BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Havde i flere år plaget mine forældre om, at få lov til at gå til ridning, men det var der desværre ikke råd til. Da jeg lige var fyldt 15 år, sagde min far pludselig, at han havde snakket med en gammel bekendt (Arne), som havde en ejendom og nogle heste. Der kunne jeg få lov at ride, hvis jeg bare hjalp til i stalden i min fritid og ferier, så skulle det ikke koste noget. Allerede næste dag steg jeg på min gamle Puch og kørte ud og besøgte Arne, som boede 20 km. væk.

Arne var i starten af tresserne, slank, solbrændt og virkede som en meget rar fyr. Han viste mig rundt og ville høre, hvor meget jeg kendte til heste. Det er ikke meget, men jeg vil meget gerne lære, svarede jeg ham. Han havde 5 heste hvoraf den ene var en hingst. Han havde investeret en del i hingsten og håbede på at avle flere og så skulle han helt sikkert have noget hjælp, så derfor passede det ham rigtig fint, at jeg gerne ville læres op. De næste 14 dage var jeg der mindst hveranden dag og det var simpelthen bare så dejligt. Jeg skulle starte med det hårde arbejde, så som at muge ud, pleje og fodre dyrene, det generede mig overhovedet ikke. Efter de fjorten dage var der sommerferie og Arne mente, at det var tid til at starte ridetræningen. Jeg var hurtig til at lære. Arne roste mig og sagde jeg var der største naturtalent, han nogensinde havde mødt. Efter den første uge kunne der både galoperes osv.

SEX I DAG?

Jeg spurgte mine forældre, om ikke jeg kunne tage på sommerferie derude, da jeg elskede det helt vildt og bare skulle lære mest muligt på kortest tid. Det var helt fint med dem og Arne syntes det var en god ide. Far kørte mig derud med al min oppakning og aftalte med Arne, at han bare skulle ringe, hvis jeg ville hjem. Arne havde redt op i gæsteværelset og alt var bare perfekt. Til middagsmaden var vi færdige med dagens dont og eftermiddagen skulle bruges til ridning. Arne smuttede ud og klædte om og kom tilbage i fine hvide ridebukser og sorte skinnende ridestøvler. Han så helt fantastisk ud i de fine stramme bukser. Hvad synes du spurgte han. Jeg svarede at han så skide godt ud og lignede en million. Han tog min hånd og trak mig med ind på gæsteværelset. På sengen lå der de fineste ridebukser og på gulvet stod et par nye flotte ridestøvler. Værsgo du har fortjent det sagde han. Jeg smed de lange bukser og greb ridebukserne. Da jeg skulle til at springe i dem sagde Arne med et smil, du skal altså også smide underhylerne ellers ser det tosset ud. Jeg var ligeglad og smed underhylerne selvom Arne kiggede på, hoppede i bukserne og ridestøvlerne, hen og kigge mig i spejlet. Syntes jeg så pisse lækker og sexet ud. Det ser sgu godt ud sagde Arne og gav mig et klap i numsen.

På vej over i stalden gik jeg bag ved Arne og kunne ikke lade være med at beundre hans flotte bagdel i de stramme bukser. Skal lige siges at jeg på dette tidspunt, ikke havde haft min seksuelle debut, ikke engang en kæreste. At ride på hesten i disse stramme bukser ophidsede mig på en eller anden måde. Håbede ikke Arne havde opdaget da jeg stod af, at jeg faktisk havde fået stiv pik.

Da vi var færdige med træningen, skulle den ene hoppe bedækkes. Jeg havde aldrig set noget lignende. Hingstens pik var enorm. Da den hoppede på hoppen, hjalp Arne med at styre den til, som den mest naturlige ting i verden. Da den stødte sig i bund, var min egen lille pik vokset til fuld størrelse. Godt at Arne var fuldt optaget. Hingsten fik klaret sit job og blev ført tilbage til sin bås. 

Min pik var ikke faldet ned, hvilket Arne selvfølgelig bemærkede. En ting kan man ikke skjule i disse bukser sagde han og grinte. Jeg rødmede og blev lidt konfus. Det er da naturligt sagde han og pegede på en ordentlig bule i sine egne stramme bukser. Jeg bliver selv liderlig hver eneste gang og har altid gjort det sagde han. Han satte sig på en halmballe og klappede ved siden af sig. Jeg satte mig ved siden af ham. Der er kun en ting der hjælper og det er at spille pik sagde han mens han rejste sig op og trak bukserne ned. Ud sprang den største og stiveste pik. Han begyndte at gnide på den og det var skide frækt. Kom igang sagde han med et frækt smil, sådan gør rigtige hestedrenge det. Ved ikke hvordan, men pludselig stod jeg ved siden af og spillede på min egen pik som var noget mindre end Arnes 25 cm. Inden længe sprøjtede vi begge. Sådan sagde Arne og grinte, det er vores lille hemmelighed.

Om aftenen tændte Arne op i grillen og vi sad og hyggede os med noget vin. Vi sludrede om alt og jeg var nysgerrig efter at vide, om han aldrig havde været gift, hvilket aldrig havde været tilfældet, hvorfor skulle han nok fortælle senere. Han spurgte også ind til mig og mine bekendtskaber, hvilket jo hurtigt var overstået. Pludselig sagde han, at jeg var nødt til at fjerne min kønsbehåring, ellers ville de stramme bukser komme til at gnave mig. Han hentede skraber og skum og sagde værsgo. Jeg kiggede måbende på ham og sagde halvfuld som jeg var, at det turde jeg sgu da ikke, da jeg bare ville skære mig. Smid de bukser og hop over på drømmesengen, så skal jeg ordne det i et snuptag sagde han. Jeg smed klunset og lagde mig over. Der lå jeg splitter nøgen og Arne begyndte at smøre skum på. Selvfølgelig begyndte min pik at røre på sig og snart lå den helt stiv op af maven. Bedre blev det ikke, da jeg skulle bøje mine ben og han begyndte at smøre min revne ind. Hans finger ramte flere gange min stjerne og hver gang gav det et sæt i mig. Han fik mig tørret ren og hentede noget olie, som han lige smurte min pik og røv ind i, for at jeg ikke skulle få røde knopper.

Han begyndte at gnide på min pik og en finger havde sneget sig hen til min stjerne. Da den ligeså forsigtigt havde presset sig ind sprøjtede jeg en ordentlig ladning lige i hovedet på Arne. Undskyld sagde jeg flovt. Det er lækkert sagde Arne, mens han begyndte at slikke sine fingre rene. Han fortsatte og slikedde min pik helt ren for sperm, hvilket også var fantastisk dejligt og den begyndte allerede at røre på sig igen. 

Havde en mand lige spillet og slikket på min pik....Hvad f..... skete der tænkte jeg, da jeg kom lidt til mig selv. Jeg ville rejse mig, men Arne trykkede mig ned og sagde....Grunden til at jeg aldrig har haft en kone er, at jeg altid har været til mænd. Jeg håber ikke jeg har gjort dig bange, jeg synes bare du er såden en dejlig og rigtig sød dreng, som jeg gerne vil være rigtig sød og rar ved. Han nulrede mine brystvorter og da han klemte dem blidt, var min pik helt stiv igen. 

Han gik over og skænkede noget mere vin. Jeg satte mig lettere chokeret, Arne satte sig ved siden af, lagde en hånd på mit lår og sagde, at han var ked af det og det ikke havde været hans hensigt at forføre mig, men han havde simpelthen ikke kunne styre sig. Det var 10 år siden han sidst havde været sammen med en mand/dreng, som var et par år ældre end mig. Ingen anden havde dog nogensinde tændt ham så meget, sagde han og gned på min stive pik. Det er ok, jeg synes det er dejligt sagde jeg liderligt. Arne trak mig over på sit skød og kyssede mig på munden. Han pressede sin tunge ind og snart tungekyssede vi vildt. Hans store pik rørte sig og den løftede mig næsten.

Vil du have special træning i aften sagde han og rejste sig. Han bukkede mig ind over bordet og tog tuben med olie. Det gav et sæt i mig da de første dråber ramte min stjerne. Inden længe førte han to, tre og fire fingre op i mig. Det var en vild følelse og jeg stønnede han skulle blive ved. Da jeg var lige ved at komme stoppede han og sagde at der var noget jeg skulle prøve. Jeg skulle tage mine ridestøvler på og vi gik over i stalden.

Han viste mig en saddel hvor der stak en tyk skrue op af, åbnede et skab, hvor der hang en masse dildoer. Tog en der var omkring 16 cm. og lidt tyk. Sadlede hesten og skruede dildoen på: Tog en tube creme og smurte den godt. Så er du klar til din jomfrutur sagde han og gav min stive pik et klem.

Jeg svingede mig op, begge fødder i stigbøjlerne og Arne hjalp med at styre dildoen til. Det gik faktisk ret let med at få hovedet ind, nok fordi jeg var godt smurt ind og Arnes fingre havde bearbejdet mit hul. Jeg gled forsigtigt ned og til den var helt oppe. Sad et par minutter og vænnede mig til den. Arne sagde at nu ville han se min første opvisning. Startede i gang og inden længe var det let galop. Det var den vildeste og mest fantastiske følelse. Jeg var så liderlig, at jeg var ved at ryge af flere gange. Til sidst måtte jeg stoppe, ellers var det gået helt galt. Arne stod med åben mund og spillede løs på sin pik. 

Vi fik hurtigt hesten tilbage på plads. Arne trak mig ind i sit soveværelse, satte mig på sengen og førte sin store stive pik hen til mine læber. Mine læber kunne lige omslutte det store pikhoved og ikke mere. Jeg suttede og slikkede mens jeg gned på hans kæmpepik. Nu hvor jeg har set, hvor meget du elsker pik, så skal du have den ægte vare sagde han og trykkede mig ned på ryggen. Han bukkede mine ben og smurte min drengerøv og sin pik godt ind, rykkede mig hen til sengekanten, hvor han sad på knæ på gulvet. Nej Arne stop, jeg kan da ikke tage din kæmpepik sagde jeg skræmt. 

Scchhyy sagde han og pressede sit store pikhoved op i mig. Det gjorde vildt ondt og jeg beklagde mig. Han lod kun lige pikhovedet komme ind og holdte sig derefter i ro i flere minutter. Han kærtegnede mig, nulrede mine brystvorter og legede med min pik, som var krympet ind pga. smerten. Da min pik rørte lidt på sig og smerten var afløst af lettere nydelse pressede han sig lidt længere op. Hver gang han kunne fornemme og høre på mig, at det var ved at gøre ondt, stoppede han og lod mig stille og roligt vænne mig til den. Da han var halvejs og kunne se og høre, at jeg nød det, begyndte han at køre frem og tilbage. Helt ud og halvt ind og jeg nød det, hvilket han ikke var i tvivl. Hver gang jeg skreg og stønnede at han var lækker og skulle kneppe mig, pressede han sig en anelse længere op og til sidst havde jeg hans 25 cm. kæmpepik helt oppe i mig. Han rokkede sig blidt fra side til side og da mit blik fangede hans, stønnede han at jeg havde den skønneste, dejligste, strammeste vidunderlige røvkusse i hele verden.

Han begyndte forsigtigt ak kneppe mig helt i bund. Jeg var totalt vild med følelsen af, at blive fuldstændig udblokket og skreg som en vanvittig, at han skulle kneppe mig. Han stoppede, lagde sig på ryggen og bad mig ride ham som jeg havde redet  på hesten. Det skulle han ikke sige mere end en gang. Jeg satte mig overskrævs med front mod ham, tog pikhovedet styrede det til og gled helt ned over ham. Jeg red ham som en vanvittig og da han skød sin ladning op i mig, kom jeg i den mest fantastiske orgasme. Jeg sank helt færdig ned over ham.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.