BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Var åbenbart døset hen af bare udmattelse. Vågnede ved at Jens nussede mig blidt på kinden. Du trænger vist til lidt at drikke sagde han og rakte mig en iskold cola. Jeg var lidt forlegen og vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle gøre af mig selv. Du har bestemt ikke noget at skamme dig over, du er en dejlig dreng sagde han, mens han gav min lille tissemand et klem. Der ligger et håndklæde ude på badeværelset, så tag du dig et dejligt bad. Jeg smuttede hurtigt derud og vaskede mig godt og grundigt over det hele, især min ømme ende som fik en ekstra grundig rengøring, da den var godt klistret pga. creme og andet. Med håndklædet omkring mig smuttede jeg ind i soveværelset, for at trække i mit tøj. Det var der ikke, så jeg gik ud på terrassen, hvor Jens havde fuld gang i grillen. Har du set mit tøj spurgte jeg. Ja der var kommet lidt sperm derpå, så det er i vaskemaskinen svarede han.

Der var masser af pølser og bøffer på grillen. Du er vel sulten spurgte han, hvilket jeg sv arede ja til. Men vi to kan da ikke spise alt det sagde jeg. Det skal vi heller ikke, en af mine gamle skolekammerater, en rigtig god ven kommer og spiser med.....Har du noget tøj jeg kan låne, jeg..... Jeg nåede ikke at sige mere, da der lød et højt HALLO inde fra stuen. Ud på terrassen kom en mand på alder med Jens, lidt højere men ligeså slank og solbrun. Hej Jens dejligt at se dig, sagde han mens han gav ham et stort kram. Han kom hen og gav mig hånden og præsenterede sig som Arne.

SEX I DAG?

Det er min bydreng sagde Jens. Hans forældre er på camping, så jeg inviterede ham på aftensmad, da han har knoklet godt hele ugen. Han har haft det varmt, når han kun har et håndklæde omkring sig sagde Arne med et smil og et glimt i øjet. Det kan du tro sagde Jens og grinte. Hans tøj blev lidt beskidt, så det er i vaskemaskinen. Håber du kan koncentrere dig om maden Arne.....Jeg blev lidt rød i hovedet og sank længere ned i stolen. 

Under maden delte de en flaske rødvin og jeg fik en cola. Dit tøj er vist færdigt, sagde Jens og rejste. Mens han var væk stillede Arne en del spørgsmål bla....hvor gammel er du, har du en kæreste, hvordan er det at arbejde for Jens osv. osv. Den skide tørretumbler virker ikke sagde Jens da han kom tilbage. I må lige hygge jer lidt mere mens jeg går hen og hænger det til tørre...Følte mig lidt beklemt og ville gå på toilettet.

Da jeg rejste mig tabte jeg selvfølgelig håndklædet. Det er en flot lille tissemand og en dejlig krop du har sagde Arne, da jeg bukkede mig ned og samlede det op. Da jeg var lige ud foran ham, greb han min hånd og trak mig ned på sit skød. Jeg snakkede med Jens her i eftermiddag, han fortalte lidt om dig og sendte mig et par dejlige billeder af dig, hvor du sov helt nøgen i hans dobbeltseng. Vi skal nok få en dejlig nat sammen han og kyssede mig på munden. Smut du så bare ud og tisse sagde han og gav mig et klap i numsen, da jeg rejste mig. Mon virkelig Jens havde sendt billeder og fortalt om mig...tankerne for gennem hovedet på mig.

Jeg kom tilbage og satte mig i stolen. Vidste ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. Jens lagde en hånd på mit lår og sagde at jeg skulle slappe af. Arne og jeg har rigtig mange oplevelser sammen, hvilket jeg har mange FILM af, sagde han mens hans hånd gled op af mit lår. Da han strejfede min tissemand, begyndte den at røre på sig. Jeg gjorde alt for ikke at få rejsning, men da han begyndte at gnide på den stod den øjeblikkeligt. Når først han bliver liderlig, så forsvinder hans generthed...Kom og se Arne.

Arne kom over, mens han nussede mig i nakken, tog han med den anden hånd fat i håndklædet og trak det til side. Der stod min drengepik og strittede lige ud i luften. Den er da flot sagde Arne og trak sine shorts ned. Hans pik var næsten lige så lang som Jens`s, men dog knap så tyk. Han førte den hen til mine læber. Jeg lod min tunge lege med hans pikhoved, mens Jens gik over bag Arne, tog omkring ham og begyndte at nulre hans brystvorter, mens han hviskede, er han ikke vidunderlig. Åhhh jo svarede Arne.

Arnes pik stod hurtigt lige ud i luften. Jens nappede i hans brystvorte med den ene hånd, og med den anden havde han et fast greb om hans pik, som han kørte frem og tilbage. Jeg lod læberne omkranse det glinsende pikhoved og kunne høre at Arne virkelig nød det. Arne var fyr og flamme. Han vristede sig fri af Jens og sagde i har tyvstartet, jeg holder ikke til dette længe. Han skubbede tingene på bordet til side og sagde nu vil jeg have ham!!!

Han tog min arm, hev mig op og skubbede mig med ryggen op på bordet. Han satte sig på hug og borede sin tunge op i mig. Jens suttede samtidig på hans stive pik. Når han er fugtig nok, så er han din sagde han til Arne, som havde to fingre oppe i mig og gned på min lille pik.

Arne rejste sig og førte sit pikhoved mod min stjerne. Vil du have pik din lille liderlig dreng spurgte han. Ja men ligeså stille jeg er noget øm svarede jeg. Det gjorde ondt da han førte pikhovedet ind. Jeg skulle lige til at beklage mig da Jens som stod ved siden af proppede sit store pikhoved i munden på mig.

I et stille og roligt stød, førte han sin lange pik i bund. Havde det ikke været for Jens´s store pik, havde jeg nok skreget. Arne holdt den helt i bund, mens han stille roterede rundt. Han kunne godt se på mig, at det gjorde ondt. Du siger når du er klar til at blive kneppet sagde han og gned på min tissemand, som havde lagt sig ned fordi det gjorde ondt.

Jens kunne se på mig, at jeg var ved at vænne mig til den lange pik og trak pikhovedet ud. Han stod og spillede sin pik lige ud for mit hoved og jeg kunne bare se den vokse og vokse. Min lille drengepik begyndte også at røre på sig, hvilket Arne bemærkede og trak sig stille næsten helt ud, for derefter at banke den i bund. Jeg kom med et lille skrig, det stoppede ikke Arne, som tog mine ben og lagde dem op på sine skuldre. Med et greb om mine lår begyndte han, at kneppe mig. Det blev hurtigt dejligt og Arnes støn og råb, gjorde mig vildt liderlig og jeg begyndte at råbe han skulle kneppe mig. Det var mere end han kunne holde til og med et brøl fyldte han mig med sin dejlige sperm.

Jeg lå lidt og dirrede. Der var gået knap 5 minutter, inden jeg kom nogenlunde til mig selv. Jeg havde ikke fået udløsning, men havde alligevel nydt det helt vildt. Se hvad jeg har til dig sagde Jens, som lå på græsplænen med en pude under enden og gned på sin store pik. Jeg gik ned og satte mig overskrævs på ham. Styrede hans store stive pik mod min dryppende stjerne. Takket være Arne gled jeg helt i bund med det samme. Jeg var helt udblokket og sad og vuggede, da Arne pludselig stod ved siden af og spillede pik. Han var blevet stiv igen af at se mig, glide ned over den enorme pik.

Jeg begyndte at ride Jens og nød det virkelig i fulde drag, at blive totalt fyldt ud af den enorme pik, hvilket man sagtens kunne høre. Jeg stønnede som en gal og med hænderne på hans bryst begyndte jeg at ride ham som en vanvittig. Jeg råbte og skreg og da Arne sprøjtede mig i mit ansigt og Jens skød sin ladning oppe i mig, da eksploderede jeg skrigende....Var helt væk et kort stykke tid. Arne lagde sig ved siden af os og sagde....Du har ret Jens, han er da helt unik. Ham har vi ledt efter i mange år........

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.