt, men at jeg skulle samle så meget sperm jeg kunne når jeg kom og slikke det i mig, og så kom jeg ellers ud over mine fingre og hånd, og samtidig kom fruen dybt oppe i mig, holdt sin dejlige pik helt i bund og jeg kunne mærke hvordan hun spermede oppe i mig.

Fik besked om at slikke min hånd ren og imens fik fruen pikken ud og kondomet af, og jeg fik besked om at slikke hendes pik ren og fin igen.

Vi lå begge i sengen og nød hinanden, indtil jeg fik besked om at komme afsted igen. Kyssede fruen og rejste mig, gik på badeværelset og skiftede kjolen og støvler ud med mit eget tøj igen.
Da jeg gik, kom der besked på min telefon om, at jeg skulle stille ugen efter igen hos hende.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.