BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg åbnede døren og udenfor stod den skønne Jessica, iført en næsten gennemsigtig sommerkjole som tydeligt viste, at hun ikke havde BH på, for hendes små, velformede bryster kunne tydeligt ses. Jeg kunne også se, at hun have nogle meget små G-streng trusser på, som fremhævede hendes smækre røv, da hun gik foran mig ind i huset.

Hun havde medbragt en lille weekend kuffert, som jeg bar ind for hende. Vi satte os for at få en kold øl og hun så spørgende på mig. ”Hvad ker der? Hvorfor skal jeg komme med tøj og makeup?”

SEX I DAG?

”Jo, ser du. Du ved at vi skal have en praktikant, og jeg har faktisk allerede ansat ham. Han hedder Ulrich og er en ualmindelig sød og smuk knægt. Han er bøsse, og ja, jeg har været sammen med ham, men nu viser det sig, at han godt kunne tænke sig at blive dresset op som pige, og her tænkte jeg at du kunne hjælpe.”

Jessica lyste helt op. ”Det lyder da vildt spændende, men hvis han er bøsse, tror du så at han vil have at jeg rører ved ham?”

”Ja, for han fortalte mig, at han ikke havde været sammen med en pige, men at han måske godt kunne tænke sig det. Han er måske bifil, ligesom jeg.”

Jessica lignede et stort spørgsmålstegn. ”Jamen, er han her nu? Hvor gemmer du ham?”

”Han sidder inde i soveværelset og venter på dig.” Jessica greb sin lille kuffert og gik ind i soveværelset. Jeg havde lover Ulrich at jeg ikke ville forstyrre dem, og at jeg ville vente med at se ham, indtil Jessica var helt færdig.

Jeg satte mig ud på terrassen med en øl og ventede. Der gik en rum tid, men så hørte jeg døren gå op indtil soveværelset. Jessica kom ud, med rødmende kinder. ”Han er i hvert fald ikke kun til mænd” sagde hun med et stort grin, ”men kom nu ind i stuen så skal jeg hente ”Ulrika” som jo er et svensk pigenavn.”

Jeg stod spændt og ventede mens Jessica hentede Ulrika. Da de trådte ind i stuen, stod jeg helt lamslået. Foran mig stod 2 smukke kvinder. Begge piger var iført en stram, hvid bodystocking, et fantastisk syn, hvor man rigtigt kunne se deres flade bryst, og flotte figur. Ja, den ene var nærmest kun en pige. Ulrika så fantastisk ud. Jessica havde lavet en kæmpe godt arbejde med at forvandle ham til hende.

Det lyse hår var sat op i en høj hestehale. Ansigtet var sminket diskret hvilket fremhævede det smukke udtryk. Den gennemsigtige body, hvor man tydeligt kunne se den lille stive pik, fuldendte billedet. Jessica var også uden trusser, og hendes glatte fisse havde allerede lavet en fugtig plet foran.

Jeg var helt mundlam, og må have set temmelig dum ud, som jeg stod der og betragtede de to smukke piger som stod foran mig. Heldigvis viste min pik det, som jeg ikke kunne få sagt, for den rejste sig mens jeg stod og betragtede skønhederne.

Jeg gik nu hen til dem, lagde armen omkring dem og gav dem hvert et vådt kys. ”Nu synes jeg at vi skal gå en tur i det gode vejr, inden vi skal have lidt aftensmad. Jeg tog pigerne i hver sin hånd og gik ud af sommerhuset.

På vej ned til den lille sø ville skæbnen at vi igen mødte det ældre nabopar. Denne gang var der ingen kommentarer, men jeg skal love for at de kiggede efter os. Måske skulle jeg invitere dem over en dag. Konen ser faktisk meget spændende ud. Jeg vil vurdere dem til at være midt i halvfjerdserne. Måske kunne jeg lokke dem.

Vi fik os alle tre en dukkert i den kølige sø, og gik så nøgne tilbage til huset. Da vi kom ind, fandt vi noget aftensmad, og da det var spist og vi havde ryddet op førte jeg de 2 ind i soveværelset. Jeg satte mig på en stol ved siden af sengen. ”Så vil jeg gerne se et lille show fra jer to.” ”Ja Chef” sagde de begge to i munden på hinanden og eksploderede i et stort grin.

De startede med at stå og kysse hinanden, mens deres hænder gled på opdagelse over kroppene. Jeg sad og spillede min pik, mens jeg nød synet. Jessica fik nu Ulrika ned at ligge på ryggen og lagde sig omvendt oven på, og to hendes pik i munden, samtidig med at Ulrika begravede sit ansigt i Jessicas skød.

De lå begge og stønnede og vred sig, og synes var så liderligt, at jeg ikke kunne holde mig tilbage mere. Jeg smed mig på sengen og bad Jessica om at sætte sig på min pik. Hun skrævede ind over mig at sank ned over pikken.

Hendes varme fisse slugte min pikhelt til roden, og snart efter begyndte hun langsomt at ride mig, samtidig med at jeg kælede for hendes små bryster. Jeg trak hende nu ned over mig, så hun lå med brystkassen presset imod min. Med mine hænder skilte jeg hendes balder og gjorde tegn til Ulrika.

Hun fattede med det samme budskabet, og satte sig på knæ bagved Jessica. Hun satte sin lille pik imod Jessicas stramme hul og pressede sig forsigtigt op i hende. Jeg kunne tydeligt mærke Ulrikas pik som arbejde i Jessicas røv og derved gned imod min, som var begravet i hendes fisse.

Jessica stønnede og vred sig, mens vores pikke bankede ud og ind af hendes skød. Hun løftede sit ansigt og kyssede mig, hendes tunge var helt vild i min mund og hun udstødte uartikulerede lyde, samtidig med at hun blev vildere og vildere.

Pludselig stivnede hendes krop, og hun udstødte et skrig, hvorefter en voldsom orgasme rullede igennem hendes krop. Jeg kunne mærke at hendes fissesafter strømmede ud af hende og ned over mig. Nu faldt hun slapt ned over mig og lå og gispede efter vejret.

Ulrika trak sin pik ud af hende og Jessica rullede af mig og lå helt slapt på ryggen og pustede ud. Ulrika fik mig vendt rundt, og stak nu sin pik op i min røv. Heldigvis er den ikke så stor, som med hjælpe fra Jessicas safter gled han ubesværet op i mig.

Hun tog fat i mine hofter og begyndte at kneppe mig. Den lille pik røg ud og ind af mit stramme røvhul, og i løbet af kort tid satte hun et sidste stød ind og tømte så sine nosser oppe i min røv. Ulrika smed sig ved siden af Jessica for at kommer sig over den voldsomme udløsning og da jeg så de to smukke piger ligge ved siden af hinanden vidste jeg godt hvad jeg skulle.

Jeg trak dem hen så de lå med hovedet på sengekanten, helt tæt op ad hinanden, og stillede mig så på gulvet og begyndte at spille min pik. Synet af de 2 smukke mennesker liggende på sengen gjorde at min pik hurtigt nåede til bristepunktet.

Det første sprøjt ramte Jessica i ansigtet og det næste fik jeg placeret i Ulrikas ansigt. Herefter fik de på skift mine sprøjt indtil jeg var helt tømt. Jeg bøjede mig nu ned og slikke dem begge rene i ansigterne for min sperm.

Vi snuppede nu et hurtigt fællesbad for at få vasket sved, fissesafter og sperm af vores kroppe og ansigter, og satte os så ud på terrassen med hver sin kolde øl. Jessica kiggede på mig. ”Hvordan skal jeg klare vores arbejdsdage. Det var svært nok med dig alene, men nu er det også Ulrika, som jeg skal holde afstand til på arbejde.”

”Ja, det bliver svært for os alle 3, men som chef kan jeg jo godt få lavet nogle arrangementer, så problemet ikke bliver så stort. Jeg har tænkt mig at forfremme dig til min private sekretær, men begrundelsen, at der er så meget at holde styr på, og du, Ulrika bliver min protegé, da du jo skal oplæres og have noget ud af din praktiktid.”

De jublede begge to. ”Den har du sgu regnet godt ud, Chef.” sagde Ulrika med et frækt glimt i øjnene. Klokken nærmede sig efterhånden 22.00 så vi blev enige om at gå til køjs, så vi var friske til den næste dag, og det skulle vise sig at være en rigtig god idé.

Vi fik skiftet sengetøj i dobbeltsengen og kravlede så i seng alle 3. Ulrika i midten, og snart efter var vil alle faldet i en dyb søvn.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.