BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har flere gange taget mig selv i at falde i staver over andre mænds pikke på herretoilettet i Næstved Storcenter. Ofte har det resulteret i trusler, men sidste gang det skete, gik det ganske godt. Jeg havde lige taget plads ved renden, da en pæn moden mand stillede sig ved siden af mig og knappede op. Han fumlede lidt med at finde sin pik, men da han endelig fandt den frem, troede jeg ikke mine egne øjne. Pikken var relativt lang, kraftig og yderst sparsomt behåret. Jeg stod i flere sekunder og betragtede den, mens jeg fantaserede om at røre ved den. Før jeg genvandt fatningen, vendte vedkommende sig pludselig mod mig, mens hans masserede den og sagde: “Jeg bider ikke”. Han kiggede forventningsfuldt på mig. Vores øjne mødtes, jeg stivnede med det samme og mærkede blodet forsvinde fra hovedet. Meget befippet og med blikket naglet til gulvet undskyldte jeg mange gange og stormede ud af døren. Klokken var efter 21 en sensommeraften og jeg drev efterfølgende rundt i de mennesketomme gader i storcentret. Jeg skulle egentlig have haft handlet den aften, men trangen til at glo på pikke havde taget over. Igen. Eftersom jeg havde rundet 40, var en begyndende panik begyndt at sprede sig og mine trang til at kigge på pikke havde så småt taget over. Jeg sukkede.

Rasende over jeg havde reageret så kujonagtigt på faktisk at få muligheden, jeg havde drømt om, ænsede jeg ikke, jeg havde gået i ring. Med et var jeg tilbage ved dét toilet, hvor manden havde overrasket mig. Jeg havde dårligt nået at registrere, hvordan han så ud, men sikkert var det, hans pik havde gjort indtryk. Jeg havde ikke set hans nosser, men de var sikkert var store, tunge og glatbarberede: ”Helt sikkert” tænkte jeg. Et øjeblik lukkede jeg øjnene og forestillede mig synet af det hele igen og bed mig selv i underlæben ved tanken. På toilettet hvor han havde vendt sig mod mig, må jeg have stået og savlet, for da jeg endnu en gang fantaserede om hans manddom, kunne jeg mærke mundvandet stige. Mens jeg ærgrede mig og gik hovedrystende mod udgangen, kiggede jeg mig omkring og fik øjenkontakt med den mand, der havde givet mig chancen. Han havde tydeligvis ventet på mig og gav tegn til, jeg skulle komme hen til ham.

Jeg sank en klump og gik tilbage til manden som gav mig hånden og præsenterede sig: “Hej, jeg hedder Adam.” Jeg smilede anstrengt, præsenterede mig og undskyldte igen, jeg havde stået og gloet på hans pik. Adam forsikrede mig om, det ikke gjorde noget og spurgte mig, hvorfor jeg var løbet. Jeg måtte svare, jeg ikke anede det og fortsatte, jeg altid havde haft en drøm om at lege med en anden mands pik: ”Det er sådan, det er”, sagde jeg og slog ud med armene. Ordene kom væltende og da jeg kiggede undskyldende på ham, hørte jeg ham gå lige til sagen og sige, jeg gerne måtte lege med ham. Jeg tabte mælet og indså, det lød alt for godt til at være sandt. Det viste sig, han tidligere havde observeret mig liste rundt omkring toiletterne og at han denne gang havde valgt at gøre noget. Adam var 68, gift på 35. år men på udkig efter en yngre fyr. Han havde selv haft knas med at få prøvet sine homoseksuelle lyster af og havde sat sig for at hjælpe mig, da jeg spænede ud af toilettet: “Okay” svarede jeg: “Så lad os gøre det.” Jeg var panisk angst for, hvad der nu skulle ske, men samtidig var jeg bevidst om, jeg næppe fik samme chance igen. Vi sludrede en stund om, hvad jeg ellers kunne tænke mig og før jeg vidste af det, havde jeg fortalt om, jeg gerne ville starte med at sutte en pik. Adam var enormt tillidsvækkende og det forekom mig helt naturligt, jeg fortalte ham om mine fantasier og drømme. Hans pik stod klart i min erindring og tanken om måske at mærke den i min mund, fik endnu en gang mundvandet til at vælte frem. Adam fortalte mig, han også havde sine fantasier, men at dem kunne vi se på, hvis muligheden opstod. Hans udsagn blev hængende i luften og jeg fortsatte: “Det korte af det lange er, jeg med på legen.” Adam kiggede smilende på mig, rejste sig og sagde, vi kunne bruge hans bil som legeplads. Mens vi gik ud mod parkeringspladsen, tænkte jeg så det knagede på, om det her nu alligevel var det rette at gøre. Vi begyndte at gå og jeg bestemte mig for at gøre et forsøg. Så meget var jeg sikker på.

Et stykke væk fra centrets udgang stoppede vi op et sted med svag belysning. Han lagde prøvende en hånd på min ene balle og mærkede efter: “Udmærket. Kødfuldt, men udmærket”, blinkede han til mig. Mildt sagt overrasket takkede jeg ham, lagde drillende en hånd mod hans skridt og gentog ”Udmærket. Kødfuldt, men udmærket.” Jeg smilede til ham og mærkede en begyndende kriller i maven, som mindede om følelsen, første gang jeg havde haft sex. Jeg var ved at gå til af spænding og selvom jeg var nervøs, var det god nervøsitet. Adam fortsatte med at rage på mig, efterhånden som vi nærmede os bilen og jeg bemærkede, hans bil var den eneste på denne side af centret. Han bad mig stoppe, trådte om bag mig, kiggede sig om og åbnede hurtigt mine bukser. Forsigtigt lod han nu en fugtet finger gå på opdagelse imellem mine baller og omkring min åbning. Han spurgte, om det var okay og selvom jeg blev overrasket over pludselig at mærke en finger mod mit røvhul, gjorde det ikke noget. Jeg ville jo gerne og det var nytteløst at foregive andet. Adam havde mig i sin hule hånd og var han forsigtig nok, kunne det ikke udelukkes, han fik lov at tage min mødom. Jeg var pludselig blevet bundliderlig og mit lem dunkede i mine bukser. Adam bemærkede min bule mens han stod bag mig og fjernede sin nysgerrige finger. Han fik lirket mine bukser lidt ned, kiggede sig om og trådte helt tæt på min røv og trak mig ind til sig. Han beholdt sine bukser på men stødte roligt sit bækken mod min røv, mens han legede med min pik. Vi var trådt lidt væk fra lyset fra gadelygterne og stod der en tid, mens Adam hviskede mig øret: ”Det her er min fantasi. Kan du mærke min pik? Den vil gerne mærke din røv ..” Jeg var salig af liderlighed, men jeg sagde ikke noget. Jeg nød i stedet, jeg endelig havde turdet at tage skridtet og udleve min fantasi: ”N-nu? Fik jeg fremstammet: ”Her?” Han rystede på hovedet, stoppede sit forehavende og bad mig sætte mig ind i bilen. Jeg smed mine bukser ind på bagsædet, satte mig på passagersædet og afventede, var der nu skulle ske.

Adam satte sig bag rattet og kiggede mig dybt i øjnene: ”Er det okay med dig, vi fortsætter?” spurgte han. Jeg fortalte ham, jeg var helt klar på mere og da vi havde siddet et øjeblik, løsnede han den øverste knap i sine bukser og bad mig klare resten. Med hjertet i halsen åbnede jeg langsomt hans bukser helt og fandt frem til det, der havde skubbet til mig. Hans stilling bag rattet gjorde det svært at komme til, men vi fik vristet hans bukser af og i næste sekund sad han i bar røv på førersædet og viftede med sin pik: ”Sådan ser den ud”, lokkede han smilende. Jeg bed mig i underlæben og rakte ud. Den var varm, føltes meget fast og det gibbede i min egen pik, da jeg endelig fik lov at røre ved hans lem: “Hold da kæft”, mumlede jeg for mig selv og jeg indså, det var over al forventning at være helt tæt på dette vidunder. Han nosser var ganske rigtigt store og helt glatbarberede. Jeg masserede dem, trak forhuden blidt frem og tilbage mens jeg skiftevis stirrede sultent på ham og pikken. Adam sad med lukkede øjne, nød jeg legede med den og stønnede en smule. Jeg tænkte på alle de artikler, jeg havde nærlæst i håb om at finde nogle gode fif til at give god oralsex og jeg må have lignet en skoledreng med hans pik i hånden: “Skal du ikke smage?” brummede Adam. Jo, dét skulle jeg, men jeg trak med vilje tiden, så jeg kunne nyde hvert et øjeblik med hans pik i hånden. Efterhånden som jeg bevægede min hånd, voksede den, til den var helt stiv og dybt imponerende at se på. Af ren og skær forbavselse holdt jeg mig for munden med den ene hånd, mens jeg betjente ham med den anden: ”Jeg er glad for, jeg fulgte med udenfor” grinede jeg og fik kantet mig op på knæ på passagersædet. Jeg tog en dyb indånding, lænede mig ind over ham og lod glansen på hans manddom glide ind i min mund. Jeg udstødte et indestængt suk, mens smagen af Adams lem bredte sig i min mund og med lukkede øjne, begyndte jeg at sutte og savle på pikken. Han begyndte at støde mig forsigtigt i munden, mens han spurgte, om jeg var okay. Med munden fuld af hans guddommelige pik brummede jeg ”mm-hmm” og fortsatte. Denne aften måtte ikke stoppe.

Vi sad sådan i flere minutter, mens Adam igen prøvede at få en hånd ned mellem mine baller. Dog var vores stilling meget akavet og selvom jeg gjorde mit til, han kunne nå, lykkedes det ikke: ”M-må jeg se dig på alle fire?” hviskede han til mig. Jeg nikkede og fik med besvær vendt mig, så Adam havde frit udsyn til min stramme røvfisse. Han slikkede på sin håndflade og lod den falde fladt ned mellem mine baller. Jeg stønnede, klynkede og jeg fornemmede hvordan han rev og flåede i sin pik mens jeg vrikkede med min røv, klar på at blive taget. Jeg rakte bagud så langt jeg kunne og spredte mine baller, så Adam rigtig kunne nyde synet af min helt nøgne åbning. I lang tid havde jeg sørget for at være helt glat mellem ballerne og det var noget, han nød at se: ”Den røv er lige til at spise”, sagde han, lænede sig frem og lod sin tunge spille mod mit røvhul, som sitrede ved hver en berøring. Efterhånden som han fortsatte sin leg, blev jeg mere og mere tændt og jeg endte med at trygle Adam om at tage min mødom: ”Gør det” sagde jeg. ”Jeg vil mærke dig fylde mig ud og du skal komme i mig.” De ord blev for meget for Adam, som med lynets hast sprang ud af bilen og beordrede mig på knæ på førersædet med min røv vendt mod døråbningen: ”Bliv der. Lige der” kommanderede han prustende af liderlighed. Jeg mærkede Adam placere sine hænder på mine hofter og hvordan han lagde sin pik mod min sultne røv. Han baksede med at få bildøren til at forblive åben, men det lykkedes ham og i næste sekund, mærkede jeg en stor spytklat blive brugt til at klargøre min røv. Så endnu én. Han lod til at have genvundet fatningen en smule og spurgte ophidset: ”Er du klar?”. Jeg nikkede anerkendende og bad ham fortsætte. Adam tøvede ikke. Han greb fat om sit lem og maste det mod min røv som lukkede ham ind millimeter for millimeter, indtil han var gledet helt i bund. Jeg priste mig lykkelig for, jeg jævnligt legede med stor DILDO, for den havde hjulpet mig til at kunne tage imod Adams store pik. Jeg pustede og stønnede af vellyst for at lukke ham ind og langsomt skete det, jeg havde drømt om alle de år. Han begyndte han at bevæge sin pik rytmisk ind og ud og selvom jeg havde forestillet mig dette øjeblik et utal af gange, var virkeligheden tusind gange bedre end fantasien. Jeg tog imod de stadigt mere insisterende stød og mærkede Adam holde mig fast, mens han tog mig bestemt. Bildøren blev dog ved med at være et problem så han bad mig stige ud af bilen og lægge mig ind over kølerhjelmen: ”Sååådan”, sagde han: ”Så kan jeg kneppe dig rigtigt.” Jeg befandt mig på en parkeringsplads med en fremmed mands pik i min røv, men jeg registrerede det ikke. Her var mennesketomt og skulle der alligevel være en der kiggede med, gjorde det sikkert ikke noget. Følelsen af at blive taget var ubeskrivelig og jeg nød hver et sekund af denne surrealistiske oplevelse. Samtidig med jeg blev taget, havde han et godt greb om mit lem og jeg kunne mærke, jeg var tæt på at komme. Adam ville have mig til at komme samtidig med ham og inden længe måtte jeg klynkende af liderlighed udbryde: ”Jeg kommer, bliv ved Adam, jeg kommer, ja, JAAA ..” At høre mig komme var det, der skulle til for Adam. Sekundet senere sukkede han dybt og skød tre tunge ladninger op i min røv, som tog imod og slugte hver en dråbe. Han fortsatte en stund med at støde mens orgasmen fortog sig og langsomt slap min stramme røv taget i hans brugte og glinsende lem: ”Skønt røvhul du har” takkede han og trak sig helt ud. Den smule sæd min røv ikke havde slugt løb ud og endte på jorden mellem os. Jeg gik på knæ og tørrede hans slatne pik af i min t-shirt. Den fik et kys og jeg kiggede smilende op: ”Endnu bedre pik du har”. Adam smilede tilbage og tænkte ligesom jeg på, Næstved Storcenter var godt sted at møde nye mennesker.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.