BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg ville nyde nogle stille dage i mit sommerhus i det tidlige forår. Straks da jeg kørte ind på vejen, bemærkede jeg, at der var kommet liv i et hus et par hundrede meter fra mit. Det havde stået ubenyttet i adskillige år. Jeg havde hørt, at ejeren var død for et par år siden – men nu var der tilsyneladende kommet en ny ejer.

Om eftermiddagen gik jeg hen for at hilse på. Niels hed den nye ejer, nyligt pensioneret, meget venlig og imødekommende. Han var ved at bære skrammel, gamle møbler, gammelt tøj og meget andet ud i carporten, så han senere kunne køre det på genbrugspladsen. Han havde været i gang i flere dage, og tog med glæde mod mit tilbud om en hjælpende hånd.

SEX I DAG?

Da det kassable var kommet ud, kunne vi gå i gang med rengøringen. Jeg hentede støvsuger, kost og spand i mit hus, så vi kunne arbejde med dobbelt kraft. Det var hårdt arbejde, men efterhånden kom vi til bunds i skidtet. Hen under aften kørte Niels hjem for at hente ting og sager fra sin lejlighed. Jeg tog gardinerne med hjem til mig for at give dem en tur i vaskemaskinen.

Næste formiddag kom Niels med en trailer med det, han havde med hjemmefra. Det satte vi hurtigt ind i huset og kørte så til genbrugspladsen med affaldet. Om eftermiddagen nåede vi rundt og købe ind i et par genbrugsbutikker, og så gik vi i gang med at sætte på plads; vi fik de nu rene og tørre gardiner op at hænge, og efterhånden så det helt skikkeligt ud. Vi snakkede godt sammen. Som type var Niels i mine øjne enormt tiltrækkende – en helt almindelig mand med gråt hår, fuldskæg og en lille ansats til mave. Vi havde ikke talt om sex overhovedet, men jeg vidste han havde børn og børnebørn, som for tiden opholdt sig udenlands.

Niels spurgte om jeg ville sætte bøger og dvd’er fra et par flyttekasser på plads, mens hans selv ordnede tøj og sengetøj. Jeg kiggede ikke meget på bog- og dvd-titler, men pludselig opdagede jeg, at jeg stod med en lille håndfuld bøssevideoer. Jeg satte dem hurtigt op i reolen; ingen gider at blive konfronteret med, at de ser porno, men nu vidste jeg i det mindste, at Niels nok var interesseret.

Niels bød på aftensmad, og mens han var i køkkenet, spurgte han, om jeg ville installere hans internet. Jeg er ikke ekspert, men gik i gang, og snart efter var hans pc på nettet. Uden at snage for meget kiggede jeg lidt i browserhistorikken, der bekræftede, at han havde smag for mænd, og tilsyneladende gerne af den lidt ældre aldersklasse.

Han havde lavet meget lækker mad og hældte vin op, til sig selv kun lidt, da der endnu ikke var en seng i huset, så han måtte køre hjem og sove. Jeg tilbød ham på stedet sengeplads hos mig. Det tog han smilende imod. Mon ikke min bagtanke var gået op for ham?

Efter maden blev vi enige om at gå tidligt til ro, forinden ville vi dog hver for sig tage et bad for at skylle alt støvet af os, og han ville så komme over til mig i løbet af en halv times tid.

Jeg var ved at lægge i pejsen, da han bankede på. Han gik ind uden at vente på svar, og jeg kunne høre, at han lagde jakken og tog skoene af ved indgangsdøren. Jeg stod ved pejsen, der nu blussede godt op, og bød ham komme hen til mig. Han havde næppe vænnet sig til den meget dunkle belysning fra pejsen, før jeg tog ham i en tæt omfavnelse. Jeg mærkede hans hænder på ryggen. De gled forsigtigt ned på ballerne, og det gik nu op for ham, at jeg var aldeles nøgen efter badet. Han krammede endnu hårdere, og snart mødes vore munde i et dybt kys. Jeg kunne mærke hans tunge spille mod min. Jeg gjorde gengæld, og kyssene blev dybere og dybere, indtil vi knap havde luft til mere.

Jeg løsnede hans livrem, fik knappet hans bukser op og trak både bukser og underbukser ned. Han trådte ud af tøjet og fik hurtigt smidt resten, så vi nu kunne stå tæt sammen og lade vore nøgne kroppe gnide mod hinanden. Vi kyssede igen, Niels tog mig på brystvorterne og da han mærkede, at jeg reagerede, nippede han forsigtigt til dem. Jeg skjulte ikke min nydelse, og han klemte lidt mere, først med læberne, så med tænderne. Det tog mig ikke mange sekunder at finde ud af, at han nød en tilsvarende behandling. ”Gerne lidt hårdere,” stønnede han. Det fik han, og når en hånd strøg ned over kroppen, kunne det mærkes, at behandlingen gik lige i pikken.

Vi satte os på sofaen og kunne igen nyde kæl og kys og intime berøringer. Niels var ret behåret over hele kroppen. Det var dejligt at mærke på. Det var også tydeligt, at han var helt ugenert og nød, at jeg kiggede og kælede, uanset hvor på kroppen. På et tidspunkt da vi stod op, gav han mig et par forsigtige klask i røven. Jeg bad om mere, og han fik mig anbragt hen over sofaryggen med røven i vejret, så han kunne komme til. Han afpassede styrken, så de på den ene side kunne mærkes, på den anden side stadig var kærlige klaps.

Niels lod sin tunge søge op i min ene armhule og kørte den rundt i behåringen, som han godt kunne lide at føle med tungen. Han fik mig til at sætte mig på tværs i sofaen, så hun kunne gribe fat i min fod. Med langsomme, følsomme bevægelser kælede han for hver enkelt tå for siden at sutte på dem med stor nydelse.

Jeg havde et par gange søgt at tage Niels’ pik under behandling, men han tog blidt min hånd væk. ”Gemmer vi til senere”, var hans ønske.

Endelig blev der tid til at drikke lidt af den vin, jeg havde hældt op helt fra begyndelsen. Vi slappede lidt af. Meget havde vi snakket om i løbet af dagen, men det var første gang, vi talte om sex.

Niels sagde, at han normalt gerne ville være den styrende og den aktive ved analsex, og at han i øvrigt ikke havde særlig mange hæmninger, så længe han følte, at det var noget vi var enige om. Jeg bekræftede, at jeg gerne tog imod, og så frem til at blive bollet af ham, og at han blot skulle sige til, hvis der var noget særligt jeg kunne gøre for ham.

Vi drak lidt mere vin. Vores pikke – min i hvert fald – havde tabt noget af kraften. Vi nærmest gentog forspillet, men denne gang kunne jeg mærke, at Niels blev mere dominerende og nærgående. Hans kys blev endnu mere krævende. Han tog hårdt fat om brystvorterne. Han vendte mig om og gav mig endnu en røvfuld, denne gang en lille smule hårdere end første gang. Han afsluttede røvfulden med at slikke først omkring, så på og så endelig i mit røvhul. Det er en behandling, som kan få mig til hvad som helst af bare nydelse. Jeg tog villigt imod hans tungekys, da han havde trukket sig ud.

Jeg foreslog, at vi flyttede ind på min seng. Niels tændte alt lys i soveværelset. ”Vi skal kunne se hinandens kroppe og liderlighed”, mente han. Vi lagde os ved siden af hinanden og kunne nu endelig begynde på at bearbejde pikkene systematisk. Niels var behåret over hele kroppen – det gjaldt også pik og nosser. Hans pik havde en stor løs forhud. Det er noget, der tænder mig meget, måske fordi jeg selv er omskåret. Jeg slikkede rundt om pikhovedet, i fordybningen bag pikhovedet og tog den løse forhud i munden og slap den igen. Jeg kunne samtidig se Niels i øjnene og dermed se, at behandlingen bekom ham vel.

Niels fik os vendt i en 69-stilling, hvor stimulationen kom fra både egen og partners pik. Jeg var en overgang nervøs for, at det næsten blev for meget, og søgte i stedet mod Niels’ røvhul. Han forstod straks signalet og trak med armene benene højt op, så der blev fri adgang. Som alt andet på Niels var det behåret, men samtidig var der en duft, som gjorde det klart, at her var der brugt vand og sæbe. Jeg trængte forsigtigt ind gennem stjernen med tungespidsen. Niels stønnede af vellyst og bad mig gå dybere. Jeg gik langsomt videre, indtil jeg ikke kunne komme længere. Min pik blev lige så påvirket som Niels’ pik. Han trak mig ud, kyssede mig og bad mig sætte mig overskrævs på hans bryst. ”Nu skal du mundkneppe mig, indtil du kommer”, befalede han. Jeg fik mig anbragt, Niels tog imod, og lod yderligere først en finger, siden to fingre glide op i mit røvhul. Jeg kunne mærke, at min udløsning ikke var langt væk, og at Niels var parat til at tage den. Hans nærmest sugede sig til min pik, og snart kom den da også – og det med mængder af sperm, som jeg ikke længe havde oplevet. Niels slugte en del, og resten delte vi et vådt spermkys.

Niels fik mig om på alle fire. Han fik mit røvhul og sin pik smurt godt ind, og snart mærkede jeg hans pik dunke oppe i mig. Han var udholdende, hans nosser slaskede mod mine lår, og jeg stønnede over den hårde behandling, men nød den lige så meget. Jeg ved ikke, hvor lang tid der gik, men til sidst vendte Niels mig hårdt om, befalede mig at åbne munden og uden videre varsel sprøjtede han. Det meste ramte mit ansigt, men jeg fik det tørret ind i munden, og igen kunne vi mødes i et dybt spermkys.

Vi faldt begge om og lå en stund før vi gik under bruseren og siden satte os med resten af vinen. Et godt naboskab og venskab var begyndt.

Vi sov sammen om natten. Efter morgenmaden kørte vi i Ikea for at købe senge til Niels’ hus. Han måtte dog snart tilbage til byen med den lånte trailer, og også jeg måtte en tur hjem, så vi fik ikke afprøvet den nye seng efter samlingen.

Men den mulighed har vi haft en del gange siden!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.