BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Festen startede som mange andre fester, Anders havde arrangeret. Efter maden var jeg endt på en stol med en øl i hånden. Vi havde spist en lækker middag og det var tid for de 8 drenge og 6 piger at svinge træbenene. Jeg havde fået en kvinde til bords og det var utvivlsomt fordi, Anders vidste, jeg lige var blevet single og at jeg godt kunne bruge noget kvindeligt selskab. Min borddame havde dog ikke været voldsomt interesseret i at sludre og fordi jeg bare slet ikke skulle danse, måtte hun finde en anden at danse med.

Mens jeg nød synet af de svajende dame-numser, satte en anden af kvinderne sig ved siden af mig. Cindy. Belysningen i rummet var meget dæmpet men jeg bed mærke i hendes lange, mørke hår og de store runde bryster. Hendes røv fik jeg lov at se helt tæt på, da hun tabte sin telefon. I stedet for at gå på hug og samle den op, blev den samlet op med strakte ben og bagdelen vendt mod mig: ”Hold da op, Cindy”, sagde jeg mens jeg dristede mig til at lægge en hånd på hendes balle: ”Det var da en lækker mås, du har der.” Hun vendte sig smilende, bed sig i underlæben og satte sig ned igen.

SEX I DAG?

Jeg skylder at sige, jeg ikke er typen, den slags sker for, så jeg var naturligvis skeptisk: ”Gad vide, om det er en pige Anders har ”betalt” for? tænkte jeg, mens vi sludrede om løst og fast. Hun fortalte mig alt om sit liv og kom gradvist tættere og tættere på. Jeg fik ikke mange ord indført og før jeg vidste af det, havde hun lagt en hånd på mit lår og førte den langsomt op ad mit ben. Lettere forfjamsket fik jeg spurgt, om hun ville noget mere at drikke, mens jeg rejste mig op. ”DIT STORE FJOLS!” tænkte jeg, mens jeg febrilsk ledte efter en øl, magen til den hun havde siddet med: ”DER!” råbte jeg for mig selv, mens jeg greb den rigtige øl og vendte mig. Lige bag mig stod Cindy som smilede over hele ansigtet. Hun sagde ikke et ord, men gjorde tegn til, jeg skulle følge efter hende.

Med hjertet i halsen gik vi ovenpå, hvor der var mennesketomt. Jeg fulgte efter Cindy som halvvejs oppe af trappen havde taget min hånd og nu førte mig ind ad en dør og ned at sidde på en seng. Hun låste døren og vendte sig mod mig. Jeg kiggede mig om og bemærkede glidecreme på et natbord. Jeg stivnede et øjeblik, mens det gik op for mig, Cindys kvindelige træk ikke var helt så kvindelige i dette lys. ”Shit, hvad nu?!”, tænkte jeg. Jeg kom i tanke om, jeg i en brandert aftenen før havde betroet Anders, jeg var yderst interesseret i at være sammen med en trans. Han havde vel ikke arrangeret dette møde? Jeg nåede ikke at tænke mere, før Cindy stod lige foran mig. Jeg sank en klump, kiggede op og hørte hende bede mig at åbne hendes bukser. Jeg fumlede med knapperne som langt om længe gav efter. Mens jeg kæmpede med knapperne, placerede hun sine hænder på mine skuldre og trådte et skridt tættere på. Dét gjorde, hendes pik ramte mig i panden, da jeg endelig fik hendes bukser op: ”Den har du haft gemt godt” mumlede jeg chokeret for mig selv. Cindy kiggede sultent på mig og spurgte, om det gjorde noget, hun havde en pik: ”Slet ikke”, sagde jeg og fortsatte, at jeg var både overrasket og tændt på at lege med den. Cindy tog nu resten af sit tøj af og bad mig gøre det samme.

Stadig chokeret sad jeg på sengen og stirrede paralyseret på hendes pik som var glatbarberet efter alle kunstens regler; den var alt, jeg nogensinde havde drømt om. Jeg greb fat om den, mens jeg mærkede en lyst, jeg altid havde undertrykt. I lang tid, lige så langt tilbage jeg kunne huske, havde jeg drømt om at sutte en pik. Nu var den her, lige foran mig og da jeg hørte Cindy forsigtigt spørge, ‘Vil du sutte mig?’ tænkte jeg ikke, jeg reagerede. Med lukkede øjne slugte jeg hendes lem. Eller så meget jeg kunne stoppe i munden for der var meget, opdagede jeg. Mine instinkter tog over og jeg lod min tunge spille drillende på hendes spændte pikhovede. Mens jeg nulrede hendes glatbarberede nosser med den ene hånd, masserede jeg hendes skaft med den anden. Hun stønnede og bad mig fortsætte mens hun masserede sine bryster: “Mere, MERE!” jamrede hun.

 Jeg hørte Cindy trække vejret stadigt dybere, mens hun holdt mit hoved i et jerngreb. Jeg skævede op og så hende stå med nakken tilbage, mens hun tydeligvis nød, jeg suttede hende. Hendes åndedræt øgedes. Var Cindy ved at sprøjte mig i munden? Min puls steg og jeg tænkte pludselig tanker, jeg aldrig havde haft før: ”Hvad nu hvis hun kommer mig i munden, forventer hun jeg sluger, skal jeg spytte ud eller lade hende sprøjte mig i ansigtet?” Jeg besluttede mig for at sætte tempoet lidt ned og fokusere på hendes glatbarberede og spændte nosser. Lige så tit jeg havde fantaseret om at sutte en pik, havde jeg fantaseret om at rage på et par helt glatte nosser. Suge dem ind i munden mens jeg ville kigge op og samtidig holde øjenkontakten. Jeg fortsatte med at kysse og sutte på hendes nosser og gjorde, som jeg havde fantaseret om i årevis; jeg kiggede op og fastholdt øjenkontakten. Det var lige noget Cindy kunne lide. Hun tiggede og bad, kastede med sit mørke hår og rev og flåede i sin pik, mens jeg sugede hendes nosser ind i munden. I næste sekund bad hun mig stoppe, vendte hun sig om og lænede sig en smule forover, så hendes røvhul kom til syne: ”Her må du også meget gerne bruge din tunge.” klynkede hun. Hendes frække røvhul var om muligt lige så indbydende som hendes pik og i løbet af et sekund, havde jeg begravet ansigtet mellem hendes baller. Jeg slikkede og spyttede på hendes åbning, mens hun havde fat i mit hår og befalede mig ikke at stoppe. Hun maste som røv mod mit ansigt, stønnede og peb og lod mig tungekneppe hendes varme røvhul. Cindy havde mig i sin fulde magt og hun kunne gøre med mig, hvad hun ville.

Hun vendte sig nu om og uden et ord, fortsatte jeg med at sutte, nulre og massere hendes sjaskvåde og jernhårde pik. Hun begyndte at støde mere insisterende mens jeg fortsat blev holdt i et jerngreb og selvom jeg meget gerne ville fortsætte, endte jeg med at måtte stoppe, gispende efter vejret. Hun bad mig rejse mig fra sengen: “Er du okay?” spurgte hun storsmilende. Jeg svarede, jeg havde det skønt og at jeg aldrig havde været mere okay. “Dejligt”, svarede hun, mens hun et kort sekund kiggede spørgende på mig: “Må jeg kysse dig?” Jeg svarede ved at læne mig lidt frem og lod mine læber berøre hendes. Vi lagde os langsomt ned, mens vi fortsatte med at kysse og kærtegne hinanden. Nedenunder festede folk videre, uden at ane hvad der foregik ovenpå.

Hendes bryster var lige så tiltalende, som jeg havde fornemmet tidligere og de føltes helt naturlige, men jeg blev endnu en gang draget af hendes imponerende pik og jeg måtte simpelthen mærke den fylde min mund på ny. Mens jeg lå der og suttede hende igen, gjorde hun det samme for mig og samtidig lod hun to fingre kredse om mit røvhul. Jeg stønnede lavmælt og vidste udmærket, hvor hun ville hen: “Er det okay?” spurgte hun: “Ja” jamrede jeg. Jeg havde drømt om i det her i årevis og at det nu ville ske, var næsten for meget. Jeg fik langsomt vendt mig om på maven, så hun rigtig kunne lege med mig og nu tog hendes leg til. Hun slikkede og spyttede på mit hul mens hun lod en, så to og nu tre fingre glide op i mig, mens hendes åndedræt tog til: “Du ved godt, hvad vi skal, ikke? spurgte hun. Jo, det var jeg helt klar over.

Jeg udstødte et indestængt suk, vred og vendte mig, pressede min røv bagud mod hendes ansigt mens jeg fik rejst mig på alle fire: “Mere Cindy. Mere ..” Hun rejste sig på knæene og lod en håndflade klaske mod mit sjaskvåde røvhul. Hun rakte ud efter glidecremen og spurgte, om hun skulle finde et kondom. Jeg drejede hovedet mod hende og sagde:

”Jeg er ligeglad, jeg vil bare mærke dig fylde mig ud.”

Cindy krøb tættere på med sin stive, glidecreme-indsmurte pik i hånden og lod den hvile mod min sultne åbning ..

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.