BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ankom hos faster og onkel ca. kl. 14.oo. Der sad en seddel på døren, hvor der stod de var tilbage ca. kl. 16.00. De boede på en lille nedlagt ejendom, hvor de havde nogle få dyr og en stor køkkenhave. Jeg smed tøjet og hoppede i shorts og t-shirt, da solen bagte godt igennem. Det havde været en lidt hård tur på knallerten, da jeg var lidt øm bagi. Tanken om hvorfor jeg var øm, gjorde at jeg blev småliderlig, da jeg tøffede rundt for at se, om der var sket noget nyt. Det blev absolut ikke bedre, da jeg omme bagved så at de havde fået to shetlandsponyer. De syntes åbenbart at jeg skulle bydes velkommen med en bedækning. Da den lille hingst med sit store lem hoppede op og begyndte at bearbejde den lille hoppe, så skal jeg love for, at mine små shorts begyndte at stramme. Som tak for opvisningen smuttede jeg over i køkkenhaven og tog nogle gulerødder som jeg smed ind til dem. Var dog nu så liderlig, at jeg var nødt til at gøre noget inden faster og onkel kom hjem.

Den ene gulerod kunne godt minde om en halvstor pik, så den blev skyllet under haveslangen. Ind i stalden, hvor jeg fandt et par sække, som blev smidt på et par halmballer. Af med tøjet og op og lege med mig selv. Var så liderlig, ved tanken om, hvordan jeg havde nydt at blive kneppet igår, at jeg hurtigt havde fået fugtet mit liderlige hul og begyndte at kneppe mig selv med guleroden, indtil jeg sprøjtede op af mig selv. Jeg fik tørt hver en dråbe af maven med fingrene og slubrede det dejlige sperm i mig.

SEX I DAG?

Kl. ca. 16.30 kom faster og onkel (Anna og Karl). De undskyldte at jeg havde ventet, men de var nødt til, at skulle have handlet ind, når de fik sådan en teenager på ferie. De var begge omkring de 65 år, var lige gået på pension og skulle nu nyde livet. De kom begge også hurtigt i noget bekvemmeligt tøj. Faster kun  i shorts og bh og onkel kun i shorts. De var begge slanke og solbrune. Kiggede flere gange i smug efter faster, når hun vimsede rundt. Hun lignede ikke en på 65, snarere en på 50. Hun havde et par små bryster og en god lille røv. Onkel undgik absolut heller ikke min opmærksomhed. Kunne se at der inde i de små shorts, var en pik af en vis størrelse. Vi skulle grille den aften og inden da foreslog de at vi lige skulle nappe et bad inden. Jeg fik et håndklæde og fik mig vasket, især mit liderlige hul fik en god tur. Jeg hoppede i en ren t-shirt og shorts og satte mig ud på terrassen. De kom begge ud lidt senere iført morgenkåbe.

Vi fik noget godt mad og et par flasker vin. Hver gang faster satte noget på bordet, fik jeg et lille glimt af hendes små bryster og det tændte mig og mine shorts begyndte at stramme. Det kunne de heldigvis ikke se da de sad på den anden side. Havde ikke bemærket at faster tit havde den ene hånd under bordet, hvor hun kælede for og gned på onkels pik. Vi var ved at være en lille smule beruset. Fasters morgenkåbe var gået op flere gange og brysterne var kommet til syne. Til sidst lod hun den bare stå åben. 

Vi har forresten noget du skal se sagde onkel pludselig. Vi er blevet så moderne, at vi har fået kamera sat op ude i stalden, så vi på telefonen kan se, hvad der sker derude, når vi ikke er hjemme. Faster tog telefonen og gik over med åben morgenkåbe. Startede optagelsen....Der lå lille jeg og kneppede mig selv med guleroden. Jeg blev helt rød i knoppen og vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Det skal du ikke blive flov over sagde hun og lod sine hænder glide ned over mit bryst. Det er dejligt, at du har nået en alder, hvor du er begyndt at udforske dig selv sagde hun, mens hun nev blidt i mine brystvorter. Inden hun igen satte sig over på sin plads, smed hun morgenkåben helt. Hun fortalte at i deres hus var det hende, der styrede deres sexliv og onkel gjorde bare hvad der blev sagt. 

Rejs dig op Karl og smid morgenkåben sagde hun. Han gjorde som sagt og stod der helt bar med en halvstiv pik som absolut ikke var af de mindste. Hun begyndte at gnide på den og endte med at slikke ham helt stiv, mens hun kørte et par fingre ud og ind, af sin våde kusse. Mine shorts var ved at sprænges. Hun kom over og trak min t-shirt af og bemærkede at mine shorts var blevet for små. Du smider de shorts nu og slikker min fisse sagde hun og lagde sig op på bordet. Jeg fik hurtigt smidt shortsene og begyndte at slikke fisse for første gang i mit liv. Det smagte ligeså godt som at slikke pik.

Om jeg var god til at slikke fisse, eller det var fordi faster blev så liderlig af at have kontrollen, ved jeg ikke, men hun begyndte hurtigt at stønne og vride sig. Anede at onkel stod ved siden af og gned på sin store pik, som stod ret ud i luften. Faster stønnede at jeg også skulle slikke hende i røven, hvilket jeg hurtigt adlød. Hun var ved at komme, da hun skubbede mig væk. Hun hentede et par madrasser, som hun smed på terrassen. Kastede mig næsten ned på dem. Satte sig ovenpå mig og red mig blidt. Efter kort tid førte hun mig op i sin lille faste røv, lagde sig med ryggen ned ovenpå mig og nærmest råbte...Karl jeg vil mærke jer begge. Karl var hurtig til at sætte sig med begge ben uden på mine, bøje fasters knæ og føre sin store pik op i hende. Da han begyndte at kneppe hende, føltes det næsten som at vores pikke gned mod hinanden. Det kunne jeg ikke holde til og da jeg sprøjtede min sperm op i faster, kom hun også med et skrig. Hun skubbede onkel ud da hun kom og efter hun lige havde sundet sig, rejste hun sig og gik ind.

Jeg rejste mig bævrende og satte mig op på stolen. Onkel satte sig ved siden af og spurgte...hvad synes du om faster, mens han lagde en hånd på mit lår. Faster kom ud iført en sort påspændingsdildo og sagde tusinde tak drenge, det er den bedste orgasme, jeg nogensinde har fået. Onkel blinkede til mig mens hans hånd var gledet over på min pik, som han kælede for. Faster stillede sig ved siden af, førte dildoen hen til min mund og pressede den ind. Hun begyndte at mundkneppe mig, mens onkel spillede på min pik som igen var begyndt at røre på sig. Faster blev liderlig af at være dominerende, det var der ihvertfald ingen tvivl om.

Vi blev beordret til at ligge os i en 69´er og slikke pik på hinanden. Det var ikke meget af onkels pik jeg kunne have i munden, Jeg slikkede nosser og pik og suttede på hans glinsende hoved, så godt som jeg nu kunne. Pludselig mærkede jeg noget koldt på min stjerne og en finger oppe i mig. Det var faster som bearbejdede mit liderlige hul med glidecreme. Da jeg begyndte at stønne og vride mig, sagde hun....hvis du skal have mere, må du tigge om det din liderlige dreng. Jeg tiggedde og bad, først da jeg begyndte at skrige på pik, forbarmede hun sig og i et hug kørte hun den i bund. Jeg måtte selv begynde at køre frem og tilbage, da hun bare forholdt sig helt i ro.

Kan du se, hvor liderlig knægten er Karl. Nu skal du snart få du opfyldt dit store ønske, om at kneppe en stram liderlig drengekusse, sagde hun til Karl, som lå og spillede vildt på sin store stive pik. Hun smed glidecremen over til onkel og beordrede ham til at smøre sig godt. Mens onkel smurte sin pik, kneppede hun mig hårdt med et fast greb om mine hofter. Hun var åbenbart helt vild, ved tanken om at onkels store pik, skulle op i min lille stramme drengekusse.

Hun stoppede, hev mig hen til onkel og satte mig overskrævs, med ryggen til hans ansigt og førte hans store pik mod min fugtige stjerne. Jeg kunne ikke presse den op, hvilket bare gjorde, at hun pressede mig hårdt på skulderen, indtil ringmusklen gav efter og hovedet gled op. Det gjorde ondt og faster lod mig vænne sig til det. Du skal nok blive fyldt helt ud min dreng sagde hun og tog påspændingsdildoen af. Hun lagde sig lige foran mig og førte dildoen op i sin våde kusse. Hun kneppede sig selv mens, jeg vænnede mig til onkels store pik.

Onkel ville have mere af min stramme drengekusse og begyndte at presse sig længere op, mens han stønnede jeg skulle ride ham. Faster havde nu ført dildoen op sin røv, mens fingrene spillede vildt på hendes klit. Jeg følte mig udblokket, da onkels var halvt oppe. Begyndte at ride ham. Han forsøgte flere gange at presse sig længere op, mens han råbte, at min røv var vidunderlig. Faster kom endnu engang i en vild orgasme. 

Jeg forsøgte at tage mere af onkels pik, men det var ikke meget. Jeg følte mig totalt udblokket. Onkel ville have mere og vippede mig af. Han vendte mig om på alle fire og førte sin store pik op i mig. Han pressede og pressede og jeg beklagede mig flere gange. Han blev ved indtil han var i bund. Jeg var ved at besvime. Han vuggede blidt fra side til side, da han var helt i bund. Faster begyndte at kæle og sutte på min pik, som var blevet helt slap af smerte. Tårene trillede og faster sagde, at onkel skulle forholde sig i ro. Det tog nok omkring 5 min. inden smerten begyndte at fortage sig og min pik begyndte at røre på sig. Faster bemærkede det og mundkneppede mig indtil den stod helt stiv igen. Så er han klar Karl, sagde hun og rejste sig, mens hun igen tog påspændingsdildoen.

Han begyndte lige så stille og kneppe mig ganske forsigtig. Det blev hurtigt til en fantastisk nydelse. Faster var gået om bag onkel og førte dildoen op i ham. Da hun begyndte at styre tempoet og kneppe ham hårdt, blev onkel helt vildt og så blev vi begge virkelig voldbollet. Da onkel kom med et brøl oppe i mig, kom jeg i den vildeste orgasme og var væk i flere minutter. Da jeg kom til mig selv, lå onkel og krammede mig, stadig med pikken oppe i mig. Tusind tak hviskede han, det er det mest fantastiske jeg har prøvet..........

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.