BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var allerede blevet en dejlige vand at vågne til duften af frisklavet kaffe, serveret at en ung flot fyr/pige, og i dag var det endnu bedre, da Jessica lå og kælede for min pik, da jeg vågnede. Jeg besluttede mig dog for at stå op, selv om det var fristende at blive liggende og nyde Jessicas behandling.

Vi havde sovet længe alle sammen, og klokken var allerede ved at være 10.00, men pyt med det. Det var jo søndag og vi skulle ikke andet den dag end at hygge os. Under morgenmaden kunne jeg godt se, at de to unge havde svært ved at holde fingrene fra hinanden, og der blev pjattet temmelig meget.

SEX I DAG?

Da vi var færdige, gik Ulrich og Jessica på badeværelset for at blive dresset op, og jeg gik i gang med at rydde til side. Jeg hørte en bil i gruset og tænkte ”Hvem fanden kommer nu og forstyrrer freden”, men jeg gik da ud for at se hvem det var.

Udenfor stod Åke og Liv, de 2 gamle som vi havde mødt de sidste par dage. ”Undskyld vi forstyrrer, men vi følte at det var tiden at hilse på vores nabo” sagde Liv samtidig med at hun rakte en buket blomster og en flaske vin hen imod mig.

Jeg smilede og tog imod, men tænkte samtidig at det garanteret var en undskyldning for at få tilfredsstillet deres nysgerrighed om, hvad ham den skøre, nøgne dansker går og laver. Som sædvanlig havde jeg ikke noget tøj på, og jeg kunne se at Liv havde svært ved at holde blikket fra min halvstive pik.

Jeg inviterede dem indenfor og fik dem placeret ved den ene side af køkkenbordet. Mens jeg satte frisk kaffe over, betragtede jeg dem lidt. Åke var en lille, vindtør, senet gut, som så ud til at have arbejdet hårdt hele sit liv.

Mit blik faldt nu på Liv. Faktisk en køn gammel kone. Man kunne godt fornemme at hun havde været smuk engang, men alderen havde sat sine spor. Hun havde langt, gråt hår, et venligt, pænt ansigt, en meget slank krop og så havde hun nogle enormt store bryster, som hang helt ned til bæltestedet.

Hun havde en blomstret sommerkjole på, og umiddelbart så det ikke ud til at hun havde BH på. Jeg blev mere og mere overbevist om, at de havde andre planer en bare lige at hilse på mig.

Vi snakkede lidt frem og tilbage om løst og fast, og så kom det fra Liv. ”Øh … hvor er de to unge piger, som vi så dig sammen med i går. De så nu så søde og friske ud.” Endnu en bekræftelse på min mistanke, men de havde åbenbart ikke fået øje på Ulrichs pik i går.

”De er lige på badeværelset for at gøre sig klar. Vi har sovet lidt længe i dag.” Nu kunne jeg høre fnisen og latter ude på gangen og så kom de brasende ind. De standsede i døren da de så at vi havde gæster. Heldigvis havde de taget tøj på, godt nok net bluser og superstramme short, men alligevel så det dækkede dem lidt.

”Ja, det er så Åke og Liv, som lige kom forbi med vin og blomster for at hilse på” forklarede jeg, og de 2 unge gik pænt hen og hilste på gæsterne. Ulrik huskede heldigvis at sige Ulrika.

Nu tog Åke ordet ”Vi har jo selvfølgelig lagt mærke til, at i sjældent har tøj på. Hvordan er det at gå hele dagen uden tøj? Liv og jeg har talt om det, men ligesom ikke fået prøvet det.”

”Det er skam superlækkert. Ikke noget som strammer og en dejlig fri følelse. I er da velkomne til at prøve det nu hvor I er her hos os.”

De kiggede forskrækket på hinanden, men så kunne jeg se, at Liv tog sig sammen. Med et grins sagde hun ”Det er sgu i orden. Nu skal det prøves. Også dig, Åke” og med disse ord rejste hun sig op og trak kjolen over hovedet.

Jeg havde set rigtigt. Hun havde kun et par blondetrusser på indenunder, så hun havde garanteret håbet på, at der måske ville ske noget i retning af det, som nu var sat i gang.

Hendes store, tunge bryster hang helt ned til navlen og jeg kunne fornemme et par løse balder som også havde set bedre tider. Åke var mere ubeslutsom, og han blev siddende uden at gøre anstød til at smide tøjet.

Jessica fangede hurtigt situationen og gik hen til Liv. ”Sikken nogle store flotte bryster du har” sagde hun mens hun tog en hånd til hvert bryst og løftede dem op.

Liv grinte genert ”Nå … tak, men de har nu set bedre tider. De er blevet lidt slappe med årene men sådan går det jo når man nærmer sig de 80 år.”

Jessica bukkede sig ned og gav begge brystvorter et kys og lod tungen lege lidt omkring dem, og til trods for alderen varede det ikke længe inden de trak sig sammen og blev stive. Liv havde lagt sine arme omkring Jessica og stod med lukkede øjne og nød hendes behandling.

Ulrika var i mellemtiden gået hen til Åke, og havde trukket ham op at stå. Jeg holdt mig i baggrunden og lod de unge mennesker styre slagets gang. Åke stod helt lammet og så hvordan Jessica æltede og kyssede hans kones bryster, så han opdagede slet ikke at Ulrika havde fået løsnet hans bukser og nu var ved at trække dem af ham.

Det var ligesom om at han kom ud af trancen da Ulrikas læber omsluttede hans pik. Det gav et sæt i ham og han kiggede ned ad sig selv. Ulrika kigge op på ham og blinkede med det ene øje, mens hun ufortrødent fortsatte med at sutte ham.

”Så Åke, se nu at nyde det. Vi ved sgu aldrig hvornår det er sidste gang” sagde Liv, henvendt til sin mand, mens Jessica var ved at trække hendes trusser af. Jeg kunne se, at den gamle kone endda havde ulejliget sig med at trimme hårene på fissen.

Imens havde Ulrika nu fået alt tøjet af Åke, og han stod med en flot, strunk stiv pik og så stadigvæk lidt beklemt ud. Ulrika satte sig igen på knæ og tog hans pik i munden. Åke lagde sine hænder på Ulrikas hoved og begyndte nu at lave små kneppebevægelser.

Jeg foreslog nu, at vi skulle gå ind i stuen hvor der var lidt mere behagelige møbler. Vi fik Liv og Åke placeret ved siden af hinanden på sofaen. Jessica trak Liv ud, så hendes fisse var lige på kanten af sofaen og fik hende til at sprede benene og sætte dem op på sofaen.

Så begravede hun sit ansigt i Livs fisse. Hendes læber og tunge bearbejdede både skamlæber og klitoris og Liv stønnede sagte. Ulrika sad på knæ og var fortsat med at sutte Åkes pik.  De tog gamle tog hinanden i hænderne og sad med lukkede øjne og nød behandlingen.

Liv var efterhånden ved at være godt tændt, og nu lagde Jessica sig på gulvet og fik Liv til at lægge sig omvendt over hende så de kunne slikke hinanden. Da jeg så Livs fristende røv kunne jeg ikke styre mig længere. Jeg satte mig på knæ bagved hende og førte pikken hen til fissen.

Hun var allerede godt våd og mit pikhoved glinsede også at presperm så da jeg pressede pikke op i hende gled den ubesværet i bund. Jeg kunne mærke at Jessicas tunge af og til strejfede mine tunge nosser, som han over hendes ansigt.

Ulrika var kravlet op og stod nu med spredte ben og sit underliv lige ud for Åkes ansigt. Jeg ventede spændt på hans reaktion når han opdagede at Ulrika var en dreng. Åke stirrede fascineret på Ulrikas trusser da hun langsom trak dem ned, og jeg skal love for at han spærrede øjne op, da han så den lille stive pik springe frem imod ham.

”Hvad fanden, har du en pik …. Nåe, det var dig vi så den første dag …. Nå, men så får jeg da prøvet noget nyt i dag” sagde Åke, samtidig med at han tog Ulrikas pik i munden.

Jeg fortsatte med at kneppe Liv, mens Jessicas tunge havde travlt på hendes stive klit, og det varede ikke længe før den gamle kone begyndte at klynke. ”Åh …. Jeg kommer … jeg kommer” stønnede hun og så mærkede jeg hvordan hendes muskler i fissen trak sig sammen i en vild orgasme.

Safterne sprøjtede ud af hende og ned i Jessicas mund. Jeg fortsatte lidt med at køre min pik langsomt ud og ind ad hende indtil orgasmen var ebbet ud, hvorefter jeg trak mig ud af hende. Vi rejste og alle og gik hen til Ulrika og Åke.

Liv grinte ”Hvad fanden, gamle …. Er du i gang med at sutte pik. Det havde jeg sgu aldrig toet at jeg skulle få at se.” Jessica satte sig imellem Åkes ben og tog hans pik i munden. Hun smurte Livs safter ud over hele pikken og tog så fat i Ulrikas hofter og pressede hende ned imod den.

Ulrikas røvhul fik også lige en tur af Jessicas tunge, hvorefter hun styrede pikken hen til hullet. Hun pressede nu forsigtigt Ulrikas røvhul ned over Åkes pik, og hurtigt forsvandt det glinsende pikhoved op i Ulrika.

Ulrika satte sig nu tungt ned over Åkes underliv så pikken gled helt i bund. Imens havde Liv hjulpet Jessica af med sit tøj, og de to kvinder var igen begyndt at kæle for hinanden. Nu smed Jessica sig på sofaen med spredte ben, så Liv kunne sætte sig foran hende og slikke hende.

Endnu engang blev jeg fristet af Liv dejlige røv. Denne gang stak jeg kun lige pikken op i fissen for at gøre den vår, hvorefter jeg styrede den op imod hendes røvhul. Først kunne jeg mærke lidt modstand, men så var det som om hun slappede af i ringmusklen og stille og roligt gled jeg op i hende.

Med et fast tag i hendes hofter begyndte jeg nu at røvpule hende. Hendes store bryster gyngede under hende, samtidig med at Jessica stønnede under den behandling som Livs tunge gav hende.

Jeg kunne høre at Åke var tæt på af få sin udløsning. Ulrika red hurtigere og hurtigere på hans pik og så hørte jeg et brøl fra ham, da han tømte sig dybt oppe i Ulrikas røv, samtidig med at Jessica med et dybt suk fik sin orgasme.

Jeg trak min ømme, men stadig stive pik ud af Liv, og vi rejste os alle sammen igen. Da Ulrika løftede sig af Åkes pik, strømmede en stor ladning sperm ud af hans røv og ned over pikken. Ulrika og jeg havde endnu ikke fået udløsning, så vi satte os på knæ i sofaen på hver sin side af Åke og begyndte at spille vores pikke.

Åke suttede på skift på pikkene mens Liv og Jessica stod med armene omkring hinanden og så på scenariet. Liv sagde med et smil ”Nå, Åke, så skal du åbenbart også smage sperm i dag.” Da Åkes mund næste gang var omkring min pik, gav jeg slip, og sprøjtede min sperm ned i hans hals, samtidig med at Ulrikas pik oversprøjtede hans ansigt.

Liv bøjede sig ind over sin mand og kyssede hans spermindsmurte ansigt. ”Det var vel nok godt, at vi kørte herover i dag, min gamle ven. Sikke en oplevelse.”

”Ja, og det er jo ingen der siger at det er slut endnu” sagde jeg med et grin og gav Liv et klask i røven.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.